Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(madmuazele @ 2008 10 15, 13:26)
aaa, tai tu dėl planavimo gulsiesi  ax.gif

ir dar su cukrumis nesamones. cukrus nuolat laaabai aukstas, matuoju daznai ir visada tik aukstas. ir taip jau keli menesiai. o glikuotas 6.2; 6.4. matuoju su skirtingais aparatais, glikuota dariausi keliose laboratorijose, bet vistiek tas pats. Petrenko tik peciais patrauke, sako nesuprantu nieko.
Atsakyti
tikrai keista.jei cukrus aukstas o gliukuotas geras. mano gliukuotas paskutinis buvo 10 pries nestuma dabr darysiu penktadieni.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 15, 13:28)
ir dar su cukrumis nesamones. cukrus nuolat laaabai aukstas, matuoju daznai ir visada tik aukstas. ir taip jau keli menesiai. o glikuotas 6.2; 6.4. matuoju su skirtingais aparatais, glikuota dariausi keliose laboratorijose, bet vistiek tas pats. Petrenko tik peciais patrauke, sako nesuprantu nieko.

O tai kaip taip g.gif Kai aukstas susileidi daugiau vaistu ir vistiek buna aukstas??? g.gif Tai gal buna labai aukstas,paskui susileidi daug vaistu buna labai zemas g.gif
Atsakyti
tai vat, kad hipo nebera buve keli menesiai jau... vos ne istisai aukstas, jei buna kokia 8, tai cia jau woow doh.gif
Atsakyti
Madmuazele,pasakokis kaip pas Birzieti tau sekes:)
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 15, 18:25)

Agha, as irgi laukiu. Gal kur uzsibuvo ten pas ji? Gi sake, kad be jo pastoti negales lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 15, 21:10)
Agha, as irgi laukiu. Gal kur uzsibuvo ten pas ji? Gi sake, kad be jo pastoti negales lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 15, 13:28)

tikrai idomu...o mano ckriukai lyg nieko buvo, uztat glikuotas didelis doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(aister @ 2008 10 15, 17:25)

QUOTE(Shalna @ 2008 10 15, 21:10)
Agha, as irgi laukiu. Gal kur uzsibuvo ten pas ji? Gi sake, kad be jo pastoti negales lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(aister @ 2008 10 15, 21:21)

Ale bajeristės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi... super Biržietis wub.gif Vyrui visą kelią apie jį tik kalbėjau-jau jį supykdžiau matyt net blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiaip viską paaiškino, išdėstė kas kaip...ką daryt, ko ne, kaip paskui elgtis...ir liepė dar palaukti, kol cukriukai mažesni bus, nes dabar tas glikuotas per aukštas yra... sakė folio rūgštį gerti...ir vis gyrė ir gyrė wub.gif blush2.gif lotuliukas.gif kad kreipiausi pas jį ne pastojuis, o tik planuojant... ech... nebūtų man jaučiu jokio CD, jei pirmą nėštumą būčiau lankiusi...
Ir žinot.... tik atėjau pas jį-mamytė su dvynukais vežimuke pravažiavo... aš vyrui sakau-na tikrai turėsim tik dvynukus... nes apie juos tik svajoju ir juos tik matau wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 15, 23:04)
Ale bajeristės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi... super Biržietis wub.gif Vyrui visą kelią apie jį tik kalbėjau-jau jį supykdžiau matyt net  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Šiaip viską paaiškino, išdėstė kas kaip...ką daryt, ko ne, kaip paskui elgtis...ir liepė dar palaukti, kol cukriukai mažesni bus, nes dabar tas glikuotas per aukštas yra... sakė folio rūgštį gerti...ir vis gyrė ir gyrė wub.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif kad kreipiausi pas jį ne pastojuis, o tik planuojant... ech... nebūtų man jaučiu jokio CD, jei pirmą nėštumą būčiau lankiusi...
Ir žinot.... tik atėjau pas jį-mamytė su dvynukais vežimuke pravažiavo... aš vyrui sakau-na tikrai turėsim tik dvynukus... nes apie juos tik svajoju ir juos tik matau wub.gif  blush2.gif

Saunu, kad viska sutaret ir aptaret. Na, vis tiek rekomenduojama iki pastojant 3 men foli pagert, tai per ta laika ir gliukuota susitvarkysi wink.gif Na, isitikinai, kad apie Birzieti mes ne viena cia nemelavome? smile.gif
O del 2nuku, tai... ziurek, neprisiziurek smile.gif Neisivaizduoju, kaip reikia apsieiti su dvynukais, kol jie dar lelukai ir visai maziukai, kai su vienu vos speji suktis doh.gif smile.gif
Atsakyti
Tikrai nemelavot.... blush2.gif tik sesute tokia... man ji nepatiko... blush2.gif
As jau menesi koki geriu folio rugsti...
Vis viena noriu dvynuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 15, 22:04)
Ir žinot.... tik atėjau pas jį-mamytė su dvynukais vežimuke pravažiavo... aš vyrui sakau-na tikrai turėsim tik dvynukus... nes apie juos tik svajoju ir juos tik matau wub.gif  blush2.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 10 15, 22:28)
O del 2nuku, tai... ziurek, neprisiziurek smile.gif Neisivaizduoju, kaip reikia apsieiti su dvynukais, kol jie dar lelukai ir visai maziukai, kai su vienu vos speji suktis doh.gif  smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 10 16, 06:13)
Vis viena noriu dvynuku wub.gif

As irgi ziauriai norejau dvynuku,ir dar dabar tebenoriu wub.gif wub.gif wub.gif
Mano tetis yra is dvyniu,tai buvau prisisvajojusi,kad man bus dvynukai smile.gif Bet kaip Birzietis juokavo,sako:dabar tik vienas yra,bet kita karta gal bus du wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 16, 11:42)
As irgi ziauriai norejau dvynuku,ir dar dabar tebenoriu wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mano tetis yra is dvyniu,tai buvau prisisvajojusi,kad man bus dvynukai smile.gif Bet kaip Birzietis juokavo,sako:dabar tik vienas yra,bet kita karta gal bus du wub.gif

Man rodos prisišnekėsi... lotuliukas.gif bet privalumas yra, nereikės trečią kartą gimdyti thumbup.gif
Atsakyti