QUOTE(waidoshele @ 2008 11 18, 14:20)
del mitybos tai man ta dieta atrodo ziauriai griezta, nes viska ka megau valgyt, dabar negaliu. del vaikiuko dydzio nieko nesake, nes net neziurejo echoskopu, tik siaip pamatavo ir viskas. siaip pas mane pilvas nedidelis, tai manau ir vaikiukas dar nedidelis.
as tai vakar tik pirma kart klinikose pasirodziau, bet is kart aparaciuka dave. buvau pas Baliutaviciene (ar panasiai kazkaip
) tai ji iskart nusiunte pas endokrinologus. tai man iskart ir dave ta aparaciuka, nors knygutes kompensuojamuju vaistu dar neturejau. sake "i skola" . dabar ketvirtadieni dar pas Petrenko eisiu. net keista buvo, nes dar niekada nemaciau taip susirupinusiu daktaru
Nieko nesuprantu. a vakar irgi pirma karta pasirodziau klinikose, pas Baliutaviciene, gal matem viena kita.
Tai ji man ismatavo pilva, sako, oi koks didelis vaikiukas. tada siunte kitam pirmadieniui pas Petrenko, sako tada ir dausi aparateli. Kaip cia tau taip greitai
, gal tavo cukrus didesni. Koki buvo pries ir po gliukozes toleravimo testo?
Na del pyrago, tai tikrai nevalgysiu, tik skiltele obuolio atsipjoviau, tai net sirdis apsalo, taip pasiilgau...
Ziuriu jus jau kiekviena zinot kas jum kelia cukrus, as tai kapoju ir nezinau kelia ar ne, kai gausiu aparaciuka, tada paziuresiu.
O del bulviu, tai sakes kaip pavydziu tiems kurie ju nemegsta! as galeciau valgyti bulviu patiekalus daug kartu per diena!!!
Papildyta:
beja as nepavydziu del to, kad tau dave aparateli, nes kai pasiskaiciau savo zinute, taip butu galima suprasti
, tiesiog labai pergyvenau del cukru, noriu kuo greiciau viska zinoti, laukiau savaite iki kliniku, o dabar dar savaite palauk. neturiu nei ka gydytojai pasakyti. Ji sako tau ten labai greitai sutvarkys, matau kaip greitai. gal mano tie bukrus nebaisus??? pries 4.6, po 8.2.