Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 17, 11:54)
2) melavo
3) Keista, kad R&J išlinkimai yra stebuklas mastau.gif , bet tebūnie. Yra Lietuvoje kas daro visokius išlinkimus, tikrai.  mirksiukas.gif

Na gal ir melavo, bet del to ir klienta prarado.
o del islinkimu tai daro pvz Dalios baldai, bet ir kaina ju doh.gif.
Bet kokiu atveju, man sita diskusija bevaise, as jau virtuve turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam spalvota virtve patinka smile.gif

tokios man labai jaukios virtuves
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 17 spalio 2008 - 11:04
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 17, 12:02)
Bet kokiu atveju, man sita diskusija bevaise, as jau virtuve turiu  mirksiukas.gif

Tau, taip, bevaisė, bet kitos perskaitę gali pagalvoti, kad, tikrai, Lietuvos kaime niekas nieko padoraus negamina blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas ant stalvirsio klijavo plyteles? Kaip gavosi, ar patenkinti? Mastau apie toki varianta g.gif
Atsakyti
Stalas labai nepatogu,tai manau ir spintelės nelabai būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 17, 12:06)
Tau, taip, bevaisė, bet kitos perskaitę gali pagalvoti, kad, tikrai, Lietuvos kaime niekas nieko padoraus negamina  blush2.gif  biggrin.gif

Na gal ir gamina, bet as su tokiais nesusiduriau, arba ju kaina man nepatiko. Bet kokiu atveju pasakysiu dar viena kontroversiska dalyka: man geriau naudotas daiktas is e-bay, negu naujas pirktas pas vietini gamintoja. Ir pigiau, ir geriau gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 10 17, 11:50)
Beje, gal kas rekomenduotu, kur didziausias rankeneliu virtuvei pasirinkimas? Vilniuje

Rankenėlių įvairiose vietose nemažai yra - Brasa, Agva, Furnitanas, Senukai. Tik paprastai, kai pradedi konkrečiai rinktis, pasirodo, kad tinkamų labai nedaug biggrin.gif.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 15, 23:41)
Nepastabejau klausimo.  blush2.gif Virtuve gamino Italijoje, www.florida.it, reflex modelis. Ir kaina tikrai ne skavolinio ar alno, o kokiais 40 proc. pigiau. Lietuvoje su sia iranga butu 20 proc. pigiau, nes buvau davusi paskaiciuoti kelioms vidutinio lygio firmoms. TIk medziagos buvo prastesnes.
Na patalpa pas mus atvira, tai netamsina, nezinau tik ar lengva bus priziureti. Nuo baltu dulkiu plaunasi siaip sau, bet gal cia viskas taip plaunasi?  doh.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Paziurejau nurodyta puslapi, tai pamaciau virtuves spalvyte apie kuria svajoju smile.gif Dabar neatsiminsiu baldu centro pavadinimo, bet jis randasi vilniuje zirmunuose, netoli baldu salono Dalia, tik kad priesingoj pusej, tai ten labai grazios vokiskos virtuves, bet kainos nuo 25 000 Lt prasideda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege1: 17 spalio 2008 - 11:54
Rankenėlių įvairiose vietose nemažai yra - Brasa, Agva, Furnitanas, Senukai

Aciu, Saja 4u.gif buvau visai pamirsus apie agva ir Brasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 10 17, 12:54)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  Paziurejau nurodyta puslapi, tai  pamaciau virtuves spalvyte apie kuria svajoju  smile.gif  Dabar neatsiminsiu baldu centro pavadinimo, bet jis randasi vilniuje zirmunuose, netoli baldu salono Dalia, tik kad priesingoj pusej, tai ten labai grazios vokiskos virtuves, bet kainos nuo 25 000 Lt prasideda blink.gif

tai mestek cia ta nuotrauka, paziuresim visi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2008 10 17, 12:30)

moki googlint, pagirtina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 13, 11:45)
as iskart ir paklausiu smile.gif

kas perkelinejot duju skaitikli? smile.gif speju ne savom rankom... kas cia perkelineja ir kiek mazdaug kainavo smile.gif
kai kurie sako, kad isvis neperkelineja... o pas mane vamzdis per visa siena...  schmoll.gif daug spinteliu reiktu pjaustyt  doh.gif

Mums skaitikli perkele AB "Lietuvos dujos" darbuotojai (dujininkai), atejo 3 vyrukai ir mazdaug per pora valandu sulankste vamzdzius ir skaitliuka patalpino kampe, kuri veliau paslepeme spinteleje. Kainavo 250 Lt, perkelinejo siu metu rugpjucio nemesi.
Atsakyti