QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 16:26)
man atrodo, kad kampine kriaukle yra gerai tuo, kad po ja i kampine spintele padesi siuksliu deze, pasidarysi sone lentyneles plovikliams beje pas vienus gimines yra kampine kriaukle (bet su "nukirstu" priekiu), tai kiek teko naudotis, tai tikrai patogu
Būtent apie tokią "nukirstu" kampu ir galvoju, bet mąstau, kai virtuvė nedidukė, siekiant sutaupyti vietos, ar kampinė neužima didesnį plotą, lyginant jei būtų stačias kampas (ir kriauklė ne pačiam kampe, o šiek tiek paslinkta iš kampo) QUOTE(Ruti @ 2008 10 15, 09:24)
Pliusai: daugiau vietos liko darbastaliui. Minusu bent jau as nematau jokiu.
Viskas priklauso nuo vietos virtuveje, poziurio ir pripratimo
vat aš ir galvoju, jei kriauklė kampinė, ar tikrai daugiau vietos darbastaliui ??? ar yra kažkokie standartai kampinės kriauklės išmatavimų, na ne mažiau tiek cm?Viskas priklauso nuo vietos virtuveje, poziurio ir pripratimo
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 15, 10:07)
tik tiek kad toks kampas padaro laaaaabai gilias kampines spinteles. pacio kampo, nesulindus iki puses nelabai imanoma pasiekti
Aš moterikė aukšta, tai galvoju, kad man nebūtų problemų beje, dar toks klausimėlis:
kažkur skaičiau, kad patogiausia naudotis, kai yra išdėstymas vadinamuoju trikampiu:
viryklė-plautuvė-šaldytuvas, ar tikrai?