QUOTE(egle_83 @ 2008 11 10, 13:57)
Noreciau pakalbet su zmogumi, kuris argumentuotai visapusiskai labai patenkintas pompa
is pat pradziu kaip tik uzsidejau pompa tkirai ja buvau patenkinta keleta menesiu, tikrai galvojau pirkti, ypac kas tikrai susitvarke ir gliukonizuotas nes man su penais nepavygdavo tikrai galvojau, nes pagalvoji sveikata brangiau uz visus patogumus, akys iki siol sveikos, tikkazkokia demele atsirado ( kita savaite vaz paziureti ar su pompa 3 men. buvimo dingo ta demele, bent taip akiu gydytoja sake kad turi ji dingti)
kita man privalumas pompos didelis kad bet kada ir bet kur galima susileisti net prie zmoniu ir jie to nemanto, man tai didelis kosmaras , kaip reikia nueiti kazkur issitraukti pena ir susileisti, tai as patingiu tai pasaku kad veliau ir taip iskyla cukriukai, o su pompa tai bet kur bet kada ranka iskisus i kiseniu
minusas man kad nakti su ja vartytis reikia, ir vyrui vissi nepatinka

ir ypac kaip persirengti reikia nueiti iki spintos nuogai( arba ja atjungti arba rankoj laikyti)
na ji turi ir pliusu ir minusu, cia labiau reikia su ja susigyventi oj ei neiseina tai ir nieko nebus, per pazistamus girdejau viena mergina su ja taip susigyveno kad dabar be jos nemoka kitaip jei nusiima jei kazko trugsta. tat ji pirko.
daug priklauso nuo zmogaus , gal kitam tas nepatogumas ir maiso kitam gerai.
kaip jau minejau pradzioje ji man buvo tikrai liuks. bet jau dabar pradeda ikyreti
mane tai labai domina kas jau pompa turejo kaip iskart po gimdymo situacija, kaip tik pagimdo nusiima?????ir jau leidziasi dvejus insulinus (ilga , trumpa), ar dar ja nesioja kiek dienu kol reikes atsiduoti, ir kaip buna per gimdyma ta pompa nuima tai kaip cukrai tuomet,labai smalsu.
Papildyta:
QUOTE(2008 11 10 @ 15:15)
biški ne į temą, bet vistiek apie tą patį -
apie žalios arbatos naudą reguliuojant cukraus kiekį. Nors nežinau, ar čia tikėti ar ne
Dalissime o kiek tu metu sergi CD.
as tokais dalykais jau nebetikiu .
labai sigyvenau savo liga kaio tiksuzinojaukad sergu tai ko ir nebedarem, tik durnas isitikinimas kad pades.