Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

antram aukste irgi nieko nezino ir zinot nenori, siulo kreiptis i firmos atstovus ir atia biggrin.gif
Atsakyti
tai taip apie pompas tai tikrai jie nenusiamno tik norejau pakalusti ar toks pat lygis ir vilniuje, as kazkaip labai noriu draugei patarti kad ji gultusi i kauna, bet kad ji nenori.
tat nzn ar geras mano patariams jai.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 17, 14:51)
tai taip apie pompas tai tikrai jie nenusiamno tik norejau pakalusti ar toks pat lygis ir vilniuje, as kazkaip labai noriu draugei patarti kad ji gultusi i kauna, bet kad ji nenori.
tat nzn ar geras mano patariams jai.

tai tegu paguli vilniuj, pamatys kaip kas smile.gif gal jai pasiseks ir viskas bus ok.
Atsakyti
Viltuze, Labukas 4u.gif
Kaip jums sekasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 17, 14:42)
Na, aš suprantu, kad tau dabar labai neramu, bet, mano manymu, vistik neprotinga, laukti pirmadienio ir Petrenkos vien tik tam, kad išrašytų aparatėlį  g.gif .  Nes realiai tu dabar net nežinai kokia iš tiesų situacija, t.y. kaip tas cukrus pas tave šokinėja. Turėdama aparatėlį pasimatuotum ir matytum kas vyksta - galbūt tas cukraus padidėjimas pas tave iš tikrųjų buvo vienkartinis, o ne po kiekvieno valgio pakyla. Tačiau jei vistik jis pas tave šokinėja kiekvieną kartą - tada būtų geriau tai žinoti ir bent kažkiek kontroliuoti. Žinoma, tavo surašytas maisto racionas neturėtų stipriia kelti cukraus, bet ... neturėdama tyrimo rezultatų, negali žinoti kas vyksta. O nekontroliuojamas aukštas cukrus visą savaitę tikrai nieko gero tavo mažyliui neduos. Žinoma, tai nebus ir pasaulio pabaiga, bet kam rizikuoti dėl kažkokių 80 lt. ar panašiai, už kuriuos laisvai gautum aparatėlį ir juosteles (čia jei pirkti su akcija). Na, jei be akcijos - tai juostelių kaina apie 75 Lt. jei neklystu (čia tam, kurį aš turiu ir galėčiau tau paskolinti). Pagalvok, ir jei ką - rašyk į a.ž.

Nesuprantu as jau nieko zinokit, mane cia kaip i bala imete, apie ta liga nieko nezinau, apie tuos cukrus nieko nesuprantu ir t.t. sakes!!! Del to aparatelio, tai as net nezinau kaip naudotis, tures man paaiskinti kaip ten viska nustatyti. O Petrenko priims tik todel taip velai, kad jis gryzta tik 24d. Nezinau net ka daryti...
Papildyta:
Beja blogumas tame, kad as jau ir taip savaite laukiu, o dabar dar viena reikes. Tikiuosi viskas bus gerai.

Norejau pasiteirauti, ar pasikeicia kaip nors savijauta, kai pakyla cukrus, na ar atsiranda kazkoki simptomai tuo metu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 18:30)
Nesuprantu as jau nieko zinokit, mane cia kaip i bala imete, apie ta liga nieko nezinau, apie tuos cukrus nieko nesuprantu ir t.t. sakes!!! Del to aparatelio, tai as net nezinau kaip naudotis, tures man paaiskinti kaip ten viska nustatyti. O Petrenko priims tik todel taip velai, kad jis gryzta tik 24d.  Nezinau net ka daryti...

Svarbiausia, manau, nepergyvenk, nes tai kenkia tavo vaikeliui.. nueisi pas Petrenko ir susizinosi viska mirksiukas.gif O iki vizito pas ji laikykis dietos..

Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 18:44)
Norejau pasiteirauti, ar pasikeicia kaip nors savijauta, kai pakyla cukrus, na ar atsiranda kazkoki simptomai tuo metu. unsure.gif

Na, kai man nestumo metu nustate gestacini diabeta, musdavo raudonis, jei nusidedavau su maistu... ir jei tik nervindavausi-is karto pakildavo cukriukai.... cukriukus dazniausiai islaikydavau normos ribose dietos pagalba.. tad sekmes tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 19:44)
Nesuprantu as jau nieko zinokit, mane cia kaip i bala imete, apie ta liga nieko nezinau, apie tuos cukrus nieko nesuprantu ir t.t. sakes!!! Del to aparatelio, tai as net nezinau kaip naudotis, tures man paaiskinti kaip ten viska nustatyti. O Petrenko priims tik todel taip velai, kad jis gryzta tik 24d.  Nezinau net ka daryti...
Papildyta:
Beja blogumas tame, kad as jau ir taip savaite laukiu, o dabar dar viena reikes. Tikiuosi viskas bus gerai.

prie kiekvieno aparatėlio visuomet būna knygutė su naudojimo paaiškinimais, tau reikėtų tikrintis cukrų, juos užrašinėti ir einant pas endokrinologą juos nusinešti. Tuomet gydytojas žinos kokia tavo būklė ir jei reikės skirs tinkamą gydymą arba dietą. tikrindamasi pati padėsi gydytojui geriau įvertinti tavo būklę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 19:49)
Svarbiausia, manau, nepergyvenk, nes tai kenkia tavo vaikeliui.. nueisi pas Petrenko ir susizinosi viska mirksiukas.gif O iki vizito pas ji laikykis dietos..

Papildyta:
Na, kai man nestumo metu nustate gestacini diabeta, musdavo raudonis, jei nusidedavau su maistu... ir jei tik nervindavausi-is karto pakildavo cukriukai.... cukriukus dazniausiai islaikydavau normos ribose dietos pagalba.. tad sekmes tau smile.gif

Oi aciu uz informacija. Dietos laikausi labai labai grieztai. Valgau taip kaip reikia, netgi vyras nusprende man padeti ir pradeti valgyti galima sakyti sveikiau, liesiau. Pastoviai valgau salotas, liesus baltymus, kruopas, makaronus. Tikiuosi tai pades.
Na as tai nejauciu jokiu tokiu simptomu. gal viskas gerai.

Beja Madmuazele, kaip tau baigesi su tuo GD ar dare aborta, kaip vaikiuko dydis, ar gulde pries gimdyma i ligonine. Noreciau suzinoti daugiau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Asciuke @ 2008 11 17, 20:01)
prie kiekvieno aparatėlio visuomet būna knygutė su naudojimo paaiškinimais, tau reikėtų tikrintis cukrų, juos užrašinėti ir einant pas endokrinologą juos nusinešti. Tuomet gydytojas žinos kokia tavo būklė ir jei reikės skirs tinkamą gydymą arba dietą. tikrindamasi pati padėsi gydytojui geriau įvertinti tavo būklę  mirksiukas.gif

As dar to aparatelio neturiu, o jis kartu su juostelemis nekompensuojamas labai daug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 19:07)
Oi aciu uz informacija. Dietos laikausi labai labai grieztai. Valgau taip kaip reikia, netgi vyras nusprende man padeti ir pradeti valgyti galima sakyti sveikiau, liesiau. Pastoviai valgau salotas, liesus baltymus, kruopas, makaronus. Tikiuosi tai pades.
Na as tai nejauciu jokiu tokiu simptomu. gal viskas gerai.

Beja Madmuazele, kaip tau baigesi su tuo GD ar dare aborta, kaip vaikiuko dydis, ar gulde pries gimdyma i ligonine. Noreciau suzinoti daugiau.  4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif kopustai dar labai gerai-atsimenu kimsdavau juos su slakeliu alyvuogiu aliejaus, nes valgyt noredavau labai doh.gif

Man GD nustate apie 26 nestumo sav. (o gal 30 g.gif - nepamenu jau tiksliai)... ne, jokio aborto nedariau.... tiesiog laikiausi dietos, vargino jau nestumo pab. pienlige, acetonas istisai... ligoninej teko nemazai guleti, nes vis acetona "plaudavo".. lyg prieslaikinis grese.. as i ligonine nuvaziavau, nes man vandenys nubego..gimdziau keliom savaitem anksciau...
Bet man po gimdymo apie metus lyg buvo viskas tvarkoje, o paskui jau nustate CD I tipa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 11 17, 20:19)
Nera uz ka mirksiukas.gif kopustai dar labai gerai-atsimenu kimsdavau juos su slakeliu alyvuogiu aliejaus, nes valgyt noredavau labai doh.gif

Man GD nustate apie 26 nestumo  sav. (o gal 30 g.gif  - nepamenu jau tiksliai)... ne, jokio aborto nedariau.... tiesiog laikiausi dietos, vargino jau nestumo pab. pienlige, acetonas istisai... ligoninej teko nemazai guleti, nes vis acetona "plaudavo".. lyg prieslaikinis grese.. as i ligonine nuvaziavau, nes man vandenys nubego..gimdziau keliom savaitem anksciau...
Bet man po gimdymo apie metus lyg buvo viskas tvarkoje, o paskui jau nustate CD I tipa verysad.gif

Atsiprasau, galvoje turejau ne aborta, o cezario pjuvi... doh.gif

Uzjauciu labai del diabeto, ir mane parspejo, kad taip gali buti, tikiuosi, kad nebus, labai tikiuosi! bet tau taip greitai jis uzklupo, iskart po metu, sako daug veliau buna po 10-15m. Gal pas tave gimineje kas nors sirgo?

Man klinikose sake uzsiregistruok pas mus, kai tau bus like dvi savaites iki gimdymo, tai as dabar galvoju, ar tik konsultacijai, ar jie cia mane ir guldyti ruosiasi is anksto... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 17, 19:24)
Atsiprasau, galvoje turejau ne aborta, o cezario pjuvi...  doh.gif

Uzjauciu labai del diabeto, ir mane parspejo, kad taip gali buti, tikiuosi, kad nebus, labai tikiuosi! bet tau taip greitai jis uzklupo, iskart po metu, sako daug veliau buna po 10-15m. Gal pas tave gimineje kas nors sirgo?

Man klinikose sake uzsiregistruok pas mus, kai tau bus like dvi savaites iki gimdymo, tai as dabar galvoju, ar tik konsultacijai, ar jie cia mane ir guldyti ruosiasi is anksto...  verysad.gif

Taip, man dare cezari... ale as pati kankinausi dar 15 val. doh.gif dubens kaulai man lyg neprasivere unsure.gif
Pas mane gimineje nera kas sirgtu CD schmoll.gif IR man jis garantuotai nuo streso verysad.gif tad dabar visoms sakau, kad tik nesinervintu, nestresuotu ir nepergyventu mirksiukas.gif
Tikiuosi, kad tau jo nenustatys veliau mirksiukas.gif ir tu busi viena is tu, kuri nesusirgs...

O pas tave yra kas serga CD?

Gal konsultacijai g.gif o tu pas Birzieti nebuvai? nesiregistravai?
Atsakyti
padekit kas galit. siandien man pripazino nesciuju diebeta. dave matuokli su juostelem ir turiu matuotis dabar. bet beda tame kad ant to juosteliu kur yra kodas turi sutapti su kodu ant aparatelio. ir beda tame, kad sumaiciau tas juosteles, ant vienu buvo kodas 15, ant kitu 18. ir nezinau ka dabar daryt. ar netikslus kodas gali pakenkt duomenims? nes kai dariausi, raso nenormalius rezultatus. g.gif kas zinote?
Atsakyti