padauginau po to istaisiau 150
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 15:35)
padauginau po to istaisiau 150
aha aš po to jau kai parašiau pamačiau kad pasitaisei
noriu paklausti ar megstat saldumynus. as tai be galo. tat man labai sunku tvardytis, ka tik suvalgiau saldaini
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 15:45)
noriu paklausti ar megstat saldumynus. as tai be galo. tat man labai sunku tvardytis, ka tik suvalgiau saldaini
nu šiaip man su vaisiais didesnė problema nei su saldumynais
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 19, 13:32)
p.s. tikiuosi, nesupyksit, kad aš ta taip plačiai su savom problemom įsiveržiau pas jus bet daugiau neturiu kur kreiptis...
Labukas
Tam mes visos cia ir esame, kad palaikytume viena kita ir pasidalintume patirtimi Zinai, tu cituoji mazo zodzius, del to, kad eksperimentuoti su pompa reikia ne nestumo metu, kad reikia kovoti uz save ir uz savo nuomone. Tik man keista, kad KMUK tau Lantuso neleidzia naudoti? As tai su Raudonuiju kryzium vajavojau, pompa uzkabino kone per prievarta, po 3 dienu nusikabinau ir sakiau, kad man jos nereikia. Ir dar reikalavausi sugrazinti Lantusa, bet RK negrazino. Rasiau savi istorijas, gali paskaitineti ankstesnese temukese arba paskambinti man Tel. i AZ
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 19, 16:02)
O dėl Lantuso - tai man irgi niekas jo neuždraudė, bet ... atsakymo kur didesnė rizika - ar vartoti Lantusą ir palaikyti gerus cukrus bei tikėtis, kad jis nepakenks mažyliui, ar toliau eksperimentuoti su pompa tikintis, kad situacija kada nors pagerės - aš iš savo gydytojos taip ir negavau
Atsakymas yra vienas: GERA CUKRAUS KONTROLE NESVARBU KOKIAIS BUDAIS (isskyrus alkoholio vartojima vietoj insulino
QUOTE(egle_83 @ 2008 10 20, 10:13)
ten sesiavietes palatos o dievuliau, mirsiu
kai as isvazinejau, dar ir septinta inese
QUOTE(aister @ 2008 10 20, 14:47)
Bet labai bijau,kad nenutiktu taip kaip tau O jei niekas neisgirs kad nukritau?O jei as tuo metu busiu tik viena su vaiku namuose Siaubas kaip as bijau sito
Taigi diena jausi, o nakti gi miegi ne viena
QUOTE(aitiii @ 2008 10 20, 15:16)
o kaip jums merginos ar pakanka juosteliu matuotis , as isnaudoju visas 150 per menesi kartais net truksta
as nestumo metu isnaudodavau apie 200 per menesi.
QUOTE(Dalissime @ 2008 10 20, 15:50)
nu šiaip man su vaisiais didesnė problema nei su saldumynais
kodel jus is to darote problema? Jugi turite trumpo veikimo insulino
Labutes mergaites
As kaip ir kol kas nesergu CD, bet kai dariausi glikemijos kreive pries kokius 5 metus, ji parode idomu dalyka, kad po stiklines gliukozes kreive nukrito.. Tuomet endokrinologe pasake, kad CD nera, bet yra kazkoks sutrikimas, ir reikia labai ziuretis, nes gali isaugti i CD. Nuo to laiko neprisiverciu nueit vel pasidaryt O siaip ant saldumynu beveik kiekviena diena traukia.. Kartais po saldumynu (jau tokio nemazo kekio) pradeda svaigti galva.. ar jums tokiu pojuciu buna ? Dabar dar ir laukiuos, tai net nezinau kaip kovot su tuo saldumynu potraukiu
Nepykit, jei ilindau kur man nedera...
As kaip ir kol kas nesergu CD, bet kai dariausi glikemijos kreive pries kokius 5 metus, ji parode idomu dalyka, kad po stiklines gliukozes kreive nukrito.. Tuomet endokrinologe pasake, kad CD nera, bet yra kazkoks sutrikimas, ir reikia labai ziuretis, nes gali isaugti i CD. Nuo to laiko neprisiverciu nueit vel pasidaryt O siaip ant saldumynu beveik kiekviena diena traukia.. Kartais po saldumynu (jau tokio nemazo kekio) pradeda svaigti galva.. ar jums tokiu pojuciu buna ? Dabar dar ir laukiuos, tai net nezinau kaip kovot su tuo saldumynu potraukiu
QUOTE(laumzirga @ 2008 10 20, 19:05)
Labutes mergaites
Labas Ar nestumo metu nedare gliukozes toleravimo testo? Siaip sukilus cukrams kraujyje, gali svaigti galva, tad siulyciau kuo greiciau pasitikrinti, juo labiau, kad laukiesi. Tikekimes, kad nieko nebus, bet atsarga gedos nedaro - pasidaryk Sekmes!
QUOTE(Shalna @ 2008 10 20, 19:56)
Labas Ar nestumo metu nedare gliukozes toleravimo testo?
Nedare, tik is nestukiu pasnekesiu skaiciau kad reikes. As jo del to ir bijau, kad uzversiu kanopas nuo tos stiklines..
QUOTE(laumzirga @ 2008 10 20, 20:00)
Nedare, tik is nestukiu pasnekesiu skaiciau kad reikes. As jo del to ir bijau, kad uzversiu kanopas nuo tos stiklines..
tada butu gerai, kad pasimatuotum cukru, kai tau svaigsta galva. Arba apskritai pasimatuoti cukru be tos stiklines... Ir dar pasimatuoti kokia valanda po valgio, kuriame yra angliavandeniu...
isijungiu ir nebesuprantu, kada ir kokiais greiciais cia bendravimas vyksta, nebespeju su jumis
sedziu, rasau ir galvoju, kas bus kai grisiu po savaites is egipto (beje uz keliu valandu isvaziuoju jau i vln)
Papildyta:
ir dar kilo tokiu minciu - o insulinai kazkaip labai skiriasi savo veikimu - as naudoju levemir ir novorapid... kazi gali but, kad netiktu kazkuris?
sedziu, rasau ir galvoju, kas bus kai grisiu po savaites is egipto (beje uz keliu valandu isvaziuoju jau i vln)
Papildyta:
ir dar kilo tokiu minciu - o insulinai kazkaip labai skiriasi savo veikimu - as naudoju levemir ir novorapid... kazi gali but, kad netiktu kazkuris?
O man aktualu stai koks klausimas - isvaziuoju 10 dienu... Kazi kiek rekomenduotumete imti ilgojo ir trumpojo insulinu penu? Trumpojo leidziuosi 6-8-8, o ilgojo-36 per para.... Patarkt, ka
QUOTE(monetuxe @ 2008 10 20, 20:27)
isijungiu ir nebesuprantu, kada ir kokiais greiciais cia bendravimas vyksta, nebespeju su jumis
Papildyta:
Papildyta:
Aha,as irgi pastebejau,kad temeles puslapiai kuo toliau tuo greiciau pildosi
Pavydziu tau del Egipto Ir as noreciau Turiu keleta draugu is Egipto,tik jie emigrave i UK.Tai vien del to man butu idomu ju miesta pamatyti,nes pripasakoje jie man apie savo miesta ir musulmoniskus paprocius begalo daug Ne i tema cia biski parasiau
Geros tau keliones ir siltu atostogu