kreipkis kaip galesiu tikrai atsakysiu. as maniau kad tu laukiesi. tai tu pompa pirksi ar kaip.
ir as noreciau ja pasididinti bet nera kaip.
QUOTE(aitiii @ 2008 10 15, 11:16)
kreipkis kaip galesiu tikrai atsakysiu. as maniau kad tu laukiesi. tai tu pompa pirksi ar kaip.
ne, dar nesilaukiu...
oi ne, kadangi kol kas ji man siauba kelia, tai imsiu nemokamai, nuomosiu ta prasme. Tai nestumo planavimui ir nestumui gausiu, o po to jau ziuresiu.
tiesiog nezinojau kad galima nuomuoti, o ar brangu nuoma.
QUOTE(aitiii @ 2008 10 15, 11:30)
tiesiog nezinojau kad galima nuomuoti, o ar brangu nuoma.
na ta prasme ja duoda planavimui ir nestumo periodui. Uz paradigma 200lt per menesi reikia moketi, Spirit, Dana duoda nemokamai.
Man tai su pompa buvo didelis diskomfortas
Ziema tai dar pakenciama,rubu daug,yra kur paslepti.O vasara Pvz,isvaziuoti visai dienai prie ezero.Kur tu ja su maudimuku budama paslepsi?Arba siaip vasara apsimauti aptempta bliuskute ir koki sijonuka ar kelnes be kiseniu As ja sone uz liemenuko uzsikisdavau.Nestumo metu nesiojau,nes buvau isitikinus kad taip geriau.Bet dabar jos nebenoreciau nei uz ka.Gal kai busiu jau tikra namu seimininke ir tik po namus sukosiuos su chalatu arba treninginem Man buvo nepatogu ja tampytis
Ziema tai dar pakenciama,rubu daug,yra kur paslepti.O vasara Pvz,isvaziuoti visai dienai prie ezero.Kur tu ja su maudimuku budama paslepsi?Arba siaip vasara apsimauti aptempta bliuskute ir koki sijonuka ar kelnes be kiseniu As ja sone uz liemenuko uzsikisdavau.Nestumo metu nesiojau,nes buvau isitikinus kad taip geriau.Bet dabar jos nebenoreciau nei uz ka.Gal kai busiu jau tikra namu seimininke ir tik po namus sukosiuos su chalatu arba treninginem Man buvo nepatogu ja tampytis
aister, va va, as tokios pat nuomones, nors dar be patirties
na cia kaip kam, nesakau kad patogumas didziausias bet del vaikucio 9 menesius patogumus galima ir pamirsti. . as dar galvoju ka reikes daryti po nestumo ar pirkti ar ne. bet dziugina cukriukai geri.
QUOTE(aitiii @ 2008 10 15, 12:23)
na cia kaip kam, nesakau kad patogumas didziausias bet del vaikucio 9 menesius patogumus galima ir pamirsti. . as dar galvoju ka reikes daryti po nestumo ar pirkti ar ne. bet dziugina cukriukai geri.
as be pompos, sergu 3 metai, auksciausias glikuotas koks yra buves 6.4, tai gal del to ir nenorejau niekad pompos, nes ir taip neblogai sekes.
Egle83, o tu buvai pas Petrenko? Kaip kreipeisi? ar guleisi į ligoninę?
Šiandien važiuoju pas Biržietį...bijau
Šiandien važiuoju pas Biržietį...bijau
QUOTE(aitiii @ 2008 10 15, 12:23)
Tai taip,per nestuma as ja ir nesuojau.Isnesiojau iki galo ir dar +2men
Bet dabar jos tureti nenoreciau.Kai lauksiuosi antro,taip pat pagalvosiu apie pompa
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 15, 12:48)
Nebijok tu jo Labai fainas zmogus
As noreciau pas ji vaziuoti,bet kad dabar tikrai nera reikalo man pas ji lankytis
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 15, 12:48)
Egle83, o tu buvai pas Petrenko? Kaip kreipeisi? ar guleisi į ligoninę?
taip, pas ji. su seimos gydytojos siuntimu nuvaziavau. tada iskart del darbo negalejau gultis, tai va 21d. guluosi. sutvarke visus popierius jis. as aisku nenorejau i ligonine, bet jis sako - reikia
aaa, tai tu dėl planavimo gulsiesi