Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(Shalna @ 2008 11 25, 10:36)
kaip faina wub.gif , kaip as laukdavau tokiu dienu wub.gif
Agha, tik mes visu pusantros valandos anksciau smile.gif

jo, aš irgi laukiu nesulaukiu tos 17 d. wub.gif Ištisa amžinybė, atrodo, dar iki jos doh.gif Nors kai pagalvoju apie Kalėdas tai man jau taip nebeatrodo lotuliukas.gif - siaubas, atrodo, visai laiko nebeliko, čia tos keturios savaitės prabėgs kaip viena, o reikalų dar kiek doh.gif
Hm, o tai jūs jau turit taloniuką pas jį ar ne? nes aš tai einu kada man patogu ir nereikia registruotis blush2.gif Tai jei MB grįš anksčiau, tai ir atlėksim anksčiau. Taip kad gal dar ir susimatysim mirksiukas.gif Bet kuriuo atveju, tel. viena kitos turim, tai aš jei būsiu panašiu laiku kaip ir tu, galiu skambtelt mirksiukas.gif
Beje, aš dabar taip pamąsčiau, a kokiu klausimu jūs pas Biržietį? unsure.gif blush2.gif Gal jau antrą planuojat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 11 25, 11:36)
Visgi ryziai yra ilgo veikimo angliavandenis (plius riebaliuko kokio vis tiek yra). Bent as save issistudijavau, kad uzvalgius ilgo veikimo angliavandeniu turiu leistis per pora kartu nemazai vnt. Jei vakarais valgau picos arba MB nuostabiai skaniai paruostu spageciu, tuomet po tokiu valgymu cukrus matuojuosi dar keleta kartu. Pries eidama valgyt susileidziu nemenka doze (pvz. 7 vnt.), pavalgius susileidziu dar apie 4-5 vnt. Tada tikrinu po 1,5-2 val., koreguoju ir tada dar po 2 val tikrinu wink.gif

aciu shalna tikrai praves tavo zinio sios man.

Dalissime nuraminai del pazymos, supratau kad neverta nesti, del atleidimo is darbo as rami , nestumas matosi puikiai. dar girdejau jei sunkus darbas tuomet reikia nesti, bet man o kaip ir vos ne siltnamio salygoms tai tikrai neverta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 25, 09:30)
Nu ledas čia, o ne cukrus thumbup.gif Labai labai sveikinu, tikrai puikūs rezultatai. Ir toliau taip drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif siandien ryte nevalgius buvo 4.3, o po pusryciu 4.5. smile.gif idomu ka tas Petrenko man ketvirtadieni pasakis kai toki cukrai g.gif
Sianakt ne kaip miegojau, nes vis sapnavau, kad ka nors suvalgau, arba aplaizau peili, o dar ryte cukraus nesimatavus, kai tik dave dieta, tai vis sapnuodavau, kad suvalgau kazka draudziamo doh.gif

del echo tai manes neuzilgo irgi laukia susitikimas su leliuku per ekrana, jau paskutinis tikriausiai. labai noriu pamatyti ar tikrai jis ten toks jau didelis kaip sake Baliutaviciene, labai isgasdino verysad.gif
galima sakyti liko 2 geri menesiai ir jau paimsiu savo 2.gif ant ranku bigsmile.gif kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 25, 11:25)
aciu  4u.gif  siandien ryte nevalgius buvo 4.3, o po pusryciu 4.5.  smile.gif idomu ka tas Petrenko man ketvirtadieni pasakis kai toki cukrai  g.gif
Sianakt ne kaip miegojau, nes vis sapnavau, kad ka nors suvalgau, arba aplaizau peili, o dar ryte cukraus nesimatavus, kai tik dave dieta, tai vis sapnuodavau, kad suvalgau kazka draudziamo  doh.gif

del echo tai manes neuzilgo irgi laukia susitikimas su leliuku per ekrana, jau paskutinis tikriausiai. labai noriu pamatyti ar tikrai jis ten toks jau didelis kaip sake Baliutaviciene, labai isgasdino  verysad.gif 
galima sakyti liko 2 geri menesiai ir jau paimsiu savo  2.gif  ant ranku  bigsmile.gif kaip laukiu  wub.gif

Nu ką tau tas Petrenko gali pasakyti? g.gif Sakys, atiduok aparatą lotuliukas.gif ir drožk sau namo laiminga thumbup.gif
O tai kai pas Baliutavičienę buvai nedarė echo ir neparodė tau leliuko? g.gif O tai kaip ji tada taip užtikrintai įvertino kad jis pas tave didelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 25 lapkričio 2008 - 10:58
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 25, 11:25)
aciu  4u.gif  siandien ryte nevalgius buvo 4.3, o po pusryciu 4.5.  smile.gif idomu ka tas Petrenko man ketvirtadieni pasakis kai toki cukrai  g.gif
Sianakt ne kaip miegojau, nes vis sapnavau, kad ka nors suvalgau, arba aplaizau peili, o dar ryte cukraus nesimatavus, kai tik dave dieta, tai vis sapnuodavau, kad suvalgau kazka draudziamo  doh.gif

del echo tai manes neuzilgo irgi laukia susitikimas su leliuku per ekrana, jau paskutinis tikriausiai. labai noriu pamatyti ar tikrai jis ten toks jau didelis kaip sake Baliutaviciene, labai isgasdino  verysad.gif 
galima sakyti liko 2 geri menesiai ir jau paimsiu savo  2.gif  ant ranku  bigsmile.gif kaip laukiu  wub.gif

dėl tokių cukrų, manau, gali leisti sau daugiau pavalgyti nepersistengiant, nes pagal tokius cukrus gali pagalvot, jog badauji ax.gif
nevertėtų pasitikėti echoskopu, man visus kartus tikino, kad mergaitė, o prieš gimdymą ginekologė buvo įsitikinusi tuo, net rodė "šiek tiek patinusias lytines lūpytes" biggrin.gif beje svorį nurodė labai netikslų, apie 4300gr, o gimė berniukas sveriantis 3850gr. Baliutavičienė gana tksliai pasakė svorį, panašiai ir buvo.
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 25, 11:57)
O tai kai pas Baliutavičienę buvai nedarė echo ir neparodė tau leliuko? g.gif O tai kaip ji tada taip užtikrintai įvertino kad jis pas tave didelis unsure.gif

baliutavičienė echoskopų nedaro,manau ilgametė darbo patirtis leidžia nusakyti kokio didumo gali būti vaikutis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 25, 11:57)
Nu ką tau tas Petrenko gali pasakyti? g.gif Sakys, atiduok aparatą  lotuliukas.gif ir drožk sau namo laiminga thumbup.gif

tas idomu ar petrenko dar lieps taip daznai stebeti cukrus.
Del Baliutavicienes, tai nesupykit kam ji patinka, bet man ji pasirode tokia nerangi senute. be galo maloni, bet klause vaikiuko sirdute, tai isgirdo is kokio 10 karto, mano gydytoja tik prideda ir is kart nusisypso, sako kaip smagiai plaka. Po to apziurejo pilva, tai taip skaudziai spaude, sako oho koks didelis, nejaugi tik 29 savaites, sakau nu taip. mano gydytoja manes taip negasdino. kita savite kai eisiu tai as paklausiu ar jau toks jis didelis... g.gif Svarbu, nes aisku tai tures itakos ir gimdymui.
Papildyta:
QUOTE(Asciuke @ 2008 11 25, 12:16)
dėl tokių cukrų, manau, gali leisti sau daugiau pavalgyti nepersistengiant, nes pagal tokius cukrus gali pagalvot, jog badauji  ax.gif

hihihi.gif nebadauju, bet jau tos dietos tai laikausi grieztai: jokio riebaliuko, jokio saldumyno isskyrus poravaisiu per diena kuriuos leido. kartais gal per daug suvalgau, bet kad bunu alkana blush2.gif Nuo tu darzoviu taip nepasisotinsi kaip nuo cepelinu... ax.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti. Gal galėtumėte patarti t.y. išsakyti savo nuomonę. Gydytojai siųlė gultis į ligoninę 27 dieną, bet tai yra ketvirtadienis. manau, kad teks gulėti nuobodžiai visą savaitgalį. Jaučiuosi puikiai, man 37 sav. su puse., Pirmadienį prasidėtų 38 sav. gal geriau ir gultis todėl pirmadienį. Taip aš ten nenoriu. schmoll.gif
O man siųlė gultis taip anksti dėl tolimo keliu. Esu iš Šiaulių...
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 11 25, 12:23)
Norėčiau paklausti. Gal galėtumėte patarti t.y. išsakyti savo nuomonę. Gydytojai siųlė gultis į ligoninę 27 dieną, bet tai yra ketvirtadienis. manau, kad teks gulėti nuobodžiai visą savaitgalį. Jaučiuosi puikiai, man 37 sav. su puse., Pirmadienį prasidėtų 38 sav. gal geriau ir gultis todėl pirmadienį. Taip aš ten nenoriu. schmoll.gif

Savaitgaliais ten iš vis nuobodu, aš gulčiaus pirmadienį... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 25, 12:21)
tas idomu ar petrenko dar lieps taip daznai stebeti cukrus.
Papildyta:
hihihi.gif nebadauju, bet jau tos dietos tai laikausi grieztai: jokio riebaliuko, jokio saldumyno isskyrus poravaisiu per diena kuriuos leido. kartais gal per daug suvalgau, bet kad bunu alkana  blush2.gif Nuo tu darzoviu taip nepasisotinsi kaip nuo cepelinu...  ax.gif

jei tokie geri cukrai, tai nebereikės tikriausiai taip dažnai badytis, o riebaliuko šiek tiek reikia ir vienas cepelinas neturėtų pakenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 11 25, 12:30)
Savaitgaliais ten iš vis nuobodu, aš gulčiaus pirmadienį... ax.gif
Papildyta:
jei tokie geri cukrai, tai nebereikės tikriausiai taip dažnai badytis, o riebaliuko šiek tiek reikia ir vienas cepelinas neturėtų pakenkti  mirksiukas.gif

girdejau labai blogus atsiliepimus apie tuos tarkinius, sako labai kelia cukru, tai as jau siukstu nieko nelieciu, gal pasidarysiu kada kokia svente ir suvalgysiu, nes labai megstu, bet lauksiu kol jau tikrai uzsimanysiu nenoriu piknaudziauti ax.gif
O del riebalu, tai man prisake nevalgyti kepto, mesos su nors trupuciu riebaliuko, grietines, sviesto. Tai ir nevalgau. is riebesniu produktu kartais riesutai, riesutu sviestas (sake labai naudingas), saltai spaustas alyvuogiu aliejus. o siaip viskas liesa.
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 11 25, 12:16)
nevertėtų pasitikėti echoskopu, man visus kartus tikino, kad mergaitė, o prieš gimdymą ginekologė buvo įsitikinusi tuo, net rodė "šiek tiek patinusias lytines lūpytes"  biggrin.gif beje svorį nurodė labai netikslų, apie 4300gr, o gimė berniukas sveriantis 3850gr. Baliutavičienė gana tksliai pasakė svorį, panašiai ir buvo.
Papildyta:
baliutavičienė echoskopų nedaro,manau ilgametė darbo patirtis leidžia nusakyti kokio didumo gali būti vaikutis... smile.gif

Na, kadangi lytis man visai nesvarbi, tai aš ir nenoriu žinoti jų spėliojimų, nes vistik echo man - tai šešėlių mokslas biggrin.gif Tik va dėl svorio tai galvojau, kad gal yra kokie objektyvūs parametrai, kuriais remiantis echo ir "paskaičiuojam" ta svori unsure.gif
O tai Baliutavičienė kiek suprantu tik pačiupinėjus pilvuką gali pasakyti apytikrį svorį? g.gif Nu geras tada, čia tai respectas, niekad nepagalvočiau kad taip įmanoma cool.gif

Norėčiau paklausti. Gal galėtumėte patarti t.y. išsakyti savo nuomonę.

Na, akušeriniam man dar neteko gulėti, bet nemanau, kad rutina ten kuo nors skiriasi nuo endo - t.y. savaitgaliais ten visiškas liūdesys ir nykuma doh.gif Todėl aš, jei tikrai gerai jausčiausi ir neturėčiau jokių abejonių dėl savo būklės, tikrai gulčiaus tik pirmadienį. Bet kuriuo atveju, gal yra galimybė pas ką nors Kaune trumpam laikui apsistoti? g.gif Būtų idealiausias variantas - nereiktų gultis į ligoninę, bet būtum vietoj, jei neduok die, kas nors pasikeistų ar kokių įtarimų turėtum cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 25, 12:55)
Na, kadangi lytis man visai nesvarbi, tai aš ir nenoriu žinoti jų spėliojimų, nes vistik echo man - tai šešėlių mokslas biggrin.gif Tik va dėl svorio tai galvojau, kad gal yra kokie objektyvūs parametrai, kuriais remiantis echo ir "paskaičiuojam" ta svori unsure.gif
O tai Baliutavičienė kiek suprantu tik pačiupinėjus pilvuką gali pasakyti apytikrį svorį? g.gif Nu geras tada, čia tai respectas, niekad nepagalvočiau kad taip įmanoma  cool.gif

na vaikelio svorio man rodos niekas tau tiksliai nepasakys, nei gydytojas, nei echoskopas, tikslų svorį sužinosi tik gimus, echoskopu išmatuojamas vaikutis ir pagal tuos išmatavimus apskaičiuojamas svoris ar kažkas panašaus, bet paklaida visuomet yra ir gana didelė, mano atveju 500gr apsiriko (tai daug), juk nepasversi pilvuko ant svarstyklių, o baliutavičienėi gal pasiseke spejant? na bet kuriuo atveju jos spėjimas arčiausiai tiesos buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 25, 10:54)
Hm, o tai jūs jau turit taloniuką pas jį ar ne? nes aš tai einu kada man patogu ir nereikia registruotis blush2.gif Tai jei MB grįš anksčiau, tai ir atlėksim anksčiau. Taip kad gal dar ir susimatysim mirksiukas.gif Bet kuriuo atveju, tel. viena kitos turim, tai aš jei būsiu panašiu laiku kaip ir tu, galiu skambtelt mirksiukas.gif
Beje, aš dabar taip pamąsčiau, a kokiu klausimu jūs pas Biržietį? unsure.gif  blush2.gif Gal jau antrą planuojat bigsmile.gif

agha, pavyko prisiregistruoti thumbup.gif Ne, antro dar nea, siaip reikia pasiziurineti, kaip ten reikalai po gimdymo mirksiukas.gif

Nezinau, as tavo vietoj gal gulciausi 27 diena, iki 38 savaites jau viskas bus aisku, kas ir kaip, nes nuo 38 savaites jau stebi labai intensyviai, kad ne valandos nepraziopsotu. O savaitgaliais irgi matuoja vaisiu tonus ir gimdos veikla. Suprantu, kaip nefaina tose ligoninese, bet siuo atveju as gulciausi, kaip pasakyta wink.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 25, 12:51)
girdejau labai blogus atsiliepimus apie tuos tarkinius, sako labai kelia cukru, tai as jau siukstu nieko nelieciu, gal pasidarysiu kada kokia svente ir suvalgysiu, nes labai megstu, bet lauksiu kol jau tikrai uzsimanysiu nenoriu piknaudziauti  ax.gif
O del riebalu, tai man prisake nevalgyti kepto, mesos su nors trupuciu riebaliuko, grietines, sviesto. Tai ir nevalgau. is riebesniu produktu kartais riesutai, riesutu sviestas (sake labai naudingas), saltai spaustas alyvuogiu aliejus. o siaip viskas liesa.

Na, kai pas tave cukrai normalus, tai nesikankink taip wink.gif Jei labai pergyveni, suvalgyk ta cepelina ir pasimatuok po keletos valandu, isitikinsi, ar tikrai jis kelia ta cukru, ar ne wink.gif
Atsakyti