Aurosoma,ir as taip siulyciau kaip shalna - suvalgyk ka nors "draudziamo" ir paziurek kas bus.
QUOTE(Asciuke @ 2008 11 25, 13:29)
na vaikelio svorio man rodos niekas tau tiksliai nepasakys, nei gydytojas, nei echoskopas, tikslų svorį sužinosi tik gimus, echoskopu išmatuojamas vaikutis ir pagal tuos išmatavimus apskaičiuojamas svoris ar kažkas panašaus, bet paklaida visuomet yra ir gana didelė, mano atveju 500gr apsiriko (tai daug), juk nepasversi pilvuko ant svarstyklių, o baliutavičienėi gal pasiseke spejant? na bet kuriuo atveju jos spėjimas arčiausiai tiesos buvo
TAi aš suprantu, kad niekas 100% negali pasakyti koks bus svoris, lygiai kaip ir nieks negali garantuoti, kad bus berniukas ar mergaitė. Tik tiek kad pastaruoju atveju yra tik 2 galimybės , o svoris tai gali būti nuo ... iki. Bet tai, kad Baliutavičienės spėjimas visgi buvo arčiau tiesos nei echoskopas, atrodo įspūdingai
O žiūriu tavo avataras "paaugo" jau Smagu žiūrėt kaip vaikai auga
QUOTE(Shalna @ 2008 11 25, 14:10)
Nezinau, as tavo vietoj gal gulciausi 27 diena, iki 38 savaites jau viskas bus aisku, kas ir kaip, nes nuo 38 savaites jau stebi labai intensyviai, kad ne valandos nepraziopsotu. O savaitgaliais irgi matuoja vaisiu tonus ir gimdos veikla. Suprantu, kaip nefaina tose ligoninese, bet siuo atveju as gulciausi, kaip pasakyta
Na, kai pas tave cukrai normalus, tai nesikankink taip Jei labai pergyveni, suvalgyk ta cepelina ir pasimatuok po keletos valandu, isitikinsi, ar tikrai jis kelia ta cukru, ar ne
Na, kai pas tave cukrai normalus, tai nesikankink taip Jei labai pergyveni, suvalgyk ta cepelina ir pasimatuok po keletos valandu, isitikinsi, ar tikrai jis kelia ta cukru, ar ne
idomu, gydytoja Baliutaviciene ir man 38 savaite liepe atvaziuoti i klinikas, ka ir mane guldys stebejimui
del draudziamu produktu, tai dabar nieko tokio nenoriu, nei riebaus, nei saldaus, nei bulvinio. Gal atpratau per tas 2 savaites, jau organizmas adaptavosi. bet kai labai uzsinoresiu butinai pasilepinsiu O dar laukia tiek svenciu, ziuresiu kaip per jas su cukriuku bus...
Po pietu cukrus buvo 4.7. bet vakarienei suvalgiau kai ka draudziamo Labai norejau saldaus, tai po salotu su makaronais suvalgiau viena rafaelo saldaini, bet tikrai mielai ju buciau suvalgiusi visa kilograma
Žiauriai esu pasimetusi.Gal reikės vis dėlto gultis 27 dieną. Nes jei kas sau neatleisiu... Tik gailą savo didžiąją palikti ilgesniam laikui... o ji tokia maminukė. Bet turbūt prisigalvoju problemų pati... Ačiū jums už patarimus.
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 25, 11:51)
girdejau labai blogus atsiliepimus apie tuos tarkinius, sako labai kelia cukru, tai as jau siukstu nieko nelieciu, gal pasidarysiu kada kokia svente ir suvalgysiu, nes labai megstu, bet lauksiu kol jau tikrai uzsimanysiu nenoriu piknaudziauti
O del riebalu, tai man prisake nevalgyti kepto, mesos su nors trupuciu riebaliuko, grietines, sviesto. Tai ir nevalgau. is riebesniu produktu kartais riesutai, riesutu sviestas (sake labai naudingas), saltai spaustas alyvuogiu aliejus. o siaip viskas liesa.
O del riebalu, tai man prisake nevalgyti kepto, mesos su nors trupuciu riebaliuko, grietines, sviesto. Tai ir nevalgau. is riebesniu produktu kartais riesutai, riesutu sviestas (sake labai naudingas), saltai spaustas alyvuogiu aliejus. o siaip viskas liesa.
Pastebejau daznai minint riesutu sviesta gal gali detaliau papasakoti apie ji?
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 25, 20:10)
Pastebejau daznai minint riesutu sviesta gal gali detaliau papasakoti apie ji?
Man kai buvau klinikose dave lankstinuka, ten parasyta, kad labai naudinga valgyti riesutu sviesta. Ten nedaug angliavandeniu 18, baltymu 23g, riebalu 49g, natrio 0.29g. as tai perku maximoje kur kuo maziau priedu, nera cukraus. jis nesaldus. maximoje yra dvieju rusiu. bet brangokas 13lt nedidelis stiklainiukas. beja turi nemazai kaloriju 600.
Laukiu nesulaukiu vakare pasitikrintu cukru, nes suvalgiau dar ir saldu obuoli po rafaelo saldainio, tai dabar baisoka. kartais jauciuosi besote , vis ka nors papildomai suvalgau, nors tikrai turejo uztekti. na ziuresiu kaip reguos organizmas i tuos "papildus".
Beja skaiciau, kad normalus leistinas cukraus kiekis ryte iki 5.5, o po valgio iki 8.9. ar cia ne per dideli skaiciai?
O kokiame skyriuje riesutu sviesto ieskoti?
Po valgio-jei matuojant is karto-tai nera per didelis (8.9), nes sveikam gali tiek pakilti... bet jei cia norma po 2 val.-tai didokas
Po valgio-jei matuojant is karto-tai nera per didelis (8.9), nes sveikam gali tiek pakilti... bet jei cia norma po 2 val.-tai didokas
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 25, 20:25)
O kokiame skyriuje riesutu sviesto ieskoti?
Prie zeliu jei neklystu, tortu padai, visoki nutelos kremai, jei ne klystu uogienes. nu mazdaug. tikslai negaliu pasakyti.
ten buvo parasyta, kad 2val po valgio, tai as ir galvoju, kad labai daug.
jau matavausi cukru tai po tu viskiu pgardu 5.2 neblogas, bet auksciausias per sitas dienas
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 25, 20:24)
Prie zeliu jei neklystu, tortu padai, visoki nutelos kremai, jei ne klystu uogienes. nu mazdaug. tikslai negaliu pasakyti.
jau matavausi cukru tai po tu viskiu pgardu 5.2 neblogas, bet auksciausias per sitas dienas
Tai jis cia super pas tave
O tas riesutu kremas nera saldus? is kokiu riesutu? ir kokia ju sudetis?
man tai paskutinem dienom sunkai sekasi su tom dietom. Ka bevalgyciau nuo visko uzkyla nuo ko seniau nekildavo, tai dabar uzkyla. gruzas.
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 25, 21:13)
man tai paskutinem dienom sunkai sekasi su tom dietom. Ka bevalgyciau nuo visko uzkyla nuo ko seniau nekildavo, tai dabar uzkyla. gruzas.
pavyzdziui, ka ir kiek valgai ir koks konkreciai buna cukrus?
Aurosoma, tavo cukrus puikus!