Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(egle_83 @ 2008 11 25, 23:22)
pavyzdziui, ka ir kiek valgai ir koks konkreciai buna cukrus?
Aurosoma, tavo cukrus puikus!

pvz valgiau miezine kose, seniau ja valgydavau per kiekvienus pusrycius beveik ir cukrus budavo apie 5, o dabar 8.2 suvalgiau lasisos virtos ant garu ir pakilo 9.5, suvalghiau koldunu ir buvo 8.1, nors seniau nuo koldunu nekildavo.
Atsakyti
koldunai yra bomba, be to, manau juos valgei su padazu smile.gif dviguba bomba smile.gif
lasisa gi irgi valgei su garnyru ir gal net padazu....
miezine kose - vieni angliavandeniai.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 25, 23:53)
koldunai yra bomba, be to, manau juos valgei su padazu smile.gif dviguba bomba smile.gif
lasisa gi irgi valgei su garnyru ir gal net padazu....
miezine kose - vieni angliavandeniai.

del koldunu sutinku, lasisa valgiau tik su darzoves svieziom ir buvo virta ant garu. tai tikrai neturejo pakilt. o kose tai irgi ko tada niekad nekildavo nuo jos, o dabar uzkilo?

o kaip yra su kruopom, lankstinuke parasyta kad galima kruopu, bet neivardinta kokiu?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 25, 21:59)
del koldunu sutinku, lasisa valgiau tik su darzoves svieziom ir buvo virta ant garu. tai tikrai neturejo pakilt. o kose tai irgi ko tada niekad nekildavo nuo jos, o dabar uzkilo?

o kaip yra su kruopom, lankstinuke parasyta kad galima kruopu, bet neivardinta kokiu?

Kruopu tai galima ir butina...bet maza porcija-jau virtu kruopu puse stikines is karto galima valgyti...

O del lasisos-ji riebi zuvis-gal tai itakoja g.gif siaip kiekviena karta kartoju-kiekvienam individualiai nuo tu paciu produktu kyla cukrus... vieniem-kyla, kitiem-ne... Beje, o kokias darzoves kartu su lasisa valgei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 lapkričio 2008 - 22:04
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 26, 00:01)
Kruopu tai galima ir butina...bet maza porcija-jau virtu kruopu puse stikines is karto galima valgyti...

O del lasisos-ji riebi zuvis-gal tai itakoja g.gif  siaip kiekviena karta kartoju-kiekvienam individualiai nuo tu paciu produktu kyla cukrus... vieniem-kyla, kitiem-ne... Beje, o kokias darzoves kartu su lasisa valgei?

valgiau pomidorus, agurkus, salotas ir porus. tokia misraine, bet nedejau nieko tik druskytes
Atsakyti
Rytas labas visoms 4u.gif

Aurosoma, na tikrai labai puikūs rezultatai thumbup.gif Net užpavydėjau lotuliukas.gif Aišku, baltai blush2.gif
Waidoshele, manau nieko kito nelieka kaip tik stebėti ką valgai ir fiksuoti kas ir kiek pakelia cukrų. O su kruopom iš tiesų daugumai reikia labai atsargiai elgtis ir jokiu būdu nepadauginti - nes net ir ligoninėj tų kruopų teduoda tik kelis šaukštus ax.gif Beje, kiek žinau iš daržovių dar burokėliai daugumai gerokai kelia cukrų, nors ir atrodo tokie nekalti mirksiukas.gif

Aitiii, Egle_83 - turiu klausimėlį jums ir visoms, kas dar vaikšto su pompa blush2.gif Kiek pas jus lieka insulino įsidėjus naują kartridžą ? g.gif Nes man tai kažkokia nesąmonė gaunasi su jų keitimu doh.gif Jei "pasiseka" ir burbuliukų būna nedaug - tai po priming'o kapsulėj lieka geriausiu atveju 280. Jei nesiseka, kaip pvz, šiandien, lieka tik kokie 230 -240. O jei dar tai pačiai kapsulei kliūna ir kateterio keitimas - tai tada visai pravalas doh.gif doh.gif doh.gif Pusė to insulino tiesiog nugaruoja ant tokių visokių nesąmonių. Ir niekaip nesuprantu ką aš ne taip darau ir kodėl man taip nesąmoningai gaunasi? verysad.gif
Atsakyti
Dalissime, na man irgi neiseina be nuostuoliu - 290-280 v.v. paprastai lieka. ana karta tik pasiseke 298v.v. liko smile.gif thumbup.gif igudau gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 26, 10:11)
karta tik pasiseke 298v.v. liko smile.gif  thumbup.gif  igudau gal  rolleyes.gif

Nu jo, man tai čia jau atrodo kaip aukštasis pilotažas karsta.gif
Ir kodėl negali padaryti, kad vaistai iš karto būtų toje kapsulėje ir nereikėtų nieko kaitaliot? g.gif Kažkodėl seno tipo penuose tai nereikėjo nieko traukyt - pakeiti kapsulę ir viskas čiki piki mastau.gif Galėtų ir su pompom taip pat padaryt drinks_cheers.gif
Atsakyti
pritariu smile.gif bet yra kaip yra, deja. jau vien insulino kiek be reikalo issinaudoja, o kur dar vargas. na bent jau as tikrai ne per 30sekundziu pakeiciu visa ta reikala.
Atsakyti
sos... Kelių savaičių jus guldė gimdymui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 26, 11:11)
Dalissime, na man irgi neiseina be nuostuoliu - 290-280 v.v. paprastai lieka. ana karta tik pasiseke 298v.v. liko smile.gif  thumbup.gif  igudau gal  rolleyes.gif

man ir panasiai lieka 290 buna net kad maziau priklausomaikaip su burbuliukais reikalai jei ju slangeleje yra tai ispumpuoju.

merginos o kaip jums su juostelesm reikalai, man ju taip truksta dabar raso po 150 bet ikinestumo pabaigos tai kazin kaip bus nes pernestuma plius 600 tai jau i pabaiga neduos tiek. nzn po kiek jums raso i menesi.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 26, 11:14)
merginos o kaip  jums su juostelesm reikalai, man ju taip truksta dabar raso po 150 bet ikinestumo pabaigos tai kazin kaip bus nes pernestuma plius 600 tai jau i pabaiga neduos tiek. nzn po kiek jums raso i menesi.

per metus tau priklauso iki 600 juosteliu, per nestuma tu papildomai gali gauti iki 600 juostelius. susiskaiciuok kiek gavai papildomu per nestuma, kiek ir be nestumo priklausomu ir bus aisku smile.gif
siaip as dasipirkineju. ligos pradzioj sunaudodavau nerealiai daug juosteliu, po to buvo laikotarpis kai isvis retai matavau, o dabar kai su pompa vel nerealiai daug matuoju... menuo ir kelios dienos esu su pompa, tai per ta laika 150-200 juosteliu jau suvartojau doh.gif vargsai pirstukai verysad.gif
Atsakyti