... o ziurekit o kaip reikia tuos siulus taip graziai pakeist is vienos spalvos i kita (nemoku as cia paaiskint)... nes kai as juos permainau tai man taip negraziai sutraukia ir labai stora toj vietoj buna .. o risti irgi kaizkaip nekas nes tada netiksliai tas paveikslelis gaunasi
pasirodysiu ir as savo pirmus du spalvotus darbelius,(labai nepeikit, as tik pradedancioji) priveliau klaideliu, bet svarbiausia nesiotojai patinka
wau... labai gražu manajai irgi toks katinas patiktų siuvinėjai ar išmezgei? o schemutė iš šios temos?
pledukas irgi šaunus
pledukas irgi šaunus
Ziwiliukai, o garsiai nesakyk, kad padarei klaidelių, tai kaip ten sako durnas nesupras, o protingas nieko nesakys Labai gražu Aš matyt prie tų durnųjų, nes jokių klaidų nematau. Ypač tas katytis tiesiog toks simpatiškas . Gražu
QUOTE(Meila @ 2009 04 30, 11:19)
Bet jis raudonas irgi buvo, ar tiks:
Nea...raudonas tai Zaibas makvynas ir maniskis jau turi toki megztini.
Dabar reikia arba su Ben10 arba su Karalium
aciu daivulka78,aciu inesasim uz pagyrimus
paveiksleliai visi is supermamos..viskas pas mane is cia, cia ir mokausi is Jusu
paveikleliai abiejuose darbuose ismegsti....siuvineti dar nemoku
paveiksleliai visi is supermamos..viskas pas mane is cia, cia ir mokausi is Jusu
paveikleliai abiejuose darbuose ismegsti....siuvineti dar nemoku
Labukas
Nu va susikurem Ben 10 mezgimo schemute per
http://www.microrevolt.org/knitPro/
Papildyta:
O sitos dar nebandziau
Nu va susikurem Ben 10 mezgimo schemute per
http://www.microrevolt.org/knitPro/
Papildyta:
QUOTE(gaga* @ 2009 03 17, 11:00)
ryskiai sxema gaunasi, kai Grid size: parenki BIG Big (96w x 120h) arba
XL (120w x 160h) , o Stitch size:
Needlepoint, Cross Stitch, Crochet (1:1) nu gal padejau nors trupruti, ir reikia, kad paveiksliukas nebutu labai margas
XL (120w x 160h) , o Stitch size:
Needlepoint, Cross Stitch, Crochet (1:1) nu gal padejau nors trupruti, ir reikia, kad paveiksliukas nebutu labai margas
QUOTE(merginuke @ 2009 03 17, 20:23)
O sitos dar nebandziau
mergytės gal kuri turit iš Svajonių Sodas personažų ką... Dukrytei noriu ant megstuko išsiuvinėt..
http://club.osinka.r...3474?&start=690
Gal jau buvo, gal ir ne, bet gal kam pravers
Gal jau buvo, gal ir ne, bet gal kam pravers
QUOTE(vaitkute @ 2009 05 02, 17:23)
... o ziurekit o kaip reikia tuos siulus taip graziai pakeist is vienos spalvos i kita (nemoku as cia paaiskint)... nes kai as juos permainau tai man taip negraziai sutraukia ir labai stora toj vietoj buna .. o risti irgi kaizkaip nekas nes tada netiksliai tas paveikslelis gaunasi
sveikos visos, mane taip pat domina sis klausimas, cia pasiziurejus pas visas taip grazei viskas gaunasi pamokinkite ir mus
QUOTE(vaitkute @ 2009 05 02, 17:23)
Kaip gražiai sukeisti siūlus jau įdėjo, o aš mažų arba siaurų detalių išvis nemezgu, o išsiuvinėju ant viršaus.
QUOTE(inesasim @ 2009 05 06, 13:38)
ai, dar... gal kas matėte simpatiškų ir nesudėtingų žirafų?
Aš turiu žurnale schemą megztuko su žirafa ir liūtu. Va tokio:
Labai prasta nuotrauka, bet gal matyt. Jeigu tokia tiktų, tai galėčiau vakare nufotografuot ir įkelti schemą.