Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Ačiū kas pasisakė aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 16:26)
man atrodo, kad kampine kriaukle yra gerai tuo, kad po ja i kampine spintele padesi siuksliu deze, pasidarysi sone lentyneles plovikliams thumbup.gif  beje pas vienus gimines yra kampine kriaukle (bet su "nukirstu" priekiu), tai kiek teko naudotis, tai tikrai patogu
Būtent apie tokią "nukirstu" kampu ir galvoju, bet mąstau, kai virtuvė nedidukė, siekiant sutaupyti vietos, ar kampinė neužima didesnį plotą, lyginant jei būtų stačias kampas (ir kriauklė ne pačiam kampe, o šiek tiek paslinkta iš kampo) mastau.gif

QUOTE(Ruti @ 2008 10 15, 09:24)
Pliusai: daugiau vietos liko darbastaliui. Minusu bent jau as nematau jokiu.
Viskas priklauso nuo vietos virtuveje, poziurio ir pripratimo mirksiukas.gif
vat aš ir galvoju, jei kriauklė kampinė, ar tikrai daugiau vietos darbastaliui g.gif??? ar yra kažkokie standartai kampinės kriauklės išmatavimų, na ne mažiau tiek cm?

QUOTE(MAMICY @ 2008 10 15, 10:07)
tik tiek kad toks kampas padaro laaaaabai gilias kampines spinteles. pacio kampo, nesulindus iki puses nelabai imanoma pasiekti biggrin.gif
Aš moterikė aukšta, tai galvoju, kad man nebūtų problemų hihihi.gif

beje, dar toks klausimėlis:
kažkur skaičiau, kad patogiausia naudotis, kai yra išdėstymas vadinamuoju trikampiu:
viryklė-plautuvė-šaldytuvas, ar tikrai? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencee: 15 spalio 2008 - 10:06
QUOTE(ABocius @ 2008 10 13, 10:56)
vamdziu jums nepanaikins per visa siena kad ir kaip noretumet, nebent auksciausiame aukste gyvenate, tai tuos vamzdzius pakoreguot gali. Anksciau kainuodavo apie 300-400lt, o firmos nepamenu doh.gif

as ir nenoriu, kad panaikintu, o tik kad sumazintu sienos padengima, vietoj metro butu 20cm smile.gif
o siaip auksciausiam ir gyvenu smile.gif 10am.. kai kur skambinant pasake, kad per aukstai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Drugelis 2 @ 2008 10 15, 08:42)
Gal galit duoti kontaktus?ar cia i Lietuvos dujas kreiptis?
Aciu 4u.gif perskaiciau blush2.gif

i dujas kreiptis smile.gif jie nukreips...
bet man dave tris nr, tai kaina 380-550lt.. doh.gif nepanasi i auksciau minetas blink.gif
gal jums kitus duos numerius blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistaken: 15 spalio 2008 - 10:20
QUOTE(rencee @ 2008 10 15, 10:05)
beje, dar toks klausimėlis:
kažkur skaičiau, kad patogiausia naudotis, kai yra išdėstymas vadinamuoju trikampiu:
viryklė-plautuvė-šaldytuvas, ar tikrai? mastau.gif

Nezinau, kaip del trikampio, bet man baldu gamintojai isaiskino, kad virtuveje viskas turi buti pasiekiama ranka, tai yra pagrindiniai jusu isvardinti dalykai turi buti netoli vienas kito. Pvz dideleje virtuveje negalima ismetyti saldytuvo i viena kampa, kriaukles i priesinga kampa, o virykles dar bala zino kur. Pagal ergonomikos desnius viskas turi buti salia, nes taip yra daug patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis 2 @ 2008 10 14, 19:37)
Sveikos
Norejau paklausti ar teko kam virtuvejai keisti duju skaitiklio vieta?
Jai teko kiek tai kainuoja?

mes keitem. Skambinau i Dujas. Teko apie men laukti. Mokejom 250lt. Cia Kaune
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 17:39)

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai daili virtuvė
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 14, 20:05)
Apatiniame stalciuje po kriaukle ten bus visa kolekcija siuksliadeziu istraukiamu.

Gal dar per anksti klausti, bet mano vyras susižavėjo tokiomis virtuvės plytelėmis wub.gif Ar praktiškos? Netamsina patalpos?
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 10 14, 15:25)
Gal butu galima suzinoti kur virtuves komplektas gamintas? ax.gif

Nepastabejau klausimo. blush2.gif Virtuve gamino Italijoje, www.florida.it, reflex modelis. Ir kaina tikrai ne skavolinio ar alno, o kokiais 40 proc. pigiau. Lietuvoje su sia iranga butu 20 proc. pigiau, nes buvau davusi paskaiciuoti kelioms vidutinio lygio firmoms. TIk medziagos buvo prastesnes.

QUOTE(Toe @ 2008 10 15, 17:59)
Gal dar per anksti klausti, bet mano vyras susižavėjo tokiomis virtuvės plytelėmis  wub.gif Ar praktiškos? Netamsina patalpos?

Na patalpa pas mus atvira, tai netamsina, nezinau tik ar lengva bus priziureti. Nuo baltu dulkiu plaunasi siaip sau, bet gal cia viskas taip plaunasi? doh.gif
Atsakyti
Lilajar,o kaip jus ten uzsakinejot? Kaip su pristatymu?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 10 16, 08:46)
Lilajar,o kaip jus ten uzsakinejot? Kaip su pristatymu?

Na juos Lietuvoje atstovauja Egavis, tai per ji ir uzsakeme. Tik velavo su atvezimu, bet padare papildoma nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 16, 09:53)
Na juos Lietuvoje atstovauja Egavis, tai per ji ir uzsakeme. Tik velavo su atvezimu, bet padare papildoma nuolaida.

aciu ten labai graziu virtuvyciu uzmaciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 16, 10:23)

Labai graži virtuvė, aš kaip supratau tu ją užsisakinėjai su buitine technika iš karto ?
O kokia kaina apytiksliai būtų blush2.gif , jei ne paslaptis
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif
dažnai užsukdavau į šią temelę pasiskaitynėti ax.gif tai dabar nutariau ir aš savo virtuvę parodyti jūsų teismui blush2.gif
user posted image

čia kur skalbimo mašina,tai vietoj jos bus indaplovė ax.gif
user posted image
user posted image
niekaip neišeina nufotkinti visos,nes virtuvės viduryje yra stulpas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reksnyte: 16 spalio 2008 - 13:13