Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(madmuazele @ 2008 10 23, 19:13)
O kuo blogai cukriukai 3??As pastebejau, kad jei man kokie 3.2 ar 3 as ne ka tejauciu... va jau krato kai 2.6 buna...ir dar-man 8 cukriukai ir geras rezultatas blush2.gif

Shalna... labai grazus berniukas wub.gif

Del to kratymo, tai nuo organizmo priklauso. Esu netgi girdejusi, kad nuo 6 krate, bet kiek veliau issiaiskinau, pas ja iki tol cukrai labai auksti nuolat budavo, tai matyt organizmas buvo priprates prie aukstesniu. 3 tai dar nieko, bet iki 3 ypac nestumo metu geriau vengti.

Aciu 4u.gif

QUOTE(inguška @ 2008 10 23, 20:58)
Ačiū už palaikymą. Shalna tavo leliukas nuostabus. Ir aš panašaus noriu.....  mirksiukas.gif
Man dar endokrinologiniam kažkaip neatrodė taip žiauriai, bet akušerinio kažkaip bijau labiau. Man ten ir prisiregistruoti sunkiai sekėsi. Niekaip nepaaiškinau, kad mane gali registruoti pas bent kokį gyd ( nes gyd. kurie dirba su mumis cukriukėmis nedirba antradieniais, o pirmadienis ne darbo diena 11.03)., nes vistiek guldys ir konsultuos. tai vis tiek neišaiškinau, užsiregistravau 11.10, būsiu jau 35 sav. Manau skirtumo kaip ir nėra.
Šiandiena dariausi pakartotinai tyrimus, tai jau gliukozės nerado šlapime smile.gif Žiauriai apsidžiaugiau. thumbup.gif  O gyd. Biržietis labai malonus, išdrįsau paskambinti ir pasidalinti savo bėdomis, tai jis nuramino ir viską paaiškino ką reikia daryti. Dabar jau visai ramu.
O dar jūsų palinkėjimai tai iš vis jaučiuosi nuostabiai.  thumbup.gif ( vis ta nėščiūjų nuotaikų kaita... čia aš apie save)

Aciu 4u.gif Koki noresi, toki turesi mirksiukas.gif Beje, ar zinai, ko laukies? Sorry, jei sakei, o as praziopsojau blush2.gif
Akuserinio nera ko bijoti, ten labai malonios seseles mirksiukas.gif Ten tik viena beda, kad jie ten akuseriniame bando diabeta pagydyti :hihihi
Del gulimosi tai... As pasiemiau siuntima is savo gydytojos, atvaziavau pirmadieni ryte i kauna, uzregistravo mane pas gydytoja, jis net neapziurejes nusiunte i klinikas guldymui, tad tiek tas gydytojas ir tebuvo reikalingas smile.gif Taip, Birzietis moka nuraminti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 23 spalio 2008 - 23:10
merginos dziaugiuosi uz jusu cukriukus ir pompas. egle_83 dziugu kad ta pompa palaiko gerus cukriukus.

o as negaliu patiketi ka tik paskambinau uzsiregistruoti 20 nestumo savaite pas Bogusyte kad patikrintu tai pas ja nebuvo vietos, tai pasiule pas Birzieti blink.gif tai negalejau patiketi savo ausim kiek kartu registravausi pas ji tiek nepavygdavo. na cia tai man stebuklas vaziuosiuy lapkricio 19 d. 16 val.
kiek skaitau jus labai giriat ji tai labai idomukas tai per gydytojas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 24, 00:05)
as surezgiau kontakta su Petrenko, tai dabar galiu drasiai skambinti kada reikia, turiu 2 jo mob. nr.  tongue.gif kol kas cukrus su pompa labai geras, gal net zemokas. ziuresiu, kaip bus ryt poryt.

Labai smagu girdėti tokias žinias thumbup.gif O cukriukus dar susireguliuosi - gi turi laiko blush2.gif

QUOTE(aitiii @ 2008 10 24, 08:24)
tai pasiule pas Birzieti blink.gif  tai negalejau patiketi savo ausim kiek kartu registravausi pas ji tiek nepavygdavo. na cia tai man stebuklas vaziuosiuy lapkricio 19 d. 16 val.
kiek skaitau jus labai giriat ji tai labai idomukas tai  per gydytojas

O dėl Biržiečio, tai galiu papasakot kaip man buvo lotuliukas.gif Kai paguldė 5 sav. į endokrinologinį, sako, siųsim tave ir į ginekologinį. Nu o.k. sakau, vistiek reikės. Atlekia kažkurią dieną seselė į palatą, sako, ruoškis lekiam pas Biržietį. Kur? blink.gif sakau g.gif nu taigi pas ginekologą, sako. O varge, jaučiu, kaip spalvos mano veide keičiasi nuo bordo iki popieriaus baltumo... Aš gi niekada gyvenime sakiau kad neisiu pas vyra ginekologą doh.gif . Sukaupiu visą drąsą ir einu pas savo gydytoją - a vdrug bus galima pas kitą gydytoją eiti? blush2.gif O ji sako, kad niekas kitas su cukrinukėm nedirba. Bet aš jai aiškinu, kad labai nenoriu eiti pas vyrą, bet tas nieko nekeičia - ji man labai ramiai pasako, kad visos eina pas jį ir tu nueisi doh.gif . Aišku, ėjau, rankos kojos drebėjo, bet rezultate ... kai jis pasiūlė nėštumo metu lankytis klinikų moterų konsultacijoj ir sakė, kad galima rinktis iš dviejų gydytojų - Biržiečio ir Baliutavičienės - man klausimų nebekilo pas ką aš eisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va, moralas toks - tai pats pačiausias gydytojas ginekologas iš visų, kuriuos man teko sutikti (o to gėrio teko matyti tikrai nemažai doh.gif ). Taip, kad Aitiii tiktai sveikinu su patekimu į patikimas rankas.
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 24, 08:57)
Labai smagu girdėti tokias žinias  thumbup.gif O cukriukus dar susireguliuosi - gi turi laiko blush2.gif
O dėl Biržiečio, tai galiu papasakot kaip man buvo lotuliukas.gif Kai paguldė 5 sav. į endokrinologinį, sako, siųsim tave ir į ginekologinį. Nu o.k. sakau, vistiek reikės. Atlekia kažkurią dieną seselė į palatą, sako, ruoškis lekiam pas Biržietį. Kur?  blink.gif sakau g.gif nu taigi pas ginekologą, sako. O varge, jaučiu, kaip spalvos mano veide keičiasi nuo bordo iki popieriaus baltumo... Aš gi niekada gyvenime sakiau kad neisiu pas vyra ginekologą doh.gif . Sukaupiu visą drąsą ir einu pas savo gydytoją - a vdrug bus galima pas kitą gydytoją eiti? blush2.gif O ji sako, kad niekas kitas su cukrinukėm nedirba. Bet aš jai aiškinu, kad labai nenoriu eiti pas vyrą, bet tas nieko nekeičia - ji man labai ramiai pasako, kad visos eina pas jį ir tu nueisi doh.gif . Aišku, ėjau, rankos kojos drebėjo, bet rezultate ... kai jis pasiūlė nėštumo metu lankytis klinikų moterų konsultacijoj ir sakė, kad galima rinktis iš dviejų gydytojų - Biržiečio ir Baliutavičienės - man klausimų nebekilo pas ką aš eisiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai va, moralas toks - tai pats pačiausias gydytojas ginekologas iš visų, kuriuos man teko sutikti (o to gėrio teko matyti tikrai nemažai doh.gif ). Taip, kad Aitiii tiktai sveikinu su patekimu į patikimas rankas.

Man buvo tas pats lotuliukas.gif Iki susitikimo su Birzieciu visada sakydavau,kad niekada negimdysiu pas vyra lotuliukas.gif Ir taip pat drebejau,kai is endokrinologinio pas ji siunte mirksiukas.gif

Shalna,o kodel as tavo avatre nematau sunelio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 10 24, 10:12)
Man buvo tas pats lotuliukas.gif Iki susitikimo su Birzieciu visada sakydavau,kad niekada negimdysiu pas vyra lotuliukas.gif Ir taip pat drebejau,kai is endokrinologinio pas ji siunte mirksiukas.gif

Shalna,o kodel as tavo avatre nematau sunelio? ax.gif

As kazkada irgi ptrie svyrus buvau, bo zinau, kad musu poliklinikoj bais grubus yra. Sakiau, mirsiu, bet pas ji neisiu lotuliukas.gif O kadangi apie Birzieti buvau prisiklausiusi labai geru atsiliepimu, tai pati pas ji norejau smile.gif

Nus... nezinau, kodel as ir visos kitos mato, o tu nematai g.gif Gal tavo kompas genda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ka tik pirma karta keiciau adatele doh.gif aisku sugadinau, blogai ivedziau, blogai pleistriuka uzklijavau. zodziu doh.gif
Atsakyti
klausimas - o kaip elgtis, kai esi su pompa ir nori eiti i baseina ar pirti? o jei noriu pagulet vonioj? reikia issiimti adatele? negi neatkips tas pleistriukas, jei valanda mirksiu vandeny?
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 25, 23:47)
klausimas - o kaip elgtis, kai esi su pompa ir nori eiti i baseina ar pirti? o jei noriu pagulet vonioj? reikia issiimti adatele? negi neatkips tas pleistriukas, jei valanda mirksiu vandeny?

rytas labas,
Taip adatėlę reikia nuimti, na, o tas pleistriukas nuo drėgmės tikrai neatlips, nebent visas tris dienas praleisi pirtyje ar baseine biggrin.gif Man apskritai tas pleistriukas labai sunkiai ir skausmingai nusiimdavo unsure.gif Bet man tai buvo kita problema su vandeniu ir drėgme - po vonios arba dušo toj plastmasinėj daly, kuri būna uždengta dangteliu, susikaupdavo drėgmės verysad.gif bet galvoju, kad vis tik taip irgi neturėtų būti g.gif
O kokias adatėles dabar naudoji?
Atsakyti
Vadinasi nebūtinai registruotis iš anksto i akušerinį 34 sav. guldymui. O aš bandžiau prisiregistruoti, tai nieko ir neišėjo g.gif .
Bet kažkaip nejauku važiuoti neprisiregistravus.... o jei niekas nepriims ir nepaguldys.... unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 22, 16:40)
a tai koks pas sveika rytinis yra normalus? g.gif

Galiu papsakoti apie savo cukrus kai dar nesirgau...kai buvo 15m, keltą kartų tikrino poliklinikoj cukrų, rytinis buvo 5,3; 5,2...tikrinusi medikė ant lapelio prirašė šauktuką, klaustuką...deja mano šeimos gydytoja nenukreipė pas endokrinologą, nes nematė reikalo, cukrus normos ribose, po metų susirgau...manau, konsultacija su endokrinologu ir paskirta dieta būtų bent jau nutolinusi ligą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 10 26, 13:01)
Galiu papsakoti apie savo cukrus kai dar nesirgau...kai buvo 15m, keltą kartų tikrino poliklinikoj cukrų, rytinis buvo 5,3; 5,2...tikrinusi medikė ant lapelio prirašė šauktuką, klaustuką...deja mano šeimos gydytoja nenukreipė pas endokrinologą, nes nematė reikalo, cukrus normos ribose, po metų susirgau...manau, konsultacija su endokrinologu ir paskirta dieta būtų bent jau nutolinusi ligą  verysad.gif

Na, kai as gulejau infekciniame su apsinuodijimu, tai cukrus buvo 6,6. Sakyciau, ant virsutines ribos, ir tai niekas demesio nekreipe. Nezinau, mediku vietoj ir as su tokaiais rezultatais (kaip tavo ar mano) dar nesiusciau pas endokrinologus, nes jugi nesiuncia, kai cukraus kiekis normos ribose. Aisku, jei nera papildomu veiksniu, del ko butu galima itarti cukralige. 4u.gif
Beje, po tu 6,6, po poros menesiu islindo CD verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos kaip gyvenat? kaip sekasi Dalissime, egle_83 ar dar ligonineje, ar labai nuobodu, kaip cukriukai?

merginos as noriu paklausti kaip as kaip jus vaziuojat i klinikas pas ginekologa ar ir jums ir taip pasako rizikos [u]nestumo kabinetas[/u], (as kaip buvau 12 sav. nestumas liepe atvaziuoti i rizikos nestumu kabinetas)(buvau 19 kab. pas Bogusyte. ) ir poto sake vel atvaziuoti 20 nestumo savaite i rizikos nestumo kabinetas, tai cia tik todel ji taip vadina kad su cukriniu debetu ar cia tik seip, nesuprantu. dabar kaip paskambinau pasakiau kad man reikia 20 savaite i rizikos nestumu kabineta uzsiregistruoti. Bogusyte buvo uzimta tai pasiule birzieti, tai dabar galvoju ar cia jau tas rizikos kabinetas. ??? doh.gif doh.gif ar as taip jau nieko nenusimanau ax.gif blush2.gif
ir dar ta registratore teige kad jau nereikia i rizikos nestumo kabineta. tai nieko nesupratau.bet ai nuvaziuosiu pas Birzieti ir viska paaiskins, ar ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 27 spalio 2008 - 08:25