Labas rytas
taip, pompa man nepatinka ir mane erzina. Bent kol kas man ji nepatinka, kaip ir nepatiko pries uzsidedant ja elementariai nepatogu man su ja.
Be to, kadangi ir su svirkstais nebuvo mano cukrus blogas, tai nejauciu jokio pagerejimo, gal net atvirksciai... Tiesiog matau kad su pompa insulino daugiau sunaudoju.
tai va, aš irgi iš tos pompos matyt per daug tikiuosi, nes tiek apie jas prišnekėta ir priburta, kad man atrodė čia jau 10 pasaulio stebuklas turi būti, kaip minimum Bet kai buvau pas Biržietį, tai jis net nelabai susigaudė, kad čia mano tokie cukrai be pompos Nes lyginant rezultatus su pompa ir be - jokio ryškaus skirtumo, tik tiek kad su pompa prie kartais pasitaikančių žemokų cukrų prisidėjo dar ir smarkiai padidinti cukrai, kurių be pompos pas mane nebūdavo ir dabar nėra. Tai mes dar kartą padiskutavom, kad kažkokios labai stiprios būtinybės pompai pas mane kaip ir nėra, ir sakė, jei ir šį kartą nepavyks per kokias kelias savaites su ja susidraugaut, tai nebevargt ir likt su prieš tai buvusiu gydymu
Bet šiandien reiks dar pasiskamint vienai merginai iš endo, kuri irgi turėjo vieną pompą, ir jai buvo su ta pompa panašios problemos kaip ir man (nors pompa ir kitos firmos) ir paskui pasikeitė ją į tokią pačią, tik irgi naują. Tai jei ji vis dar bus su ta pompa, tai bandysiu tas kelias savaites pratempt ir žiūrėt kas darosi. Bet jei ji jau ir vėl bus ją nusiėmus - tada ir aš netempsiu tų kelių savaičių jei bus blogai ir nusiimsiu iš karto.
tiesa, mano insulino dozė užsidėjus pompą praktiškai irgi nepasikeitė (bazė liko identiška Lantuso dozei, o boliusai juk nepastovus dydis - t.y. aš jų leisdavausi tiek, kiek ir būčiau leidusis su penu). O insulino poreikis pas mane kol kas sumažėjęs natūraliai dėl nėštumo.
Bet šiandien reiks dar pasiskamint vienai merginai iš endo, kuri irgi turėjo vieną pompą, ir jai buvo su ta pompa panašios problemos kaip ir man (nors pompa ir kitos firmos) ir paskui pasikeitė ją į tokią pačią, tik irgi naują. Tai jei ji vis dar bus su ta pompa, tai bandysiu tas kelias savaites pratempt ir žiūrėt kas darosi. Bet jei ji jau ir vėl bus ją nusiėmus - tada ir aš netempsiu tų kelių savaičių jei bus blogai ir nusiimsiu iš karto.
tiesa, mano insulino dozė užsidėjus pompą praktiškai irgi nepasikeitė (bazė liko identiška Lantuso dozei, o boliusai juk nepastovus dydis - t.y. aš jų leisdavausi tiek, kiek ir būčiau leidusis su penu). O insulino poreikis pas mane kol kas sumažėjęs natūraliai dėl nėštumo.
[quote=Dalissime,2008 11 07, 10:31]
Labas dienas visoms
Nu va, pasigirsiu Gavau iš Jelenos visiškai naują pompą. Matysim kaip man dabar seksis - šiandien vakare užsidėsiu, tai jei savaitgalį vėl nušoksiu nuo proto, būkit žmonės - padėkit į vietą ir labai nepykit Nors labai tikiuosi, kad viskas bus gerai .
Egle, o kaip tau sekasi su ta pompa? vis dar nervuoja? Ar jau apsipratai?
Ai, ir dar norėjau paklausti (nes kai buvau pas gydytoją, tai pamiršau ), ar nieko aš nemaišau - t.y. dantukus ir visas stomatologines procedūras reiktų susitvarkyti antro trimestro metu, ar ne? Ir ar tie visi nuskausminantys (nuo kurių viskas aptirpsta ir sutinsta ) yra nekenksmingi mažyliui?
Ir dar - kažkaip gydytojas nieko neminėjo apie jokius papildus, vitaminus ir t.t. ir pan. Kažin čia taip ir turi būti? Nes kažkaip mano imunitetas nėra iš stipriųjų ir žiemos metu aš visada naudodavau vienokius ar kitokius vitaminus, nes kitaip tai būdavo amžinos problemos iki pavasario . O jūs ar naudojot ką nors kai laukėtės? Ir jei naudojot - tai gal galit parašyt pavadinimus?
as naudoju vitraminus Mamavit
butinai parasyk akip tauseksis su pompa,
as tvarkaiusi dantukus tai sake kad nekenkia nuskausminamieji, dar vienas liko sutvarkyti.
as taidabar kankinuosi su asarom, labaijautri pasidariau antram trim. verkiu ir del nieko.
Labas dienas visoms
Nu va, pasigirsiu Gavau iš Jelenos visiškai naują pompą. Matysim kaip man dabar seksis - šiandien vakare užsidėsiu, tai jei savaitgalį vėl nušoksiu nuo proto, būkit žmonės - padėkit į vietą ir labai nepykit Nors labai tikiuosi, kad viskas bus gerai .
Egle, o kaip tau sekasi su ta pompa? vis dar nervuoja? Ar jau apsipratai?
Ai, ir dar norėjau paklausti (nes kai buvau pas gydytoją, tai pamiršau ), ar nieko aš nemaišau - t.y. dantukus ir visas stomatologines procedūras reiktų susitvarkyti antro trimestro metu, ar ne? Ir ar tie visi nuskausminantys (nuo kurių viskas aptirpsta ir sutinsta ) yra nekenksmingi mažyliui?
Ir dar - kažkaip gydytojas nieko neminėjo apie jokius papildus, vitaminus ir t.t. ir pan. Kažin čia taip ir turi būti? Nes kažkaip mano imunitetas nėra iš stipriųjų ir žiemos metu aš visada naudodavau vienokius ar kitokius vitaminus, nes kitaip tai būdavo amžinos problemos iki pavasario . O jūs ar naudojot ką nors kai laukėtės? Ir jei naudojot - tai gal galit parašyt pavadinimus?
as naudoju vitraminus Mamavit
butinai parasyk akip tauseksis su pompa,
as tvarkaiusi dantukus tai sake kad nekenkia nuskausminamieji, dar vienas liko sutvarkyti.
as taidabar kankinuosi su asarom, labaijautri pasidariau antram trim. verkiu ir del nieko.
Dalissime,as dantis tvarkiaus pries pat gimdyma,nes kaip tik tuo metu nutrupejo plomba.Leido nuskausminamuosius,sake,kad nekenkia.
O vitaminus nestumo metu geriau New Nordic va tokius.Ir pradzioj folio rugsty geriau.O tus vitaminus geriau ne visa nestuma,bet dabar nebepamenu iki kelintos savaites
Papildyta:
O siaubas,ir as prisimenu kiek verkdavau del nieko.Nepergyvenk,siauteja hormonai pas tave.Visos nesciosios sujautreja
O vitaminus nestumo metu geriau New Nordic va tokius.Ir pradzioj folio rugsty geriau.O tus vitaminus geriau ne visa nestuma,bet dabar nebepamenu iki kelintos savaites
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 11 07, 10:46)
O siaubas,ir as prisimenu kiek verkdavau del nieko.Nepergyvenk,siauteja hormonai pas tave.Visos nesciosios sujautreja
Aister, Aitiii
ačiū mergaitės už info
Manau, aš irgi nusipirksiu vitaminus, nes labai jau nenoriu , kad atsinaujintų visokie sinusitai ir kitokios bjaurios peršalimo ligos
o vitaminus jūs pačios išsirinkot, ar gydytojai rekomendavo?
Aitiii neverk, viskas bus gerai o pas mane priešingai - šiaip nuotaika super, jokių ašarų, išskyrus tas, kurios buvo dėl pompos tada tai jau plaukiau O dabar vėl sausra ir vyras visklausia - nu, ar jau tavo hormonai siautėja? "dar ne? ", "o tai kada čia laukt to džiaugsmo?
O šiaip mano senelis, kai dar buvau maža ir pradėdavau dėl ko nors verkti, visada sakydavo " paverk, paverk - paverksi ir bus geriau. Ir lis mažiau tai po tokio pasakymo ir ašarų visada eidavo juoko priepuolis Aišku, šiuoatveju kita situacija, ir hormonai ne taip lengvai pasiduoda saviįtaigai, bet pabandyk - o gal padės
ačiū mergaitės už info
Manau, aš irgi nusipirksiu vitaminus, nes labai jau nenoriu , kad atsinaujintų visokie sinusitai ir kitokios bjaurios peršalimo ligos
Aitiii neverk, viskas bus gerai o pas mane priešingai - šiaip nuotaika super, jokių ašarų, išskyrus tas, kurios buvo dėl pompos tada tai jau plaukiau O dabar vėl sausra ir vyras visklausia - nu, ar jau tavo hormonai siautėja? "dar ne? ", "o tai kada čia laukt to džiaugsmo?
O šiaip mano senelis, kai dar buvau maža ir pradėdavau dėl ko nors verkti, visada sakydavo " paverk, paverk - paverksi ir bus geriau. Ir lis mažiau tai po tokio pasakymo ir ašarų visada eidavo juoko priepuolis Aišku, šiuoatveju kita situacija, ir hormonai ne taip lengvai pasiduoda saviįtaigai, bet pabandyk - o gal padės
Po problemėlių ir vėl džiaugsmelis. Gliukuotas 6.3 . Žiauriai džiaugiuosi....Ir akys baigia susitvarkyti. Sakykit, gal tūrėčiau kažką žinoti, pasiimti ar paklausti, nes pirmadienį guluosi į akušerinį. Labai nenoriu, bet reikia.
QUOTE(inguška @ 2008 11 07, 12:13)
Po problemėlių ir vėl džiaugsmelis. Gliukuotas 6.3 .
puikūs rezultatai linkiu ir toliau taip sėkmingai tvarkytis
nuraminot kad asaros liejasi del harmonu o as maniau kad man stogas vaziuoja
as tai su pompa daugiau insulino sunaudoju, dabar man israse trim men. bet ziuriu kad jo neuzteks tai kazkin man daktare israsys, nesakys nieko kad dar ne laikas. turetu kitaip kur as jo gausiu.
dziugu del gliukonizuoto nes mano su svirkstais buvo auksti su pompa 6.4
pas Birzieti vaziuojant reikia nusivezti visus cukriukus suirasius????kiek supratau.?
as tai su pompa daugiau insulino sunaudoju, dabar man israse trim men. bet ziuriu kad jo neuzteks tai kazkin man daktare israsys, nesakys nieko kad dar ne laikas. turetu kitaip kur as jo gausiu.
dziugu del gliukonizuoto nes mano su svirkstais buvo auksti su pompa 6.4
pas Birzieti vaziuojant reikia nusivezti visus cukriukus suirasius????kiek supratau.?
QUOTE(aitiii @ 2008 11 07, 12:24)
nu čia pageidautina Labai jis džiaugiasi, kai turi į ką pažiūrėti.
Nors pirmo vizito metu aš nieko neturėjau - nes jau kurį laiką net nebesirašydavau. Tai nebaudė sakė, tik, kad būtų gerai turėt ne tik glikuotą, bet ir dinamiką matyt
QUOTE(Dalissime @ 2008 11 07, 11:13)
Pati issirinkau Bet neivienas gydytojas nepasake,kad jie blogi
QUOTE(inguška @ 2008 11 07, 11:13)
Po problemėlių ir vėl džiaugsmelis. Gliukuotas 6.3 . Žiauriai džiaugiuosi....Ir akys baigia susitvarkyti. Sakykit, gal tūrėčiau kažką žinoti, pasiimti ar paklausti, nes pirmadienį guluosi į akušerinį. Labai nenoriu, bet reikia.
Labai geras gliukuotas
Reikia,reikia gultis.O as pamenu norejau i akuserini.Norejau paziureti,kaip ten viskas atrodo ir aisku labai norejau,nes zinojau kad istikrins viska ka reikia ir isvaziuosiu namo rami
Na nezinau,nieko nereikia turbut specialiai veztis,tik zinoma dienyna su cukrukais.Aisku turesi savi klausimu,tai galesi visko ten issiklausineti.Kiekviena diena paklausys kaip plaka mazylio sirdute
QUOTE(aitiii @ 2008 11 07, 11:24)
Butinai!!!!
QUOTE(aister @ 2008 11 06, 18:42)
Jei viskas gerai,tada 5 paros.
Aš taip ir pagalvojau, dėkui už atsakymą
Mano puseserė antradienį susilaukė dukters po cezario, bet ją sakė paleis dar negreitai, nes mergaitei vis kažkokius tyrimus daro , bijau, kad ko blogo nerastų leliukui , pati nemaitina..., buvo pasirinkusi gimdyti pas Biržietį, bet operavo kažkoks senas profesorius... ech, matyt pati nenori nieko dar pasakoti...
mesiu naciort as ta pompa, jauciu