Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

Sveikutes visos 4u.gif
Madmuazele, saunuole, kad neprasnaudei ir temuke sukurei! Cia tau uz varga 4u.gif 4u.gif

QUOTE(inguška @ 2008 10 13, 10:04)
Shalna, kaip jūs dabar gyvuojat? Kaip Sūnelis auga? Ar nėštumo metu dideli buvai užsiauginusi leliuką? Kiek laiko laiko ligoninėje po gimdymo, jei viskas gerai? Vaikiukai būna šalia mamos, ar specialiose palatose? Ar ligoninėje rengia naujagymius ligoninės drabužiais ar reikia turėti savo? Po gimdymo keliavietės palatos? Daug labai klausimų iškyla, bet pradžiai užteks.
Ačiū tau už padrąsinimą ir atsakymus bigsmile.gif

Laba, as ne tokia sena - galima TU mirksiukas.gif
Aciu, augame neblogai sakyciau, lankome dabar manksteles, nes raumenu tonusas zuikiui padidejes, o tos manksteles labai padeda smile.gif
Butu buves nemazas, o dabar gimeme 3600 kg, bet beveik 36 savaiciu.
Sureguliuoja maziuko cukriukus, dar diena kita stebesenos, kaip tu tvarkaisi, ir paleidzia namo. Jei viskas gerai, sakyciau 3-4 dienos. Mes uztrukome 8, nes ieskojo problemu zarnyne. Aciu dievui, nerado smile.gif
Berods, tau normalus diabetas, ne gestacinis? Tokiu atveju vaikiukas diena kita pabuna inkubatoriuje, sureguliuoja jo cukriukus ir iskart grazina tau i palata.
Drabuzelius as turejau savo - man jie daug mielesni. Jei neturesi - nuogo nelaikys wink.gif
Bendros palatos dvivietes, privacios - vienvietes + lova vyrui. Apie kaina kazkas klause. Aister ziuriu, maziau mokejo. Mes uz pirmas 3 paras mokejom po 100 Lt, uz likusias - po 80 Lt.
Cia visa info apie KMUK wink.gif
Kiek jau jums liko laiko? Kada ruosies gimdyti?
Sekmes wink.gif

QUOTE(Dalissime @ 2008 10 13, 16:04)
Nes jei kalbam apie įgytą ne ta prasme, kad pasireiškė ne iš karto nuo gimimo, o vėliau, tai I tipo jis ir negali tada būti kitoks kaip tik įgimtas?

Sveika prisijungusi 4u.gif Lengvo ir ramaus tau nestumo!

Dar negime nė vienas zmogutis iskart su diabetu wink.gif

QUOTE(Asciuke @ 2008 10 13, 19:00)
II tipo CD serga vyresni ir senyvo amžiaus žmonės, kurių kasa nepagamina reikiamo kiekio insulino.

Asciuke, koks tavo mazikas grazuoliukas smile.gif

Pagamina, tik lasteles nesugeba isisavinti wink.gif Su vienu pilieciu prie medicinos diskutavom, kad cia kone atskiros ligos, o vadinasi vienodai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 13, 21:25)
Aister ziuriu, maziau mokejo. Mes uz pirmas 3 paras mokejom po 100 Lt, uz likusias - po 80 Lt.
Cia visa info apie KMUK wink.gif

Dar negime nė vienas zmogutis iskart su diabetu wink.gif

reiskia pabrango mokamos palatos ax.gif

Mano drauge nuo gimimo serga CD.Tik nezinau ar ji gime su juo,ar susirgo budama keliu menesiuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 14, 09:43)

Mano drauge nuo gimimo serga CD.Tik nezinau ar ji gime su juo,ar susirgo budama keliu menesiuku g.gif

Aš girdėjau jog neseniai gimusi mergaitė, 2 sav serga CD. Tik nežinau ar susirgo jau gimus ar jau tokia gimė. verysad.gif

internete radau visai nebloga maisto lentele su maisto produktais ir nurodytais anglevandenių, riebalų, baltymų kiekiais. Nusprenžiau laykytis dietos ir pradėti sportuoti, nes tie 10papildomų ir nereikalingų kg jau pradeda erzinti. Bet manau ji bus naudinga ir nėštukėm skaičiuojant anglevandenius mirksiukas.gif http://www.svoriokabinetai.lt/

p.s paspauskit ant 7 dienų mitybos dienynas
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 10 14, 09:54)

internete radau visai nebloga maisto lentele su maisto produktais ir nurodytais anglevandenių, riebalų, baltymų kiekiais. Nusprenžiau laykytis dietos ir pradėti sportuoti, nes tie 10papildomų ir nereikalingų kg jau pradeda erzinti. Bet manau ji bus naudinga ir nėštukėm skaičiuojant anglevandenius  mirksiukas.gif http://www.svoriokabinetai.lt/

p.s paspauskit ant 7 dienų mitybos dienynas

O siaubas,man kryzius tie skaiciavimai doh.gif Nekenciu as ju,o reiketu doh.gif
Asciuke,tau didelis 4u.gif uz pasiryzima dietintis o tuo labiau sportuoti ax.gif
Atsakyti
dziugu kad nauja temuke, labai idomi informacija apiepalatu kainas, pravers. tik jei sunku jas gauti tai ne kas.
kaip jusu cukriukai.

madmuazele [SIZE=7] saunukad uzsidesi pompa, as turiu ir cukriukai tikrai geri. parasyk kaip seksis su pompa, o kokia dediesi kokios firmos. ?
Atsakyti
as antradieni desiuos Spirit. Kazkaip Petrenko palenke galima sakyt nuo Paradigm link Spirit. Naktim kosmarus sapnuoju, bijau apie pompa ir pagalvot... schmoll.gif maza to kad sustorejau, reikia nuolat badytis pirstus, pilva ir visa kita, nera normalaus komfortisko gyvenimo, tai dabar dar ir laidais apsikarscius reikes vaiksciot.
Atsakyti
egle_83 kodel tu nenori pagalvoti apiepompa. nera ten jokiu laidu apkartytu smile.gif
vienas laidukas, bet cia kaip kam, bet man kaip gerai kad nereikai badytis toms adatos ir kas kart del auksto cukraus nervuotis o jei ir pakyla tik paspaudi ir suleidzia. tokios pompo nzn kaip tavo as naudoju Accu-chek tikrai patogi. o ta Paradigm dieve kokia nesamone. turejau viena diena iskart atsisakiau. aisku jeitau nepatiks pompa gali atsisakyti. o cukru matuojuosi ne tiek daug. na aiskukaiop jautiesi bet su pompa kaip cukrus geras nuolat tai kartais net ir nereikai matuoti, jauciukad tikrai geras.
sekmes parasyk kaip seksis.
Atsakyti
aitiii, tu turbut Accu‑Chek Spirit turi? is Roche. tai ir as ja imsiu. As labai tikiuos, kad pompa paturejus mano nuomone apie ja pasikeis, nes dabar man ji siauba kelia. o kur prisitvirtinus tu ja nesiojies?
Atsakyti
as nusipirkau toki dekliuka is ju firmos yra visokiu prsisitvirtinimo priemoniu tave informuos aisku jie kainuoja. , o kaip kisenis yra tai i kiseniu dedu. dabar darbe tai dzinsu kisene ir neiko ten nesimato. nakti kaip einu miegot isidedu i ta dekliuka ji uzsisegu ant pizamos (prie krutines) ir nemaiso net miegant vartausi smile.gif tikrai jokio siaubo ji nekelia. bent man. kokia palaima kad badytis nereikai. man tai tikrai.
Atsakyti
o kaip su ja maudytis, myletis, eiti i baseina? rolleyes.gif nusiimti reikia?
Atsakyti
smile.gif maudytis reikia nusimtijis aisku suslaps. paspaudi viena mygtuka atjungi nuimi su laideliu uzdedi dangteli r gali daryti ka nori i baseina i dusa. o myletis kaip tau patogiau. blush2.gif man ji ne maiso kartais vyras burba bet jei maiso taip pat atsjungiu ir vel prisijungiu smile.gif
Atsakyti
aitiii, aciu. kreipsiuos jei ka i tave pagalbos su klausimais smile.gif labai tikiuos, kad prie jos priprasiu ir dziaugsiuos kaip ir tu dabar smile.gif
skaiciuojuosi dabar, kada ir kiek reikia alga pasididinti, kad geras ismokas gauciau, jei/kai pastosiu smile.gif
Atsakyti