QUOTE(aitiii @ 2008 10 19, 20:15)
Dalissime na perskaiciau tavo zinais kios liudnos as turiu pompa ir tikrai tiek vargo netiuriu. nr, parasysiu i asmenine zinute, nusiramink, tie burbuliukai tikrai del ju neverta taip nervuotis, buna dienu kad pas mane aukstokas cukrus bet tikrai ne del burbuliuku,( na nebent jie labai dideli. tikrai jei neramu paskambink. aiste.
Aitiii, ačiū labai
Kol kas aš dar jūsų mergaitės netrukdysiu, bet jau vien tas faktas, kad dabar yra žmonių, kuriems galiu paskambinti ir pasitart dėl visų šių problemų, kažkaip padėjo nusiramint ir susikaupt. TODĖL LABAI AČIŪ UŽ PAGALBĄ MERGAITĖMS, kurios atsiliepė į mano pagalbos šauksmą
Šiandien ašarų upeliai jau išdžiūvo, nes ... vakar vakare neapsikentusi nusiėmiau pompą ir grįžau prie Lantuso. Nusprendžiau padaryti pertrauką kuriam laikui, tada pabandysiu dar kartą. O trečiadienį vistiek dar eisiu į klinikas pas ginekologą, tai tuo pačiu bandysiu dar kartą ir su juo ir su savo gydytoja pasikalbėti apie šitas problemas.
Ir labai tikiuosi, kad gal iki trečiadienio atsilieps ir Shalna
Nors šiaip pompos aš labai norėjau ir daug iš jos tikėjausi... Tik kad kažkaip nesiseka man su ja bendrauti , ko pasekoj - ašarų pakalnė ir daugiau nieko. Ir spėju, kad tas cukrus šokinėjo net tik dėl pompos bet ir nuo tų nervų, kad ji neveikia taip, kaip turėtų.
Papildyta:
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 20, 10:13)
ten sesiavietes palatos o dievuliau, mirsiu
Dalissime, aciu rytoj tik turiu gultis, tai tikrai ne velu beje, ir poryt uzdes ir man tokia pat pompa kaip tau... oi kaip nelaukiu pliusas tik tas, kad as dar ne nescia, o tik planuoju
Dalissime, aciu rytoj tik turiu gultis, tai tikrai ne velu beje, ir poryt uzdes ir man tokia pat pompa kaip tau... oi kaip nelaukiu pliusas tik tas, kad as dar ne nescia, o tik planuoju
Na, kai dar ne - tai bijot tikrai nėra ko . Ir aš vis dar manau, kad iš principo pompa yra geras daiktas. Aš su mielu noru būčiau tą pompą išbandžius prieš pastojant, deja, tuo metu kai mes planavom - tokios galimybės dar nebuvo . O būnant - manau, tokie, eksperimentai yra netikslingi, nes, bent jau mane, ta pompa taip išbalansavo, kad aš pati savęs neatpažįstu Ir supratau kad vistik, matyt, tie nėštumo hormonai veikia mane kur kas stipriau nei man atrodė ar galėjau įsivaizduoti .