matai, as nescia nebuvus, tik knyzacku pasiskaicius esu kaip bebutu, kontroliuoti cukru su pompa man paprasciau. va dabar kai susitvarkiau naktinius cukrus, tai problemu kaip ir nebera ir tikrai tikiu kad glikuotas bus geresnis. sakau, ne nescia tikrai busiu be pompos, bet del nestumo, tai kazkaip vis dar esu itikinta, kad su pompa saugiau, stabiliau blablabla.
[quote=Shalna,2008 11 12, 14:17]
Aisku, kad nepanikuok, juo labiau, kad cukrai ne 17, ne 20! Pagalvok, ka vakarais valgai ar kramsnoji, gal tai ilgo veikimo angliavandeniai?
tame ir esme SHALNA kad niekotokio nevalgiau ir jau taip kelinta diena. ka jau diena savaite. jau ir rasausi ka valgau kie leidziuosi nieko jau nebesuprantu.
na dar ziuresim siandien nakti atrodo tiekdaug insulino kad turetu buti 4-5.
as jau nedidinsiu daugiau nes man tik galva skauda.
kaip gerai shalna kad jus jau pasigimdet, nes as tai nervuojuosi kad vaikui kenkia.
Papildyta:
o gal zinot kaip apskaiciuoti kada i dekretines iseinu,nes man tai atrodo kad kazka gydytoja nuskaiciavo
Aisku, kad nepanikuok, juo labiau, kad cukrai ne 17, ne 20! Pagalvok, ka vakarais valgai ar kramsnoji, gal tai ilgo veikimo angliavandeniai?
tame ir esme SHALNA kad niekotokio nevalgiau ir jau taip kelinta diena. ka jau diena savaite. jau ir rasausi ka valgau kie leidziuosi nieko jau nebesuprantu.
kaip gerai shalna kad jus jau pasigimdet, nes as tai nervuojuosi kad vaikui kenkia.
Papildyta:
o gal zinot kaip apskaiciuoti kada i dekretines iseinu,nes man tai atrodo kad kazka gydytoja nuskaiciavo
QUOTE(aitiii @ 2008 11 12, 10:03)
o kaip cia sakot kad birziecio nebus iki gruodzio kaip jisnebus jei mane uzregistravo lapkricio 19 d. pas ji.
jau visai as pasimetus
jau visai as pasimetus
Aitiii, ramiai Na, bent jau aš tai supratau, kad talonų pas jį nėra lapkričio mėnesiui O jis pats tai turėtų būti, nes, bent jau man tai nieko nesakė, kad nebus. Nes mane užsirašė kitam vizitui tik gruodžio 17 d. (tai gaunasi nuo paskutinio vizito 6 savaičių tarpas), bet sakė, jei tik kas negerai ar blogai jausiuos - iš karto varyti pas jį ir nelaukti to paskirto vizito laiko. Tai kažkaip tikiu, kad nbeūtų taip sakęs, jei būtų planavęs kur nors ilgesniam laikui išvykti Manau, tikrai būtų perspėjęs. Dėl švenos ramybės gali dar pasikambint į registratūrą ir pasitikslint, kad nebūtų taip, kad atvažiuosi iš Vln tik tam, kad sužinotum kad jo nėra (nors ir netikiu, kad taip bus)
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 12, 13:21)
matai, as nescia nebuvus, tik knyzacku pasiskaicius esu kaip bebutu, kontroliuoti cukru su pompa man paprasciau. va dabar kai susitvarkiau naktinius cukrus, tai problemu kaip ir nebera ir tikrai tikiu kad glikuotas bus geresnis. sakau, ne nescia tikrai busiu be pompos, bet del nestumo, tai kazkaip vis dar esu itikinta, kad su pompa saugiau, stabiliau blablabla.
nu va, o manęs tai kažkaip neįtikino, nors vis dar vaikštau su pompa Esmė tame, kad manop rezultatai ir be pompos buvo tokie patys, kaip kad dabar su pompa (pasirodo, ana naudota pompa tikrai kažkokia suklerus buvo, su nauja dabar jokių tokių nesąmonių nebėra). Bet mane tai su pompa dar vienas dalykas nervija - pastoviai galvoju ar adata neužsikimšo, ir ar tikrai aš gaunu tą insuliną Kai tuo tarpu su penu jau kai susileidai - tai žinai kad tikrai susileidai ir jokių abejonių dėl to nekyla. Tai va, kol kas vis dar neapsisprendžiu ar čia man tą pompą pasilikt ar ne? Plius dar ir karttridžo keitimas irgi man atrodo ne pati patogiausia procedūra
Dalissime
aciu. pasiskambysiu pries vaz Del Birziecio. odel cukriuku dar isnakat matuosiu ziuresiu, tik juosteliu vis mazeja mazeja tai neistempiu iki kol parasys kitas. visas 150 sunaudoju greitai.
aciu. pasiskambysiu pries vaz Del Birziecio. odel cukriuku dar isnakat matuosiu ziuresiu, tik juosteliu vis mazeja mazeja tai neistempiu iki kol parasys kitas. visas 150 sunaudoju greitai.
QUOTE(aitiii @ 2008 11 12, 13:26)
Vis tiek nepanikuok - nuo to ir skauda galva
Kaip man viena pazistama su daugiau nei dvigybu uz mane stazu sake - nestumo metu normalu, kad islenda nepaaiskinamu dalyku. Yra tik vienas paaiskinimas - tu nescia
Del gerio, as taip pat galvojau, kai laukiaus, o aister jau buvo pagimdzius Galvojau, kaip jai gerai, jau viskas praeity. Prabegs ir jusu laikas ir dziaugsites sveiku mazyliu Man irgi buvo visokiu nepaaiskinamu dalyku nestumo metu, bet save badziau paguosti, kad vis tik as darau viska, kas tik imanoma, o kad nervinsiuos, vis tiek nieko nepakeisiu, tiesiog ir toliau darysiu viska, ka tik galiu, kad tik tie cukriukai butu normoj.
Nepergyvenk, del keliu karteliu tikrai nieko nenutiks. Pergyventi reiktu, jei nieko nedarytum ir neieskotum priezasciu, kas kodel ir kaip
Laikykis
O del jus - vadinkite mane tu
Kazkas apie dekretines klause. I dekretines isleidziama 30-ta nestumo savaite.
aciu , as klausiau
sveikos mergaites a jus isivaizduojat ka as siandien isgirdau is savo ginekologo - arba jie labai daug zino arba manau, kad nieko - jisai sake, kad su cukriniu diabetu galima gimdyt ir Klaipedos ligoninej, aisku, jei nestumo eiga normali kazi a taip gali but?
ir is vis kazkokia keista ta apziura buvo - echoskopija padare, ir papasakojo kas ir kaip, daugiau nieko.... kazkaip buvau pratus "uzlekt ant kedes" kazkaip be tyrimu atrodo ne taip.... gal cia as kazko nezinau
ir is vis kazkokia keista ta apziura buvo - echoskopija padare, ir papasakojo kas ir kaip, daugiau nieko.... kazkaip buvau pratus "uzlekt ant kedes" kazkaip be tyrimu atrodo ne taip.... gal cia as kazko nezinau
mano giminaite su gestaciniu gimde klaipedoj, neva jos akusere sake, kad gimdo pas juos moterys ir su CD. bet ar tu pati rizikuotum?
labas dienas
Gal kuri netyčia turit Jelenos iš Roche el. pašto adresą? O tai kažkur nukišau jos vizitinę, o labai labai reikia su ja susisiekt, nes noriu užsisakyt tuos dėklus pompai . Būčiau labai dėkinga jei parašytumėt
aha, juostelės yra nykstamai mažėjantis dydis Galėtų jų nenormuot
Aš neklausiau, bet man labai pravertė šita info . Bus matyt, pagal tai kaip man apskaičiuos gruodžio atlyginimą kada eisiu į dekretą. Jei nedaskaičiuos visko kas priklauso, tai varysiu nuo 24 savaitės į atostogas ir paskui tiesiai į dekretą ir lai apsivožia visi NU, o jei vistik paskaičiuos teisingai, tai tada eisiu nuo kokios 28 į atostogas ir nuo 34 į dekretą (bandysiu "teisingus" ketvircius susiorganizuot tokiu būdu ).
Gal kuri netyčia turit Jelenos iš Roche el. pašto adresą? O tai kažkur nukišau jos vizitinę, o labai labai reikia su ja susisiekt, nes noriu užsisakyt tuos dėklus pompai . Būčiau labai dėkinga jei parašytumėt
QUOTE(aitiii @ 2008 11 12, 16:06)
tik juosteliu vis mazeja mazeja tai neistempiu iki kol parasys kitas. visas 150 sunaudoju greitai.
aha, juostelės yra nykstamai mažėjantis dydis Galėtų jų nenormuot
QUOTE(Shalna @ 2008 11 12, 17:08)
Kazkas apie dekretines klause. I dekretines isleidziama 30-ta nestumo savaite.
Aš neklausiau, bet man labai pravertė šita info . Bus matyt, pagal tai kaip man apskaičiuos gruodžio atlyginimą kada eisiu į dekretą. Jei nedaskaičiuos visko kas priklauso, tai varysiu nuo 24 savaitės į atostogas ir paskui tiesiai į dekretą ir lai apsivožia visi NU, o jei vistik paskaičiuos teisingai, tai tada eisiu nuo kokios 28 į atostogas ir nuo 34 į dekretą (bandysiu "teisingus" ketvircius susiorganizuot tokiu būdu ).
jelena.simoniene@roche.com pastas. as nuo pirmos igruodzio seinu atostogu . po to guluosi i endokrinolog. ir tada dekretines
QUOTE(aitiii @ 2008 11 13, 11:00)
jelena.simoniene@roche.com pastas. as nuo pirmos igruodzio seinu atostogu . po to guluosi i endokrinolog. ir tada dekretines
Ačiū labai labai už adresiuką
O, atostogos, kaip smagu ir jau taip greit na, man dar teks palaukti, bet ateis šventė ir į mano kiemą
Dalissime, parasyk i az man savo adresa, atsiusiu tau iskart uzsakymo lentele ir adresu, kuriuo reikia siusti uzsakyma, nes priedus ne per Jelena reikia uzsisakyt.