Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Lilajar @ 2008 10 13, 23:34)
Na pagaliau ir as idejau savo virtuves nuotraukas  4u.gif

Gal butu galima suzinoti kur virtuves komplektas gamintas? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
jungiuosi ir aš į kompaniją mirksiukas.gif
Planuojame savo virtuvę, norėčiau jūsų patarimų... perskaičiau senąją temą, lyg susidariau įspūdį, kad kampinė kriauklė nėra gerai (turbūt dėl užimamo didesnio ploto), bet gal kas galėtų pasidalinti savo patirtimi, kokie minusai, gal pliusai aciuks.gif
pas mus bus bendra su svetaine, bet vietos jai nedaug, kampe 218cmx210cm reikia išsitekti (gal U raide, vis dar dėlioju įvairius galimus variantus)... bet man jos didelės kaip ir nereikia, tikiuosi sutilpti, su virykle, kriaukle, indaplove, šaldytuvu ir keliomis spintelėmis mastau.gifmirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 10 14, 14:27)
Sveiki,
jungiuosi ir aš į kompaniją  mirksiukas.gif
Planuojame savo virtuvę, norėčiau jūsų patarimų... perskaičiau senąją temą, lyg susidariau įspūdį, kad kampinė kriauklė nėra gerai (turbūt dėl užimamo didesnio ploto), bet gal kas galėtų pasidalinti savo patirtimi, kokie minusai, gal pliusai aciuks.gif
pas mus bus bendra su svetaine, bet vietos jai nedaug, kampe 218cmx210cm reikia išsitekti (gal U raide, vis dar dėlioju įvairius galimus variantus)... bet man jos didelės kaip ir nereikia, tikiuosi sutilpti, su virykle, kriaukle, indaplove, šaldytuvu ir keliomis spintelėmis  mastau.gifmirksiukas.gif

man atrodo, kad kampine kriaukle yra gerai tuo, kad po ja i kampine spintele padesi siuksliu deze, pasidarysi sone lentyneles plovikliams ir nebereiks sukti galvos del kampines spinteles ir visokiu gudriu mechanizmu thumbup.gif beje pas vienus gimines yra kampine kriaukle (bet su "nukirstu" priekiu), tai kiek teko naudotis, tai tikrai patogu
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 16:26)
man atrodo, kad kampine kriaukle yra gerai tuo, kad po ja i kampine spintele padesi siuksliu deze, pasidarysi sone lentyneles plovikliams ir nebereiks sukti galvos del kampines spinteles ir visokiu gudriu mechanizmu  thumbup.gif  beje pas vienus gimines yra kampine kriaukle (bet su "nukirstu" priekiu), tai kiek teko naudotis, tai tikrai patogu

Man,tai super idėja šiukšlių dėžė padaryta stalčiuje thumbup.gif O kriauklė kampe man atrodo taip nepatogu unsure.gif
Lilajar-kur tu numačius turi šios šventovės vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 14 spalio 2008 - 16:16
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 14, 16:15)
Man,tai super idėja šiukšlių dėžė padaryta stalčiuje  thumbup.gif    O kriauklė kampe man atrodo taip nepatogu  unsure.gif

as sneku apie toki varianta, kai yra nukirstas kampas. tada nematau kam cia buti nepatogu... juk cia nesiskiria niekuo nuo tiesios vietos...
user posted image
man pvz is esmes nepatinka nei vienas kampines spinteles mechanizmas. todel jei virtuvej yra vietos ir galima sau leisti ja padaryti tustesne, tai ten deciau siukslių kibira. o siuksles stalciuje man nelabai patiko, bent jau toks variantas koki as maciau (labai maza siuksledeze telpa)
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 17:39)
as sneku apie toki varianta, kai yra nukirstas kampas. tada nematau kam cia buti nepatogu... juk cia nesiskiria niekuo nuo tiesios vietos...

Na,čia variantas tikrai neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
Norejau paklausti ar teko kam virtuvejai keisti duju skaitiklio vieta?
Jai teko kiek tai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 14, 17:15)
Man,tai super idėja šiukšlių dėžė padaryta stalčiuje  thumbup.gif    O kriauklė kampe man atrodo taip nepatogu  unsure.gif

Apatiniame stalciuje po kriaukle ten bus visa kolekcija siuksliadeziu istraukiamu.
Atsakyti
QUOTE(Drugelis 2 @ 2008 10 14, 19:37)
Sveikos
Norejau paklausti ar teko kam virtuvejai keisti duju skaitiklio vieta?
Jai teko kiek tai kainuoja?

paskaityk bent pirma temos puslapi 4u.gif arba visa tema, jos tik 5psl, tikrai jau buvo sneketa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 10 14, 14:27)
Sveiki,
jungiuosi ir aš į kompaniją  mirksiukas.gif

Pas mane yra kampine kriaukle ir as ne kiek del to nesiskundziu. Tiesiog kitaip jai pastatyti nebuvo vietos, nes virtuve nediduke. Pliusai: daugiau vietos liko darbastaliui. Ir man asmeniskai graziau, kai mazoje virtuveje pagrindine vieta uzima ne kriaukle, o kaitlente ir darbastalis. Minusu bent jau as nematau jokiu.
Viskas priklauso nuo vietos virtuveje, poziurio ir pripratimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(z/d @ 2008 10 13, 19:00)
mes visai neseniai perkėlėm dujų skaitiklį, net du kartus, nes iš pradžių galvojau, kad pavyks išvengti virinimo darbų (nes tam reikia atjungti dujas visam namui). Atėjo meistras, kurį mums Lietuvos dujos nurodė (dar ir firmą buvo nurodę, bet sakė, kad brangiau ima) ir labai greitai, per ne pilną valandą padarė. kainavo, jei be virinimo, 250 lt, su virinimu kažkiek daugiau, bet ne žymiai  ax.gif

Gal galit duoti kontaktus?ar cia i Lietuvos dujas kreiptis?

QUOTE(dute_a @ 2008 10 15, 00:36)
paskaityk bent pirma temos puslapi 4u.gif arba visa tema, jos tik 5psl, tikrai jau buvo sneketa 4u.gif

Aciu 4u.gif perskaiciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 17:39)

As norejau irgi taip daryti kriaukle savo virtuvej,tai tas kur braize man pasake,kad tipo jai taip darysiu tai kazkaip kampas negraziai gausis g.gif bet maciau jau ne vienoj virtuvej taip kriaukle ir man tai viskas normaliai atrodo,tikriausiai braizyt tingejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis 2 @ 2008 10 15, 08:42)
As norejau irgi taip daryti kriaukle savo virtuvej,tai tas kur braize man pasake,kad tipo jai taip darysiu tai kazkaip kampas negraziai gausis g.gif bet maciau jau ne vienoj virtuvej taip kriaukle ir man tai viskas normaliai atrodo,tikriausiai braizyt tingejo g.gif

tik tiek kad toks kampas padaro laaaaabai gilias kampines spinteles. pacio kampo, nesulindus iki puses nelabai imanoma pasiekti biggrin.gif
Atsakyti