Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(waidoshele @ 2008 11 28, 16:24)
ner cia ko pykt, bet jums gal atrodo kad as valgau viska kas papuola. su draudziamais produktais paeksperimentavau, ir ju nebevalgau. bet kad man kyla ir nuo nedraudziamu produktu  doh.gif  stengiuosi kaip galedama laikytis nurodytos dietos. juk negaliu is vis nevalgyt ar valgut tai, nuo ko vimdo. tai toks skirtumas, tau nekyla nuo ryziu, nuo duonos, tu puikiai susitvarkai su dieta. sveikinu  4u.gif  ir gaila kad man taip nepavyko. ir suprantu kad sunku visoms

visiskai ne tai... kaip minejau, tau kyla, nors kitiems ne...reiskias tavo organizmui netinka...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 28, 18:29)
visiskai ne tai... kaip minejau, tau kyla, nors kitiems ne...reiskias tavo organizmui netinka...

tai va kad visoms skirtingai, man nuo bulviu labiausiai kyla, gal todel, kad kol nenustate CD tai jas valgydavau kasdien ir po daug.
mesa daznai kepu orkaitej (dazniau nei keptuvej), bet nesuprasi, kartais nuo to pacio patiekalo pakyla, kartais ne. o rizikuoti nesinori, del to ir nepriestaravau kai gydytojas pasake kad skirs insulina, ir ne man, o vaikeliui, nes jam labiausiai jo reikia, o man tikrai svarbiausia kad vaikelis butu sveikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 28, 17:24)
ner cia ko pykt, bet jums gal atrodo kad as valgau viska kas papuola. su draudziamais produktais paeksperimentavau, ir ju nebevalgau. bet kad man kyla ir nuo nedraudziamu produktu  doh.gif  stengiuosi kaip galedama laikytis nurodytos dietos. juk negaliu is vis nevalgyt ar valgut tai, nuo ko vimdo. tai toks skirtumas, tau nekyla nuo ryziu, nuo duonos, tu puikiai susitvarkai su dieta. sveikinu  4u.gif  ir gaila kad man taip nepavyko. ir suprantu kad sunku visoms

Man labai kyla nuo ryziu, ir is vis sia savaite aukstesni verysad.gif va dabar 5.2, valgiau vistienos su svieziom darzovem ir darzoviu kose (bulves, morkos, zirneliai virti ant garu, nuo jumanau ir aukstesnis)
sakot, kad geras, bet praeita savaite budavo 4.5 mazdaus. o dabar nesuprantu kodel. stengsiuosi naudotis tom rekomendacijom kur keli saukstai kruopu, gabalas mesos ir daug salotu. ir dabar panasiai valgau, tik kruopu daugiau deduosi.
Uzkandziam daznai suvalgau sumustini su kuo nors, gal irgi reiketu sumazinti duonos kieki, bet tik taip pasisotinu, o nuo kokios varskutes, tai man nei silta nei salta...

Madmuazele, o tau CD prasidejo nuo GD? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 28, 17:36)
tai va kad visoms skirtingai, man nuo bulviu labiausiai kyla, gal todel, kad kol nenustate CD tai jas valgydavau kasdien ir po daug.
mesa daznai kepu orkaitej (dazniau nei keptuvej), bet nesuprasi, kartais nuo to pacio patiekalo pakyla, kartais ne. o rizikuoti nesinori, del to ir nepriestaravau kai gydytojas pasake kad skirs insulina, ir ne man, o vaikeliui, nes jam labiausiai jo reikia, o man tikrai svarbiausia kad vaikelis butu sveikas  4u.gif

manau ir toliau prisilaikant mitybos ir gydytoju nurodymu, ir tu ir vaikiukas busit labai sveiki ir laimingi. Nieko nepadarysi, mums nestumas atnese daugiau neigiamu simptomu verysad.gif bet kai juos istversim, dar labiau branginsim savo ir vaikelio sveikata, dar labiau branginsim ta vaikeli.
bet jei nuosirdziai, as jau net bijau pagalvoti apie antra, jei vel viskas kaip dabar, o jei dar blogiau butu. faktiskai nelieka normalaus gyvenimo, o tik daugybe draugimu, negalavimu, pergyvenimu del saves ir vaikiuko. manau tik dabar taip kalbu, su leiku viskas pasimirsta.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 28, 16:36)
mesa daznai kepu orkaitej (dazniau nei keptuvej), bet nesuprasi, kartais nuo to pacio patiekalo pakyla, kartais ne. o rizikuoti nesinori, del to ir nepriestaravau kai gydytojas pasake kad skirs insulina, ir ne man, o vaikeliui, nes jam labiausiai jo reikia, o man tikrai svarbiausia kad vaikelis butu sveikas  4u.gif

Sakyk, o kokie tavo cukriukai be insulino buvo?

Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 28, 16:45)
Man labai kyla nuo ryziu, ir is vis sia savaite aukstesni  verysad.gif  va dabar 5.2, valgiau vistienos su svieziom darzovem ir darzoviu kose (bulves, morkos, zirneliai virti ant garu, nuo jumanau ir aukstesnis)
Madmuazele, o tau CD prasidejo nuo GD?  blink.gif
Papildyta:

Oi ... ryziai - man tikra atomine bomba doh.gif nebent sriubyte su jais ax.gif

Taip, man is pradziu buvo GD, o po gimdymo praejus metams nustate CD... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 28, 17:55)
Oi ... ryziai - man tikra atomine bomba doh.gif  nebent sriubyte su jais ax.gif

Taip, man is pradziu buvo GD, o po gimdymo praejus metams  nustate CD... verysad.gif

Va matai ir tau po metu nustate CD, o nestumo metu cukrai buvo labai auksti?
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 28, 17:00)
Va matai ir tau po metu nustate CD, o nestumo metu cukrai buvo labai auksti?

nea... na, 8, bet dazniausiai iki 6 pavykdavo islaikyti... o pagimdzius is viso 3-4 budavo...
Atsakyti
Labutis, gal kas dar ir mane prisimenat. g.gif Laikausi dar vis. savaitgaliui išsiprašiau į namus. Bet vos vos išleido. blush2.gif . Pirmadienį guluosi į ligoninę. blink.gif Kažkaip baisoka darosi. Gimdyti tai visai nenoriu... verysad.gif blush2.gif Bet sako reikia... smile.gif
Gal žinot, kiek laiko po gimdymo mus ligoninėje, jei leliukui ir man bus viskas gerai ie gimdysiu pati. Taip nesinori ten ilgai užsibūti..
Atsakyti
Labukas 4u.gif na, siaip 3 dienas berods laiko g.gif mane 5 laike, bet dare cezari rolleyes.gif

o gydytojai mano, kad tau laikas gimdyti? dar 38 sav. juk.
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 11 29, 10:21)
Labutis, gal kas dar ir mane prisimenat.  g.gif
Gal žinot, kiek laiko po gimdymo mus ligoninėje, jei leliukui ir man bus viskas gerai ie gimdysiu pati. Taip nesinori ten ilgai užsibūti..

aisku, kad pamenam 4u.gif Smagu, kas savaitgaliui isleido. Siaip mazuju cukriukai atsistato per 1-2 dienas, tad manau, jei viskas gerai, ilgiau kaip 3 dienas nelaikys wink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 11 29, 10:41)
o gydytojai mano, kad tau laikas gimdyti? dar 38 sav. juk.

tikruoju diabetu sergancias itin stebi nuo 38 savaites (kiekviena diena) ir pagal situacija skatina gimdyma, tad Inguska jau gris su 2.gif:
Sekmes Tau, Inguska, laikysim uz tave spygas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 11 29, 10:21)
Labutis, gal kas dar ir mane prisimenat.  g.gif Laikausi dar vis. savaitgaliui išsiprašiau į namus. Bet vos vos išleido.  blush2.gif . Pirmadienį guluosi į ligoninę.  blink.gif Kažkaip baisoka darosi. Gimdyti tai visai nenoriu... verysad.gif  blush2.gif  Bet sako reikia... smile.gif

Žinoma, kad prisimenam ir laikom kumštukus už jus mirksiukas.gif Daug daug jums abiems sveikatytės, šaltų nervų mamytei mirksiukas.gif , o mažyliui - saldaus pienelio ir ramaus miegelio. Ir laukiam oi laukiam sugrįžtant su 2.gif
p.s. o man šiandien iš ryto lengvas šokas buvo - atsikėliau su ++ acetono blink.gif blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Siaubas, nežinau kaip tai veikia mažylį, noriu tikėti, kad jam nieko blogo. Per porą valandų šiaip ne taip išsivaliau aš tą bjaurybę su n+k litrų mineralinio, bet ramybė kol kas nesugrįžo verysad.gif Bet nuo ko ta bajurybė atsirado, net nebesuprantu: hiperglikemijų nebūna, angliavandenių lygtais irgi pakankamai valgau, kas dar gali įtakoti jo atsiradimą? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 29 lapkričio 2008 - 14:32
Sakė kad bandys laukti iki 39 sav. Nes leliukas pasak gyd. Biržiečio jaučiasi puikiai. Didelio dar neužsiauginau svoris sakė, kad 3100g.Tai apie savaite ruošiuosi kaip ir gulėti ligonionėje. Rizikuoti bijau. blink.gif
Tik prisigyriau ir cukriukų kažkodėl nebenumušu šiandiena, kiek matuojuos tiek 10. doh.gif Bet čia manau laikina.
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 11 29, 15:28)
Sakė kad bandys laukti iki 39 sav. Nes leliukas pasak gyd. Biržiečio jaučiasi puikiai.  Didelio dar neužsiauginau svoris sakė, kad 3100g.Tai apie savaite ruošiuosi kaip ir gulėti ligonionėje. Rizikuoti bijau. blink.gif
Tik prisigyriau ir cukriukų kažkodėl nebenumušu šiandiena, kiek matuojuos tiek 10. doh.gif  Bet čia manau laikina.

oi, kad tu žinotum, kad aš dabar norėčiau būti tavo vietoje ir turėti jau visas 38 savaites doh.gif ir pagimdyti kuo greičiau noriu lotuliukas.gif , bent jau šiandien tai nuotaika tokia doh.gif
o tu tikrai šaunuolė, kad taip puikiai atsilaikei visą nėštumą ir leliuko svoris nėra didelis thumbup.gif o tos kelios dienos, net jei cukrus ir kiek aukštesnis, tikrai neturėtų nieko nulemti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 29 lapkričio 2008 - 14:37