QUOTE(madmuazele @ 2008 10 23, 19:13)
O kuo blogai cukriukai 3??As pastebejau, kad jei man kokie 3.2 ar 3 as ne ka tejauciu... va jau krato kai 2.6 buna...ir dar-man 8 cukriukai ir geras rezultatas
Shalna... labai grazus berniukas
Shalna... labai grazus berniukas
Del to kratymo, tai nuo organizmo priklauso. Esu netgi girdejusi, kad nuo 6 krate, bet kiek veliau issiaiskinau, pas ja iki tol cukrai labai auksti nuolat budavo, tai matyt organizmas buvo priprates prie aukstesniu. 3 tai dar nieko, bet iki 3 ypac nestumo metu geriau vengti.
Aciu
QUOTE(inguška @ 2008 10 23, 20:58)
Ačiū už palaikymą. Shalna tavo leliukas nuostabus. Ir aš panašaus noriu.....
Man dar endokrinologiniam kažkaip neatrodė taip žiauriai, bet akušerinio kažkaip bijau labiau. Man ten ir prisiregistruoti sunkiai sekėsi. Niekaip nepaaiškinau, kad mane gali registruoti pas bent kokį gyd ( nes gyd. kurie dirba su mumis cukriukėmis nedirba antradieniais, o pirmadienis ne darbo diena 11.03)., nes vistiek guldys ir konsultuos. tai vis tiek neišaiškinau, užsiregistravau 11.10, būsiu jau 35 sav. Manau skirtumo kaip ir nėra.
Šiandiena dariausi pakartotinai tyrimus, tai jau gliukozės nerado šlapime Žiauriai apsidžiaugiau. O gyd. Biržietis labai malonus, išdrįsau paskambinti ir pasidalinti savo bėdomis, tai jis nuramino ir viską paaiškino ką reikia daryti. Dabar jau visai ramu.
O dar jūsų palinkėjimai tai iš vis jaučiuosi nuostabiai. ( vis ta nėščiūjų nuotaikų kaita... čia aš apie save)
Man dar endokrinologiniam kažkaip neatrodė taip žiauriai, bet akušerinio kažkaip bijau labiau. Man ten ir prisiregistruoti sunkiai sekėsi. Niekaip nepaaiškinau, kad mane gali registruoti pas bent kokį gyd ( nes gyd. kurie dirba su mumis cukriukėmis nedirba antradieniais, o pirmadienis ne darbo diena 11.03)., nes vistiek guldys ir konsultuos. tai vis tiek neišaiškinau, užsiregistravau 11.10, būsiu jau 35 sav. Manau skirtumo kaip ir nėra.
Šiandiena dariausi pakartotinai tyrimus, tai jau gliukozės nerado šlapime Žiauriai apsidžiaugiau. O gyd. Biržietis labai malonus, išdrįsau paskambinti ir pasidalinti savo bėdomis, tai jis nuramino ir viską paaiškino ką reikia daryti. Dabar jau visai ramu.
O dar jūsų palinkėjimai tai iš vis jaučiuosi nuostabiai. ( vis ta nėščiūjų nuotaikų kaita... čia aš apie save)
Aciu Koki noresi, toki turesi Beje, ar zinai, ko laukies? Sorry, jei sakei, o as praziopsojau
Akuserinio nera ko bijoti, ten labai malonios seseles Ten tik viena beda, kad jie ten akuseriniame bando diabeta pagydyti :hihihi
Del gulimosi tai... As pasiemiau siuntima is savo gydytojos, atvaziavau pirmadieni ryte i kauna, uzregistravo mane pas gydytoja, jis net neapziurejes nusiunte i klinikas guldymui, tad tiek tas gydytojas ir tebuvo reikalingas Taip, Birzietis moka nuraminti