Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(aitiii @ 2008 10 19, 20:15)
Dalissime na perskaiciau tavo  zinais kios liudnos as turiu pompa ir tikrai tiek vargo netiuriu. nr, parasysiu i asmenine zinute, nusiramink, tie burbuliukai  tikrai del ju neverta taip nervuotis, buna dienu kad pas mane aukstokas cukrus bet tikrai ne del burbuliuku,( na nebent jie labai dideli. tikrai jei neramu paskambink. aiste.

Aitiii, ačiū labai 4u.gif
Kol kas aš dar jūsų mergaitės netrukdysiu, bet jau vien tas faktas, kad dabar yra žmonių, kuriems galiu paskambinti ir pasitart dėl visų šių problemų, kažkaip padėjo nusiramint ir susikaupt. TODĖL LABAI AČIŪ UŽ PAGALBĄ MERGAITĖMS, kurios atsiliepė į mano pagalbos šauksmą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šiandien ašarų upeliai jau išdžiūvo, nes ... vakar vakare neapsikentusi nusiėmiau pompą ir grįžau prie Lantuso. Nusprendžiau padaryti pertrauką kuriam laikui, tada pabandysiu dar kartą. O trečiadienį vistiek dar eisiu į klinikas pas ginekologą, tai tuo pačiu bandysiu dar kartą ir su juo ir su savo gydytoja pasikalbėti apie šitas problemas.
Ir labai tikiuosi, kad gal iki trečiadienio atsilieps ir Shalna wub.gif
Nors šiaip pompos aš labai norėjau ir daug iš jos tikėjausi... Tik kad kažkaip nesiseka man su ja bendrauti verysad.gif , ko pasekoj - ašarų pakalnė ir daugiau nieko. Ir spėju, kad tas cukrus šokinėjo net tik dėl pompos bet ir nuo tų nervų, kad ji neveikia taip, kaip turėtų.
Papildyta:
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 20, 10:13)
ten sesiavietes palatos  doh.gif o dievuliau, mirsiu smile.gif
Dalissime, aciu smile.gif rytoj tik turiu gultis, tai tikrai ne velu smile.gif beje, ir poryt uzdes ir man tokia pat pompa kaip tau... oi kaip nelaukiu sad.gif pliusas tik tas, kad as dar ne nescia, o tik planuoju sad.gif

Na, kai dar ne nestuke.gif - tai bijot tikrai nėra ko schmoll.gif . Ir aš vis dar manau, kad iš principo pompa yra geras daiktas. Aš su mielu noru būčiau tą pompą išbandžius prieš pastojant, deja, tuo metu kai mes planavom - tokios galimybės dar nebuvo verysad.gif . O būnant nestuke.gif - manau, tokie, eksperimentai yra netikslingi, nes, bent jau mane, ta pompa taip išbalansavo, kad aš pati savęs neatpažįstu doh.gif Ir supratau kad vistik, matyt, tie nėštumo hormonai veikia mane kur kas stipriau nei man atrodė ar galėjau įsivaizduoti doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 09:27
na tikiekimes kad tau be pompos bus geriau, bet manau reikia su pompa tinkamai sureguliuoti baze ir bolusus ir tada cukriukai bus geri ir pompa nenervuos.
sekmes tau. as tai neisisvaizduoju kaip reiketu sureguliuoti dabar su lantusus. na bet cia turbut kiekvienam pagal organizma.

dabar dar kelias idenas cukrikai bus aukstoki kol organizmas vel pripras prielantuso, o kiek tu laiko ta pompa nesioji? Dalissime
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 10:33)
na tikiekimes kad tau be pompos bus geriau, bet manau reikia su pompa tinkamai sureguliuoti baze ir bolusus ir tada cukriukai bus geri ir pompa nenervuos.
sekmes tau. as tai neisisvaizduoju kaip reiketu sureguliuoti dabar su lantusus. na bet cia turbut kiekvienam pagal organizma.

dabar dar kelias idenas cukrikai bus aukstoki kol organizmas vel pripras prielantuso, o kiek tu laiko ta pompa nesioji? Dalissime

užsidėjau aš ją praeitą antradienį - tai realiai prabuvau su ja 6 dienas. Bet problema ne tame, kad bazė ar bolusai nebuvo gerai sureguliuoti - su jais viskas gerai, tol, kol ... pompa veikia. Nes, sakykim, po pusryčių, viskas gerai, iki pietų irgi gražu,prieš pietus pasižiūriu - vis dar gražu, susileidžiu atitinkamai vaistų - ir ką, po pietų per dvi valandas užkyla iki kokių 13 doh.gif toks vaizdas, kad apskritai nebūčiau nieko susileidus. pasižiūriu į pompą - o ten vieni burbuliukai doh.gif doh.gif doh.gif Po pravalymo kurį laiką gerai, bet, sakykim, iš ryto, ar dar tą pačią naktį jau vaizdelis ne koks verysad.gif

Aitiii, o kaip tau prieš pompą sekėsi su Lantusu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 09:44
na kazkaip visteiknesuprantu is kur pas tave tu burbuliuku. o man su lantusu tai ne kaip na net nzn gal tai ne lantuso esme buvo o dietos blush2.gif gliukonizuotas budavo 7,8, paskutini karta ne kas 10 buvo, tai rodo kad rezultatai ne koki. as manau kad per mazas laiko tarpas kad tau su pompa sektusi, nes as susipazinau vaiku skyriuje endo su sesiute tokia tai man ji isaiskino kad su pompa greitai r viskas gerai is kart nebuna. mes koki menesi derinom bolusus baze dieta kad issprestume kodel kai kuriomis valandomis cukrai buna blogi.

neuzfiksavau tu laukiesi ar tik planuoji?
okiek tu leidiesi su pompa vnt per para (humaloga?)
Atsakyti
Aitiii,
Tame ir esmė, kad aš jau nestuke.gif Ir nežinau, ar aš galiu sau leisti tokią prabangą kaip mėnesį laiko žaisti su pompa, kai su Lantusu man visai gerai sekėsi (paskutinis glikuotas buvo 6,8).
O tu pompą užsidėjau jau pastojus ar išbandei prieš tapdama nestuke.gif ?

O su pompa bazė pas mane buvo 13, o bolusai būdavo po 4 -5,5 vnt. Tai sumoj išeina iki 30 vnt.

O ta sesutė vaikų skyriuj, kartais ne Aušra vardu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 10:27
jau pastojus. sunku patarineti bet as pagal save sprendziu as taikoki menesi reguliavau,
blink.gif o o kie mazai tu insulino leidi as vien 30 boluso na bet cia ir pagal tai kaip savinasi.
ausra sesute man ji daug padejo ir isaiskino. tai jei tau s lantusu gerai sekesi tai kodel tau siule pompa, na gal mane kad dar bus geriau . na tikrai keista man.
bet labai sunku spresti kodel tau taip nes maza laiko. as tai manau kazin ar cia burbuliukai kalti. g.gif
as viska rasau i dienynair matau jei popietu tau auksti tai didink baze arba pietu bolusus. nes visa tam gad butu gerai treikia tureti bent keliu savaiciu cukriukus bolusus bazes ir tada matyti ir analizuoti is tiek dienu tai.
manu tu gal tik isitikinus kad burbuliukai. tu taip nesinervuok del vakelio. viskas bus gerai. o kiek laiko tu laukiesi?
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 11:35)
o kiek laiko tu laukiesi?

Aitiii, aš turiu tokį kompromituojantį klausimą lotuliukas.gif O mano liniuotės nesimato apačioj? g.gif Nepyk, bet sakau gal ją matau tik aš?

O į dienyną rašau ir aš, bet tai jame ir matosi, kad vieną dieną ta pati schema veikia, o kitą dieną - jau nebe. Dar kitą - vėl veikia. Ir netgi tuo metu kai nieko nevalgau, o turėtų veikti tik bazė - panašu, kad ji neveikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 10:42
blush2.gif oi atsiprasau net neuzvelgiau isijautusi i rasyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 11:41)
blush2.gif  oi atsiprasau net  neuzvelgiau isijautusi i rasyma biggrin.gif

nėra čia už ką atsiprašinėti lotuliukas.gif
O kiek jau jums laiko? ir kelių savaičių tu užsidėjai pompą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 10:44
na tikrai keista kaip galineveikti baze. o adata kas kiek dienu keiti.? neveikti negali nebent jos nepakanka, nes pvz mano nakti jei buna 7 cukrus tai jis ir visda bus toks iki ryto kol baze 6 ryto naepasikeis jos kiekis, nes baze palaiko toki cukru jo nemazina.

4 savaiciu kaip suzinojau kad laukiuosi. pagulde i endokrnologini 5 savaite uzisdejau kitos firmos pompa man nepatiko ir tada accu - chek uzsidejau. dabar mums eina 16 savaite . 20 savaite vaziuosiu pas Bogusyte i klinikas patikrins gal jau pasakys kas ax.gif 24 savaite gulsiu i endokr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 20 spalio 2008 - 11:01
aitiii, tau pompa tokia Jelena is Roche uzkabino?
Atsakyti
Aitiii, o kuriam aukšte tu gulėjai kai tau uždėjo pompą?
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 11:56)
20 savaite vaziuosiu pas Bogusyte i klinikas patikrins gal jau pasakys kas ax.gif  24 savaite gulsiu i endokr.

o turit kokių nors spec. pageidavimų? bigsmile.gif

Egle 83, man pompą irgi dėjo Jelena iš Roche mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 20 spalio 2008 - 11:47