Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(Dalissime @ 2008 11 29, 15:27)
p.s. o man šiandien iš ryto lengvas šokas buvo - atsikėliau su ++ acetono  blink.gif  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Siaubas, nežinau kaip tai veikia mažylį, noriu tikėti, kad jam nieko blogo. Per porą valandų šiaip ne taip išsivaliau aš tą bjaurybę su n+k litrų mineralinio, bet ramybė kol kas nesugrįžo verysad.gif Bet nuo ko ta bajurybė atsirado, net nebesuprantu: hiperglikemijų nebūna, angliavandenių lygtais irgi pakankamai valgau, kas dar gali įtakoti jo atsiradimą? g.gif  unsure.gif

Gal riebesnio ko uzvalgei?
Siaip ir CD neserganciom nestukem gali atsirasti acetono. Nepergyvenk, del trumpalaikio nieka neatsitiks, svarbu stebeti, o paastebejus, taisyti situacija, kaip tu ir darai mirksiukas.gif Islisdavo ir man kartais nestumo metu...

QUOTE(inguška @ 2008 11 29, 15:28)
Sakė kad bandys laukti iki 39 sav. Nes leliukas pasak gyd. Biržiečio jaučiasi puikiai.  Didelio dar neužsiauginau svoris sakė, kad 3100g.Tai apie savaite ruošiuosi kaip ir gulėti ligonionėje. Rizikuoti bijau. blink.gif
Tik prisigyriau ir cukriukų kažkodėl nebenumušu šiandiena, kiek matuojuos tiek 10. doh.gif  Bet čia manau laikina.

Faina, kad viskas normos ribose ir galesi panesioti savo maziuka kaip galima ilgiau mirksiukas.gif Aisu, geriau ramiai ligoninej paguleti, negu kiekviena diena trypcioti ir galvoti, o paskui dar, neduok D, nespeti.
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 11 29, 17:16)
Gal riebesnio ko uzvalgei?
Siaip ir CD neserganciom nestukem gali atsirasti acetono. Nepergyvenk, del trumpalaikio nieka neatsitiks, svarbu stebeti, o paastebejus, taisyti situacija, kaip tu ir darai mirksiukas.gif Islisdavo ir man kartais nestumo metu...

nu blyn doh.gif doh.gif doh.gif iš karto po pietų vėl tie ++ acetono doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Vėl stiklinė obuolių sulčių ir litras vandens ir jau po valandos vėl nieko, net pėdsakų to prakeikto acetono doh.gif Nieko nebesuprantu, twin pyksas visiškas.... verysad.gif Iš tos nevilties paskambinau savo gydytojai, pas kurią endo gulėjau, ir pasiguodžiau - tai jos pasiūlymas buvo šiandien dar pasižiūrėti kas bus toliau, ir jei niekas nesikeis - tada jau tiesiai į priimamąjį ir ant lašelinių turbūt pajungs doh.gif doh.gif doh.gif
Shalna, o kiek to acetono pas tave išlįsdavo? g.gif ta prasme tik pėdsakai, ar irgi pasiekdavo ++ ?
Beje, dėl maisto, tai nežinau kuris iš šių produktų galėtų būti priskirtas riebiems doh.gif : š. r. kalakuto krūtinėlė, duona, jogurtas, bananas, rauginti kopūstai, bulvės, mėsiška makaronų sriuba, dešrelės g.gif Bet gal rauginti kopūstai dėl kokių nors priežasčių negerai? Ar nieks nieko dėl jų nesat girdėję?
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 29, 16:41)
nu blyn  doh.gif  doh.gif  doh.gif iš karto po pietų vėl tie ++ acetono  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Vėl stiklinė obuolių sulčių ir litras vandens ir jau po valandos vėl nieko, net pėdsakų to prakeikto acetono  doh.gif Nieko nebesuprantu, twin pyksas visiškas.... verysad.gif Iš tos nevilties paskambinau savo gydytojai, pas kurią endo gulėjau, ir pasiguodžiau - tai jos pasiūlymas buvo šiandien dar pasižiūrėti kas bus toliau, ir jei niekas nesikeis - tada jau tiesiai į priimamąjį ir ant lašelinių turbūt pajungs doh.gif  doh.gif  doh.gif
Shalna, o kiek to acetono pas tave išlįsdavo? g.gif ta prasme tik pėdsakai, ar irgi pasiekdavo ++ ?
Beje, dėl maisto, tai nežinau kuris iš šių produktų galėtų būti priskirtas riebiems  doh.gif : š. r. kalakuto krūtinėlė, duona, jogurtas, bananas, rauginti kopūstai, bulvės, mėsiška makaronų sriuba, dešrelės  g.gif Bet gal rauginti kopūstai dėl kokių nors priežasčių negerai? Ar nieks nieko dėl jų nesat girdėję?

o kaip tu tuos ++ nustatai?

As manau turetum atsisakyti desreliu... ir kazi kas ten per mesiska makaronu sriuba g.gif ir gal dar salto rukymo krutineles g.gif

O rauginti kopustai thumbup.gif thumbup.gif jie valo organizma... labai naudingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Artėjant terminui jau kažkaio ir pačiai norisi kuo greičiau. O kaip jūs matuojate atcetono kiekį? Su juostelėmis? g.gif Ar prieš pasitikrindami atsetono kiekį jaučiate kokius simtomus? g.gif
Šiaip tai dar kartelį norėčiau pagirti gyd. Biržietį, žiauriai fainas kaip gydytojas ir svarbiausiai kaip žmogus...
Papildyta:
O rauginti kopūstai išties tik labai gerai.
Atsakyti
Rytas labas hi.gif
man jis jau iš tikrųjų labas blush2.gif Pagaliau nebeliko to bjaurybės clap.gif ir nereikės važiuoti į priimamąjį yahoo.gif Taip kad stogas grįžo į vietą ir vėl gyvenimas gražus blush2.gif Ir gimdyt šiandien visai nenoriu ir 38 savaičių dar nenoriu lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 11 29, 19:11)
o kaip tu tuos ++ nustatai?

As manau turetum atsisakyti desreliu... ir kazi kas ten per mesiska makaronu sriuba g.gif  ir gal dar salto rukymo krutineles g.gif

O rauginti kopustai thumbup.gif  thumbup.gif  jie valo organizma... labai naudingi mirksiukas.gif

QUOTE(inguška @ 2008 11 30, 09:53)
O kaip jūs matuojate atcetono kiekį? Su juostelėmis? g.gif Ar prieš pasitikrindami atsetono kiekį jaučiate kokius simtomus? g.gif

Taip, Inguška, teisi, acetoną nustatinėju juostelių pagalba. O simptomų jokių nejaučiu - tiesiog kai gulėjau endo ir rado acetono pėdsakų, patarė laikas nuo laiko tikrintis, nes jis kenkia mažiukui. Tai aš ir tikrinuosi profilaktiškai kiekvieną rytą blush2.gif
Na va, o grįžtant prie maisto - mėsiška makaronų sriuba - jautienos buljonas plius makaronai, dešrelės - irgi naminės, anytos darytos, kuri žino, kad aš ir taip riebiai nevalgau, tai special man padaro dar kūdesnių nei visiems blush2.gif tai dėl tų dviejų tai aš garantuota. Gal būt mano gydytoja buvo teisi, sakydama, kad čia pompos kaltė, t.y. užsikimšo adata ir buvo sutrikęs insulino padavimas (nepaisant to, kad glikemija ir buvo normali) g.gif
Atsakyti
Leidau sau atidaryti naują temutę blush2.gif , kad neliktume benamės lotuliukas.gif Nuoroda į naują temutę Gal nieks nesupyks, kad uždėjau temutei numeriuką - bus lengviau susigaudyt kas po ko eina ax.gif
Tik pirma pabaikim šitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 30 lapkričio 2008 - 10:04
Šaunuole Dalissime, kad pasirūpinai. Čia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai džiaugiuosi dėl tavęs. Smagu, kad viskas tau gerai.
Dar pasidžiauk nestuke.gif . O tai irgi labai didelis malonumas... tongue.gif
Atsakyti
Laba visoms.
As tai laukiu tos 38 savaites kaip isganymo, nes jau vargina nestumas. nezinau ar jums taip buvo, yra, bet man tai labai skauda sonkaulius. leliukas visa laika desniame sone, tai man tiesiog lauziasi sonkauliai, o skauda... jei dar nakti paspardo, tai is vis "gerai" miegu. del sito, dazno lakstymo i tualeta ir nakvojimo sveciuose esu nemiegojusi beveik dvi naktis. verysad.gif
Su cukriukais, tai kaip cia pasakiusi, buvau jau sunerimusi, kodel sia savaite cukrai beveik viena dalele aukstesi nei praeita savaite. bet siandien ryte buvo 4.3, po pusryciu 4.2. galvoju gal itakos turejo negrudeta duona, anksciau valgiau tik grudeta, siandien vel ja, tai gal todel ir maziau. na nezinau. Tik pastebejau, kad man ir nuo silkes nekyla cukrai. siaip is zuvies tik ja siek tiek megstu rolleyes.gif dar galvoju gal kazkiek tas cukrus kyla ir nuo nuovargio, sia savaite buvo daug lakstymo, mazai miegu, o vakar pagulejau vonioje, atsipalaidavau. ax.gif
beja mano sesurui nustate, kad jam sukile cukrai ir cholesterolis didelis (kaimiskas maistas doh.gif ), tai paprase pamatuoti cukru. pamatavau vakare po valgio 8.8, ir prikalbinau anyta tai jos buvo 8.4. o ryte sesuro 6.1, o anytos 7.7! tai sakyciau didoki, bet kaip mano vyras sako, cia kaime zmoniu visu toks, nes tik neduok lasiniu, riebiu koteletu tai oi oi oi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 30, 17:49)
Laba visoms.
Su cukriukais, tai kaip cia pasakiusi, buvau jau sunerimusi, kodel sia savaite cukrai beveik viena dalele aukstesi nei praeita savaite. bet siandien ryte buvo 4.3, po pusryciu 4.2. galvoju gal itakos turejo negrudeta duona, anksciau valgiau tik grudeta, siandien vel ja, tai gal todel ir maziau. na nezinau. Tik pastebejau, kad man ir nuo silkes nekyla cukrai. siaip is zuvies tik ja siek tiek megstu  rolleyes.gif dar galvoju gal kazkiek tas cukrus kyla ir nuo nuovargio, sia savaite buvo daug lakstymo, mazai miegu, o vakar pagulejau vonioje, atsipalaidavau.  ax.gif
beja mano sesurui nustate, kad jam sukile cukrai ir cholesterolis didelis (kaimiskas maistas  doh.gif ), tai paprase pamatuoti cukru. pamatavau vakare po valgio 8.8, ir prikalbinau anyta tai jos buvo 8.4. o ryte sesuro 6.1, o anytos 7.7! tai sakyciau didoki, bet kaip mano vyras sako, cia kaime zmoniu visu toks, nes tik neduok lasiniu, riebiu koteletu tai oi oi oi... blink.gif

Šiaip tai cukrus labai kyla nuo nervų. O man nuo pervargimo tai priešingai - krenta. O duona, grūdėta ar ne, kaip ir neturėtų labai įtakoti. Greičiau jau įtakoja tai, kiek joje yra cukraus ar ten visokių marmeladų pridėta. Bet aš paprastai perku duoną, kur visai nėra cukraus ir jinai tikrai yra negrūdėta - bet cukrus dėl jos pas mane nešokinėja. Taip kad, sunku pasakyti kodėl pas tave šokinėjo. Kitas svarbus dalykas - tai valgymas maždaug tuo pačiu metu, t.y. režimas.
O pas tavo vyro gimaičius cukrai tikrai per aukšti ir jiems reiktų susirūpinti savo sveikata jau dabar, nes kai žmonės taip nesirūpindami gyvena 10 metų ir daugiau - tai paskui belieka tik konstatuoti CD komplikacijas, kurios yra negrįžtamos verysad.gif O paskui bėdavoja žmonės, kad va dėl tos cukraligės reikėjo koją nupjauti doh.gif Ir taip ir ne. Jei būtų rūpinęsi savimi prieš dešimt metų - tos kojos tikrai nereikėtų pjauti, bet kai jau ateina pas medikus post factum - kai jau būna mėlynos tos kojos ir t.t. pan. - tai tada nieko kito nebelieka. Na, aš gal čia ir žiauriai, bet tai tiesa. Ir todėl TB, jei myli savo tėvus, turėtų rasti būdą kaip juos įtikinti nueiti pas medikus, kad tie "praplautų" smegenis ir išaiškintų, kas jų laukia, jei ir toliau taip elgsis.
Atsakyti
jau buvau puolusi i nevilti. vakar vakare nuo labai silpnos vakarienes, kaip soko cukrus iki 5.8!. siandien po pusryciu dar graziau 6.1. Labai susinervinau. aisku gal itakos turejau tai, kad ir si naktis (jau trecia) be miego. nakti ejau mokytis, nes lauke kolis ir dar kiti atsiskaitymai, vakar vakare jau neturejau jegu. Siandien dar priguliau ryte po mokslu, bet nebeuzmigau, tai ryte plyso galva, bet pasakiau sau, kad tikrai galiu, niekas kitas to uz mane nepadarys, ir ka jus manot, igavau tiek jegu, kad tik strykt is lovos ir lekiu.
Buvau pas Petrenko, sako ko tokia issigandusi, sakau cukrai cia kazko negrazus, sako viskas labai normalu. keliauk sau sveika. sakau kaip tai, daugiau nereikes ateiti, sako ne blink.gif kaip smagu...
O del vyro tevu, tai jie zinok tarpusavyje jau kalbasi, reiketu zuvies daugiau nusipirkti, beja padovanojom garu puoda, kad galetu gamintis sveikesni maisteli. Vyras tai labai jau juos ragina sveikiau maitintis, kartais stengiasi, o kartais svarbu skanu. ax.gif
Atsakyti
aurosoma, geras tavo cukrus! baik panikuot, nuo panikos tik kyli cukrus.. Nemiga irgi itakos turi.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 01, 15:32)
aurosoma, geras tavo cukrus! baik panikuot, nuo panikos tik kyli cukrus.. Nemiga irgi itakos turi.

jau dabar jauciuosi ramesne. galvojau kad del to, jog sia savaite buvo aukstesni cukrai reikes ir toliau badytis. bet viskas gerai, tai ramiau, dabar noriu baigti mokslus ir ilsetis. liko jau tik 3 savaites ir mama bus daug geresne savo maziukui. taip nelakstysiu, pailsesiu wub.gif
Atsakyti