QUOTE(aitiii @ 2008 10 27, 09:25)
sveikos merginos kaip gyvenat? kaip sekasi Dalissime, egle_83 ar dar ligonineje, ar labai nuobodu, kaip cukriukai?
merginos as noriu paklausti kaip as kaip jus vaziuojat i klinikas pas ginekologa ar ir jums ir taip pasako
rizikos [u]nestumo kabinetas[/u], (as kaip buvau 12 sav. nestumas liepe atvaziuoti i rizikos nestumu kabinetas)(buvau 19 kab. pas Bogusyte. ) ir poto sake vel atvaziuoti 20 nestumo savaite i rizikos nestumo kabinetas, tai cia tik todel ji taip vadina kad su cukriniu debetu ar cia tik seip, nesuprantu. dabar kaip paskambinau pasakiau kad man reikia 20 savaite i rizikos nestumu kabineta uzsiregistruoti. Bogusyte buvo uzimta tai pasiule birzieti, tai dabar galvoju ar cia jau tas rizikos kabinetas. ???
ar as taip jau nieko nenusimanau
ir dar ta registratore teige kad jau nereikia i rizikos nestumo kabineta. tai nieko nesupratau.bet ai nuvaziuosiu pas Birzieti ir viska paaiskins, ar ne taip
Sveika,
Na, manau, man sekasi visai neblogai. Bent jau didesnio cukraus nei 11 (išskyrus 1 kartą, kai neatsiminiau ar susileidau vaistus ar ne
) , kaip kad būdavo su pompa į dieną bent po kartą, kol kas neturėjau. Bet vis dar nusiteikus pabandyt kitą pompą bent kelias dienas...
Na, o dėl to kabineto, tai aš irgi pirmą kartą apie tokį girdžiu
Bet pagal pavadinimą tai spėčiau, kad tai yra daugiau bendresnio pobūdžio kabinetas, skirtas kai nėštumo eiga nėra visai įprastinė
Ta prasme, nemanau, kad jis specializuojasi nėštumuose su CD. Iš kitos pusės, ten klinikose niekaip nesuprantu kas, kaip ir kodėl vyksta. Panašu, kad ir personalas - tiek seselės tiek ir daktarai - irgi nelabai susigaudo kas ir kodėl
. Bet kažkodėl manau, kad tau labiau reiktų pas Biržietį nei į tą 19-ą kabinetą, nes juk pas tave ne gestacinis diabetas?
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 10 27, 14:07)
tai va as nesuprantu kodel man taip liepia ,bet tikiuosi Birzietis neisvys ir paaiskins.
ne, kas jau kas o Biržietis tai tikrai neišvarys
I'm out of my mind, but feel free to leave a message