QUOTE(Shalna @ 2008 10 20, 18:18)
Labukas
Tam mes visos cia ir esame, kad palaikytume viena kita ir pasidalintume patirtimi ... Rasiau savi istorijas, gali paskaitineti ankstesnese temukese arba paskambinti man
Tel. i AZ
kodel jus is to darote problema? Jugi turite trumpo veikimo insulino
Sveikutė
Ačiū labai už tokį šiltą priėmimą. Artimiausiu metu tikrai susisieksiu su tavimi, nes tavo patirtis man be galo aktuali
O dėl vaisių ar saldumynų - tai aš nedarau problemos. Tiesiog jei vieno saldainio man būna daugiau nie pakankamai, tai mandarinų, o ir visų kitų vaisių, aš galėčiau valgyti kilogramais
Ir net tada, kai dar neturėjau CD, man tekdavo riboti suvalgomus vaisių kiekius, nes mama gąsdindavo, kad išbers
QUOTE(laumzirga @ 2008 10 20, 19:05)
Labutes mergaites
As kaip ir kol kas nesergu CD, ....
bet yra kazkoks sutrikimas, ir reikia labai ziuretis, nes gali isaugti i CD.
Laba,
Va būtent dėl to, kad ši problema gali vystytis toliau, reiktų kuo greičiau išsiaiškinti kas iš tikrųjų vyksta tavo organizme, nes šiuo metu - juk tai tavo mažylio namai
Todėl pritariu visoms mergaitėms, kurios tau siūlo kuo greičiau pasidaryti visus reikalingus tyrimus ir imtis atitinkamų priemonių (nors labai linkiu, kad tai būtų tik "ložnaja trevoga" ir tau nereiktų jokio gydymo
)
QUOTE(monetuxe @ 2008 10 20, 21:27)
isijungiu ir nebesuprantu, kada ir kokiais greiciais cia bendravimas vyksta, nebespeju su jumis
sedziu, rasau ir galvoju, kas bus kai grisiu po savaites is egipto (beje uz keliu valandu isvaziuoju jau i vln)
Papildyta:
ir dar kilo tokiu minciu - o insulinai kazkaip labai skiriasi savo veikimu - as naudoju levemir ir novorapid... kazi gali but, kad netiktu kazkuris?
Na, gal nieko labai baisaus nebus - rasi namukus vietoj
Mano juodasis sekmadienis, kuris smarkiai papildė jūsų puslapius, jau praeity ir tikiuosi, ateity, nebepasikartos
O tau linkiu mėgautis Egipto saule, skaniu maistu ir visu kuo, ką ten rasi
Tiesa, dėl insulinų, tai mnau,jei kažkuris tau netiktų, pati jaustum. Tiesiog reguliuoti cukrus būtų neįmanoma ir jų pikai būtų neprognozuojami. O jei dabar kontrolė normali - tai reik manyt, kad tavo vaistai tau tinka.
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 20, 21:48)
O man aktualu stai koks klausimas - isvaziuoju 10 dienu... Kazi kiek rekomenduotumete imti ilgojo ir trumpojo insulinu penu? Trumpojo leidziuosi 6-8-8, o ilgojo-36 per para.... Patarkt, ka
Pritariu, kad geriau pasiimti daugiau atsargos
Juo labiau, jei važiuoji ten,kur karšta. Nes juk karšty insulino veiksmingumas mažėja, jei neklystu
Ir tokiu atveju jo reikės tikrai daugiau nei įprastai.
QUOTE(aister @ 2008 10 20, 21:48)
Aha,as irgi pastebejau,kad temeles puslapiai kuo toliau tuo greiciau pildosi
Pavydziu tau del Egipto Ir as noreciau. Turiu keleta draugu is Egipto,tik jie emigrave i UK.Tai vien del to man butu idomu ju miesta pamatyti,nes pripasakoje jie man apie savo miesta ir musulmoniskus paprocius begalo daug. Ne i tema cia biski parasiau
Geros tau keliones ir siltu atostogu
Manau, kad viskas čia į temą
O Egiptas - įdomi šalis... ir kuo labiau į pietus - tuo įdomiau. Nes pvz. Asuane, kuris yra visiškai pietuose, aš tikėjausi, kad visos moteriškės vaikščios apsimuturiavusios čadrom, o realybėj - man jis pasirodė labai vakarietiškas miestas, kur merginos rengiasi kur kas laisviau nei Kaire ar Aleksandrijoje. Ir šiaip porelių elgesys toks kaip ir pas mus - parke vakarais po medžiais ant suoliukų gali ir
laižiakų pamatyt, ko, bent jau aš,viešoj vietoj tai tikrai nesitikėjau iš egiptiečių
O merginos laksto su džinsais pažemintu liemeniu ir nuoga bamba ir nieko
Mane tai labai nustebino.
I'm out of my mind, but feel free to leave a message