Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :)

QUOTE(monetuxe @ 2008 10 20, 20:27)
isijungiu ir nebesuprantu, kada ir kokiais greiciais cia bendravimas vyksta, nebespeju su jumis  biggrin.gif
sedziu, rasau ir galvoju, kas bus kai grisiu po savaites is egipto (beje uz keliu valandu isvaziuoju jau i vln)
Papildyta:
ir dar kilo tokiu minciu - o insulinai kazkaip labai skiriasi savo veikimu - as naudoju levemir ir novorapid... kazi gali but, kad netiktu kazkuris? blink.gif

geros keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 20, 20:48)
O man aktualu stai koks klausimas - isvaziuoju 10 dienu... Kazi kiek rekomenduotumete imti ilgojo ir trumpojo insulinu penu? Trumpojo leidziuosi 6-8-8, o ilgojo-36 per para.... Patarkt, ka blush2.gif

As vietoj taves susiskaiciuociaukiek man reikes vnt per tas 10 dienu ir pasiimciau nors 1 penu daugiau,gal net 2 penais daugiau.Nes vistiek kitoks maistas,gal prireiks daugiau insulino.
Atsakyti
as pasiemiau po viena papildoma ir tikiuos, kad nieks nelus ir tikrai uzteks wink.gif)

parvesiu ir jums siek tiek saules wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 10 20, 21:48)
O man aktualu stai koks klausimas - isvaziuoju 10 dienu... Kazi kiek rekomenduotumete imti ilgojo ir trumpojo insulinu penu? Trumpojo leidziuosi 6-8-8, o ilgojo-36 per para.... Patarkt, ka blush2.gif

Pritariu Aister, as irgi taip visada darau wink.gif Tik adateliu pasiimu daugiau negu penu -buna, kad nuluzta ir pan.

Geros keliones jums, mergikes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 20 spalio 2008 - 20:56
QUOTE(Shalna @ 2008 10 20, 20:48)
tada butu gerai, kad pasimatuotum cukru, kai tau svaigsta galva. Arba apskritai pasimatuoti cukru be tos stiklines... Ir dar pasimatuoti kokia valanda po valgio, kuriame yra angliavandeniu...
Aha, as nusipirkus Accu-check matuokli su juostelem, tik dar neisdrysau pabandyt.. O del maisto uzvalgymo, gal tada pabandyt is ryto ant tuscios suvalgyt kazkiek riekeliu duonos, kad mazdaug butu zinomas tu angliavandeniu kiekis.. Kazi kiek reiktu angliavandeniu gr. ?
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2008 10 20, 22:04)
Aha, as nusipirkus Accu-check matuokli su juostelem, tik dar neisdrysau pabandyt.. O del maisto uzvalgymo, gal tada pabandyt is ryto ant tuscios suvalgyt kazkiek riekeliu duonos, kad mazdaug butu zinomas tu angliavandeniu kiekis.. Kazi kiek reiktu angliavandeniu gr. ?

Tai tas aparaciukas nesikandzioja, gali dazniau panaudot mirksiukas.gif Jei tau CD ar gestacinis diabetas, geriau buutu suszinoti kuo greiciau, nes laukiesi. Tuomet turetum pasikoreguoti mityba ar dar rimciau, kad vaikiukui diabetine fetopatija neislistu. Kitas dalykas, jei tave labai traukia saldumynai, galima itarti, kad gali ir nukristi cukrus, del to organizmas reikalauja saldaus (nors nebutinai - cia gali buti ir del nestumo).
Manau, gali pasimatuoti ir dabar, ir is ryto nevalgius, ir po valandos suvalgius koki vaisiu (pvz., banana). Visais atvejais, jei viskas ok, gliukomatis turi rodyti iki 6,6.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif aš manau pasiimsiu 2 vnt "lišnų" penų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 10 20, 18:18)
Labukas
Tam mes visos cia ir esame, kad palaikytume viena kita ir pasidalintume patirtimi ... Rasiau savi istorijas, gali paskaitineti ankstesnese temukese arba paskambinti man wink.gif Tel. i AZ wink.gif
kodel jus is to darote problema? Jugi turite trumpo veikimo insulino

Sveikutė 4u.gif
Ačiū labai už tokį šiltą priėmimą. Artimiausiu metu tikrai susisieksiu su tavimi, nes tavo patirtis man be galo aktuali blush2.gif
O dėl vaisių ar saldumynų - tai aš nedarau problemos. Tiesiog jei vieno saldainio man būna daugiau nie pakankamai, tai mandarinų, o ir visų kitų vaisių, aš galėčiau valgyti kilogramais doh.gif Ir net tada, kai dar neturėjau CD, man tekdavo riboti suvalgomus vaisių kiekius, nes mama gąsdindavo, kad išbers lotuliukas.gif

QUOTE(laumzirga @ 2008 10 20, 19:05)
Labutes mergaites
As kaip ir kol kas nesergu CD, ....
bet yra kazkoks sutrikimas, ir reikia labai ziuretis, nes gali isaugti i CD.

Laba,
Va būtent dėl to, kad ši problema gali vystytis toliau, reiktų kuo greičiau išsiaiškinti kas iš tikrųjų vyksta tavo organizme, nes šiuo metu - juk tai tavo mažylio namai ax.gif Todėl pritariu visoms mergaitėms, kurios tau siūlo kuo greičiau pasidaryti visus reikalingus tyrimus ir imtis atitinkamų priemonių (nors labai linkiu, kad tai būtų tik "ložnaja trevoga" ir tau nereiktų jokio gydymo 4u.gif )

QUOTE(monetuxe @ 2008 10 20, 21:27)
isijungiu ir nebesuprantu, kada ir kokiais greiciais cia bendravimas vyksta, nebespeju su jumis
sedziu, rasau ir galvoju, kas bus kai grisiu po savaites is egipto (beje uz keliu valandu isvaziuoju jau i vln)
Papildyta:
ir dar kilo tokiu minciu - o insulinai kazkaip labai skiriasi savo veikimu - as naudoju levemir ir novorapid... kazi gali but, kad netiktu kazkuris?

Na, gal nieko labai baisaus nebus - rasi namukus vietoj lotuliukas.gif Mano juodasis sekmadienis, kuris smarkiai papildė jūsų puslapius, jau praeity ir tikiuosi, ateity, nebepasikartos doh.gif blush2.gif
O tau linkiu mėgautis Egipto saule, skaniu maistu ir visu kuo, ką ten rasi bigsmile.gif
Tiesa, dėl insulinų, tai mnau,jei kažkuris tau netiktų, pati jaustum. Tiesiog reguliuoti cukrus būtų neįmanoma ir jų pikai būtų neprognozuojami. O jei dabar kontrolė normali - tai reik manyt, kad tavo vaistai tau tinka.

QUOTE(madmuazele @ 2008 10 20, 21:48)
O man aktualu stai koks klausimas - isvaziuoju 10 dienu... Kazi kiek rekomenduotumete imti ilgojo ir trumpojo insulinu penu? Trumpojo leidziuosi 6-8-8, o ilgojo-36 per para.... Patarkt, ka

Pritariu, kad geriau pasiimti daugiau atsargos drinks_cheers.gif Juo labiau, jei važiuoji ten,kur karšta. Nes juk karšty insulino veiksmingumas mažėja, jei neklystu blush2.gif Ir tokiu atveju jo reikės tikrai daugiau nei įprastai.

QUOTE(aister @ 2008 10 20, 21:48)
Aha,as irgi pastebejau,kad temeles puslapiai kuo toliau tuo greiciau pildosi biggrin.gif
Pavydziu tau del Egipto  Ir as noreciau. Turiu keleta draugu is Egipto,tik jie emigrave i UK.Tai vien del to man butu idomu ju miesta pamatyti,nes pripasakoje jie man apie savo miesta ir musulmoniskus paprocius begalo daug. Ne i tema cia biski parasiau
Geros tau keliones ir siltu atostogu

Manau, kad viskas čia į temą cool.gif O Egiptas - įdomi šalis... ir kuo labiau į pietus - tuo įdomiau. Nes pvz. Asuane, kuris yra visiškai pietuose, aš tikėjausi, kad visos moteriškės vaikščios apsimuturiavusios čadrom, o realybėj - man jis pasirodė labai vakarietiškas miestas, kur merginos rengiasi kur kas laisviau nei Kaire ar Aleksandrijoje. Ir šiaip porelių elgesys toks kaip ir pas mus - parke vakarais po medžiais ant suoliukų gali ir laižiakų pamatyt, ko, bent jau aš,viešoj vietoj tai tikrai nesitikėjau iš egiptiečių lotuliukas.gif O merginos laksto su džinsais pažemintu liemeniu ir nuoga bamba ir nieko blink.gif lotuliukas.gif Mane tai labai nustebino.
Atsakyti
labas rytas merginos, noriu pasidziaugti savo gliukonizuotu 6,4 na jau seniai pas mane toks buvo tat man dziugu. ir tik pompos deka man tai pavyko. na be jos budavo zymiai aukstesnis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 10 21, 09:13)
labas rytas merginos, noriu pasidziaugti savo gliukonizuotu 6,4 na jau seniai pas mane toks buvo tat man dziugu. ir tik pompos deka man tai pavyko. na be jos budavo zymiai aukstesnis.  smile.gif

Labai smagu girdėti tokias geras žinias. Sveikinu 4u.gif ir linkiu ir toliau taip puikiai laikytis thumbup.gif
Atsakyti
Dalissime
kai tau sekasi su lantusu, manau puikiai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Aitiii, su lantusu man sekasi ,manau, tikrai, kad gerai. Šiandien ryte atsikėliau su 5.4 (naktį buvo 7.8 apie trečią valandą), dvi valandos po valgio buvo 7.3. Man kažkaip visai normaliai atrodo. Aišku, nesakau, būna, kad ko nors privalgai ir nepaskaičiuoji insulino, bet taip pat būtų ir su pompa turbūt g.gif Nors rytoj vis tik susitariau dar susitikt su Jelena ax.gif matysim kuo visa tai baigsis cool.gif
Atsakyti