Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(egle_83 @ 2008 10 22, 22:08)
Labas vakaras is diabetologinio smile.gif tiesiogine transliacija tongue.gif
siandien teko susitikti su Dalissime, linkejimai smile.gif
na as jau nuo pietu su pompa. Jolkas cukrus labai geras, bet cia tik pirmos valandos, taip kad tai nieko nereiskia smile.gif
Jelena labai faina motera  thumbup.gif
O apie diabetologini kol kas nieko labai gero negaliu ir pasakyt. ir nemanau, kad ir toliau turesiu... Absoliuciai beprasmis gulejimas, naudos nulis.

Labas tiesioginiam eteriui 4u.gif
Na, tikekimes, kad ir toliau bs tokie geri reikalai su pompa wink.gif
Del gulejimo, as irgi manau, kad beprasmis reikalas - ten tik tyrimus parado, o juos gi ir poliklinikoje gali pasidaryti. Sakiau su antru nesigulsiu blush2.gif

O vat idomu, kaip Dalissimei sekesi vakar? g.gif Ka sutaret su Jelena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 23 spalio 2008 - 09:52
Labutis. Vakar buvau labai nusiminus. verysad.gif Hemoglobino 102, šlapime rado 3 minimol. gliukozės. Dėl gliukozės nuramino, o dėl mažakraujystės paskyrė geležies preparatus. Bandysiu gerinti rezultatus. Kažkaip sunku pasidarė reguliuoti gliukozės kiekį, gal kad jau 32 savaitė, nežinau... g.gif Naktį apie 1-2 val. kyla iki 7-8, susileidus trumpo veikimo insuliną, atsibundu jau su nofrmaliais parodymais.
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

QUOTE(egle_83 @ 2008 10 22, 22:08)
Labas vakaras is diabetologinio smile.gif tiesiogine transliacija tongue.gif
siandien teko susitikti su Dalissime, linkejimai smile.gif

Labas labas. Ačiū už linkėjimus. O tau labai linkiu, kad viskas su pompa sektųsi iš karto ir puikiai. Juo lbiau, kad kol esi atsakinga tik už save, tai turėtų būti psichologiškai daug lengviau. O kai žinai, kad esi ne viena ir nesi tikra kaip tai veikia mažylį - tai man nervai visai nelaiko doh.gif
Tai vis tik kompą pasiėmei? biggrin.gif Iš kitos pusės turėsi bent ką veikt

QUOTE(aitiii @ 2008 10 23, 08:24)
gal Dalissime pakeite pompa?

NE, vakar aš jai tik atidaviau senąją, o kitos kol kas neturiu. Susitarėm, kad kitą savaitę pakeis. Ir bandysiu dar kartą blush2.gif .... gal

QUOTE(Shalna @ 2008 10 23, 10:24)
O vat idomu, kaip Dalissimei sekesi vakar? g.gif Ka sutaret su Jelena?

tai taip ir sutarėm, kad kitą savaitę atveš kitą pompą, ir bus matyt. Bet kažkodėl jaučiu, kad vėl gausiu padėvėtą verysad.gif Beje, buvau vakar pas Biržietį. TAi jis tik patvirtino, tai, ką tu man jau sakei - gera konktrolė, nesvarbu kokiom priemonėm. O apie Lantusą jis netgi labai geros nuomonės bigsmile.gif TAi dabar sėdžiu jau rami, nes veiksmų planas jau aiškus.

QUOTE(inguška @ 2008 10 23, 11:21)
Labutis. Vakar buvau labai nusiminus.  Hemoglobino 102, šlapime rado 3 minimol. gliukozės. Dėl gliukozės  nuramino, o dėl mažakraujystės paskyrė geležies preparatus. Bandysiu gerinti rezultatus. Kažkaip sunku pasidarė reguliuoti gliukozės kiekį, gal kad jau 32 savaitė, nežinau... Naktį apie 1-2 val. kyla iki 7-8, susileidus trumpo veikimo insuliną, atsibundu jau su nofrmaliais parodymais.

LAbas 4u.gif
Nežinau, ar tai paguos, bet imk nors 4u.gif ir neliūdėk cool.gif Juk jei dėl gliukozės nuramino, tai pagėrus geležies gal ir prižasčių nerimui sumažės? labai linkiu, kad greičiau viskas stabilizuotųsi ax.gif
O čia šiaip dabar, biški ne į temą - o tai jei jau cukrus pakyla iki 7-8 naktį, tai čia jau labai blogai blink.gif ir tai iš karto veikia mažylį unsure.gif verysad.gif Nes aš kažkaip įsivaizduoju, kad iki 8 - tai čia idealus variantas.
Ar tu sugebi taip gyventi, kad cukrus pastoviai būna pie kokius 5 ? blink.gif Jei taip - tai išduok paslaptį kaip to pasiekti, nes aš irgi norėčiau kad taip būtų blush2.gif
Atsakyti
Shalna,

O avatare taviškis ?bigsmile.gif Susilydyt galiu į tokius grožius žiūrėdama blush2.gif ax.gif
Atsakyti
pabejau is ligonines tongue.gif ax.gif mano palatos gydytoja ne ka uz mane vyresne, atsirado tik siandien, pries tai buvo pavaduojanti. irgi rezidente. tai va, ta palatos gydytoja atejo siandien net neziurejus i mano ligos istorija, pradejo klausinet vos ne visko is pradziu ir ka as cia veikiu. paklause ar noriu, kad pamatuotu spaudima... na sako realiai mes neturim jums ko pasiulyt, tai jei norit galit vaziuoti namo.
pastebejau, kad labai daug priklauso nuo gydytojo... Normaliose palatose ir naktimis cukru pamatuoja ir pan. Vakar su Jelena kartu paprase tos pavaduojancios gydytojos, kad matuotu nakti cukru. Sako, ok, butinai, aisku, juk reikia. spekit, vakare sesele sako - nieko nezinau, matavimas neparasytas. kadangi jau antra nakti migdomieji nelabai veike, knarkiancios bobutes nelabai leido miegot, tai be vargo as ir pati ta cukru nakti vos ne kas valanda matavaus. bet tai sorry, aparata ir juosteliu as ir namie turiu smile.gif
tai va, ligonines yra blogai smile.gif
Atsakyti
egle_83 blink.gif
Vaje, aš galvojau čia tik trečiam aukšte tokie dalykai vyksta. Ir plius, galvojau, čia dar mano hormonai spalvas sutirština lotuliukas.gif Pasirodo vis tik laikai keičiasi, ir ne į gera schmoll.gif
Nepamiršk informuot kaip sekasi su pompa rolleyes.gif Beje, o tau davė naują ar panaudotą?
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 10 23, 11:21)
Labutis. Vakar buvau labai nusiminus. verysad.gif  Hemoglobino 102, šlapime rado 3 minimol. gliukozės. Dėl gliukozės  nuramino, o dėl mažakraujystės paskyrė geležies preparatus. Bandysiu gerinti rezultatus. Kažkaip sunku pasidarė reguliuoti gliukozės kiekį, gal kad jau 32 savaitė, nežinau... g.gif  Naktį apie 1-2 val. kyla iki 7-8, susileidus trumpo veikimo insuliną, atsibundu jau su nofrmaliais parodymais.

Inguska, nepergyvenk hel hemoglobino, dar ne kritinis variantas, buna moterim ir maziau 100. Pagersi gelezies ir viskas greot susitvarkys wink.gif Bandyk dar ir burokeliu sulciu pagerti mirksiukas.gif
Del cukriuku tai tikrai nera ko pergyventi - geriau 7-8, negu 2-3 mirksiukas.gif O kyla tau dabar, nes treciame trimestre dar labiau padideja insulino poreikis wink.gif As visa nestuma naktimis keldavausi budilnika uzsistacius doh.gif

QUOTE(Dalissime @ 2008 10 23, 12:28)
O avatare taviškis ?bigsmile.gif Susilydyt galiu į tokius grožius

Agha, maniskis ax.gif

QUOTE(egle_83 @ 2008 10 23, 14:55)
tai be vargo as ir pati ta cukru nakti vos ne kas valanda matavaus. bet tai sorry, aparata ir juosteliu as ir namie turiu smile.gif
tai va, ligonines yra blogai smile.gif

Na, as nescia kai guledavau ligoninej tai net nelaukdavau ju rezultatu, jie matuodavosi sau, o as - sau smile.gif Ligoninej gi nezino, kada as ka valgiau, kada uzkandau ir pan. O dar geriausiai budavo, kad valgyt atnesa per anksti, krauja ima per velai, vadinasi insulinas dar net nepasiekes savo piko, o jie geru rezultatu nori doh.gif

Ne visada rolleyes.gif Kai artes gimdymas, dziaugsies, kad yra tokia istaiga kaip ligonine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 23, 16:13)
Inguska, nepergyvenk hel hemoglobino, dar ne kritinis variantas, buna moterim ir maziau 100.

o kas darosi kai hemoglobinas būna per žemas?
Atsakyti
Labai gerai hemoglobina kelia zemuogiu lapeliu ir steibeliu arbata thumbup.gif As tik ja po gimdymo atstaciau ji nuo 76....

O kuo blogai cukriukai 3??As pastebejau, kad jei man kokie 3.2 ar 3 as ne ka tejauciu... va jau krato kai 2.6 buna...ir dar-man 8 cukriukai ir geras rezultatas blush2.gif

Shalna... labai grazus berniukas wub.gif
Atsakyti
Mano pompa naudota menesi. Visos pompos, kurias duoda tokioms kaip mums ( grubiai tariant uz aciu, o ne perkam) yra daugiau ar maziau naudotos.
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. Shalna tavo leliukas nuostabus. Ir aš panašaus noriu..... mirksiukas.gif
Man dar endokrinologiniam kažkaip neatrodė taip žiauriai, bet akušerinio kažkaip bijau labiau. Man ten ir prisiregistruoti sunkiai sekėsi. Niekaip nepaaiškinau, kad mane gali registruoti pas bent kokį gyd ( nes gyd. kurie dirba su mumis cukriukėmis nedirba antradieniais, o pirmadienis ne darbo diena 11.03)., nes vistiek guldys ir konsultuos. tai vis tiek neišaiškinau, užsiregistravau 11.10, būsiu jau 35 sav. Manau skirtumo kaip ir nėra.
Šiandiena dariausi pakartotinai tyrimus, tai jau gliukozės nerado šlapime smile.gif Žiauriai apsidžiaugiau. thumbup.gif O gyd. Biržietis labai malonus, išdrįsau paskambinti ir pasidalinti savo bėdomis, tai jis nuramino ir viską paaiškino ką reikia daryti. Dabar jau visai ramu.
O dar jūsų palinkėjimai tai iš vis jaučiuosi nuostabiai. thumbup.gif ( vis ta nėščiūjų nuotaikų kaita... čia aš apie save)
Atsakyti
as surezgiau kontakta su Petrenko, tai dabar galiu drasiai skambinti kada reikia, turiu 2 jo mob. nr. tongue.gif kol kas cukrus su pompa labai geras, gal net zemokas. ziuresiu, kaip bus ryt poryt.
Atsakyti