QUOTE(aitiii @ 2008 11 25, 09:44)
dabar dar skauda gerkle tai niekas tai nepadeda kaip medus bet negaliu as jo ryty saukstais
ar tu jau nunesiai kaip minejai pazyma i darboviete kad laukiesi, as nesuprantau savo ginekol. sako nereikai nieko nesti. taipasimeciau ar reikia ar ne?
Na, tai šiuo atveju gal dar ir gerklės skausmai prisideda prie padidėjusio cukraus , ne tik maistas?
O dėl pažymos - tai aš ją nunešiau į personalo skyrių, tai irgi nelabai suprato kam ir kodėl - tipo pasakai tiesioginiam vadovui ir viskas čiki piki. Taip, sutinku, kad to užtenka esant normaliems vadovams ir gyvenant ne ekonominės krizės sąlygomis. Tuo tarpu, jei dabar aukščiausios vadovybės lygmeny būtų sumąstytos kokios permainos, kurios liestų ir mane, tai pirmiausia jų įgyvendinimo imtųsi personalo skyrius ir paskui tik prieitų iki tiesioginio mano vadovo. O dabar jau personalas iš karto žino apie mano padėtį, tai aš kaip ir apsidraudus, nes formaliai viskas tvarkoj - darbdavys informuotas apie nėštumą ir negali daryt jokių pakeitimų be mano sutikimo. Tuo tarpu jei tos pažymos personale nebūtų - tai reiktų eiti ir aiškinti ir įrodinėti, kad tu ne dramblys, o tikrai laukiesi. Žinodama dabartinę situaciją pas save darbe, nujaučiu, kad vistiek jie reikalautų tos pažymos - tai jau man geriau iš anksto viską susitvarkyti, kad paskui be reikalo nestresuoti.
Na, o tau, manau, jei darbdavys normalus, juo labiau, kad ir tavo nėštumas jau plika akim identifikuojamas kaip nėštumas, o ne kaip apsivalgymas
, tikrai neverta jau nešti tos pažymos. Ta pažyma, mano supratimu yra labai aktuali kokias pirmais keturiais - penkiais mėnesiais
.
I'm out of my mind, but feel free to leave a message