Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

Sekmes Jums abiems 4u.gif Labai linkiu, kad tik laikina viskas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 17, 15:33)
Shalna tu ir is vilniaus?

Agha smile.gif

QUOTE(egle_83 @ 2008 11 17, 15:43)
Shalna, kokioj vaistinej pirkdavai priedus?

Neteko pirkti, priedu pirmai pradziai turejo RK, tik as po keletos dienu grazinau jiems viska atgal - nei tiko, nei patiko man ta pompa smile.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 19:44)
Nesuprantu as jau nieko zinokit, mane cia kaip i bala imete, apie ta liga nieko nezinau, apie tuos cukrus nieko nesuprantu ir t.t. sakes!!! Del to aparatelio, tai as net nezinau kaip naudotis, tures man paaiskinti kaip ten viska nustatyti. O Petrenko priims tik todel taip velai, kad jis gryzta tik 24d.  Nezinau net ka daryti...
Papildyta:
Beja blogumas tame, kad as jau ir taip savaite laukiu, o dabar dar viena reikes. Tikiuosi viskas bus gerai.

Norejau pasiteirauti, ar pasikeicia kaip nors savijauta, kai pakyla cukrus, na ar atsiranda kazkoki simptomai tuo metu. unsure.gif

Nepergyvenk tu taip baisiai. Pas tave tik gestacinis, o tai reiskia, kad kasa dirba, taciau ne pilnu pajegumu (skirtingai negu sergant tikruoju diabetu, kai kasa visai negamina insulino), tad uzteks tau tik pasikoreguoti mityba ir viskas bus gerai. Mityba, kaip supratau, jau koreguojiesi (tik minejai, kad makaronu valgai- juose daug angliavandeniu, tad nepadaugink wink.gif. Del Petrenko siulyciau irgi nepergyventi, aisku, jai gautum aparateli (o jais naudotos tikrai paprasta), butu gerai, bet jei negausi iki pirmadienio, manau, tikrai nieko nenutiks.
Siaip, kai pakyla cukrus, labiau troskina, bet ka cia dabar suprasi - ar troskina nuo cukraus, ar nuo nestumo smile.gif Beje, jei tau ir pakyla cukrus, tai, manau, neturetu pakilti virs 10, o tai jau gerai. O jei pakilinetu viors 10, manau, jau butum pajutusi ka ne taip.
Svarbiausia nepergyvenk, ir toliau laikykis dietos ir viskas bus gerai. Imk 4u.gif

QUOTE(waidoshele @ 2008 11 17, 22:02)
ar netikslus kodas gali pakenkt duomenims? nes kai dariausi, raso nenormalius rezultatus.  g.gif  kas zinote?

Kiek as aparateliu esu turejusi, nepastebejau, kad skirtingas kodas iskreiptu duomenis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 22:34)
Sekmes Jums abiems 4u.gif  Labai linkiu, kad tik laikina viskas butu smile.gif

Labai aciiu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 11 18, 00:29)
Nepergyvenk tu taip baisiai. Pas tave tik gestacinis, o tai reiskia, kad kasa dirba, taciau ne pilnu pajegumu (skirtingai negu sergant tikruoju diabetu, kai kasa visai negamina insulino), tad uzteks tau tik pasikoreguoti mityba ir viskas bus gerai. Mityba, kaip supratau, jau koreguojiesi (tik minejai, kad makaronu valgai- juose daug angliavandeniu, tad nepadaugink wink.gif. Del Petrenko siulyciau irgi nepergyventi, aisku, jai gautum aparateli (o jais naudotos tikrai paprasta), butu gerai, bet jei negausi iki pirmadienio, manau, tikrai nieko nenutiks.
Siaip, kai pakyla cukrus, labiau troskina, bet ka cia dabar suprasi - ar troskina nuo cukraus, ar nuo nestumo smile.gif Beje, jei tau ir pakyla cukrus, tai, manau, neturetu pakilti virs 10, o tai jau gerai. O jei pakilinetu viors 10, manau, jau butum pajutusi ka ne taip.
Svarbiausia nepergyvenk, ir toliau laikykis dietos ir viskas bus gerai. Imk 4u.gif

Va su makaronais, tai gal ir per daug valgau. Kasdien galima sakyti blush2.gif , tai pieniskos sriubos, tai pasidariau vakar spageti paprastu ir uzdejau salotu. Na primazinti reikes. nenoriu valgyti daug duonos, stengiuosi truputeli bulviu, duonos, kokiu nors kruopu, kad ivairiau butu ir taip nenusibostu.
Na manau palauksiu Petrenko! ax.gif Tikiuosi nesokineja man tie cukrai. labai dziaugiuosi, kad radau tiek daug informacijos cia. thumbup.gif clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
bent jau man makaronai daug labiau kelia cukru, nei duona ar kokie ryziai. bulviu nemegstu, tai net nezinau kaip su jom yra.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 18, 12:04)
bent jau man makaronai daug labiau kelia cukru, nei duona ar kokie ryziai. bulviu nemegstu, tai net nezinau kaip su jom yra.

Idomu g.gif tai tada as vengsiu tu makaronu, bet jauciu kokios manu kruopos tais is vis keltu... Kazkaip vis mazeja asortimentas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 18, 12:19)
Idomu  g.gif  tai tada as vengsiu tu makaronu, bet jauciu kokios manu kruopos tais is vis keltu... Kazkaip vis mazeja asortimentas  doh.gif

na turi aukotis, nieko nepadarysi zinok... manu kruopu nesu valgius nuo vaikystes, tai nezinau kaip su jomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 18, 13:35)
na turi aukotis, nieko nepadarysi zinok... manu kruopu nesu valgius nuo vaikystes, tai nezinau kaip su jomis biggrin.gif

Esu tirtai pasirengusi aukotis, kad tik mano 2.gif as pati butume sveiki. Man tokia mityba nera svetima, kaip dauguma moteru labai daug kartu esu metusi svori, tai dar griezciau maitinausi, buvau visiska sveikuole - vegetare fool.gif , laikiausi daug dietu, badavau, tai dabar nelabai sunku blush2.gif Aisku uzsimanau as tu saldumynu, siandien vyrui kepsiu varskes pyraga su obuoliais, dziovintais vaisiais, kvepes ir man, bet pasiryzimas tvirtas!

eisu dabar i lova nerti savo maziukui batuku, prisipirkau siulu, perliuku, kitu dekoraciju. Nes nieko kito negaliu veikti, pasivaiksciojau mieste, tai dabar nepaeinu, tik pradedu eiti ir stiprus skausmas pilvo apacioje, reikia pailseti.
Atsakyti
nusipirko skysto saldiklio kepiniams. dek kuo maziau miltu i pyraga ir gali uzkast smile.gif tik dziovintus vaisius issirink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 23:18)
Na apie tas juosteles tai as nieko neismanau, nes man tai tik kai nustate nesciuju diabeta, tas juosteles duos tik po dvieju savaiciu, kol per visus daktarus persiuncia. Nesamone...

O kaip tau su mityba, labai griezta dieta sudare?
Aplamai musu nestumo laikas labai panasus, dar tas GD, tikiuosi pasidalinsime ispudziais!  mirksiukas.gif  Beja, ar tau gydytoja nieko nesake del vaikiuko dydzio, man siandien tai pareiske, kad jau koks didelis vaikiukas! issigandau!!! mano gydytoja tai nedramatizuoja!

del mitybos tai man ta dieta atrodo ziauriai griezta, nes viska ka megau valgyt, dabar negaliu. del vaikiuko dydzio nieko nesake, nes net neziurejo echoskopu, tik siaip pamatavo ir viskas. siaip pas mane pilvas nedidelis, tai manau ir vaikiukas dar nedidelis.
as tai vakar tik pirma kart klinikose pasirodziau, bet is kart aparaciuka dave. buvau pas Baliutaviciene (ar panasiai kazkaip smile.gif ) tai ji iskart nusiunte pas endokrinologus. tai man iskart ir dave ta aparaciuka, nors knygutes kompensuojamuju vaistu dar neturejau. sake "i skola" . dabar ketvirtadieni dar pas Petrenko eisiu. net keista buvo, nes dar niekada nemaciau taip susirupinusiu daktaru g.gif smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai ryžiai kelia cukrų ax.gif O bulvės-jei jos keptos orkaitėje ar virtos-nelabai kelia...o jei jau bulvių košė ar ant keptuvės keptos-šakės doh.gif

tikrai čia kiekvienai individualiai su tuo maistu mirksiukas.gif
Man, pvz., dar varškė labai kelia... ir kepti kiaušiniai...

O cukraus visiškai nenaudoju, nei gėrimams, nei apkepams, nei pyragams.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 lapkričio 2008 - 14:57
man buvo sakes, kai, kaip rasiau jau, ana diena pavalgiau keptu koldunu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 18, 14:55)
man buvo sakes, kai, kaip rasiau jau, ana diena pavalgiau keptu koldunu  blink.gif

Man po koldūnų ir šakės doh.gif

Ir jau geriau atsisakau viso ko tokio, nei paskui insulino begalės leidžiu blush2.gif nors būna, kad negaliu kaip noriu...ir nusidedu blush2.gif o paskui atšoka noras ilgam valgyti tai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 lapkričio 2008 - 15:10