Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

[quote=jolcik,2008 10 16, 19:45]
reksnyte tavo virtuvyte man labai jaukiai ziurisi wub.gif

ačiū 4u.gif mums irgi ji jauki thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pinkele @ 2008 10 16, 22:42)
Reksnyte, puiki virtuvė bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 16, 23:42)
Apie blizgias plokštes. Tai po to, kai pasidarėm svetainėje blizgaus dažyto mdf ala sekciją, tai virtuvėje tikrai tokio nedaryčiau, nes daugiau nieko neveikčiau - tik valyčiau.  doh.gif Nors ant šviesios gal ne taip matosi  g.gif

aš irgi taip galvoju ax.gif dėl grožio tai sutinku,bet dėl praktiškumo tai schmoll.gif
na bet kiekvienas žiūri kaip jam geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar)
user posted image

Grazi virtuve.
Tik pasakyk man kam sitas reikalas skirtas? Lekstem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 16, 22:49)
na bet kiekvienas žiūri kaip jam geriau  mirksiukas.gif

taip taip mirksiukas.gif kiekvienam savo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 16, 21:42)
Apie blizgias plokštes. Tai po to, kai pasidarėm svetainėje blizgaus dažyto mdf ala sekciją, tai virtuvėje tikrai tokio nedaryčiau, nes daugiau nieko neveikčiau - tik valyčiau.  doh.gif Nors ant šviesios gal ne taip matosi  g.gif

Jo. Tikrai ant balto matosi maziau. Sedziu virtuej. Pajungtas soninis apsvietimas ir tik dabar pamaciau vaiku "letena". O diena jos visai nesimate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 16, 22:51)
QUOTE(Lilajar)
user posted image

Grazi virtuve.
Tik pasakyk man kam sitas reikalas skirtas? Lekstem? g.gif

Ir aš klausiau apie šitą daiktą,tai galiu ir atsakyt.Čia indų džiovyklė.Čia turbūt kai išplauni indus rankomis,tai sudedi išdžiovint g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 16, 12:08)
sveikos mamytės  4u.gif
dažnai užsukdavau į šią temelę pasiskaitynėti  ax.gif tai dabar nutariau ir aš savo virtuvę parodyti jūsų teismui  blush2.gif
čia kur skalbimo mašina,tai vietoj jos bus indaplovė  ax.gif
niekaip neišeina nufotkinti visos,nes virtuvės viduryje yra stulpas  doh.gif

labai jauki virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 16, 19:54)
vidutinis (tikrai vidutinis) is "prastesniu" medziagu tamstai paskaiciuotu apie 9500, vadinasi tamsta mokejai apie 12kLt.  mirksiukas.gif

Na man skaiciavo Rimas ir Jonas bei Balsita, tai jusu kaina su 500 lt paklaida buvo vien uz plokstes, i tai neiejo blum furnitura, kuri kaip zinia pigi nera. O medziagos mano nuomone prastesnes del to, kad:
1) faneruoto pavirsiaus nebuvo imanoma pasirinkti spalvos, nes sake, kad niekas nezais su beicu; pasirinkimas buvo is dvieju mazu medzio gabaliuku;
2) tamsiai dazyto mdf Lietuvoje nedaro, bent jau man taip sake, siule dazyti Lenkijoje, o koks bus galutinis rezultatas pasakyti niekas negalejo, be to neaisku kaip butu su bluzgumu, nes gali buti ivairaus lygio. Thermopalo paleteje nebuvo tokio blizgaus laminato kaip man reikejo. Mano spintelese yra blizgus laminatas, o ne mdf, kuris bent jau pasak mano dizaineres yra geresne medziaga negu dazytas mdf.
3)uzlenkti stalvirsiai sonuose kaip mano virtuveje pasirodo yra stebuklas, kurio lietuviai nera mate, nes ne vienoje is siu firmu nezinojo kaip ta graziai padaryti ir atkalbinejo.
4) su viena vietine firma dabar kovoju del vonios spinteles. Tai ka jie man padare is normaliu medziagu (thermopalo plokstes) gal yra ir nieko reikalas, bet visokie uzbaigtumai yra tikra tragedija. Stalciukai vazineja baisiai, sudetos rankeneles su mano isrinktomis neturejo nieko bendro (pasirodo ju tiekejas neturejo, o kitu su manim suderinti nereikejo), taps stalciu atsirado 3 cm plysys doh.gif. Ir siaip tiesiog nervina bumbejimas, kad viskuo kaltas spinteles projektas. Gal as ir labai reiklus zmogus, bet nesuprantu kodel turiu taisktytis su tokiais dalykais.
5)Alno mano virtuve kainuotu su tokia iranga 25000 (preliminariai buvo paskaiciave), i Scavolni jau nejau, nes dizainere pasake, kad su tokiu ismatavimu virtuve be 30000 eiti neverta, o as tiek virtuvei isleisti negalejau.

Sumuojant mano si pasisakyma galiu pasakyti stai ka: as savo virtuve esu labai labai patenkinta ir niekas manes neitikins, kad padariau blogai. 4u.gif

Atsakyti
Lilajar,matau,kad jūsų spintučių plokštė lygiai tokia pat kaip mano,tik stalviršis kitoks g.gif ar aš klystu unsure.gif

va mano iš arčiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reksnyte: 17 spalio 2008 - 10:52
Ir aš klausiau apie šitą daiktą,tai galiu ir atsakyt.Čia indų džiovyklė

labai patogu, bet kad labai siaura ta dziovykla, mano arkliniu leksciu puse teitilptu g.gif
Beje, gal kas rekomenduotu, kur didziausias rankeneliu virtuvei pasirinkimas? Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 17, 11:43)
Lilajar,matau,kad jūsų spintučių plokštė lygiai tokia pat kaip mano,tik stalviršis kitoks  g.gif ar aš klystu  unsure.gif

va mano iš arčiau
user posted image

Na mano tai faneruote - balintas azuolas. O jusu kokia?
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 17, 11:25)
2) tamsiai dazyto mdf Lietuvoje nedaro, bent jau man taip sake
3)uzlenkti stalvirsiai sonuose kaip mano virtuveje pasirodo yra stebuklas, kurio lietuviai nera mate, nes ne vienoje is siu firmu nezinojo kaip ta graziai padaryti ir atkalbinejo.

2) melavo
3) Keista, kad R&J išlinkimai yra stebuklas mastau.gif , bet tebūnie. Yra Lietuvoje kas daro visokius išlinkimus, tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 17, 12:52)
Na mano tai faneruote - balintas azuolas. O jusu kokia?

irgi balimtas ąžuolas g.gif
Atsakyti