Sveikos gyvos
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 22, 22:08)
Labas vakaras is diabetologinio
tiesiogine transliacija
siandien teko susitikti su
Dalissime, linkejimai
Labas labas. Ačiū už linkėjimus. O tau labai linkiu, kad viskas su pompa sektųsi iš karto ir puikiai. Juo lbiau, kad kol esi atsakinga tik už save, tai turėtų būti psichologiškai daug lengviau. O kai žinai, kad esi ne viena ir nesi tikra kaip tai veikia mažylį - tai man nervai visai nelaiko
Tai vis tik kompą pasiėmei?
Iš kitos pusės turėsi bent ką veikt
QUOTE(aitiii @ 2008 10 23, 08:24)
gal Dalissime pakeite pompa?
NE, vakar aš jai tik atidaviau senąją, o kitos kol kas neturiu. Susitarėm, kad kitą savaitę pakeis. Ir bandysiu dar kartą
.... gal
QUOTE(Shalna @ 2008 10 23, 10:24)
O vat idomu, kaip Dalissimei sekesi vakar?
Ka sutaret su Jelena?
tai taip ir sutarėm, kad kitą savaitę atveš kitą pompą, ir bus matyt. Bet kažkodėl jaučiu, kad vėl gausiu padėvėtą
Beje, buvau vakar pas Biržietį. TAi jis tik patvirtino, tai, ką tu man jau sakei - gera konktrolė, nesvarbu kokiom priemonėm. O apie Lantusą jis netgi labai geros nuomonės
TAi dabar sėdžiu jau rami, nes veiksmų planas jau aiškus.
QUOTE(inguška @ 2008 10 23, 11:21)
Labutis. Vakar buvau labai nusiminus. Hemoglobino 102, šlapime rado 3 minimol. gliukozės. Dėl gliukozės nuramino, o dėl mažakraujystės paskyrė geležies preparatus. Bandysiu gerinti rezultatus. Kažkaip sunku pasidarė reguliuoti gliukozės kiekį, gal kad jau 32 savaitė, nežinau... Naktį apie 1-2 val. kyla iki 7-8, susileidus trumpo veikimo insuliną, atsibundu jau su nofrmaliais parodymais.
LAbas
Nežinau, ar tai paguos, bet imk nors
ir neliūdėk
Juk jei dėl gliukozės nuramino, tai pagėrus geležies gal ir prižasčių nerimui sumažės? labai linkiu, kad greičiau viskas stabilizuotųsi
O čia šiaip dabar, biški ne į temą - o tai jei jau cukrus pakyla iki 7-8 naktį, tai čia jau labai blogai
ir tai iš karto veikia mažylį
Nes aš kažkaip įsivaizduoju, kad iki 8 - tai čia idealus variantas.
Ar tu sugebi taip gyventi, kad cukrus pastoviai būna pie kokius 5 ?
Jei taip - tai išduok paslaptį kaip to pasiekti, nes aš irgi norėčiau kad taip būtų
I'm out of my mind, but feel free to leave a message