Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(aitiii @ 2008 11 10, 11:37)
o tu dekliuka turi  koki ar ant ko tu tvirtini ???viena mergina tokia kuda ir aptemtais rubai ir sake kad ji su pompa tai net neisivaizduojukur ji ja isikisus bet nieko nebuvo matyti g.gif  biggrin.gif

Nu man šiuo atveju tik viena mintis, kur ją galima įsisdėti ir ta pati ne itin padori lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir tai ji įgyvendinama tik tuo atveju jei su suknele arba sijonu lotuliukas.gif

Egle, o dėl pompos pirkimo, tai man kol kas minčių pirkti ją irgi nėra, nors kai rinkausi kurios firmo pompą dėtis, įvertinau ir tai kokios išlaidos bus perkant tiek ją tiek ir keičiamas dalis. Gal dar nuomonė ir pasikeis, bet vėlgi vasaros sezono metu tai neįsivaizduoju kur ją reiktų kišti g.gif ir einant prie jūros kaip daryti? negi atsijungsi nuo jos pusei dienos? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 11 10, 12:07)
Jiems siaubu siaubas yra virs 10 smile.gif Tarp kitko, Birzietis paziurejes i mano cukrus pasake, kad koreguotini, bet nera tragiski smile.gif Kiek zmoniu, tiek nuomoniu.

Nu tai tada tikrai SIOWBAS jei jau biški virš 10 jiems yra siaubų siaubas lotuliukas.gif
O dėl mano cukrų, tai Biržietis irgi sakė, kad visai neblogai, nors vietos tobulėjimui dar yra blush2.gif , bet , kad ne pasaulio pabaiga tie mano rezultatai tai jau tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 10 lapkričio 2008 - 11:56
Noreciau pakalbet su zmogumi, kuris argumentuotai visapusiskai labai patenkintas pompa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 10, 12:57)
Noreciau pakalbet su zmogumi, kuris argumentuotai visapusiskai labai patenkintas pompa tongue.gif

aš tai matau tik vieną didelį jos pliusą - tai, kad dozes galima nustatinėt dešimtųjų tikslumu. Bet jei ant penų atsirastų galimybė susileist, sakykim, kad ir 0,5 tikslumu - man to pilnai pakaktų ir ta pompa tada man visai nebeturėtų jokių privalumų schmoll.gif
Atsakyti
biški ne į temą, bet vistiek apie tą patį - apie žalios arbatos naudą reguliuojant cukraus kiekį. Nors nežinau, ar čia tikėti ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 11 10, 13:57)

is pat pradziu kaip tik uzsidejau pompa tkirai ja buvau patenkinta keleta menesiu, tikrai galvojau pirkti, ypac kas tikrai susitvarke ir gliukonizuotas nes man su penais nepavygdavo tikrai galvojau, nes pagalvoji sveikata brangiau uz visus patogumus, akys iki siol sveikos, tikkazkokia demele atsirado ( kita savaite vaz paziureti ar su pompa 3 men. buvimo dingo ta demele, bent taip akiu gydytoja sake kad turi ji dingti)
kita man privalumas pompos didelis kad bet kada ir bet kur galima susileisti net prie zmoniu ir jie to nemanto, man tai didelis kosmaras , kaip reikia nueiti kazkur issitraukti pena ir susileisti, tai as patingiu tai pasaku kad veliau ir taip iskyla cukriukai, o su pompa tai bet kur bet kada ranka iskisus i kiseniu smile.gif

minusas man kad nakti su ja vartytis reikia, ir vyrui vissi nepatinka smile.gif ir ypac kaip persirengti reikia nueiti iki spintos nuogai( arba ja atjungti arba rankoj laikyti)

na ji turi ir pliusu ir minusu, cia labiau reikia su ja susigyventi oj ei neiseina tai ir nieko nebus, per pazistamus girdejau viena mergina su ja taip susigyveno kad dabar be jos nemoka kitaip jei nusiima jei kazko trugsta. tat ji pirko.
daug priklauso nuo zmogaus , gal kitam tas nepatogumas ir maiso kitam gerai.

kaip jau minejau pradzioje ji man buvo tikrai liuks. bet jau dabar pradeda ikyreti doh.gif

mane tai labai domina kas jau pompa turejo kaip iskart po gimdymo situacija, kaip tik pagimdo nusiima?????ir jau leidziasi dvejus insulinus (ilga , trumpa), ar dar ja nesioja kiek dienu kol reikes atsiduoti, ir kaip buna per gimdyma ta pompa nuima tai kaip cukrai tuomet,labai smalsu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(2008 11 10 @ 15:15)
biški ne į temą, bet vistiek apie tą patį - apie žalios arbatos naudą reguliuojant cukraus kiekį. Nors nežinau, ar čia tikėti ar ne  lotuliukas.gif

Dalissime o kiek tu metu sergi CD.

as tokais dalykais jau nebetikiu .
labai sigyvenau savo liga kaio tiksuzinojaukad sergu tai ko ir nebedarem, tik durnas isitikinimas kad pades.

Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 10, 15:33)
ir kaip buna per gimdyma ta pompa nuima tai kaip cukrai tuomet,labai smalsu.  ax.gif
Papildyta:
Dalissime o kiek tu metu sergi CD.
as tokais dalykais jau nebetikiu .
labai sigyvenau savo liga kaio tiksuzinojaukad sergu tai ko ir nebedarem, tik durnas isitikinimas kad pades.

va va, man kažkaip irgi įdomu, o kaip ten su ta pompa bus per gimdymą? Nu, dar jei pati gimdysiu, tai galiu įsivaizduoti kad kažkaip gal ir įmanoma, nu bet jei neduok D cezarį darys - tai tada tai jau visiška mistika man su ta pompa būtų g.gif

O dėl mano CD stažo - tai jis jau pakankamas - 12 metų. Aš irgi su liga jau susigyvenau ir seniai, šiaip ji man jokio diskomforto nekelia. Ir tikrai tą nuorodą į straipsnį įdėjau ne todėl, kad glavočiau jog žalia arbata gali pakeisti insuliną ir sureguliuotą mitybą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet iš kitos pusės žiūrint, žalią arbatą aš geriu jau pakankamai seniai (nu turbut jau kokius 10 m.), ir turint galvoje mano stažą, tfu tfu tfu kol kas jokių komplikacijų pas mane nėra. Tai gal kažkiek ir ta arbata prie to prisideda? g.gif Bet kuriuo atveju, jei ir neprisideda, tai bent jau tikrai neblogina situacijos lotuliukas.gif
Atsakyti
musu stazas toks pat lotuliukas.gif as ir geriu zalia arbata, bet man ji tik nuotaika pakelia lotuliukas.gif
na ir man taip kaip tau atrodo jei cezaridarys tai neisivaizduojukaip su ta pompa g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 10, 17:04)
musu stazas toks pat lotuliukas.gif as ir geriu zalia arbata, bet man ji tik nuotaika pakelia lotuliukas.gif

nu va, tai ir "to chleb" lotuliukas.gif Juo labiau, kad gera nuotaika tai jau tikrai neturėtų sukelti cukrų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 10 lapkričio 2008 - 16:30
QUOTE(aitiii @ 2008 11 10, 17:04)
na ir man taip kaip tau atrodo jei cezaridarys tai  neisivaizduojukaip su ta pompa g.gif  g.gif

cezari padaro per 15 min., tad jei tiek laiko busite atjuntos nuo pompos, gal nieko neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 11 10, 20:16)
cezari padaro per 15 min., tad jei tiek laiko busite atjuntos nuo pompos, gal nieko neatsitiks mirksiukas.gif

oho blink.gif per tiek laiko ir prapjauna ir susiuva blink.gif kažkaip kai aš nuo medicinos labai toli, tai įsivaizdavau, kad tai tikrai turėtų užtrukti minimum kokias 45 minutes g.gif nes kai man darė skydliaukės operaciją tai teko operacinėj pašalt nepilną valandą doh.gif Tai man kažkaip atrodė, kad cezaris yra kur kas sudėtingiau nei skydliaukės operacija unsure.gif . Nu bet jei tu sakai, tai tu tikrai žinai cool.gif , kai tuo tarpu aš galiu tik teoriniam lygmeny svarstyt kas ir kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 11 10, 14:33)
mane tai labai domina kas jau pompa turejo kaip iskart po gimdymo situacija, kaip tik pagimdo nusiima?????ir jau leidziasi dvejus insulinus (ilga , trumpa), ar dar ja nesioja kiek dienu kol reikes atsiduoti, ir kaip buna per gimdyma ta pompa nuima tai kaip cukrai tuomet,labai smalsu.  ax.gif

Man buvo planinis CP mirksiukas.gif Pries operacija jau neleidzia vakare valgyti(jei ryte operuoja).Pries viska nusiuncia pas Petrenko ir su juo susiderinam mazdaug kokias dozes leisius kai jau nebegales valgyti.Atsikeli ryte,pajungia laseline,o pompa visiskai nukabina.Nepamenu paciam ryte lyg dar 2vv susileidau.I operacine veza be pompos,operacija man buvo planuota 9 val.o pompa jau kazkur 8 nusikabinau.Po cezario taip pat iskarto neleidzia valgyti,todel pooperacinej patikrino cukru ir pagal poreiki penais susileidau insulino.Paskui pati paprasydavau kad MB patikrintu,jei reikedavo susileisdavai 1-2vv.O paskui,kai jau perkelia i palata ateina Petrenko ir tada jau paaiskina viska.Jei dar nori kabinies pompa,jei nori su penais leidies mirksiukas.gif
QUOTE(Shalna @ 2008 11 10, 19:16)

Per 15 minuciu tikrai nepadaro CP schmoll.gif As operacinej isbuvau minimum 45min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 11 11, 12:07)
Man buvo planinis CP mirksiukas.gif  Pries operacija jau neleidzia vakare valgyti(jei ryte operuoja).Pries viska nusiuncia pas Petrenko ir su juo susiderinam mazdaug kokias dozes leisius kai jau nebegales valgyti.Atsikeli ryte,pajungia laseline,o pompa visiskai nukabina.Nepamenu paciam ryte lyg dar 2vv susileidau.I operacine veza be pompos,operacija man buvo planuota 9 val.o pompa jau kazkur 8 nusikabinau.Po cezario taip pat iskarto neleidzia valgyti,todel pooperacinej patikrino cukru ir pagal poreiki penais susileidau insulino.Paskui pati paprasydavau kad MB patikrintu,jei reikedavo susileisdavai 1-2vv.O paskui,kai jau perkelia i palata ateina Petrenko ir tada jau paaiskina viska.Jei dar nori kabinies pompa,jei nori su penais leidies mirksiukas.gif

Per 15 minuciu tikrai nepadaro CP schmoll.gif As operacinej isbuvau minimum 45min mirksiukas.gif

Ačiū labai už info - tikrai naudinga iš anksto žinoti galimus variantus 4u.gif .
Nu jo, kai planinis tai man jau kaip ir viskas aišku, nors ir pakankamai komplikuotai atrodo blush2.gif
Aš labai tikiuosi, kad gimdysiu pati (t.y. nebus jokių akušerinių indikacijų nei planiniam nei neplaniniam cezariui). Nes jei būtų neplaninis - tai spėju biški būtų reikalų g.gif
Atsakyti