aiskukad buna ir su pompa aukstesniu jei maisto neapsaiciuoji vakar buvo 13,bet cia nereikai sukti galvos.
o kodel tu minejai kad kita pompa gal tau duotu. o tau dave gal ne nauja?
QUOTE(aitiii @ 2008 10 21, 11:15)
aiskukad buna ir su pompa aukstesniu jei maisto neapsaiciuoji vakar buvo 13,bet cia nereikai sukti galvos.
tai tame ir reikalas, kad davė ne naują Maždaug, jei paskui apsigalvosiu ir norėsiu po gimdymo pirkti - tai pakeis į naują. O šitą kur aš dabar turiu prieš tai irgi kaip suprantu nešiojo Tai dėl to, kad ji nenauja man į galvą lenda visokios kvailos mintys
keista man dave nauja. as galvojau kad visiem duoda naujas.
QUOTE(aitiii @ 2008 10 21, 11:42)
keista man dave nauja. as galvojau kad visiem duoda naujas.
tiesą sakant, aš irgi tikėjausi naujos iš kitos pusės, kai pagalvoji, tai jei jie jas skolina nėštumo metu ir paskui po gimdymo ne visos jas perka, tai kur jiems paskui dėt tas panaudotas? jiems gi vienas nuostolis būtų, jei kiekvieną kartą reiktų naujas duot Nu bet aišku, jų nuostoliai ne mano problema Tai ryt bandysiu derėtis, kad duotų man naują, nes su ta, kurią dabar turiu, aš daugiau nebeeksperimentuosiu
labas rytas, kur merginos dinge visos
QUOTE(Shalna @ 2008 10 20, 22:12)
Jei tau CD ar gestacinis diabetas, geriau buutu suszinoti kuo greiciau, nes laukiesi. Tuomet turetum pasikoreguoti mityba ar dar rimciau, kad vaikiukui diabetine fetopatija neislistu.
Aciu mergaites uz atsakymus Siandien pridaviau kraujuka, paprasiau, kad prie visu, ka prirase gine, dar padarytu kas man rupi. Laboratorijoj pakonsultavo kazkokia gydytoja, kad jei man pasidarytu bloga nuo tos stiklines - jie neturi insulino, tad kreive darytis reiks kazkur kitur. Dar nepaminejau, kad gliukoze tikrino tarpe kitu tyrimu, kai patvirtino nestuma, birzelio pradzioj, tai buvo 5.2. Mato vienetai, jei gerai suskaitau, mmol/l.
QUOTE(laumzirga @ 2008 10 22, 10:25)
Aciu mergaites uz atsakymus
Siandien pridaviau kraujuka, paprasiau, kad prie visu, ka prirase gine, dar padarytu kas man rupi. Laboratorijoj pakonsultavo kazkokia gydytoja, kad jei man pasidarytu bloga nuo tos stiklines - jie neturi insulino, tad kreive darytis reiks kazkur kitur. Dar nepaminejau, kad gliukoze tikrino tarpe kitu tyrimu, kai patvirtino nestuma, birzelio pradzioj, tai buvo 5.2. Mato vienetai, jei gerai suskaitau, mmol/l.
Siandien pridaviau kraujuka, paprasiau, kad prie visu, ka prirase gine, dar padarytu kas man rupi. Laboratorijoj pakonsultavo kazkokia gydytoja, kad jei man pasidarytu bloga nuo tos stiklines - jie neturi insulino, tad kreive darytis reiks kazkur kitur. Dar nepaminejau, kad gliukoze tikrino tarpe kitu tyrimu, kai patvirtino nestuma, birzelio pradzioj, tai buvo 5.2. Mato vienetai, jei gerai suskaitau, mmol/l.
Idomi gydytoja nes kiek suprantu insulinas šiaip sau nėra leidžiamas ir leidžiamas tik tai paskyrus endokrinologui...na taip, nuo saldumo gali pasidaryti bloga, bet insulino leisti vien dėl to nereikia. O kada darytas cukrus, ryte, nevalgius? jei taip, tai šiek tiek aukštokas, bet tikrai ne tragedija
QUOTE(Asciuke @ 2008 10 22, 13:21)
O kada darytas cukrus, ryte, nevalgius? jei taip, tai šiek tiek aukštokas, bet tikrai ne tragedija
Na, mane nustebino, kad 5,2 tau yra aukstas cukrus Taigi cia pati norma
QUOTE(Shalna @ 2008 10 22, 13:32)
Na, mane nustebino, kad 5,2 tau yra aukstas cukrus Taigi cia pati norma
sveikam žmogui tai yr aukštokas, jei tai rytinis cukrus, nieko nevalgius, taip jis normos neperžengia, bet toks pas sveiką žmogų turėtų būti 2 val. po valgio
QUOTE(Asciuke @ 2008 10 22, 14:23)
sveikam žmogui tai yr aukštokas, jei tai rytinis cukrus, nieko nevalgius, taip jis normos neperžengia, bet toks pas sveiką žmogų turėtų būti 2 val. po valgio
a tai koks pas sveika rytinis yra normalus?
Labas vakaras is diabetologinio tiesiogine transliacija
siandien teko susitikti su Dalissime, linkejimai
na as jau nuo pietu su pompa. Jolkas cukrus labai geras, bet cia tik pirmos valandos, taip kad tai nieko nereiskia
Jelena labai faina motera
O apie diabetologini kol kas nieko labai gero negaliu ir pasakyt. ir nemanau, kad ir toliau turesiu... Absoliuciai beprasmis gulejimas, naudos nulis.
na as jau nuo pietu su pompa. Jolkas cukrus labai geras, bet cia tik pirmos valandos, taip kad tai nieko nereiskia
O apie diabetologini kol kas nieko labai gero negaliu ir pasakyt. ir nemanau, kad ir toliau turesiu... Absoliuciai beprasmis gulejimas, naudos nulis.
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 22, 23:08)
Labas vakaras is diabetologinio tiesiogine transliacija
egle_83
dziugu kad tau kolkas pompa veikia gerai, veliau bus matyti. Taip Jelena puiki. pas kokia gydytoja papuoliai?
dar nezinai kiek laiko gulesi, o pompa dave nauja?gal Dalissime pakeite pompa?
sekmes tau