Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(egle_83 @ 2008 10 20, 13:37)
aitiii, tau pompa tokia Jelena is Roche uzkabino?

taip.
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 20, 13:41)
Aitiii, o kuriam aukšte tu gulėjai kai tau uždėjo pompą?
Papildyta:
o turit kokių nors spec. pageidavimų? bigsmile.gif

Egle 83, man pompą irgi dėjo Jelena iš Roche mirksiukas.gif

jis tik viena Lietuvoje dirba su siom pompom.

Pageidavimu? tu sia apie leliuka, ? as mergaites noriu vyras berniukas, bet kadangi pirmas vaikiuiks, kas gims ta labai mylesim blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 12:50)
Pageidavimu? tu sia apie leliuka, ? as mergaites noriu vyras berniukas, bet kadangi pirmas vaikiuiks, kas gims ta labai mylesim blush2.gif  4u.gif

aha lotuliukas.gif na, kai tu taip parašei, man pasirodė, kad jums labai svarbu vaikelio lytis blush2.gif Mes kažkaip nusprendėm, kad nenorėsim iš anksto žinot - kas bus, tuo ir džiaugsimės wub.gif

Ir dar - žinau, pasirodysiu įkyri, bet Aitiii man labai svarbu tai žinoti, kuriame aukšte gulėjai kai tau uždėjo pompą? blush2.gif
Atsakyti
o jus galit gal isvis man zaliai paaiskint antro ir trecio auksto skirtumus? smile.gif kad zinociau rytoj, kur patekau biggrin.gif
Atsakyti
as tai gulejau treciam, net nezianukodel i antra neguldo, treciam nemazai nestukiu gulejo.

na ne kiek svarbu, tik taip smalsu, ypac vyrui. smile.gif ar berniukas ar mergaite.

Dalissime tai jau tu nuo siandie su lantusu
Atsakyti
na, kiek man žinoma, tai antram aukšte - diabetologijos skyriuje - guli tik diabetikai. O trečiam - bendrosios endokrinologijos skyriuj - guli su visom endokrininės sistemos bėdom- skydliaukės, hormonų ir visom kitom bėdom. Nes pvz. mano palatoj, pirmu kartu tai iš 5 tik aš viena turėjau CD, o antru kartu - tai iš 6 tik dvi buvom su CD. Antram aukšte, kiek esu gulėjus anksčiau - visos 100% būdavo su CD.
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 13:26)
as tai gulejau treciam, net nezianukodel i antra neguldo, treciam nemazai nestukiu gulejo.

na ne kiek svarbu, tik taip smalsu, ypac vyrui. smile.gif ar berniukas ar mergaite.

Dalissime tai jau tu nuo siandie su lantusu

aaa, nu tai tada paguodei blush2.gif . Nes kartais aš jausdavausi kaip ne ten pataikius.... o pas kokį (-ią) gydytoją gulėjai, jei ne paslaptis?

O dėl lantuso - tai aš jį vakar vakare susileidau. Prieš susileidžiant Lantusą buvau su Humalogopenu sugebėjus numušti iki 7,8 (prieš vakarienę buvo 14,2). Tada jau po Lantuso susileidimo 3 nakties buvo 6,2, o ryte - 4,9. 2 val po pusryčių 7,9, prieš pietus - 4,8. Kažkaip didelių problemų tokioj dinamikoj aš nematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 12:38
tai saunu kad toki cukriukai. tikrai saunu. taiir buk su lantusu juk niekas nevercia buti su pompa, kiekvieno apsiprendimo reikalas. oi daktares tai nepamenu pavarde kazkur turiu namie uzsirasius, dabar darbuki. bet kaip cia ir skaiciu jusu pasisakymus kad tam 3 aukste tie gydytojau mazai ka nutuokia apie pompas ir insulino dozes. man tai daktare mazai ka koregavo. tik tiek kad tyrimus visus padarydavo, (kazkokia is dalies nesamone.) as antram aukste pazistu visus gydtojus tai pas Danyte nuejau ir man pakoregavo dozes. tikraigaletu guldyti i antra kur visi viska supranta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 20 spalio 2008 - 12:44
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 13:42)
tikraigaletu guuldyti i antra kur vsi viska supranta.

drinks_cheers.gif
o labiausiai tai man patiko gydytojos klausimas "o tai kaip jūs galvojat, kiek jums dar reikėtų pabūti stacionare ir kada galėtumėt namo važiuot?" swoon.gif 000189.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif Gerų cukriukų palinkėsiu ir nesinervinti, kaip sakė Karlsonas lotuliukas.gif Aš tai jau leidžiuosi vaistukus stimuliuojančius prieš dirbtinį apvaisinimą. Tikėjimas, kad viskas bus tik į gera - vienintelis dalykas, padedantis nenušokt nuo proto blush2.gif
Man įdomu pasidarė dėl insulino trumpojo. Aš pati leidžiuosi Apidra. Nuo humalogo skiriasi tik pavadiniu ir firma, kaip man aiškino. Bet klausimas štai kame: kokį trumpą insuliną rekomenduoja leistis neštukėms? g.gif Gal kas žinot?

O su pompom, tai pasiskaičiau Dalissime postus ir blink.gif išsigandau... Man čia tada gal taip gerai pasisekė pataikyt su atstove, kuri kabino pompą. Mano paradigm iš Eksmos. O konsultantė tai man kaip angelas sargas buvo ir iki šiol yra. Lenkiu galvą tikrai, nes kai supsichuodavau nežinodama, kaip elgtis, visada galėdavau jai skambint, viską ramiai paaiškindavo.
Gal čia aš biškutį ne į temą pavariau blush2.gif
egle_83 ramaus pasigulėjimo ir kad viskas būtų OK ir ilgai nereiktų gulėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 20, 14:48)
drinks_cheers.gif
o labiausiai tai man patiko gydytojos klausimas "o tai kaip jūs galvojat, kiek jums dar reikėtų pabūti stacionare ir kada galėtumėt namo važiuot?" swoon.gif  000189.gif

doh.gif cia taigeras, as turbut iskar sakyciau dveim dienom. man dabar reikes pries kaledas gulti tai atvaziuosiu pries 5 dienas kad ilgai nelaikytu. man kosmaras guleti ligonineje.
Atsakyti
QUOTE(viltuze @ 2008 10 20, 13:53)
labas visoms  4u.gif  Gerų cukriukų palinkėsiu ir nesinervinti, kaip sakė Karlsonas  lotuliukas.gif Aš tai jau leidžiuosi vaistukus stimuliuojančius prieš dirbtinį apvaisinimą. Tikėjimas, kad viskas bus tik į gera - vienintelis dalykas, padedantis nenušokt nuo proto  blush2.gif
Man įdomu pasidarė dėl insulino trumpojo. Aš pati leidžiuosi Apidra. Nuo humalogo skiriasi tik pavadiniu ir firma, kaip man aiškino. Bet klausimas štai kame: kokį trumpą insuliną rekomenduoja leistis neštukėms?  g.gif Gal kas žinot?

O su pompom, tai pasiskaičiau Dalissime postus ir  blink.gif  išsigandau... Man čia tada gal taip gerai pasisekė pataikyt su atstove, kuri kabino pompą. Mano paradigm iš Eksmos. O konsultantė tai man kaip angelas sargas buvo ir iki šiol yra. Lenkiu galvą tikrai, nes kai supsichuodavau nežinodama, kaip elgtis, visada galėdavau jai skambint, viską ramiai paaiškindavo.
Gal čia aš biškutį ne į temą pavariau  blush2.gif
egle_83 ramaus pasigulėjimo ir kad viskas būtų OK ir ilgai nereiktų gulėt  mirksiukas.gif

oi, kaip linkiu sėkmės kad jums iš karto pasisektų wub.gif spaudžiam visus kumštukus kiek tik turim ir linkim sėkmės kuo greičiau tampant nestuke.gif Mes, kai turėjom problemų su pastojimu, tai aš jau galvojau, kad neištverčiau visų tų procedūrų, laukimų, nerimo ir nežinios. Sakiau, jei jau mums siūlys tik IVF, tai tada eisim į vaikų namus blush2.gif Taip, kad tikrai žaviuosi tavo stiprybe ir ryžtu.
O dėl rekomenduojamo trumpo iinsulino - tai nežinau, kiek suprantu turbūt galima visus naudot (na, bent jau Humalogą ir Novorapidą tai tikrai), kiek suprantu klausimų kyla tik dėl ilgojo veikimo insulinų nes jie kažkaip nepatvirtinti. O trumpi turbūt visi patvirtinti, bet aišku, reiktų pasitikslint pas medikus kas ir kaip.
O dėl atstovės, kabinusios pompą - tai aš nieko blogo negaliu apie ją pasakyti schmoll.gif JI tikrai šauni moteris, bet tik tiek, kad aš nesugebu tvarkytis su pompa ir savo nerimu - ir tai yra mano, o ne konsultantės, problema doh.gif O patarimą man duoda vieną - pakeisti visas dalis ir bandyti iš naujo. Jei kartosis problema- pravalyti. Bet kiek kartų aš galiu ją valyti? negi kiekvieną dieną nuleidinėti tuos vienetus yra normalu?
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 14:02)
doh.gif cia taigeras, as turbut iskar sakyciau dveim dienom. man dabar reikes pries kaledas gulti tai atvaziuosiu pries 5 dienas kad ilgai nelaikytu. man kosmaras guleti ligonineje.

man irgi ligoninė tapo košmaru po paskutinių dviejų vizitų. Iš antro aukšto buvo likę labai geri prisiminimai, o dabar ... net nežinau, koks tikslas gulėti toj ligoninėj kai jokios pagalbos ten nesulauki? Ai, ir dar vienas bajeris doh.gif Uždėjus pompą su daktare kalbėjom, kad reiktų ir naktį pamatuoti cukrus. Tai sako, pasakysiu sesutei ir ateis 3 val. Tik kad aš tos sesutės taip ir nesulaukiau verysad.gif O kai ryte paklausiau kaip čia yra, gal daktarė nepasakė, tai ji sako "o tai žadintuvą gali nusistatyt ir pati pasimatuot. Vistiek, tipo, aš darysiu su aparatuku, o ne į laboratoriją nešiu, tai koks skirtumas?" blink.gif Nu gal aš čia tik ant tokios sesutės pataikiau, gal kitos ir būtų padarę, bet pasijaučiau labai nekaip ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 13:16
[QUOTE]Dalissime Paskelbta Šiandien, 15:08 Bet kiek kartų aš galiu ją valyti? negi kiekvieną dieną nuleidinėti tuos vienetus yra normalu?
Čia jau mano asmenine nuomone su pompos pačiu aparatu yra problemos (kiek supratau tau ją išnuomavo ir ji yra naudota), nes buna kartais, jei pvz. nepalaikai insulino kambario temp. prieš sutraukiant į rezervuarą, tai tada atsiranda daug mažų burbuliukų rezervuare, bet ne kateteryje. Arbe būna susiplaka insulinas intensyviai judant. Bet kad kiekvieną dieną nuleidinėt - tikrai nesąmonė schmoll.gif Kiek to insulino tada turi užtekt? schmoll.gif Gal kokia nesandari yra... g.gif
Man su lantusu tai buvo doh.gif bajeriukas. Bet čia kiekvienam savaip, vienam tinka, kitam - ne. Atsibundu vieną rytą, akis pramerkiu - ligoninėj blink.gif nieko neprisimenu, žiūriu - vyras sėdi išbalęs, sako kaip tu? Pasirodo ryte atsikėliau jau matyt autopilotu nuo hipo ir nugriuvau svetainėj prie sofos. Gerai, kad išgirdo... Tai turiu vieną dieną ištrintą iš gyvenimo visiškai doh.gif
Dalissime ačiū dideliausias už palaikymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuze @ 2008 10 20, 14:19)
Man su lantusu tai buvo  doh.gif bajeriukas. Bet čia kiekvienam savaip, vienam tinka, kitam - ne. Atsibundu vieną rytą, akis pramerkiu - ligoninėj  blink.gif nieko neprisimenu, žiūriu - vyras sėdi išbalęs, sako kaip tu? Pasirodo ryte atsikėliau jau matyt autopilotu nuo hipo ir nugriuvau svetainėj prie sofos. Gerai, kad išgirdo... Tai turiu vieną dieną ištrintą iš gyvenimo visiškai doh.gif
Dalissime ačiū dideliausias už palaikymą.  4u.gif

oho blink.gif blink.gif blink.gif o man tik su Lantusu ir susireguliavo cukrus, prieš tai n+k metų vargau su Protophanu ir Humulinu doh.gif
Ir labai lauksim gerų žinių iš tavęs thumbup.gif O kada ta lemtingoji diena? blush2.gif
Atsakyti