Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

as id del savo ligo nenoriu daug vaiku. ypac dabar kaip taip kankinuosi , tai apie daugiau nenoriu pagalvoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 17, 05:05)
O kodel? Tu nenori?

nea... jei nesirgciau, tikrai dar negimdyciau.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 17, 07:46)
as id del savo ligo nenoriu daug vaiku. ypac dabar kaip taip kankinuosi , tai apie daugiau nenoriu pagalvoti.  ax.gif

O ko tu taip kankiniesi,kazkas tau blogai blush2.gif blush2.gif blush2.gif Atsiprasau,jei kazka praleidau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

As per visa nestuma irgi pergyvenau,tuos 9 men kaip ant adatu,bet... tai isgyvena visos nesciosios,ir su CD ir be CD mirksiukas.gif Visos del kazko pergyvena.Per visa nestuma skaiciau SM ir bendravau su nestukem,tai dabar pagalvojus turbut is ju maziausiai pergyvenau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 17, 07:48)

hm g.gif ir nelabai gali laukti ilgiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 17, 10:52)
O ko tu taip kankiniesi,kazkas tau blogai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Atsiprasau,jei kazka praleidau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As per visa nestuma irgi pergyvenau,tuos 9 men kaip ant adatu,bet... tai isgyvena visos nesciosios,ir su CD ir be CD  mirksiukas.gif Visos del kazko pergyvena.Per visa nestuma skaiciau SM ir bendravau su nestukem,tai dabar pagalvojus turbut is ju maziausiai pergyvenau smile.gif

toks ir blogumas as ryta vakara vemiu. galva svaigsta, toks silpnumas uzeina, na nesijauciu tokia jau labaio stipri kaip visi normalus. i virtuve net negaliu eiti is kart nuo kvapu pykina ir kaip apsikabinus klizeta tai man ne kas ax.gif aisku gal praeis, cukru pastoviai reikia matuoti, nervuotis . bet as tikrai nenoriu daug vaiku. man pakaktu vieno. bet vyras gal noretu dvieju, bet jis jau matokaip tie vemimai man tai sako pakaks ir vieno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 17, 08:48)

jei nenori, tai gal trumpam atidėk planavimą ax.gif jei neapsirinku, tavo stažas ligos nėra didelis, tai porą metelių man rodos nieko nepakeis... o gimdyti vien dėl to, jog reikia yra negerai schmoll.gif
Aš noriu antro leliuko, bet nedabar, tam dar esu nepasiruošus, po kelių metų apie tai pagalvosiu, jei viskas bus gerai ax.gif (ir manau tikrai viskas bus gerai biggrin.gif )
Atsakyti
cia jusu vaikutis nuotraukoje? koks grazus., 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 17, 09:42)
toks ir blogumas as ryta vakara vemiu. galva svaigsta, toks silpnumas uzeina, na nesijauciu tokia jau labaio stipri kaip visi normalus. i virtuve net negaliu eiti is kart nuo kvapu pykina ir kaip apsikabinus klizeta tai man ne kas ax.gif  aisku gal praeis, cukru pastoviai reikia matuoti, nervuotis . bet as tikrai nenoriu daug vaiku. man pakaktu vieno. bet vyras gal noretu dvieju, bet jis jau matokaip tie vemimai man tai sako pakaks ir vieno biggrin.gif

Ai,tai cia daugumos nesciuju bedos irnesakyk.gif
Manes tai visai nepykino schmoll.gif Labai gerai jauciaus visa nestuma thumbup.gif
Man rodos Shalna irgi labai prastai jautes nestumo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 17, 10:54)
cia jusu vaikutis nuotraukoje? koks grazus.,  4u.gif

aga maniškis biggrin.gif fotogeniškas, nuotraukose lb gražiai išeina blush2.gif nors realiai turim labai didelių problemų dėl odytės, pradeda ir ant veiduko matytis nusausėjimas ir sutrūkinėjimas verysad.gif manau paveldėjo iš mano brolio ichtiozę, tepiau įvairiais tepalais, niekas nepadėjo, kasosi siaubingai ir nusidrasko galvytę. šiandien mano endokrinologė patarė padaryti tyrimus dėl skydliaukės, nors as manau kad tai ichtiozė....
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 10 17, 13:07)
aga maniškis  biggrin.gif fotogeniškas, nuotraukose lb gražiai išeina  blush2.gif  nors realiai turim labai didelių problemų dėl odytės, pradeda ir ant veiduko matytis nusausėjimas ir sutrūkinėjimas  verysad.gif manau paveldėjo iš mano brolio ichtiozę, tepiau įvairiais tepalais, niekas nepadėjo, kasosi siaubingai ir nusidrasko galvytę. šiandien mano endokrinologė patarė padaryti tyrimus dėl skydliaukės, nors as manau kad tai ichtiozė....

Kaip liudna verysad.gif O jei maziukui dar niezti verysad.gif
Ar dar nevaiksto tavo sunelis?Maniskis jau stojas visur,kur tik imanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 17, 09:42)
toks ir blogumas as ryta vakara vemiu. galva svaigsta, toks silpnumas uzeina, na nesijauciu tokia jau labaio stipri kaip visi normalus. i virtuve net negaliu eiti is kart nuo kvapu pykina ir kaip apsikabinus klizeta tai man ne kas ax.gif  aisku gal praeis, cukru pastoviai reikia matuoti, nervuotis . bet as tikrai nenoriu daug vaiku. man pakaktu vieno. bet vyras gal noretu dvieju, bet jis jau matokaip tie vemimai man tai sako pakaks ir vieno biggrin.gif

As kai laukiausi pirmojo-nesirgau CD... oi kaip as vemiau, nuo bet ko pykindavo...budavoo silpna ir istisai norejua miego... ale va praejo jau 5 metai ir vel noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 17, 14:13)
Kaip liudna verysad.gif O jei maziukui dar niezti verysad.gif
Ar dar nevaiksto tavo sunelis?Maniskis jau stojas visur,kur tik imanoma doh.gif

Niežti, ypač dabar,rudieni, labai nusausėjo...kitą savaitę eisim pas odos gydytoją, tikiuosi nustatys, kas jam tikrai yra ir paskirs tepalus, nes niekas nepadeda, galvytė tai nusidraskęs... verysad.gif
jau keletą mėnsių vaisktinėja, bet tik įsikibęs į ranką ar į atramą, vienas siaubingai bijo, nors pats pastovi, bet nežingsniuoja, rėkti pradeda, matyt savisaugos
instinktas, bet jau visos spintelės kiek įmanoma pasiekti iškraustytos... biggrin.gif visi pasiekiami daiktai jau kyla aukštyn biggrin.gif labai mėgsta šokti, tai kažkas panašaus į strikinėjimą ir galvos linkčiojimą, bet labai smagu žiūrėti... ax.gif
Kai taviškis pradės vaikstinėti padaugės bėdelių biggrin.gif
Atsakyti