Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

Dalissime, tu kaip supratau noretum gimdyt be cezario, jei gydytojai leistu?
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus notworthy.gif kad ir pavėluotus biggrin.gif

O dėl gimdymo ir aš pasisakysiu. Jei gimdysiu dar kartą tai tik su cezariu...velniop tą natūralų gimdymą.. schmoll.gif
Atsakyti
sumokesiu kam reikes, bet jau tikrai negimdysiu naturaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 11 11, 13:07)
Man buvo planinis CP mirksiukas.gif  Pries operacija jau neleidzia vakare valgyti(jei ryte operuoja).Pries viska nusiuncia pas Petrenko ir su juo susiderinam mazdaug kokias dozes leisius kai jau nebegales valgyti.Atsikeli ryte,pajungia laseline,o pompa visiskai nukabina.Nepamenu paciam ryte lyg dar 2vv susileidau.I operacine veza be pompos,operacija man buvo planuota 9 val.o pompa jau kazkur 8 nusikabinau.Po cezario taip pat iskarto neleidzia valgyti,todel pooperacinej patikrino cukru ir pagal poreiki penais susileidau insulino.Paskui pati paprasydavau kad MB patikrintu,jei reikedavo susileisdavai 1-2vv.O paskui,kai jau perkelia i palata ateina Petrenko ir tada jau paaiskina viska.Jei dar nori kabinies pompa,jei nori su penais leidies mirksiukas.gif

Per 15 minuciu tikrai nepadaro CP schmoll.gif As operacinej isbuvau minimum 45min mirksiukas.gif

oi koks issamus pasakojimas,labaiaciumums nezinancioms labai idomu thumbup.gif thumbup.gif

as ir nenoriu to naturalaus, as aplamai labai lepi negaliu pakesti skausmu tai nezianu kaip bus,o kaip nusprendzia ar naturaliai gali gimdyti ar ne, ar reikia pareiksti savo nora, ar jie pasako. nieko nezinau . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 11, 12:46)
Dalissime, tu kaip supratau noretum gimdyt be cezario, jei gydytojai leistu?

Tai aš ir gimdysiu natūraliai, niekas ten neklausia ko nori ar nenori schmoll.gif Nebent jei yra t.t. indikacijos (cukrinukėms pagrindinė indikacija būna pakitimai akių dugne, o šiaip dar būna visa eilė akušerinių indikacijų).

QUOTE(egle_83 @ 2008 11 11, 13:39)
sumokesiu kam reikes, bet jau tikrai negimdysiu naturaliai  lotuliukas.gif

Na, nežinau ar tai įmanoma g.gif Bet linkiu, kad gimdytum taip, kaip norėsi drinks_cheers.gif

QUOTE(aitiii @ 2008 11 11, 14:13)
as ir nenoriu to naturalaus, as aplamai labai lepi negaliu pakesti skausmu tai nezianu kaip bus,o kaip nusprendzia ar naturaliai gali gimdyti ar ne, ar reikia pareiksti savo nora, ar jie pasako. nieko nezinau .  blush2.gif

Taigi, kad niekas neklausia, gydytojas nusprendžia. Ir bent jau man Biržietis tai pateikė kaip faktą - gimdysi pati lotuliukas.gif KAžkaip visai nudžiugau kai jis taip pasakė blush2.gif , bet jeigu jūs ir toliau čia mane šiurpinsit, tai dar galiu ir persigalvot lotuliukas.gif Tik įtariu, kad niekam tas nebus įdomu schmoll.gif
Atsakyti
na nezinau, gal priklauso nuo gydytoju, nuo ju poziurio, bet mano drauges klaipedoj ir vilniuj be problemu "susimokejo" uz cezari. antakalny pries pora metu 500 uzteko tongue.gif
Atsakyti
Labas visoms!!! As cia rasau pirma karteli. Laukiuosi. Cukriniu diabetu nesirgau, taciau vakar dariausi gliukozes tyrima ir nustate uzslepta nesciuju cukralige. labai issigandau, grizusi namo apsiverkiau, nes del saves tai nebijau, bet nenoriu, kad mano maziukas butu narstomas varstomas daktaru apziuru ir t.t. Nes daktare minejo, kad reikes po gimdymo stebeti, o kaip kudikelis reaguoja i gliukoze. Nieko as nezinau apie ta cukrini diabeta, nei kaip man cia maitintis, nei nieko. gal kas galit papasakoti placiau, nes nezinau kada atsidursiu tose klinikose. Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 11, 14:31)
na nezinau, gal priklauso nuo gydytoju, nuo ju poziurio, bet mano drauges klaipedoj ir vilniuj be problemu "susimokejo" uz cezari. antakalny pries pora metu 500 uzteko tongue.gif

na, tai žinoma, kad priklauso ir nuo konkretaus gydytojo ir sugebėjimo apiforminti dokumentus. Nes juk Lietuvoje kaip ir nėra galimybės rinktis gimdymo būdą - tai matyt už tuos 500 Lt. ir randa priežasčių cezariui lotuliukas.gif
Na, šį kartą aš bandysiu natūraliai, o kaip ten bus toliau - tai bus matyt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 11, 14:35)
Labas visoms!!! As cia rasau pirma karteli. Laukiuosi. Cukriniu diabetu nesirgau, taciau vakar dariausi gliukozes tyrima ir nustate uzslepta nesciuju cukralige. labai issigandau, grizusi namo apsiverkiau, nes del saves tai nebijau, bet nenoriu, kad mano maziukas butu narstomas varstomas daktaru apziuru ir t.t. Nes daktare minejo, kad reikes po gimdymo stebeti, o kaip kudikelis reaguoja i gliukoze. Nieko as nezinau apie ta cukrini diabeta, nei kaip man cia maitintis, nei nieko. gal kas galit papasakoti placiau, nes nezinau kada atsidursiu tose klinikose. Is anksto aciu  4u.gif

Sveika 4u.gif
tik nereikia taip jaudintis - viskas bus gerai. Svarbiausia dabar prižiūrėti save ir susireguliuoti savo mitybą. Labai panašus paklausimas į taviškį jau buvo - tai mano atsakymą į savo klausimą rasi šitos pačios temos 20 puslapyje. Jei kas bus neaišku - drąsiai rašyk ir klausk. Jei tik žinosim - bendrom jėgom padėsim kiek galėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 11 lapkričio 2008 - 14:02
Nuosirdziai dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 11, 14:59)
Nuosirdziai dekoju  4u.gif

nedėkok nono.gif , tikrai nėra už ką. Svarbu pasirūpink dabar savimi, o tada ir mažyliui bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 11, 14:35)
Labas visoms!!! As cia rasau pirma karteli. Laukiuosi. Cukriniu diabetu nesirgau, taciau vakar dariausi gliukozes tyrima ir nustate uzslepta nesciuju cukralige. labai issigandau, grizusi namo apsiverkiau, nes del saves tai nebijau, bet nenoriu, kad mano maziukas butu narstomas varstomas daktaru apziuru ir t.t. Nes daktare minejo, kad reikes po gimdymo stebeti, o kaip kudikelis reaguoja i gliukoze. Nieko as nezinau apie ta cukrini diabeta, nei kaip man cia maitintis, nei nieko. gal kas galit papasakoti placiau, nes nezinau kada atsidursiu tose klinikose. Is anksto aciu  4u.gif

Sveika 4u.gif tau tirai ne cukraligė, o gestacinis diabetas...nelygink su cukriniu diabetu. Visų pirma pasakyk, koks pas tave cukrus po gliukozės tyrimo? Turėtum nuvykti as endokrinologą,kuo greičiau tuo geriau. Ribok saldumynus, saldžiuosius vaisius, skaičiuok anglevandenius, tik jokiu būdu neatsisakyk anglevandenių. vietoj bandelių valgyk pvz. košes, vietoj vynuogių tarkim obuolį (jų per daug ir negerai), dažniau rinkis salotas...
Gimusiam mažyliui tikrins cukraus kiekį, nes jie dažniausiai gimsta su mažu cukrumi, ir priklausomai nuo situacijos lašins gliukozę, kad pakelti, viskas bus gerai, nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad buvau isgirsta ir sulaukiau patarimu. mano buvo 8,2, sako riba 7,8, na as tai nelabai suprantu. Dave siuntima i klinikas pas gydytoja Petrenko, o jei jis tiesiogiai nepriims, tada pas gydytoja Biržieti. Sake duos kazkoki aparata, kad per diena jei neklystu 4 kartus, 20min po valgio matuociau gliukozes kieki. Kol kas man cia tamsus miskas...
Atsakyti