[quote=Dalissime,2008 10 28, 13:23]
NA, sakykim, jei tavo dienos bazė yra 20 vienetu, tai tuos 20 reikia padauginti iš 0,25 ir turėsi, kad tau reikia papildomai susileisti 5 vienetus trumpo veikimo. Jei bazė 30 vienetų -tai daugini iš 0,25 ir turi, kad reikia papildomai 7,5 vienetų.
O šiaip gal vertėtų pasiskambinti Petrenkai arba Danytei jei ir toliau taip bus ?
[
aciu uz paaiskinima. tai ta procenta apskaiciuota kada suleisti iskart po valgio ar bet kad kad numustu cukru. ???
atsiprasau kad as tokia bet niekada nezinojau apie jokius procentus.
dar pasimatuosiu 3 dienas nuosekliai, ir tuometjei niekas nesikeis paskambysiu gydyt.
idomu kas cia pasidare o gal nuo sios nestumo sav. reikia daugiau insulino,(bet ne amanau) bet as manu kad jo ir taip pakankamai per daug leidziu
QUOTE(aitiii @ 2008 10 28, 13:07)
aciu uz paaiskinima. tai ta procenta apskaiciuota kada suleisti iskart po valgio ar bet kad kad numustu cukru. ???
dar pasimatuosiu 3 dienas nuosekliai, ir tuometjei niekas nesikeis paskambysiu gydyt.
idomu kas cia pasidare o gal nuo sios nestumo sav. reikia daugiau insulino,(bet ne amanau) bet as manu kad jo ir taip pakankamai per daug leidziu
nėra už ką O dėl to, kada leistis - tai gal viltuze parašys, nes aš niekad taip nedariau, tai nežinau kada geriau. tTk va galvoju, kadangi tu su pompa, tai ko gero būtų geriau bent keliom valandom pasididnti bazę procentaliai ir žiūrėti kas bus. Nes šiaip ant karto tiek susileisti tai aš turbūt bojičiau - o jei paskui suhipuosi?geriau po truputį didintis - juk reikia naudotis pompos privalumais. O dėl insulino kiekio apskritai - tai jei nehipuoji - tai vadinasi jo ir ne per daug
Bet kuriuo atveju, labai linkiu kad tai būtų vienkartinis padidėjimas ir nereiktų tos dozės pastoviai didint
QUOTE(aitiii @ 2008 10 28, 12:07)
Tikrai gali buti,kad nuo nestumo tau dideja insulino poreikis.Pamenu 1 trimestre reikejo labai mazai insulino,o 3 tremestre nestumo insulino reikejo daug daugiau.
sveikos meginos.kaip jums sekasi ? kaip cukriukai parasykit. na as pagalaiu merginos su jusu pagalba numusiau cukriukus susileidau tuos 25 proc. pagalaiu jau 5.0,. pasikeiciau adata gal saku ne taip buvau idurus dabar ziuresim kas siandien darysis.
mums jau 17 savaite, labai noriu paziureti leliuka, bet dar reikia laukti 20 sav.
mums jau 17 savaite, labai noriu paziureti leliuka, bet dar reikia laukti 20 sav.
Prasidejo man kazkokios nesamones su cukrais
Einant miegot buvo 4,8, nakti 6,7 o ryte atsikeliau su 17
QUOTE(aister @ 2008 10 29, 09:16)
ir man vos ne tas pats
na cia jau kazkokia mistika visoms man vakar 20 , bet greitai nusimusiau, kosmaras ryte 5
Tai kas cia dabar atsitiko??? uzvakar vakare iki 21 buvo sukile
Sveikos
oho nu ir dalyvaujam čia mes visos su tais cukrais
O man vakar tai itariu del nervu sukilo Darbe tokia nenormali situacija ir aplinka paskutiniu metu, kad po vakarykscio pokalbio su vadovybe kaip pradėjo skaudėti skrandį (tikiuosi) ir nugarą, kad vos paršliaužiau namo Bet tai aišku, kadangi grįžimas namo užtruko - tai pakeliui prisigalvojau visokių nesąmonių - kad gal čia ne skrandis, neduok dieve jei čia leliukui blogai ir t..t. ir pan. Bet parėjau namo, pagulėjau, išgėriau arbatytės ir viskas nurimo. Tai labai tikiuosi, kad nieko rimto. O užtai šiandien į darbą vėlavau pusę valandos ir galvojau, kad nu ir pasikarkit visi kartu ir atskirai paėmus - man leliukas svarbiau, ir į darbą ateisiu tada, kai atsikelsiu ir kada spėsiu
oho nu ir dalyvaujam čia mes visos su tais cukrais
O man vakar tai itariu del nervu sukilo Darbe tokia nenormali situacija ir aplinka paskutiniu metu, kad po vakarykscio pokalbio su vadovybe kaip pradėjo skaudėti skrandį (tikiuosi) ir nugarą, kad vos paršliaužiau namo Bet tai aišku, kadangi grįžimas namo užtruko - tai pakeliui prisigalvojau visokių nesąmonių - kad gal čia ne skrandis, neduok dieve jei čia leliukui blogai ir t..t. ir pan. Bet parėjau namo, pagulėjau, išgėriau arbatytės ir viskas nurimo. Tai labai tikiuosi, kad nieko rimto. O užtai šiandien į darbą vėlavau pusę valandos ir galvojau, kad nu ir pasikarkit visi kartu ir atskirai paėmus - man leliukas svarbiau, ir į darbą ateisiu tada, kai atsikelsiu ir kada spėsiu
QUOTE(aitiii @ 2008 10 28, 13:07)
Taip supratau, tau jau antras trimestras, o antrame padideja insulino poreikis, treciame padideja dar labiau
QUOTE(aister @ 2008 10 29, 10:16)
Gal menulis? As iegi vakar nuejau miegoti su 4,5 (uzvalgiau keleta datuliu, kad nesuhipuociau), atsikeliu - 11,4
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 29, 11:34)
O užtai šiandien į darbą vėlavau pusę valandos ir galvojau, kad nu ir pasikarkit visi kartu ir atskirai paėmus - man leliukas svarbiau, ir į darbą ateisiu tada, kai atsikelsiu ir kada spėsiu
Ot poziuris
QUOTE(Shalna @ 2008 10 29, 11:07)
Gal menulis? As iegi vakar nuejau miegoti su 4,5 (uzvalgiau keleta datuliu, kad nesuhipuociau), atsikeliu - 11,4
Tikiuosi,kad menulis.
O as suvalgiau duonos ir atsikeliau su 17
merginos geriau suverciam beda ant menuliu
Dalissime saunuole kad tai del darbo, bet kaip keista kad tave siutina darbdaviai. na nebent nezino.pas mus kolektyvas mielas tai kazkaip virsininkas net maziau man darbu uzduoda
taip mergins man antras trim. tai gal tikrai reikia daugiau insulino. na bet siandien penki kiek matuojuosi. na tikrai vakar vakare mums nesiseke
. aister gal tu mano bendravarde Aiste
Dalissime saunuole kad tai del darbo, bet kaip keista kad tave siutina darbdaviai. na nebent nezino.pas mus kolektyvas mielas tai kazkaip virsininkas net maziau man darbu uzduoda
taip mergins man antras trim. tai gal tikrai reikia daugiau insulino. na bet siandien penki kiek matuojuosi. na tikrai vakar vakare mums nesiseke
. aister gal tu mano bendravarde Aiste