Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 28, 09:53)
vakar as jau buvau issigandusi, nes ir po pietu ir po vakarienes cukrus buvo virs 5. jauciu itakojo, tas rytinis BLIUDAS ryziu...  mad.gif  bet siandien ryte jau 4.3, tai net palengvejo, daugiau ryziu jokiu budu nevalgysiu  schmoll.gif

Na, ir ko gąsdiniesi ? mirksiukas.gif iki 6 sveikam žmogui 2 val. po valgio tikrai nėra tragedija ir dar viskas normos ribose. Ir ryžius tikrai gali valgyti, tik gal ne bliūdais lotuliukas.gif O nuo pusės stiklinės virtų ryžių tikrai neturėtų nieko atsitikti schmoll.gif
Atsakyti
sveiko smerginos. visos tike nerimauja del cukriuku ne as viena cia biggrin.gif Dalissime tik gerai sekasi ji rami ir visus ramina thumbup.gif

mano diena geras o nakti nepabudu tikrintis bet ryte 10 tai reikia prisiversti issianalizuoti naktinius cukriukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 28 lapkričio 2008 - 09:19
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 28, 10:18)
sveiko smerginos. visos tike nerimauja del cukriuku ne as viena cia  biggrin.gif Dalissime tik gerai sekasi ji rami ir visus ramina thumbup.gif

mano diena geras o nakti nepabudu tikrintis bet ryte 10 tai reikia prisiversti issianalizuoti naktinius cukriukus  rolleyes.gif

na,o kas tau sakė, kad man gerai sekasi g.gif visko būna ir pas mane. Ir vis dar vargstu su naktiniais 3 val. cukrais. kaip 10 taip 10 doh.gif bet ... nervus dedu į konservus, o konservus į marias lotuliukas.gif nes nervai tikrai nepadeda spręsti problemų, o tik didina cukrus doh.gif
Taigi, o vakar pas mane 10 val. vakaro buvo 5,2, o jau 12 val. - 13,8 blink.gif blink.gif blink.gif nieko nebesuprantu g.gif Susileidau papildomai 2,5 v.v., tai 3 ryto buvo 6.9, o 6 jau - 8,3 doh.gif Bet aš guodžiu save, kad taip būna ne kiekvieną dieną ir ne visą dieną, o tik epizodais. Aišku, žinau, kad tokie šokinėjimai irgi nėra gerai, bet ... aš darau viską, kas nuo manęs priklauso ir ką tik galiu, kad viso to išvengti. Tame tarpe, stengiuosi kuo mažiau nervuotis mirksiukas.gif Ir labai tikiuosi, kad mano mažiukas yra stipruoliukas ir mes kartu visa tai įveiksim wub.gif Nors, aišku, nerimo yra daug ....
Atsakyti
Dalissime
tu saunuole su savooptimizmu, aisku to nerimo pas mus visas pilna. kaip pagalvoju apieleliuka ar jam viskas gerai tai net siurpas eina. tau ziuriu kaip ir man naktys ir rytai."" 10 val. vakaro buvo 5,2, o jau 12 val. - 13,8 nieko ""

karatais tikrai net nezinai nuo ko pakyla. doh.gif

dar dirbi minejai kazka apie atostogas. as jau nuo pirmadienio atostogu, bet i paskaitas reikes vazineti tai nezinau kaip bus. nenoriu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 28 lapkričio 2008 - 10:12
QUOTE(aitiii @ 2008 11 28, 11:10)
Dalissime
tu saunuole su savooptimizmu, aisku to nerimo pas mus visas pilna. kaip pagalvoju apieleliuka ar jam viskas gerai tai net siurpas eina. tau ziuriu kaip ir man naktys ir rytai."" 10 val. vakaro buvo 5,2, o jau 12 val. - 13,8    nieko ""

karatais tikrai net nezinai nuo ko pakyla.  doh.gif

dar dirbi minejai kazka apie atostogas. as jau nuo pirmadienio atostogu, bet i paskaitas reikes vazineti tai nezinau kaip bus. nenoriu verysad.gif

aha, dirbu dar ir greičiausiai dirbsiu iki vasario vidurio. Formaliai man atostogos priklausytų nuo kovo 5 d., bet oficialiai jas forminsiu tik nuo balandžio 1 d., o iki tol išnaudosiu savo susikaupusias atostogas (jei neklystu, turėtų būti 6 savaitės thumbup.gif )
O kodėl tau būtina važinėti į paskaitas ? g.gif Nejaugi dėstytojai neleistų tau tik į atsiskaitymus ateiti? na, aišku, nebent ten kokie laborai ar šiaip praktiniai užsiėmimai unsure.gif tada gal sunkiau, bet, manau, gražiuoju visada galima susitart mirksiukas.gif
Tiesa, kažkaip nenaudoji savo parašiuko, tai pamečiau tavo savaitėlių skaičių blush2.gif Tai kiek jums dabar jau yra?
o su tuo cukrum - tai taip doh.gif . Nes nemanau, kad per porą valandą nuo 5,2 būčiau sugebėjus suhipuot ir pakilt į tokias kosmines aukštumas g.gif O vakarienei irgi nieko tokio nevalgiau - mėsiška sriuba su trim makaronais, ir mėsos troškinys su daržovėm (cukinija, morkos, salieras, bulvės ir pupelės, bet paskutinių dviejų tai ten tikrai nebuvo tiek daug kad šitaip užkiltų ir dar po kiek laiko blink.gif ). Tiesa, dar suvalgiau obuolį, bet tai irgi - negali gi dėl jo po 5 val. sukilti cukrus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 28 lapkričio 2008 - 10:31
QUOTE(aitiii @ 2008 11 28, 11:10)
as jau nuo pirmadienio atostogu, bet i paskaitas reikes vazineti tai nezinau kaip bus. nenoriu verysad.gif

va su paskaitomis tai kazkoks siaubelis darosi. as irgi studijuoju, praktika jau atlikau dviguba ir uz pavasari, kad daugiau laiko buciau su maziuku, egzaminus atsikeliau jau pries sventes, visi atsiskaitymai irgi iki svenciu, tai kruvis nerealus. viena destytoja man sako, tos nestukes ne tai kad ilsisi, ne tai kad uz du daro, bet uz keturis lotuliukas.gif is tiesu tai taip ir buna. bet dabar vyrui sakau, jau as svenciu laukiu tai kaip isganymo, po ju 3.5men namuose sau ilsiuosi, su leliuku lepinuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 28, 11:33)
va su paskaitomis tai kazkoks siaubelis darosi. as irgi studijuoju, praktika jau atlikau dviguba ir uz pavasari, kad daugiau laiko buciau su maziuku, egzaminus atsikeliau jau pries sventes, visi atsiskaitymai irgi iki svenciu, tai kruvis nerealus. viena destytoja man sako, tos nestukes ne tai kad ilsisi, ne tai kad uz du daro, bet uz keturis  lotuliukas.gif is tiesu tai taip ir buna. bet dabar vyrui sakau, jau as svenciu laukiu tai kaip isganymo, po ju 3.5men namuose sau ilsiuosi, su leliuku lepinuosi  wub.gif

oho blink.gif blink.gif blink.gif nu bet tavo ir apsisukimai moteriške thumbup.gif Aš taip nesugebėčiau, o ir nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 28, 12:25)
aha, dirbu dar ir greičiausiai dirbsiu iki vasario vidurio. Formaliai man atostogos priklausytų nuo kovo 5 d., bet oficialiai jas forminsiu tik nuo balandžio 1 d., o iki tol išnaudosiu savo susikaupusias atostogas (jei neklystu, turėtų būti 6 savaitės  thumbup.gif )
O kodėl tau būtina važinėti į paskaitas ? g.gif Nejaugi dėstytojai neleistų tau tik į atsiskaitymus ateiti? na, aišku, nebent ten kokie laborai ar šiaip praktiniai užsiėmimai unsure.gif tada gal sunkiau, bet, manau, gražiuoju visada galima susitart mirksiukas.gif
Tiesa, kažkaip nenaudoji savo parašiuko, tai pamečiau tavo savaitėlių skaičių blush2.gif Tai kiek jums dabar jau yra?
o su tuo cukrum - tai taip  doh.gif . Nes nemanau, kad per porą valandą nuo 5,2 būčiau sugebėjus suhipuot ir pakilt į tokias kosmines aukštumas g.gif O vakarienei irgi nieko tokio nevalgiau - mėsiška sriuba su trim makaronais, ir mėsos troškinys su daržovėm (cukinija, morkos, salieras, bulvės ir pupelės, bet paskutinių dviejų tai ten tikrai nebuvo tiek  daug kad šitaip užkiltų ir dar po kiek laiko  blink.gif ). Tiesa, dar suvalgiau obuolį, bet tai irgi - negali gi dėl jo po 5 val. sukilti cukrus g.gif

dai as taip tikiuosi su destytyojais susitarti kaip pamatys mano pilvuka blush2.gif tai tikiuosi, as mastau taii kaip tu ir galvojukad taip greitai suhipuoti neina gal o ko taip uzkyla dievas zino biggrin.gif
mums savaiteliu 21 thumbup.gif 23 Birzietis liepe gultis del cukriu i endo. tikrai negulsiu. del tu paskaitu ir man atostogos tik prasites tai nenoriu nes gruodis ienantis ketvirtis man del pasalpu tai nenoriu to ligos lapelio. sausio kokia 6 atsigulsiu gal negausiu barti doctor.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 28, 12:33)
va su paskaitomis tai kazkoks siaubelis darosi. as irgi studijuoju, praktika jau atlikau dviguba ir uz pavasari, kad daugiau laiko buciau su maziuku, egzaminus atsikeliau jau pries sventes, visi atsiskaitymai irgi iki svenciu, tai kruvis nerealus. viena destytoja man sako, tos nestukes ne tai kad ilsisi, ne tai kad uz du daro, bet uz keturis  lotuliukas.gif is tiesu tai taip ir buna. bet dabar vyrui sakau, jau as svenciu laukiu tai kaip isganymo, po ju 3.5men namuose sau ilsiuosi, su leliuku lepinuosi  wub.gif

o tu susitriai kad dviguma, leido. man tai pavasario per pati gimdyma, visai nenoriu imti metiniu atostogu (akademiniu) taigal ir bandyti tartis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 28 lapkričio 2008 - 10:43
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 28, 11:39)
oho  blink.gif  blink.gif  blink.gif nu bet tavo ir apsisukimai moteriške  thumbup.gif Aš taip nesugebėčiau, o ir nenorėčiau  schmoll.gif

O as labai norejau ir labai prasiau, nes neturesiu kam palikti leliuko, o del vieno semestro akademiniu tikrai nenoriu imti. kadangi gimdau vasaro pradzioje kada sesija ir uz poros savaiciu sesija. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 11 28, 11:45)
o tu susitriai kad dviguma, leido. man tai pavasario  per pati gimdyma, visai nenoriu imti metiniu atostogu (akademiniu) taigal ir bandyti tartis.

Prasiau, is pradziu nesutko, po to pamate, kad faktiskai as per praktika gimdau, tai leido. viska atlikdavau dvigubai nei kitos, ir pristaciau dviguba praktika. visi liko labai patenkinti, tiek istaiga, tiek destytojos. Man buvo sunkiau, bet as ne is tinginiu, prisiverciau ir padariau, bet dabar kaip ramu, iki 2 men kasdien busiu su vaikiuku namuose, o po to vel laisvas grafikas ir tik pora menesiuku thumbup.gif
Atsakyti
reikes gal man prasyti, tik bijau kad galiunepavezti tokio kruvio, nesu as tokia jau smarkuole ir darbstuole. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 28, 12:13)
reikes gal man prasyti, tik bijau kad galiunepavezti tokio kruvio, nesu as tokia jau smarkuole ir darbstuole.  biggrin.gif

bandyk prasyti. is tiesu tai cia priklauso nuo destytoju ir fakulteto valdzios, jei supratingas leis, jei ne, tai...
O del kruvio, tai aisku labai ziurk kokios salygos, jei labai sunku, geriau nepersitempti. pas mane asmeniskai tai buvo neblogas kolektyvas, bet mego isnaudoti, kad gauciau gera bala, dirbdavau ko kelias val dar namuose ju reikmems atlikti. atspausdinti ivairius lapus ir t.t. blink.gif
bet jau praejo, labai dziaugiuosi, abu ivartinimai 10! thumbup.gif
Atsakyti