QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 20:32)
Taip, man dare cezari... ale as pati kankinausi dar 15 val. dubens kaulai man lyg neprasivere
Pas mane gimineje nera kas sirgtu CD IR man jis garantuotai nuo streso tad dabar visoms sakau, kad tik nesinervintu, nestresuotu ir nepergyventu
Tikiuosi, kad tau jo nenustatys veliau ir tu busi viena is tu, kuri nesusirgs...
O pas tave yra kas serga CD?
Gal konsultacijai o tu pas Birzieti nebuvai? nesiregistravai?
Pas mane gimineje nera kas sirgtu CD IR man jis garantuotai nuo streso tad dabar visoms sakau, kad tik nesinervintu, nestresuotu ir nepergyventu
Tikiuosi, kad tau jo nenustatys veliau ir tu busi viena is tu, kuri nesusirgs...
O pas tave yra kas serga CD?
Gal konsultacijai o tu pas Birzieti nebuvai? nesiregistravai?
Tai labai ilgai lauke, kol padare cezari! Siaubas, tiek prisikankinti dar reikejo. Pas mane gimineje taip pat niekas neserga GD, o nervuotis tai tikrai nenoriu, stengiuosi nusiraminti, bet va tos mintys visa laika puola, neleidzia uzmigti, leliukas dar labai aktyvus, tai isvis kartais jauciuosi pavargusi.
Pas birzieti nebuvau, nes pas ji jau pilna registacija ir nieko neprieme, pas baliutaviciene ir tai tik su papildomu ejimu. bet pas ja as tikrai nenoriu gimdyti, nes man ji nelabai patiko. kaip zmogus labai svelni miela, bet siaip gal del senumo kazkokia keista, ilgai ziuri ziuri kol pagaliau ka nors supranta, ta pilva spaudinejo labai skaudziai...