QUOTE(viltuze @ 2008 10 20, 13:53)
labas visoms
Gerų cukriukų palinkėsiu ir nesinervinti, kaip sakė Karlsonas
Aš tai jau leidžiuosi vaistukus stimuliuojančius prieš dirbtinį apvaisinimą. Tikėjimas, kad viskas bus tik į gera - vienintelis dalykas, padedantis nenušokt nuo proto
Man įdomu pasidarė dėl insulino trumpojo. Aš pati leidžiuosi Apidra. Nuo humalogo skiriasi tik pavadiniu ir firma, kaip man aiškino. Bet klausimas štai kame: kokį trumpą insuliną rekomenduoja leistis neštukėms?
Gal kas žinot?
O su pompom, tai pasiskaičiau Dalissime postus ir
išsigandau... Man čia tada gal taip gerai pasisekė pataikyt su atstove, kuri kabino pompą. Mano paradigm iš Eksmos. O konsultantė tai man kaip angelas sargas buvo ir iki šiol yra. Lenkiu galvą tikrai, nes kai supsichuodavau nežinodama, kaip elgtis, visada galėdavau jai skambint, viską ramiai paaiškindavo.
Gal čia aš biškutį ne į temą pavariau
egle_83 ramaus pasigulėjimo ir kad viskas būtų OK ir ilgai nereiktų gulėt
oi, kaip linkiu sėkmės kad jums iš karto pasisektų
spaudžiam visus kumštukus kiek tik turim ir linkim sėkmės kuo greičiau tampant
Mes, kai turėjom problemų su pastojimu, tai aš jau galvojau, kad neištverčiau visų tų procedūrų, laukimų, nerimo ir nežinios. Sakiau, jei jau mums siūlys tik IVF, tai tada eisim į vaikų namus
Taip, kad tikrai žaviuosi tavo stiprybe ir ryžtu.
O dėl rekomenduojamo trumpo iinsulino - tai nežinau, kiek suprantu turbūt galima visus naudot (na, bent jau Humalogą ir Novorapidą tai tikrai), kiek suprantu klausimų kyla tik dėl ilgojo veikimo insulinų nes jie kažkaip nepatvirtinti. O trumpi turbūt visi patvirtinti, bet aišku, reiktų pasitikslint pas medikus kas ir kaip.
O dėl atstovės, kabinusios pompą - tai aš nieko blogo negaliu apie ją pasakyti
JI tikrai šauni moteris, bet tik tiek, kad aš nesugebu tvarkytis su pompa ir savo nerimu - ir tai yra mano, o ne konsultantės, problema
O patarimą man duoda vieną - pakeisti visas dalis ir bandyti iš naujo. Jei kartosis problema- pravalyti. Bet kiek kartų aš galiu ją valyti? negi kiekvieną dieną nuleidinėti tuos vienetus yra normalu?
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 14:02)
cia taigeras, as turbut iskar sakyciau dveim dienom. man dabar reikes pries kaledas gulti tai atvaziuosiu pries 5 dienas kad ilgai nelaikytu. man kosmaras guleti ligonineje.
man irgi ligoninė tapo košmaru po paskutinių dviejų vizitų. Iš antro aukšto buvo likę labai geri prisiminimai, o dabar ... net nežinau, koks tikslas gulėti toj ligoninėj kai jokios pagalbos ten nesulauki? Ai, ir dar vienas bajeris
Uždėjus pompą su daktare kalbėjom, kad reiktų ir naktį pamatuoti cukrus. Tai sako, pasakysiu sesutei ir ateis 3 val. Tik kad aš tos sesutės taip ir nesulaukiau
O kai ryte paklausiau kaip čia yra, gal daktarė nepasakė, tai ji sako "o tai žadintuvą gali nusistatyt ir pati pasimatuot. Vistiek, tipo, aš darysiu su aparatuku, o ne į laboratoriją nešiu, tai koks skirtumas?"
Nu gal aš čia tik ant tokios sesutės pataikiau, gal kitos ir būtų padarę, bet pasijaučiau labai nekaip ...
I'm out of my mind, but feel free to leave a message