Gražu Iš kur pirkot stalą su kėdėmis?
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 16, 15:14)
Gražu Iš kur pirkot stalą su kėdėmis?
čia iš Šiaulių užsakėm tiksliai nebepamenu pavadinimo,atrodo amber sofa ar kažkas panašaus čia latvių gamybos
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 16, 14:17)
čia iš Šiaulių užsakėm tiksliai nebepamenu pavadinimo,atrodo amber sofa ar kažkas panašaus čia latvių gamybos
ne orange sofa?
QUOTE(ABocius @ 2008 10 16, 17:05)
ne orange sofa?
ne .amber sofa,tik jie ne patys gamina,o importuoja iš kitų šalių o patys virtuvės baldai buvo daromi ''Audrelinoje",čia Panevėžio įmonė.
QUOTE(Agninga @ 2008 10 16, 10:54)
Labai graži virtuvė, aš kaip supratau tu ją užsisakinėjai su buitine technika iš karto ?
O kokia kaina apytiksliai būtų , jei ne paslaptis
O kokia kaina apytiksliai būtų , jei ne paslaptis
Na ne, buitine technika jau buvo nupirkta, mes ja is Belgijos atvezem ir ji lauke virtuves visus metus.
O del kainos tai nepyk, bet viesai nenoriu as jos rasyti. Buvo jau cia forume tokia situacija, kai viena is merginu parase savo kaina, tai paskui 5 puslapius kai kurios vare, kad jie 3 virtuves uz jos stalvirsi galetu nupirkti. Nera mano virtuve is pigiuju, bet tai ir ne Scavolini ar Alno virtuviu kaina gavosi. Kaip jau ir rasiau, uz vidutinio lygio lietuviska virtuve sumokeciau 20 proc maziau.
reksnyte tavo virtuvyte man labai jaukiai ziurisi
Tuomet suprantama kodel ir nenorima viesai kainos skelbt, kai gaunas, jog vos ne paslauga noredamas padaryti (kad zmogu suorientuot kaip kas) lieki "kaltu" kad "per brangiai" virtuve isigyjai
beje, nepasakyciau kad Alno virtuves labai jau brangios, nes patys kai su projektuku per kelias firmas pasisukinejom, tai Alno netgi pigiau buvo ir uz kaikurias lietuviskas firmeles...nors vistiek mus perdaug pasirode, tai susiradom kas uz mums prieinama kaina su tom paciom medziagoms ir t.t. pasiule
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 16, 17:02)
Na ne, buitine technika jau buvo nupirkta, mes ja is Belgijos atvezem ir ji lauke virtuves visus metus.
O del kainos tai nepyk, bet viesai nenoriu as jos rasyti. Buvo jau cia forume tokia situacija, kai viena is merginu parase savo kaina, tai paskui 5 puslapius kai kurios vare, kad jie 3 virtuves uz jos stalvirsi galetu nupirkti. Nera mano virtuve is pigiuju, bet tai ir ne Scavolini ar Alno virtuviu kaina gavosi. Kaip jau ir rasiau, uz vidutinio lygio lietuviska virtuve sumokeciau 20 proc maziau.
Tuomet suprantama kodel ir nenorima viesai kainos skelbt, kai gaunas, jog vos ne paslauga noredamas padaryti (kad zmogu suorientuot kaip kas) lieki "kaltu" kad "per brangiai" virtuve isigyjai
beje, nepasakyciau kad Alno virtuves labai jau brangios, nes patys kai su projektuku per kelias firmas pasisukinejom, tai Alno netgi pigiau buvo ir uz kaikurias lietuviskas firmeles...nors vistiek mus perdaug pasirode, tai susiradom kas uz mums prieinama kaina su tom paciom medziagoms ir t.t. pasiule
Lilajar, sužavėjai mane savo virtuve, jau skambinau šiandien "Egaviui", apsiklausinėjau kas ir kaip ir kitą savaitę minsiu į Vilnių "gyvai pačiupinėti" bei akis į akį pakalbėti
Teisingai darai, kad kainos nerašai Skirtingi virtuvių dydžiai, skirtingi poreikiai, skirtingi įsivaizdavimai, skirtingos piniginės .
Teisingai darai, kad kainos nerašai Skirtingi virtuvių dydžiai, skirtingi poreikiai, skirtingi įsivaizdavimai, skirtingos piniginės .
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 16, 18:02)
vidutinis (tikrai vidutinis) is "prastesniu" medziagu tamstai paskaiciuotu apie 9500, vadinasi tamsta mokejai apie 12kLt.
Lilajar, labai labai grazi virtuve As irgi noriu blizgios plokstes virsutiniu spinteliu, tik tikriausiai sviesiu Gal bus ne taip sudetinga rasti kokybisku
Abocius, isduok ta firma, kuri kokybiskai dazo blizgias plokstes
QUOTE(vasara77 @ 2008 10 16, 20:24)
Lilajar, labai labai grazi virtuve As irgi noriu blizgios plokstes virsutiniu spinteliu, tik tikriausiai sviesiu Gal bus ne taip sudetinga rasti kokybisku
na jie teikia paslauga mdf dazymo o ju nudazytas dureles baldu gamintojai naudoja, taigi virtuve su ju durelem galima uzsisakyti pas daug ka. Na nemanau kad jie vienteliai lietuvoj tai daro gerai tiesiog as naudojuosi ju paslaugom jau ne vieni metai ir problemu neteko turet. Genmak.
Reksnyte, puiki virtuvė
Apie blizgias plokštes. Tai po to, kai pasidarėm svetainėje blizgaus dažyto mdf ala sekciją, tai virtuvėje tikrai tokio nedaryčiau, nes daugiau nieko neveikčiau - tik valyčiau. Nors ant šviesios gal ne taip matosi