Egle, turiu tau klausimėlį Kiek supratau tu irgi turi tą pompos priedą, kur dedasi ant diržo? kokio jis pas tave dydžio Nes man šiandien jį atvežė, apsidžiaugiau ir iškart puoliau pompą ten dėti. Bet tai, kad aš vos ne vos ją ten įspraudžiau Užtrauktukas vos vos užsidarė (taip per jėgą, sakyčiau )ir toks vaizdas, kad tas dėklas ten per visas siūles braška Ar tau irgi taip buvo
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 17, 17:12)
Sveikutės,
Naujienos pas mane... nėra jų kaip ir. Nepavyko mums procedūra. Bet kažkaip labai mediciniškai buvau pasikausčius ir nusiteikus, tai sureagavau pakankamai lengvai. Dabar darom pertrauką ir paskui gal bandysim su snaigutėm, nes liko dar užšaldytų stipruoliukų mūsų. Tai va taip va.
QUOTE(Shalna @ 2008 11 19, 12:02)
del manu koses, tai dar tais laikais, iskart, kai as susirgua, tai sake jos vengti, nes ji sudaro kazkokia tarpine medziaga, kuri nera naudinga. Tada CD srityje buvau dar visiskai zalia, tai nelabai galiu pasakyti, kas tureta omeny 'tarpine medziaga' Gal is merginu kas esat apie tai girdejusios?...
O kita vertus, net vaikams nelabai siulo tos manu koses, nes ji nera vertinga maistine prasme - tik pilva uzkisa ir viskas
Gerai, kad as jos ir nemegstu
Labiausiai tau reiktu atkreipti demei i angliavandenius - jie pagrindiniai cukraus sukelejai. Angliavandeniu kieki gali matyti praktiskai ant kiekvienos pakuotes. Daug jau yra, kai 100g yra 50-60g. angliavandeniu, tai vat tokius produktus ribok ir viskas bus gerai
O kita vertus, net vaikams nelabai siulo tos manu koses, nes ji nera vertinga maistine prasme - tik pilva uzkisa ir viskas
Gerai, kad as jos ir nemegstu
Labiausiai tau reiktu atkreipti demei i angliavandenius - jie pagrindiniai cukraus sukelejai. Angliavandeniu kieki gali matyti praktiskai ant kiekvienos pakuotes. Daug jau yra, kai 100g yra 50-60g. angliavandeniu, tai vat tokius produktus ribok ir viskas bus gerai
Aciu uz info Na del manu klausiutodel, kad as pati siaip juos megdavau, su cukriuku, sviestu ar uogiene, labai skanu man budavau posryciams, ziuriu dar like gerokai, tai galvoju nemesiu, reiketu issivirti po trupuciuka ir suvalgyti.
Del angliavandeniu, tai as bombu visai nevalgau jei kokias kruopytes tai be riebalo, duona uztemu liesu naturaliu jogurtu, o bulves valgau nebent truputi sriuboje, ar pagarintas. Visiskai atsisakiau riebaus maisto, visko kas draudziama. Gal apsaugosiu savo maziuka ir save, nes man tai svarbiausia, o maistas tai visai nesvarbu, nors neneigsiu norisi ir kokio pyrado, ir ledu, kibinu, bulviu plokstainio, labai megstu rafaelo... Bet viskas palauks, dabar nieko negriesiju, kad per kucias, naujus metus, vyro ir seseru gimtadienius, kurie ne uz kalnu, galeciau suvalgyti ka nors tikrai skanaus ir pajusti svente, didziuli malonuma...
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 19, 13:51)
pas mane tai pries buvo 9.9, o po 8.1 tai labai nustebo visi kad pirmas didesnis. mane irgi norejo tik pirmadieniui pas petrenko siust, bet po to pamaste kad didelis , pasiskaqmbino kazkokiai moteriskei, o ta sako is kart priims. tai ir prieme.
as irgi labai megstu bulvinius patiekalus, ypac cepelinus ir bulvinius blynus. bet vakar suvalgiau viena cepelina ir sakes kaip pakilo cukrus!! tai teks is vis nevalgyt..
as irgi labai megstu bulvinius patiekalus, ypac cepelinus ir bulvinius blynus. bet vakar suvalgiau viena cepelina ir sakes kaip pakilo cukrus!! tai teks is vis nevalgyt..
Na Tavo is tiesu buvo daug didesni, viskas aisku kodel skubejo, mano kai vos perzenge riba, tai ne taip skuba, plius dar ir pirmas normalus. O kaip dabar tie tavo cukriukai, labai dideli, kai pavalgai?
As tai jau nei nelieciu tokiu patiekalu, kaip cepelinai, kepsniai ir kiti skanestai, pas mane viskas liesa liesa liesa. Grieztai laikausi tu nurodymu lankstinuke. tik pieno 1% riebumo nelabai randu, pasukos tik. siaip as jo gryno negeriu, bet sriubas uzbaltiku, nes kai grietines ir sviesto negalima, tai reikia kaip nors paskaninti.
QUOTE(viltuze @ 2008 11 19, 14:44)
Sveikutės,
Naujienos pas mane... nėra jų kaip ir.
Naujienos pas mane... nėra jų kaip ir.
Viltuze Na kaip gaila, kad žmonėms, kurie deda tiek pastangų, likimas vis tik kaišioja pagalius į ratus... lyg maža būtų CD ... Tik aš negaliu atsistebėti tavo stiprybe Žinoma, tikėjimas ir viltis šioje situacijoje turbūt vienintelis vaistas, bet labai linkiu, kad jums kuo greičiau nebereikėtų jau šitų vaistų nes, nors pati laukiau ir sąlyginai neilgai, vistik labai skauda širdį dėl visų mergyčių, kurios metų metais yra priverstos gyventi vien tik viltim ir tikėjimu Na, bet stebuklų metas - Kalėdos - jau ne už kalnų, tai labai linkiu, kad atneštų jums tik vieną vienintelę dovaną -
Dalissime, nenaudoju as to priedo, nesamoningas man jis absoliuciai. bet taip, dydis toks, kaip tu ir aprasei.
šiandiena ir aš nusidėjau, prisivalgiau blynų... dabar kažkaip nesmagu. Reiks matuotis ir dasileidinėti.. Kartais nebeišlaikau ir aš...
As kazkada laaabai megau bulvinius blynus, kugeli, cepelinus.... O dabar del manes ju gali ir nebuti...na, kartais man uzeina noras cepelina suvalgyt, ir jei suvalgau-tai ilgam nebenoriu ju... matyt atpratau nuo riebaus maisto visiskai...ir jau nebeskanu ir bloga buna ju suvalgius..
sveikos visos.Seku jusu tema pastoviai,tik nelabai reiskiuos, bet noreciau paklausti vieno klausimo. Man terminas gruodzio 1d.,turiu GD, buvau pas Birzieti ir susitariau pas ji gimdyti,kuom labai dziaugiuos,nes po apsilankymo viskas tapo daug sviesiau ir aiskiau. Dabar turiu eiti pas ji 26d.Klausimas: ar su GD leidzia pernesioti? Ar guldosi stebejimui?skatinimui? ar tai nera indikacija? kazkaip net nezinau ko laukti ir ko tiketis.
dar kas mane truputi erzina,tai tai, kad ta aparatuka matuoti cukrui dave tik savaitei,tai net nespejau pasiziureti nuo ko man tie cukriukai kyla labiau,nuo ko maziau.....tai kaip akla vista grudus lesioju ir galvoju.....tik zinau kad kugelis nepadeda atlaikyt mano kasai smugiu
dar kas mane truputi erzina,tai tai, kad ta aparatuka matuoti cukrui dave tik savaitei,tai net nespejau pasiziureti nuo ko man tie cukriukai kyla labiau,nuo ko maziau.....tai kaip akla vista grudus lesioju ir galvoju.....tik zinau kad kugelis nepadeda atlaikyt mano kasai smugiu
QUOTE(saske_be_uodegos @ 2008 11 20, 01:32)
sveikos visos.Seku jusu tema pastoviai,tik nelabai reiskiuos, bet noreciau paklausti vieno klausimo. Man terminas gruodzio 1d.,turiu GD, buvau pas Birzieti ir susitariau pas ji gimdyti,kuom labai dziaugiuos,nes po apsilankymo viskas tapo daug sviesiau ir aiskiau. Dabar turiu eiti pas ji 26d.Klausimas: ar su GD leidzia pernesioti? Ar guldosi stebejimui?skatinimui? ar tai nera indikacija? kazkaip net nezinau ko laukti ir ko tiketis.
labas, su GD pernešiojimas yra gana pavojingas, nors čia spres tavo ginekologas kaip elgtis, bet manau Biržiečiu šiuo atveju gali pasitikėti nėštumo pabaigoje greičiausiai guldys stebėjimui, ir jei reikės skatins. tau priklauso 150juostelių, juos išrašyti turi endokrinologas arba šeimos gydytojas (tiksliai nežinau ar šeimos gyd tai gali padaryti)
SVEIKOS MERGINOS, jau grizau po endorinologu ir Birziecio.
endokr. nieko gero ,,matuokis ziurek, didink baze, (bet ar didinu ar mazinu ja vistiek tas pats, 10 cukrus. dabar sumazinau tai lyg mazesnis, nes sesute Ausra (pas ja buvau nubegus) tai sake kad gali buti kad per daug insulino ir ismeta cukru is atsargu ir jis aukstas, logiska nes buna kad susileidziu numusti cukru 4 vnt insulino (sesute sake: tikrai per daug) o pasimatavus toks pat.
na o pas Birzieti buvau pirma karta labai smalsu buvo kas tai per gydytojas. visu giriamas. na kazkokio didelio ispudzio nepadare esme ta kad pralaukiau nuo 16 iki 19 ir po 19 val. grizau namo,keistai ten pas ji. (kantrybe vyrui buvo laukti didele )
aisku cukriukai mano paskutinai 10, jam labai nepatiko liepe 23 sav. nestumo gulti i ligonine endok. (mums jau 20 sav.)aisku nuliudau nes niekaip negaliu(bet teks keisti visus palnus.(bet neisdrisau jam tai pasakyti) sake butina koreguoti cukru. sutinku butina< bet kad tam enokr. nieko nekoreguoja, jei pats ka koreguoji, matuoji .ir t.t.t o ypac nakti man kyla skuriui nakti netikrina..t.t.t.t (na vel prisiguodziau)
endokr. nieko gero ,,matuokis ziurek, didink baze, (bet ar didinu ar mazinu ja vistiek tas pats, 10 cukrus. dabar sumazinau tai lyg mazesnis, nes sesute Ausra (pas ja buvau nubegus) tai sake kad gali buti kad per daug insulino ir ismeta cukru is atsargu ir jis aukstas, logiska nes buna kad susileidziu numusti cukru 4 vnt insulino (sesute sake: tikrai per daug) o pasimatavus toks pat.
na o pas Birzieti buvau pirma karta labai smalsu buvo kas tai per gydytojas. visu giriamas. na kazkokio didelio ispudzio nepadare esme ta kad pralaukiau nuo 16 iki 19 ir po 19 val. grizau namo,keistai ten pas ji. (kantrybe vyrui buvo laukti didele )
aisku cukriukai mano paskutinai 10, jam labai nepatiko liepe 23 sav. nestumo gulti i ligonine endok. (mums jau 20 sav.)aisku nuliudau nes niekaip negaliu(bet teks keisti visus palnus.(bet neisdrisau jam tai pasakyti) sake butina koreguoti cukru. sutinku butina< bet kad tam enokr. nieko nekoreguoja, jei pats ka koreguoji, matuoji .ir t.t.t o ypac nakti man kyla skuriui nakti netikrina..t.t.t.t (na vel prisiguodziau)
QUOTE(aitiii @ 2008 11 20, 10:29)
SVEIKOS MERGINOS, jau grizau po endorinologu ir Birziecio.
Aitiii, neliūdėk dėl to endokrinologinio - bent jau sesutė Aušra bus vietoj, tai, manau, su jos pagalba, tikrai atstatysi viską į vietas. Bet man dabar pasidarė labai įdomu, o koks pas tave būna cukrus, kad tu suleidi 4 papildomus vienetus jam numušti ? Nes jei apie 10 -11 , tai aš paprastai daugiau 2 papildomų nesileidžiu. Na, bent jau aš tai primetu, kad 1 vnt. insulino numuša cukrų 2 vienetais. Tai jei cukrus būna apie ar šiek tiek daugiau nei 10 , susileidus 2 vnt., jie turėtų numušti iki kokių 5,5 - 6. Plius, nereiktų pamiršti kad gi dar ir bazė veikia Na, bent jau aš taip skaičiuoju. Kol kas lyg ir veikia šita sistema Aišku, tfu tfu tfu
Beje, o ar darė Biržietis echo? Ir jei darė - tai ar patvirtino jūsų spėjimus dėl lyties?
sveika Dalissime, tai va ir man sesute liepe leistis 2 vnt. numusimui, bet man tai numusa 1 vnt. 1 . bet ji teigia jau geriau kas dvivalandas po du negu 4. bet kiek reikialaukti 4 val kad cukrus butu geras, bet ji teisi nes buna kad 4 susileidziu jie nikeo nenumusa, turbut organizmas dar pakelia. na nznz. bet dbar leisiu 2.
Birzietis patvirtino kad berniukas na aisku mano vyrui dziaugsmas begalinis , o man tai tas pats pirmas vaikas juk, bet norejosi mergaites. kad tik butu sveikas ir viskas gerai, tik va tuos cukriukus reikia sutvarkyti o man kazkas pasidare ir neina.
bandysiu
kaip tau kada tu eisi pas Birzieti kazkada gruodi minejai.
Birzietis patvirtino kad berniukas na aisku mano vyrui dziaugsmas begalinis , o man tai tas pats pirmas vaikas juk, bet norejosi mergaites. kad tik butu sveikas ir viskas gerai, tik va tuos cukriukus reikia sutvarkyti o man kazkas pasidare ir neina.
bandysiu
kaip tau kada tu eisi pas Birzieti kazkada gruodi minejai.