QUOTE(aitiii @ 2008 11 17, 15:33)
Shalna tu ir is vilniaus?
Agha
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 17, 15:43)
Shalna, kokioj vaistinej pirkdavai priedus?
Neteko pirkti, priedu pirmai pradziai turejo RK, tik as po keletos dienu grazinau jiems viska atgal - nei tiko, nei patiko man ta pompa

QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 19:44)
Nesuprantu as jau nieko zinokit, mane cia kaip i bala imete, apie ta liga nieko nezinau, apie tuos cukrus nieko nesuprantu ir t.t. sakes!!! Del to aparatelio, tai as net nezinau kaip naudotis, tures man paaiskinti kaip ten viska nustatyti. O Petrenko priims tik todel taip velai, kad jis gryzta tik 24d. Nezinau net ka daryti...
Papildyta:Beja blogumas tame, kad as jau ir taip savaite laukiu, o dabar dar viena reikes. Tikiuosi viskas bus gerai.
Norejau pasiteirauti, ar pasikeicia kaip nors savijauta, kai pakyla cukrus, na ar atsiranda kazkoki simptomai tuo metu.

Nepergyvenk tu taip baisiai. Pas tave tik gestacinis, o tai reiskia, kad kasa dirba, taciau ne pilnu pajegumu (skirtingai negu sergant tikruoju diabetu, kai kasa visai negamina insulino), tad uzteks tau tik pasikoreguoti mityba ir viskas bus gerai. Mityba, kaip supratau, jau koreguojiesi (tik minejai, kad makaronu valgai- juose daug angliavandeniu, tad nepadaugink

. Del Petrenko siulyciau irgi nepergyventi, aisku, jai gautum aparateli (o jais naudotos tikrai paprasta), butu gerai, bet jei negausi iki pirmadienio, manau, tikrai nieko nenutiks.
Siaip, kai pakyla cukrus, labiau troskina, bet ka cia dabar suprasi - ar troskina nuo cukraus, ar nuo nestumo

Beje, jei tau ir pakyla cukrus, tai, manau, neturetu pakilti virs 10, o tai jau gerai. O jei pakilinetu viors 10, manau, jau butum pajutusi ka ne taip.
Svarbiausia nepergyvenk, ir toliau laikykis dietos ir viskas bus gerai. Imk
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 17, 22:02)
ar netikslus kodas gali pakenkt duomenims? nes kai dariausi, raso nenormalius rezultatus.

kas zinote?
Kiek as aparateliu esu turejusi, nepastebejau, kad skirtingas kodas iskreiptu duomenis