QUOTE(ABocius @ 2008 10 16, 19:54)
vidutinis (tikrai vidutinis) is "prastesniu" medziagu tamstai paskaiciuotu apie 9500, vadinasi tamsta mokejai apie 12kLt.
Na man skaiciavo
Rimas ir Jonas bei Balsita, tai jusu kaina su 500 lt paklaida buvo vien uz plokstes, i tai neiejo blum furnitura, kuri kaip zinia pigi nera. O medziagos mano nuomone prastesnes del to, kad:
1) faneruoto pavirsiaus nebuvo imanoma pasirinkti spalvos, nes sake, kad niekas nezais su beicu; pasirinkimas buvo is dvieju mazu medzio gabaliuku;
2) tamsiai dazyto mdf Lietuvoje nedaro, bent jau man taip sake, siule dazyti Lenkijoje, o koks bus galutinis rezultatas pasakyti niekas negalejo, be to neaisku kaip butu su bluzgumu, nes gali buti ivairaus lygio. Thermopalo paleteje nebuvo tokio blizgaus laminato kaip man reikejo. Mano spintelese yra blizgus laminatas, o ne mdf, kuris bent jau pasak mano dizaineres yra geresne medziaga negu dazytas mdf.
3)uzlenkti stalvirsiai sonuose kaip mano virtuveje pasirodo yra stebuklas, kurio lietuviai nera mate, nes ne vienoje is siu firmu nezinojo kaip ta graziai padaryti ir atkalbinejo.
4) su viena vietine firma dabar kovoju del vonios spinteles. Tai ka jie man padare is normaliu medziagu (thermopalo plokstes) gal yra ir nieko reikalas, bet visokie uzbaigtumai yra tikra tragedija. Stalciukai vazineja baisiai, sudetos rankeneles su mano isrinktomis neturejo nieko bendro (pasirodo ju tiekejas neturejo, o kitu su manim suderinti nereikejo), taps stalciu atsirado 3 cm plysys
. Ir siaip tiesiog nervina bumbejimas, kad viskuo kaltas spinteles projektas. Gal as ir labai reiklus zmogus, bet nesuprantu kodel turiu taisktytis su tokiais dalykais.
5)Alno mano virtuve kainuotu su tokia iranga 25000 (preliminariai buvo paskaiciave), i Scavolni jau nejau, nes dizainere pasake, kad su tokiu ismatavimu virtuve be 30000 eiti neverta, o as tiek virtuvei isleisti negalejau.
Sumuojant mano si pasisakyma galiu pasakyti stai ka: as savo virtuve esu labai labai patenkinta ir niekas manes neitikins, kad padariau blogai.