Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 20:32)
Taip, man dare cezari... ale as pati kankinausi dar 15 val. doh.gif  dubens kaulai man lyg neprasivere unsure.gif
Pas mane gimineje nera kas sirgtu CD schmoll.gif  IR man jis garantuotai nuo streso verysad.gif tad dabar visoms sakau, kad tik nesinervintu, nestresuotu ir nepergyventu mirksiukas.gif
Tikiuosi, kad tau jo nenustatys veliau mirksiukas.gif  ir tu busi viena is tu, kuri nesusirgs...

O pas tave yra kas serga CD?
Gal konsultacijai g.gif  o tu pas Birzieti nebuvai? nesiregistravai?

Tai labai ilgai lauke, kol padare cezari! blink.gif Siaubas, tiek prisikankinti dar reikejo. Pas mane gimineje taip pat niekas neserga GD, o nervuotis tai tikrai nenoriu, stengiuosi nusiraminti, bet va tos mintys visa laika puola, neleidzia uzmigti, leliukas dar labai aktyvus, tai isvis kartais jauciuosi pavargusi.

Pas birzieti nebuvau, nes pas ji jau pilna registacija ir nieko neprieme, pas baliutaviciene ir tai tik su papildomu ejimu. bet pas ja as tikrai nenoriu gimdyti, nes man ji nelabai patiko. kaip zmogus labai svelni miela, bet siaip gal del senumo kazkokia keista, ilgai ziuri ziuri kol pagaliau ka nors supranta, ta pilva spaudinejo labai skaudziai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 17, 21:02)
padekit kas galit. siandien man pripazino nesciuju diebeta. dave matuokli su juostelem ir turiu matuotis dabar. bet beda tame kad ant to juosteliu kur yra kodas turi sutapti su kodu ant aparatelio. ir beda tame, kad sumaiciau tas juosteles, ant vienu buvo kodas 15, ant kitu 18. ir nezinau ka dabar daryt. ar netikslus kodas gali pakenkt duomenims? nes kai dariausi, raso nenormalius rezultatus.  g.gif  kas zinote?

jei pas tave rodo skirtingus kodus-turetu buti toks "kistukas", kuri ikisus i aparciuka sugeneruotu koda 4u.gif koks aparatas pas tave?

Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 21:05)
Tai labai ilgai lauke, kol padare cezari!  blink.gif  Siaubas, tiek prisikankinti dar reikejo. Pas mane gimineje taip pat niekas neserga GD, o nervuotis tai tikrai nenoriu, stengiuosi nusiraminti, bet va tos mintys visa laika puola, neleidzia uzmigti, leliukas dar labai aktyvus, tai isvis kartais jauciuosi pavargusi.

Pas birzieti nebuvau, nes pas ji jau pilna registacija ir nieko neprieme, pas baliutaviciene ir tai tik su papildomu ejimu. bet pas ja as tikrai nenoriu gimdyti, nes man ji nelabai patiko. kaip zmogus labai svelni miela, bet siaip gal del senumo kazkokia keista, ilgai ziuri ziuri kol pagaliau ka nors supranta, ta pilva spaudinejo labai skaudziai...  blink.gif

Muskis pas Birzieti 4u.gif Prasyk papildomo talonelio ar papildomai buti priimtai... jei nepavyks-galiu duoti jo mobilaus telefono numeri 4u.gif
Super gydytojas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 17 lapkričio 2008 - 21:09
waidoshele, jei pas tave freestyle mini, tai kodas rezultato neiskreipia. bent jau mano patirty to nebuvo, kad rodytu ne taip. esu tikrinus.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 23:08)
jei pas tave rodo skirtingus kodus-turetu buti toks "kistukas", kuri ikisus i aparciuka sugeneruotu koda 4u.gif  koks aparatas pas tave?

Papildyta:
Muskis pas Birzieti 4u.gif  Prasyk papildomo talonelio ar papildomai buti priimtai... jei nepavyks-galiu duoti jo mobilaus telefono numeri 4u.gif
Super gydytojas wub.gif

pas mane tame beda kad as turejau 2 buteliukus su skirtingais kodais. ir kazkaip nepagalvojus visas tas juosteles sudejau i viena. ir dabar nezinau kokios juosteles koks kodas. ant aparato reguliuot moku. aparatas tai "freestyle"
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 17, 21:13)
pas mane tame beda kad as turejau 2 buteliukus su skirtingais kodais. ir kazkaip nepagalvojus visas tas juosteles sudejau i viena. ir dabar nezinau kokios juosteles koks kodas. ant aparato reguliuot moku. aparatas tai "freestyle"

Tai tai jau Egle 83 atsake 4u.gif nezinau tokio aparaciuko blush2.gif

o tai kokie tie nenormalus rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 17 lapkričio 2008 - 21:15
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 17, 23:12)
waidoshele, jei pas tave freestyle mini, tai kodas rezultato neiskreipia. bent jau mano patirty to nebuvo, kad rodytu ne taip. esu tikrinus.

jo tas mini lygtai. bet is pradziu rode 9,2, o 2 val po valgio 4,4. ar gali taip nukrist?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 17, 21:16)
jo tas mini lygtai. bet is pradziu rode 9,2, o 2 val po valgio 4,4. ar gali taip nukrist?

Man budavo taip nestumo metu ax.gif jei valgei mazai angliavandeniu, arba is viso ju nevalgei, tai gali cukriukai kristi...
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 17, 22:02)
padekit kas galit. siandien man pripazino nesciuju diebeta. dave matuokli su juostelem ir turiu matuotis dabar. bet beda tame kad ant to juosteliu kur yra kodas turi sutapti su kodu ant aparatelio. ir beda tame, kad sumaiciau tas juosteles, ant vienu buvo kodas 15, ant kitu 18. ir nezinau ka dabar daryt. ar netikslus kodas gali pakenkt duomenims? nes kai dariausi, raso nenormalius rezultatus.  g.gif  kas zinote?

Na apie tas juosteles tai as nieko neismanau, nes man tai tik kai nustate nesciuju diabeta, tas juosteles duos tik po dvieju savaiciu, kol per visus daktarus persiuncia. Nesamone...

O kaip tau su mityba, labai griezta dieta sudare?
Aplamai musu nestumo laikas labai panasus, dar tas GD, tikiuosi pasidalinsime ispudziais! mirksiukas.gif Beja, ar tau gydytoja nieko nesake del vaikiuko dydzio, man siandien tai pareiske, kad jau koks didelis vaikiukas! issigandau!!! mano gydytoja tai nedramatizuoja!
Atsakyti
Aurosoma, maniskis gime 4120 g... gydytojai kalbejo, kad del CD, o as manau, kad ne del to.... Mano mazius ir dabar toks tvirtas, nes pas ji kaulai stambus... tad del svorio tikrai nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 22:08)

Papildyta:
Muskis pas Birzieti 4u.gif  Prasyk papildomo talonelio ar papildomai buti priimtai... jei nepavyks-galiu duoti jo mobilaus telefono numeri 4u.gif
Super gydytojas wub.gif

tai jeigu dar reikes i klinikas eisiu tik pas Birzieti, bet pripazinsiu, pas ginekologa vyra dar niekada neesu ejusi, truputeli nejauku. bet jei geras...
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 21:23)
tai jeigu dar reikes i klinikas eisiu tik pas Birzieti, bet pripazinsiu, pas ginekologa vyra dar niekada neesu ejusi, truputeli nejauku. bet jei geras...

Oi...per gimdyma tiek ginekologu vyru "apturejau"... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nepripratau... ale Birzietis... nelipau pas ji ant lektuvo blush2.gif ale be itampos sedejau...tik sesute susiraukusi sedejo, tai nejauku buvo...

NEdelsk, ir eik pas Birzieti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 22:21)
Aurosoma, maniskis gime 4120 g... gydytojai kalbejo, kad del CD, o as manau, kad ne del to.... Mano mazius ir dabar toks tvirtas, nes pas ji kaulai stambus... tad del svorio tikrai nepergyvenk 4u.gif

Didokas, gal del to taip sunkiai ir gimdei, na tikiuosi mano mazutis labai stipriai neperaugs normos, saves truputeli kartais reikia pagaileti, juk gimdymas buna sunkesnis...
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 22:28)
Oi...per gimdyma tiek ginekologu vyru "apturejau"... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir nepripratau... ale Birzietis... nelipau pas ji ant lektuvo blush2.gif  ale be itampos sedejau...tik sesute susiraukusi sedejo, tai nejauku buvo...

NEdelsk, ir eik pas Birzieti ax.gif

Dabar kaip ir nereikia eiti pas ta Birzieti, kol kas... Bet jei tik reikes vel i klinikas butinai eisiu pas ji! Aciu uz patarima!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti