QUOTE(aitiii @ 2008 11 10, 11:37)
o tu dekliuka turi koki ar ant ko tu tvirtini ???viena mergina tokia kuda ir aptemtais rubai ir sake kad ji su pompa tai net neisivaizduojukur ji ja isikisus bet nieko nebuvo matyti
Nu man šiuo atveju tik viena mintis, kur ją galima įsisdėti ir ta pati ne itin padori Ir tai ji įgyvendinama tik tuo atveju jei su suknele arba sijonu
Egle, o dėl pompos pirkimo, tai man kol kas minčių pirkti ją irgi nėra, nors kai rinkausi kurios firmo pompą dėtis, įvertinau ir tai kokios išlaidos bus perkant tiek ją tiek ir keičiamas dalis. Gal dar nuomonė ir pasikeis, bet vėlgi vasaros sezono metu tai neįsivaizduoju kur ją reiktų kišti ir einant prie jūros kaip daryti? negi atsijungsi nuo jos pusei dienos?
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 11 10, 12:07)
Jiems siaubu siaubas yra virs 10 Tarp kitko, Birzietis paziurejes i mano cukrus pasake, kad koreguotini, bet nera tragiski Kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Nu tai tada tikrai SIOWBAS jei jau biški virš 10 jiems yra siaubų siaubas
O dėl mano cukrų, tai Biržietis irgi sakė, kad visai neblogai, nors vietos tobulėjimui dar yra , bet , kad ne pasaulio pabaiga tie mano rezultatai tai jau tikrai