Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 22, 23:11)
as irgi del to truputeli pergyvenu, kvailai cia iseina, bet man iki gimdymo ne tik kaledos, o ir daug gimtadieniu, dar nauji metai, bet ka padarysi. o kaip dabar tavo mityba, kaip cukrus, kaip svoris, nekrenta?

man jau antra diena kaip padidejo apetitas, kartais jauciasi silpnumas, nuovargis... gal cia itakos turi tie cukrus, ziuresiu kaip bus su tuo aparaciuku!

del mitybos tai pratinuos. pastebejau kad nuo bulviu labai pakyla cukrus. siandien virta bulve suvalgiau ir pakilo. svoris tai auga. nu jau pradejo augt pries 1.5 men sparciai, ir dar auga. o apetitas tai kaip visada, nu vienu zodziu jokiu pokyciu nera smile.gif o kai valgau normaliai, tai ir cukrus normalus buna.
Atsakyti
[quote=Shalna,2008 11 21, 02:00]
Aitiii, sesutes patarimas visai geras. Panasiai ir man yra, jei susileidziu pvz. iskart 10 ir daugiau, tai cukrus iskart labai staigiai nukrenta, todel issieksperimentavau, kad vienu metu galiu leistis max. 9. Taciau jei atsitinka taip, kad vis tik reikia man to 10 ir daugiau anliavandeniams padengti, tuomet susileidziu 8-9, o likusia dali susileidziu po gero pusvalandzio - tada, logiskai pamascius, insulinu pikai butu po pusnatros valandos, o antro leidimo pikas - po dvoeju valandu. Man sita formule veikia, gal ir tu pabandyk, kad nereiketu laukti tu 2 valandu? g.gif Gal pradziai pabandyk leistis po valandos, tada ziurek situacija, jei viskas ok, mazink laiko intervala tarp pirmo ir antro leidimosi? O beje, koki tu insulina naudoji? Humaloga?

sveikos merginos. eksperimetuosiu , bandysiu. jau cukriukai ne 10 o 8, tai vis mazesnis,
bet nuo siandien vel nera ka eksperimentuori, nes uzpuole sloga, gerkle skauda. verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif dieve kaip man nesiseka , liko savaite iki atostogu, bijau kad kas leliukui neatsitiktu. ir aplamai cukriukai nuo to nekiltu.

labai nenoriu i ta ligonine 23 nest, savaite kaip Birzietis liepe, nes man mokslai, nezinau ka reikes daryti gulti, ar savavliskai negulti ir palakti sausio 6d, bet dar kur ta sausio 6d. tat jauciu kad teks gulti gruodzio 15 d, bet kad is to gulejimo butu nauda. doh.gif
Atsakyti
gal kas turit angliavandeniu kokia nors lentele, (koks maistas kiek turi angliavandaeniu, pagal gramus) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 23, 15:50)
gal kas turit angliavandeniu kokia nors lentele, (koks maistas kiek turi angliavandaeniu, pagal gramus) blush2.gif

uzeik i sita paslapiuka
http://www.dieta.lt/.....r]=Pasirinkti
Atsakyti
Pagelbekit!!! Gal kuri zinot, ar Petrenko dirba klinikose nuo 8val ryto ar veliau. ryt einu, bet niekas neinformavo nuo kurios iki kurios valandos galiu ji rasti verysad.gif O pati is streso nei nepagalvojau paklausti doh.gif
Atsakyti
Radau internete, kad Endokrinologas V.Petrenko konsultuoja 148A kabinete nuo 10 iki 15 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 23, 21:23)
Radau internete, kad Endokrinologas V.Petrenko konsultuoja 148A kabinete nuo 10 iki 15 val. mirksiukas.gif

aciu, pati dar truputi paieskojau ir mazdaug radau. labai laukiu rytdienos susitikimo thumbup.gif Baisoka, bet pagaliau noriu zinoti tuos savo cukrus ir gyventi ramiai, o ne nezinomybeje
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 23, 21:05)
Pagelbekit!!! Gal kuri zinot, ar Petrenko dirba klinikose nuo 8val ryto ar veliau. ryt einu, bet niekas neinformavo nuo kurios iki kurios valandos galiu ji rasti  verysad.gif O pati is streso nei nepagalvojau paklausti  doh.gif

Bet kuriuo atveju jį rasi ligoninėj 2 aukšte arba poliklinikoj
Atsakyti
Laba visoms. jau grizau is kliniku. Sandien Petrenko nebuvo, bet prieme kita gydytoja. Parode kaip naudotis tuo aparaciuku, na galiu pasakyti, kad kai iduria tai nera, kad labai skaudetu, bet po to man dar kokia valandele skaudejo. tuo metu cukrus buvo 4.1, bet po valgio jau buvo praeje daugiau kaip 3 valandos.
Ziuresiu kaip bus po pietu. Labai laukiu. Pagaliau busiu rami. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos. jau mano cukriukai siandien pagaliau geri, tat ziuresim kaip vakare bus. tik gerkle labai skauda, .

kur merginos su pompom, egle gal jau nusieme? Dalissime kur dingus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 24, 15:33)
sveikos merginos. jau mano cukriukai siandien pagaliau geri, tat ziuresim kaip vakare bus. tik gerkle labai skauda, .
Dalissime  kur dingus. rolleyes.gif

Sveika sveika 4u.gif
niekur aš nedingus - tik darbais apsikasus, o namie MB kompą okupavęs būna, tai ir neprieinu prie jūsų lotuliukas.gif Tik vat aš įtariu kad man teks didint naktinę bazę - nes ko tai paskutiniu metu prieš 3 ryto sukyla pas mane cukrus. Nors dar ne taip seniai tuo laiku aš hipuodavau doh.gif ir buvau smarkiai sumažinus bazę ax.gif
Bet labai džiugu girdėt, kad pas tave pagaliau padėtis stabilizavosi.
O koks variantas tau buvo veiksmingas stabilizuojant cukrus - bazės padidinimas ar dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 24, 14:11)
Laba visoms. jau grizau is kliniku. Sandien Petrenko nebuvo, bet prieme kita gydytoja. Parode kaip naudotis tuo aparaciuku, na galiu pasakyti, kad kai iduria tai nera, kad labai skaudetu, bet po to man dar kokia valandele skaudejo. tuo metu cukrus buvo 4.1, bet po valgio jau buvo praeje daugiau kaip 3 valandos.
Ziuresiu kaip bus po pietu. Labai laukiu. Pagaliau busiu rami.  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif O tu kirtikli ant kokiu skaiciuko nusireguliavus? Gal ne ant maziausio, kad skauda?

QUOTE(aitiii @ 2008 11 24, 15:33)

Sveikinu 4u.gif Ziurek, pagyk kuo greiciau ir daugiau nebesusirk mirksiukas.gif

QUOTE(Dalissime @ 2008 11 24, 16:12)
Tik vat aš įtariu kad man teks didint naktinę bazę - nes ko tai paskutiniu metu prieš 3 ryto sukyla pas mane cukrus. Nors dar ne taip seniai tuo laiku aš hipuodavau  doh.gif ir buvau smarkiai sumažinus bazę  ax.gif

Na, tu jau i 2 trimestra perkopus, tai hipuoti nebeturetum - dabar reikx pradeti stebeti kilimus wink.gif Sakei, 17 d. eini pas Birzieti? Kelinta valanda? smile.gif
Atsakyti