QUOTE(waidoshele @ 2008 11 28, 17:24)
ner cia ko pykt, bet jums gal atrodo kad as valgau viska kas papuola. su draudziamais produktais paeksperimentavau, ir ju nebevalgau. bet kad man kyla ir nuo nedraudziamu produktu
stengiuosi kaip galedama laikytis nurodytos dietos. juk negaliu is vis nevalgyt ar valgut tai, nuo ko vimdo. tai toks skirtumas, tau nekyla nuo ryziu, nuo duonos, tu puikiai susitvarkai su dieta. sveikinu
ir gaila kad man taip nepavyko. ir suprantu kad sunku visoms
Man labai kyla nuo ryziu, ir is vis sia savaite aukstesni
va dabar 5.2, valgiau vistienos su svieziom darzovem ir darzoviu kose (bulves, morkos, zirneliai virti ant garu, nuo jumanau ir aukstesnis)
sakot, kad geras, bet praeita savaite budavo 4.5 mazdaus. o dabar nesuprantu kodel. stengsiuosi naudotis tom rekomendacijom kur keli saukstai kruopu, gabalas mesos ir daug salotu. ir dabar panasiai valgau, tik kruopu daugiau deduosi.
Uzkandziam daznai suvalgau sumustini su kuo nors, gal irgi reiketu sumazinti duonos kieki, bet tik taip pasisotinu, o nuo kokios varskutes, tai man nei silta nei salta...
Madmuazele, o tau CD prasidejo nuo GD?
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 28, 17:36)
tai va kad visoms skirtingai, man nuo bulviu labiausiai kyla, gal todel, kad kol nenustate CD tai jas valgydavau kasdien ir po daug.
mesa daznai kepu orkaitej (dazniau nei keptuvej), bet nesuprasi, kartais nuo to pacio patiekalo pakyla, kartais ne. o rizikuoti nesinori, del to ir nepriestaravau kai gydytojas pasake kad skirs insulina, ir ne man, o vaikeliui, nes jam labiausiai jo reikia, o man tikrai svarbiausia kad vaikelis butu sveikas
manau ir toliau prisilaikant mitybos ir gydytoju nurodymu, ir tu ir vaikiukas busit labai sveiki ir laimingi. Nieko nepadarysi, mums nestumas atnese daugiau neigiamu simptomu
bet kai juos istversim, dar labiau branginsim savo ir vaikelio sveikata, dar labiau branginsim ta vaikeli.
bet jei nuosirdziai, as jau net bijau pagalvoti apie antra, jei vel viskas kaip dabar, o jei dar blogiau butu. faktiskai nelieka normalaus gyvenimo, o tik daugybe draugimu, negalavimu, pergyvenimu del saves ir vaikiuko. manau tik dabar taip kalbu, su leiku viskas pasimirsta.