Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

sveikos mergaites!!! as grizau!!! ir gerai ir blogai - gerai, nes ten man irgi kazkoks menulis turbut buvo uzplaukes, nes cukrai nesveikai auksti laikesi, paskutinem dviem dienom tik jau pavyko nusimust.... o blogai kad grizau, nes baisesnio oro negali ir but, is po tokio rojaus, kuriame buvau sunku prisitaikyt, net asaru buvo....

bet vyras greit nuramino, primines, kad vestuvem reiks pradet ruostis wink.gif

ir dar pas jus smagu grizt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2008 10 30, 11:09)
sveikos mergaites!!! as grizau!!! ir gerai ir blogai - gerai, nes ten man irgi kazkoks menulis turbut buvo uzplaukes, nes cukrai nesveikai auksti laikesi, paskutinem dviem dienom tik jau pavyko nusimust.... o blogai kad grizau, nes baisesnio oro negali ir but, is po tokio rojaus, kuriame buvau sunku prisitaikyt, net asaru buvo....

Sveika sugryzus mirksiukas.gif
Isivaizduoju kaip ten gera ax.gif Saulute sviecia vacation4.gif
Matyt naujas maistas tau uzkele cukrus g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
keliu temą į viršų ir noriu tuo pačiu pasigirti, kad skambinau Jelenai ir , jeigu gerai supratau, tai paėmė man visai naują pompą bigsmile.gif Tai jau kitą savaitę turėčiau ją gauti rolleyes.gif Ir tada bus matyt kaip čia iš tikrųjų yra: ar aš esu višta ir nemoku jom naudotis doh.gif , ar iš tikrųjų anai pompai kažkas buvo negerai g.gif .

QUOTE(monetuxe @ 2008 10 30, 12:09)

Sveika sugrįžus 4u.gif
o kada ta didžioji šventė nusimato? blush2.gif Ar dar daug laiko turi pasiruošimui?
Atsakyti
sveikos merginos kaipsekasi jums kaipcukriukai? kaip pompos?
Atsakyti
o kada ta didžioji šventė nusimato? blush2.gif Ar dar daug laiko turi pasiruošimui?
[/quote]

laika iki didziosios sventes skaiciuoja mano liniuote mirksiukas.gif toks ir tas pasiruosimas, nieko ypatingo ir labai didelio nebus rolleyes.gif labiau su vyru vaikiuko norim, nei tu vestuviu ax.gif
Papildyta:
ir ten taip gera, kad nesinori grizt, depresija kazkokia dabar uzpuole, jei uzsiimu kazkuo, tai gerai, o jei ner veiklos tai asaru pakalne..... atrodo, jau geriau niekur nevaziuot, kad nieko negaletum palygint ir pamatyt kaip gerai gali but.... labiausiai cia tai tas oras uzknisa sad.gif

del maisto tai nezinau, ten nieko labai ypatingo nebuvo, europietiska virtuve, gal tiesiog manau pasikeites klimatas itakojo cukriuko sokinejimus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 30, 09:27)
O kodėl tu galvoji, kad tau atostogos gruodį sugadins vidurkį? g.gif Aš tai kaip tik galvočiau, kad šiuo atveju atostogos tau išeitų į naudą. Nes šiaip gi atlyginimas  paprastai išmokamas dviem dalimis (na, bent jau pas mus). Avansas už gruodį juk būtų apie gruodžio 21 d., o atlyginimas - jau kitais metais sausio 8 d. ar kažkas panašaus. TAi jei tu išeisi atostogų - tau tau visą pilną gruodžio atlyginimą perves dar šiais metais, t.y. tavo vidurkis nuo to tik bus didesnis.

schmoll.gif Buhalterija atsikria siuos dalykus mirksiukas.gif

QUOTE(monetuxe @ 2008 10 30, 12:09)
o blogai kad grizau, nes baisesnio oro negali ir but, is po tokio rojaus, kuriame buvau sunku prisitaikyt, net asaru buvo....

Sveika sugrizus 4u.gif
Mums irgi panasiai buvo. Pries pora metu lapkricio men. skridom i povestuvine kelione i Egipta. Pirma vakare sedime kavinej, taip silta, vyras sako, o gal musu lektuvas suduzo ir mes patekome i roju? smile.gif Tikrai buvome kaip rojuje. Kai grize nusileidom oro uoste, buvo tamsu ir lijo.. Sakau vyrui, klausyk, gal musu lektuvas suduzo ir mes patekome i pragara lotuliukas.gif
Atsakyti
einu iš proto pasigavau kažkokį akių uždegimą, gydytojai nedirba... Abejonių daug ... naktis nemiegota... cukriukam tik į naudą, kyla, nes žiauriai nervuojuosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguška: 03 lapkričio 2008 - 11:18
QUOTE(inguška @ 2008 11 03, 12:18)
einu iš proto pasigavau kažkokį akių uždegimą, gydytojai nedirba... Abejonių daug ... naktis nemiegota... cukriukam tik į naudą, kyla, nes žiauriai nervuojuosi....

Oi, kaip uzjauciu console.gif Nesinervink, ryt jau drbs visos gydymo istaigos, tad butinai tau kas nor pades. Laikykis ir nesinervink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 11 03, 13:18)

kaip tavo akys, nesinervuok, man tai vakar pilva prdejo skaudeti, bet turejau tokiu nervuku tai gal todel.
Atsakyti
sveikos merginos niekas nieko neparasot. ax.gif
siandien mums pasake kad berniuka turesiu, o jau vyrui dziaugsmo jis labainorejo berniuko, , bus matyti ka Birzietis lapkricio 19 pasakys.(gali ir klisti) cukriukai gan neblogi, kaip jus laikotes.

Dalissime dar su lantusu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 04 lapkričio 2008 - 10:45
mano cukrai labai blogi, norisi trenkt salin ta pompa. leidi leidi, cukrus nekrenta, tai kad po nakties cukrus buna zymiai aukstesni nei vakare jau tampa norma doh.gif
Atsakyti
EGLE_83 TAI las galejo nutikti, tu tik nepergyvenk kitiems sako kad kol pompa pripranta reikai laiko man tai per koki menesi susinormalizavo, o kiek leidi bazes?
kaip aukstas buna kiek dasileidi , jei sakai kad nekrenta, nes tikrai su pompa kazkiek kitaip krenta kaip dasileidi, atrodo kad neveikia ar ne. buna ir man taip.
Atsakyti