QUOTE(Dalissime @ 2008 11 25, 10:54)
Hm, o tai jūs jau turit taloniuką pas jį ar ne? nes aš tai einu kada man patogu ir nereikia registruotis
Tai jei MB grįš anksčiau, tai ir atlėksim anksčiau. Taip kad gal dar ir susimatysim
Bet kuriuo atveju, tel. viena kitos turim, tai aš jei būsiu panašiu laiku kaip ir tu, galiu skambtelt
Beje, aš dabar taip pamąsčiau, a kokiu klausimu jūs pas Biržietį?
Gal jau antrą planuojat
agha, pavyko prisiregistruoti
Ne, antro dar nea, siaip reikia pasiziurineti, kaip ten reikalai po gimdymo
QUOTE(inguška @ 2008 11 25, 12:23)
Norėčiau paklausti. Gal galėtumėte patarti t.y. išsakyti savo nuomonę. Gydytojai siųlė gultis į ligoninę 27 dieną, bet tai yra ketvirtadienis. manau, kad teks gulėti nuobodžiai visą savaitgalį. Jaučiuosi puikiai, man 37 sav. su puse., Pirmadienį prasidėtų 38 sav. gal geriau ir gultis todėl pirmadienį. Taip aš ten nenoriu.
O man siųlė gultis taip anksti dėl tolimo keliu. Esu iš Šiaulių...
Nezinau, as tavo vietoj gal gulciausi 27 diena, iki 38 savaites jau viskas bus aisku, kas ir kaip, nes nuo 38 savaites jau stebi labai intensyviai, kad ne valandos nepraziopsotu. O savaitgaliais irgi matuoja vaisiu tonus ir gimdos veikla. Suprantu, kaip nefaina tose ligoninese, bet siuo atveju as gulciausi, kaip pasakyta
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 25, 12:51)
girdejau labai blogus atsiliepimus apie tuos tarkinius, sako labai kelia cukru, tai as jau siukstu nieko nelieciu, gal pasidarysiu kada kokia svente ir suvalgysiu, nes labai megstu, bet lauksiu kol jau tikrai uzsimanysiu nenoriu piknaudziauti
O del riebalu, tai man prisake nevalgyti kepto, mesos su nors trupuciu riebaliuko, grietines, sviesto. Tai ir nevalgau. is riebesniu produktu kartais riesutai, riesutu sviestas (sake labai naudingas), saltai spaustas alyvuogiu aliejus. o siaip viskas liesa.
Na, kai pas tave cukrai normalus, tai nesikankink taip
Jei labai pergyveni, suvalgyk ta cepelina ir pasimatuok po keletos valandu, isitikinsi, ar tikrai jis kelia ta cukru, ar ne