Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 11, 15:17)
Kaip smagu, kad buvau isgirsta ir sulaukiau patarimu. mano buvo 8,2, sako riba 7,8, na as tai nelabai suprantu. Dave siuntima i klinikas pas gydytoja Petrenko, o jei jis tiesiogiai nepriims, tada pas gydytoja Biržieti. Sake duos kazkoki aparata, kad per diena jei neklystu 4 kartus, 20min po valgio matuociau gliukozes kieki. Kol kas man cia tamsus miskas...

priims priims Petrenko. Jis super gydytojas thumbup.gif Tik tiek kad jo iki 24 d. nebus. Tai manau vertėtų pasiklausti pas savo poliklinikos endokrinologę, gal ji galėtų aparatėlį duoti? nes tai tikrai būtų labai didelė pagalba ir jau nuvažiavus pas Petrenko ar pas Biržietį jau galėtum ir rezultatus parodyti ir pasitarti ne teoriniam lygmeny bet ir praktiškai pasižūrėti kokia situacija. Nors tiesą sakant aparatėlį atliekamą tai aš turiu ir galėčiau paskolinti, tik tiek kad juosteles reiktų tau pačiai nusipirkti.

o tu iš kokio miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 11 lapkričio 2008 - 14:27
As is Kauno. pasiskanbinau, tai Birzietis bus tik gruodzio men, o Petrenko kaip Tu sakei irgi tik men pabaigoje. dar neskambinau gydytojai, klausiu ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 11, 15:17)
Kaip smagu, kad buvau isgirsta ir sulaukiau patarimu. mano buvo 8,2, sako riba 7,8, na as tai nelabai suprantu. Dave siuntima i klinikas pas gydytoja Petrenko, o jei jis tiesiogiai nepriims, tada pas gydytoja Biržieti. Sake duos kazkoki aparata, kad per diena jei neklystu 4 kartus, 20min po valgio matuociau gliukozes kieki. Kol kas man cia tamsus miskas...

Petrenko endokrinologas, o Biržietis ginekologas (kad nesusipainiotum, jei nežinojai). Jei tau pripažintas gestacinis diabetas tau priklauso 150 juostelių nemokamai, o aparatėli gali gauti ir vaistinėj, dažnai ten vyksta akcijos, perki juostelių pakelį aparatėlis už 1cnt (bent eurovaistinėj anksčiau buvo) ar pan. Ir gliukozės kiekį reikia matuoti 2val po valgio, o ne 20min. Beje juostelės nėra pigios 50 juostelių vidutiniškai 100lt (prklausomai nuo firmos, vienos pigiau, kitos brangiau).
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 11 11, 12:07)
Per 15 minuciu tikrai nepadaro CP schmoll.gif As operacinej isbuvau minimum 45min mirksiukas.gif

Atsiprasau visu, kad apgavau blush2.gif blush2.gif Kazkaip ryte susimasciau, ar tik nebusiu apgavusi, ogi ziu -akurat blush2.gif Man ir tas 40 min. visada atrode nerealiai greit, tai matyt todel ir supainiojau 4u.gif

QUOTE(egle_83 @ 2008 11 11, 13:39)
sumokesiu kam reikes, bet jau tikrai negimdysiu naturaliai  lotuliukas.gif

Bent jau Birzietis uz jokius pinigus nedarys CP, jei gali gimdyti pati - jis uz naturaluma smile.gif As pati gimdziau ir be nuskausminamuju, nu ir ka - gyva kaip matot tongue.gif
Atsakyti
Shalna pirmiau uz mane parase ka norejau pasakyti biggrin.gif
Birzietis uz naturalu gimdyma,manau kad cezario uz pinigus jis nedarytu g.gif
Atsakyti
tai su Birzieciu reiskia as nesutarsiu, neturiu nieko bendro su naturalumu lotuliukas.gif
maza to, kad del CD man nedaro plastines operacijos norimos, tai dar ir gimdymo skausmus reiks kesti, ne ne man tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau ta aparateli galiu gauti, bet man dar reikia ir konsultacijos, o kaip supratau jos greitu metu negausiu. su gydytoja kalbesiu, kad ji patartu ka man daryti, gal sius pas kita gydytoja... Nezinau. Kol kas bandysiu pati rinktis tinkamesnius produktus.
Daug skaitinejau internete, tai kai kurios visai nevalgo kiaušiniu trynių, įvairių gyvulinių baltymų, saldumynų ir t.t. produktų sąrašas tikrai labai ilgas. o kai neturiu dar informacijos, niekas nekonsultavo, tai nezinau ko man negalima. ar irgi visko, ar uzteks atsisakyti saldumynų, labai riebiai, saldžių vaisių. Daug klaustukų čia man iškyla.
Atsakyti
sveikos merginos verysad.gif aisku vel mane raminsit bet jau as panikuoju. nesusitvarkau su cukrais. susididinau bazes (nesamone gaunasi tas pats) galva tik skauda.
nueinu miegoti su 6 . 1 val nakti jau 10, 3 val. 11. susileidziu 2 papildomai. jau 5 val. 6 val. 5cukrus. kodel nakti aukstas.

dabar vel sumazinsiu gal baze jau iddinti nebenoriu nes didesne nei diena.

Petrenko nera nerakur nuvaziuoti.

o kaip cia sakot kad birziecio nebus iki gruodzio kaip jisnebus jei mane uzregistravo lapkricio 19 d. pas ji.

jau visai as pasimetus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
aitiii, baik panikuot. nuo to cukrus tikrai stabilesni netaps. Petrenko nera, tai skambink endokrinologui, pas kuri iki jo lankeisi.
Atsakyti
cray.gif cray.gif pasistengsiu, kaip tau egle dar su pompa ar nusiemiai?

Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 12, 11:59)
cray.gif  cray.gif pasistengsiu, kaip tau egle dar su pompa ar nusiemiai?

su pompa... nu ka darysi, reikia kankintis. jei pastosiu, tai vistiek jos reikes. nemanau, kad butu protinga per nestuma rinktis penus o ne pompa.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 12, 10:03)
sveikos merginos  verysad.gif aisku vel mane raminsit bet jau as panikuoju. nesusitvarkau su cukrais. susididinau bazes (nesamone gaunasi tas pats) galva tik skauda.
nueinu miegoti su 6 . 1 val nakti jau 10, 3 val. 11. susileidziu 2 papildomai. jau 5 val. 6 val. 5cukrus. kodel nakti aukstas.

dabar vel sumazinsiu gal baze jau iddinti nebenoriu nes didesne nei diena.

Aisku, kad nepanikuok, juo labiau, kad cukrai ne 17, ne 20! Pagalvok, ka vakarais valgai ar kramsnoji, gal tai ilgo veikimo angliavandeniai?

QUOTE(egle_83 @ 2008 11 12, 13:12)
su pompa... nu ka darysi, reikia kankintis. jei pastosiu, tai vistiek jos reikes. nemanau, kad butu protinga per nestuma rinktis penus o ne pompa.

Kudie neprotinga bigsmile.gif
Atsakyti