QUOTE(Dalissime @ 2008 11 29, 15:27)
p.s. o man šiandien iš ryto lengvas šokas buvo - atsikėliau su ++ acetono Siaubas, nežinau kaip tai veikia mažylį, noriu tikėti, kad jam nieko blogo. Per porą valandų šiaip ne taip išsivaliau aš tą bjaurybę su n+k litrų mineralinio, bet ramybė kol kas nesugrįžo Bet nuo ko ta bajurybė atsirado, net nebesuprantu: hiperglikemijų nebūna, angliavandenių lygtais irgi pakankamai valgau, kas dar gali įtakoti jo atsiradimą?
Gal riebesnio ko uzvalgei?
Siaip ir CD neserganciom nestukem gali atsirasti acetono. Nepergyvenk, del trumpalaikio nieka neatsitiks, svarbu stebeti, o paastebejus, taisyti situacija, kaip tu ir darai Islisdavo ir man kartais nestumo metu...
QUOTE(inguška @ 2008 11 29, 15:28)
Sakė kad bandys laukti iki 39 sav. Nes leliukas pasak gyd. Biržiečio jaučiasi puikiai. Didelio dar neužsiauginau svoris sakė, kad 3100g.Tai apie savaite ruošiuosi kaip ir gulėti ligonionėje. Rizikuoti bijau.
Tik prisigyriau ir cukriukų kažkodėl nebenumušu šiandiena, kiek matuojuos tiek 10. Bet čia manau laikina.
Tik prisigyriau ir cukriukų kažkodėl nebenumušu šiandiena, kiek matuojuos tiek 10. Bet čia manau laikina.
Faina, kad viskas normos ribose ir galesi panesioti savo maziuka kaip galima ilgiau Aisu, geriau ramiai ligoninej paguleti, negu kiekviena diena trypcioti ir galvoti, o paskui dar, neduok D, nespeti.