Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(madmuazele @ 2008 11 18, 15:08)
Man po koldūnų ir šakės doh.gif

pasakyciau dar po ko sakes buvo, bet geda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 18, 15:09)
pasakyciau dar po ko sakes buvo, bet geda  lotuliukas.gif

Išduok paslaptį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 18, 15:11)
Išduok paslaptį mirksiukas.gif

po saldytos picos, kuri buvo patobulinta padazais ir papildomu suriu lotuliukas.gif doh.gif per durna galva, randu ka valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 18, 15:13)
po saldytos picos, kuri buvo patobulinta padazais ir papildomu suriu  lotuliukas.gif  doh.gif  per durna galva, randu ka valgyt  doh.gif

Visi mes žmonės lotuliukas.gif nusidedam...pasigraužiam...ir vėl nusidedam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 18, 15:14)
Visi mes žmonės lotuliukas.gif  nusidedam...pasigraužiam...ir vėl nusidedam lotuliukas.gif

ne ne, kita karta jau geriau i McD nuvaziuosiu, ten pasiimu vistienos gabaliuku ir sefo salotu, tai bunu ir laiminga, ir su geru cukrum biggrin.gif
Atsakyti
O aš kavinėse negaliu valgyt salotų, nes ten dažniausiai cukraus deda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 18, 15:20)
O aš kavinėse negaliu valgyt salotų, nes ten dažniausiai cukraus deda doh.gif

aha, kartais padazai nezinau is ko ten buna pagaminti doh.gif
cili lazanija yra gera bomba.
Atsakyti
Ech, viskas ką ne pati darai/gamini yra bombos...bent jau man.... tie patys cepelinai-namie viskas čiki, o kavinėj-amen doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 18, 15:24)
Ech, viskas ką ne pati darai/gamini yra bombos...bent jau man.... tie patys cepelinai-namie viskas čiki, o kavinėj-amen doh.gif

aciu dievui, kad nemegstu cepelinu, kugeliu, bulviniu blynu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 18, 14:20)
del mitybos tai man ta dieta atrodo ziauriai griezta, nes viska ka megau valgyt, dabar negaliu. del vaikiuko dydzio nieko nesake, nes net neziurejo echoskopu, tik siaip pamatavo ir viskas. siaip pas mane pilvas nedidelis, tai manau ir vaikiukas dar nedidelis.
as tai vakar tik pirma kart klinikose pasirodziau, bet is kart aparaciuka dave. buvau pas Baliutaviciene (ar panasiai kazkaip  smile.gif  ) tai ji iskart nusiunte pas endokrinologus. tai man iskart ir dave ta aparaciuka, nors knygutes kompensuojamuju vaistu dar neturejau. sake "i skola" . dabar ketvirtadieni dar pas Petrenko eisiu. net keista buvo, nes dar niekada nemaciau taip susirupinusiu daktaru  g.gif  smile.gif

Nieko nesuprantu. a vakar irgi pirma karta pasirodziau klinikose, pas Baliutaviciene, gal matem viena kita. drinks_cheers.gif Tai ji man ismatavo pilva, sako, oi koks didelis vaikiukas. tada siunte kitam pirmadieniui pas Petrenko, sako tada ir dausi aparateli. Kaip cia tau taip greitai mad.gif gun_bandana.gif , gal tavo cukrus didesni. Koki buvo pries ir po gliukozes toleravimo testo?

Na del pyrago, tai tikrai nevalgysiu, tik skiltele obuolio atsipjoviau, tai net sirdis apsalo, taip pasiilgau...

Ziuriu jus jau kiekviena zinot kas jum kelia cukrus, as tai kapoju ir nezinau kelia ar ne, kai gausiu aparaciuka, tada paziuresiu.

O del bulviu, tai sakes kaip pavydziu tiems kurie ju nemegsta! as galeciau valgyti bulviu patiekalus daug kartu per diena!!! blush2.gif
Papildyta:
beja as nepavydziu del to, kad tau dave aparateli, nes kai pasiskaiciau savo zinute, taip butu galima suprasti blush2.gif , tiesiog labai pergyvenau del cukru, noriu kuo greiciau viska zinoti, laukiau savaite iki kliniku, o dabar dar savaite palauk. neturiu nei ka gydytojai pasakyti. Ji sako tau ten labai greitai sutvarkys, matau kaip greitai. gal mano tie bukrus nebaisus??? pries 4.6, po 8.2.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 18, 13:19)
Idomu  g.gif  tai tada as vengsiu tu makaronu, bet jauciu kokios manu kruopos tais is vis keltu... Kazkaip vis mazeja asortimentas  doh.gif

del manu koses, tai dar tais laikais, iskart, kai as susirgua, tai sake jos vengti, nes ji sudaro kazkokia tarpine medziaga, kuri nera naudinga. Tada CD srityje buvau dar visiskai zalia, tai nelabai galiu pasakyti, kas tureta omeny 'tarpine medziaga' blush2.gif Gal is merginu kas esat apie tai girdejusios?...
O kita vertus, net vaikams nelabai siulo tos manu koses, nes ji nera vertinga maistine prasme - tik pilva uzkisa ir viskas smile.gif
Gerai, kad as jos ir nemegstu thumbup.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 11 18, 15:52)
O bulvės-jei jos keptos orkaitėje ar virtos-nelabai kelia...o jei jau bulvių košė ar ant keptuvės keptos-šakės doh.gif

Todel, kad orkaiteje keptos ar virtos bulves yra be riebalo, o angliavandeniai + riebalai= bomba, kaip jus cia issireisket biggrin.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 18, 19:05)
Ziuriu jus jau kiekviena zinot kas jum kelia cukrus, as tai kapoju ir nezinau kelia ar ne, kai gausiu aparaciuka, tada paziuresiu.

Labiausiai tau reiktu atkreipti demei i angliavandenius - jie pagrindiniai cukraus sukelejai. Angliavandeniu kieki gali matyti praktiskai ant kiekvienos pakuotes. Daug jau yra, kai 100g yra 50-60g. angliavandeniu, tai vat tokius produktus ribok ir viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 19 lapkričio 2008 - 11:17
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 18, 20:05)
Nieko nesuprantu. a vakar irgi pirma karta pasirodziau klinikose, pas Baliutaviciene, gal matem viena kita.  drinks_cheers.gif  Tai ji man ismatavo pilva, sako, oi koks didelis vaikiukas. tada siunte kitam pirmadieniui pas Petrenko, sako tada ir dausi aparateli. Kaip cia tau taip greitai mad.gif  gun_bandana.gif , gal tavo cukrus didesni. Koki buvo pries ir po gliukozes toleravimo testo?

Na del pyrago, tai tikrai nevalgysiu, tik skiltele obuolio atsipjoviau, tai net sirdis apsalo, taip pasiilgau...

O del bulviu, tai sakes kaip pavydziu tiems kurie ju nemegsta! as galeciau valgyti bulviu patiekalus daug kartu per diena!!!  blush2.gif
Papildyta:
beja as nepavydziu del to, kad tau dave aparateli, nes kai pasiskaiciau savo zinute, taip butu galima suprasti  blush2.gif , tiesiog labai pergyvenau del cukru, noriu kuo greiciau viska zinoti, laukiau savaite iki kliniku, o dabar dar savaite palauk. neturiu nei ka gydytojai pasakyti. Ji sako tau ten labai greitai sutvarkys, matau kaip greitai. gal mano tie bukrus nebaisus??? pries 4.6, po 8.2.

pas mane tai pries buvo 9.9, o po 8.1 tai labai nustebo visi kad pirmas didesnis. mane irgi norejo tik pirmadieniui pas petrenko siust, bet po to pamaste kad didelis , pasiskaqmbino kazkokiai moteriskei, o ta sako is kart priims. tai ir prieme.
as irgi labai megstu bulvinius patiekalus, ypac cepelinus ir bulvinius blynus. bet vakar suvalgiau viena cepelina ir sakes kaip pakilo cukrus!! tai teks is vis nevalgyt.. g.gif
Atsakyti