Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 18, 19:29)
buvo tyla o per kelias dienas tokios karstos diskusijos cia uzvire  lotuliukas.gif
cobre o tu savo virtuve buvai idejus ar as praziopsojau  g.gif butu idomu paziuret  ax.gif

o as tai net kaip tai apie ta tarpa nepagalvojau  ax.gif  db tai zinosiu kad teks del to kalbetis  mirksiukas.gif
Abociau gal gali siek tiek padeti atsiunte man nauja projekteli bet kai ji pamaciau tai  doh.gif  nezinau kaip tai man nelabai vel o norisi greiciau uzsakyti
bandau ideti ir pakomentuoti
user posted image
user posted image
tai jei vaziuoti is kaires i desne ta spintute siaura ir saldytuvas tokio aukscio ir liks nes ten duju skaitliukas toliau spintutes bus siek tiek kokiu 20cm auksciau (as apie pakabinamas) kriaukle desiu L raide, prie saldytuvo indaplove tada kriaukle tada dujine baro nebus, ta prasme bandysiu ta dalyka ale valgomojo stalu padaryti  bus viskas viename aukstyje gartraukis imontuojamas ir mes jau ji turim  smile.gif
aisku pasiulymu laukiu ir is kitu  blush2.gif man jau visiskai galva skauda ir taip ir taip na nzn kaip cia geriau daryti gal sakau su jusu pagalba bus greiciau nes jau Mb nori uzstata duot kad pradeti nes ir lubas jau padare ir t.t., vakar jau kaip ir sienas sutvarke liks dazyti ir laminatas  smile.gif na ir buitine technika susipirkti  rolleyes.gif
o beje kur kas pirko keli pazystami pirko Alytuje ten tipo jie pasiskaiciavo kad pigiau  mirksiukas.gif ar kas pirkot ten  smile.gif

Papildyta:
o beje kas liecia elektrio man o Mb ir skyles pats dauze nuo to kaina prilauso taip kaip jis pas mane auksarankis pats butu ir pasijunges ale kad pries tai kas dare elktra tai  doh.gif baisu nei baisiau buvo padaryta tai ir kvietemes kad perdarytu. tai uz taska mokejom 35lt o kaip pas jus bus

Laba vakara,mergaites smile.gif

Cia toks pastebejimas, o tu nenori virsutines kampines spinteles irgi kaip ir apacioje daryti 90 laipsniu kampu? Ir dar toks klausymas, o kokios spalvos vyraus virtuveje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 18 lapkričio 2008 - 21:58
QUOTE(Yoli @ 2008 11 18, 22:57)
Cia toks pastebejimas, o tu nenori virsutines kambines spinteles irgi kaip ir apacioje daryti 90 laipsniu kampu?  Ir dar toksklausymas,okokios spalvos vyraus virtuveje?  ax.gif

man jau bloga nuo apmastymu doh.gif MB zyzia kad davau mastyk reikia uzsakineti doh.gif
o spalvos tai bus apatines spintutes tamsios virsutines sviesios ir dar bandysiu ideti su stiklu matiniu smile.gif stalvirsis sviesus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 18 lapkričio 2008 - 22:00
QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 18, 23:59)
man jau bloga nuo apmastymu  doh.gif  MB zyzia kad davau mastyk reikia uzsakineti  doh.gif
o spalvos tai bus apatines spintutes tamsios virsutines sviesios ir dar bandysiu ideti su stiklu matiniu  smile.gif stalvirsis sviesus  smile.gif

Zinai ka as mastau, cia jau biski maziau fukcijos, taciau dizaino atzvilgiu, pas tave virtuveje vyrauja kampas, nuozulnumas, apvalumas, laipteliai ir pan. biski vientisumo norisi smile.gif bent jau man ax.gif o kampine spintele bus kokio tipo? kampine ar kampine tiesi?
Atsakyti
bus staciu kampu na tipo kaip L smile.gif o ta pakabinama spintute bus tokio pat aukscio kaip ir kitos pakabinamos smile.gif gaila kad istryniau senesnius brezinius doh.gif tai esminis pakeitimas tai virs indaploves turejo buti ale dar tokia spinta na kaip ir indauja jos paskirtis butu bet jau tuomet darbastalio nelieka visiskai doh.gif tai as ta indauja ismeciau o meistrai pamirso spintute pakabinama padaryti tokio pat aukscio kaip ir kitos smile.gif
o jei as sitas pakabinamas spintutes na kur prie saldytuvo sitoje sienoje padaryciau stiklas o dureles stumdomos g.gif a kaip jus manot
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 19, 00:21)
bus staciu kampu na tipo kaip L  smile.gif o ta pakabinama spintute bus tokio pat aukscio kaip ir kitos pakabinamos  smile.gif  gaila kad istryniau senesnius brezinius  doh.gif tai esminis pakeitimas tai virs indaploves turejo buti ale dar tokia spinta na kaip ir indauja jos paskirtis butu bet jau tuomet darbastalio nelieka visiskai  doh.gif  tai as ta indauja ismeciau o meistrai pamirso spintute pakabinama padaryti tokio pat aukscio kaip ir kitos  smile.gif
o jei as sitas pakabinamas spintutes na kur prie saldytuvo sitoje sienoje padaryciau stiklas o dureles stumdomos  g.gif  a kaip jus manot

O bendra patalpa bus su svetaine? ir is svetaines puses matysis tiesiai tie stiklai? O apie koki stikla kalba eina, matini ar tamsinta?
Atsakyti
na galima sakyti sedint ant sofkes ir darant drinks_cheers.gif ziuresiu tiesiai i ta siena
o stikla tai jauciu matini g.gif
Atsakyti
Stumdomos durys tai yra ganetinai idomus sprendimas, manau gerai sukomponavus jis atrodytu graziai smile.gif galbut pagalvociau apie tamsinta, zinoma nuo atspalviu ir bendros erves daug kas priklauso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 18 lapkričio 2008 - 22:58
kazi kur galeciau akis paganyti i tamsinta g.gif gal nesu macius ax.gif
na man jau net akis skauda vartant puslapius internete vaikstau ratais po namus o pikciausia metro nera tai negaliu daug ka nuveikt varysiu ryt pirkt ir tada tai jau bus lotuliukas.gif
siaiap idomu kaip protingai padaryti ale valgomojo stala sujungta vienu stalvirsiu na tikiuosi aiskiai paklausiau rolleyes.gif
na labanaktis visiems susitiksim ryt nes genialios mintys ateina man nakti as nesapnuoju o mastau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 11 18, 14:19)
na paminekit kokias 2-3 firmas, paziuresim ar jus cia realiai kalbat, ar tik is "moterisko solidarumo". labai keista ir neitiketinai atrodo, kad susidurdamas su daugeliu konkreciu firmu kitokio standarto kaip 60cm, idomu, kur visos firmos dingsta nuo manes, tos kurios daro 55cm?

Viena is ju "Alno"(mano virtuve). Ir ta-55cm tarpa daro del integruotu saldytuvu.

O jusu postai parodo jusu kulturos lygi. Yra labai daug protingu meistru, bet jie taip i "padanges nesikelia".
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 18, 21:42)
o vat cia tai pats durniausias dalykas i lauka tai toje vietoje kur db nabagas radiatorius matosi ten darysim kokia tai spintute ale batams  doh.gif vienu zodziu baaisu

Aš gal daryčiau kažką panašaus į:

user posted image

arba:
user posted image

Žinoma, čia neprooporcingai, reiktų žiūrėti atstumus, matmenis ir pan. smile.gif

Vistik siūlau pagalvoti apie plautuvės perkėlimą prie indaplovės, nes taip pasidarysi naudingą plotą darbastaliui tarp jos ir viryklės 4u.gif
Bet kuriuo atveju indaplovę "prilipdyčiau" prie plautuvės rolleyes.gif Pas mus tarp jų yra 40 cm pločio spintelė ir tai erzina...

QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 18, 22:48)
na galima sakyti sedint ant sofkes ir darant  drinks_cheers.gif  ziuresiu tiesiai i ta siena
o stikla tai jauciu matini  g.gif

Dar yra toks stiklas dryžiukais - vienas matinis, kitas skaidrus - pairšius jo ne lygus, o truputį banguotas. Man jis gražiai atrodo, o svarbiausia, kad dėmių ant tokio nelabai matosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 18, 18:08)
Aciu, bet iki pabaigos toli grazu, tiesiog isikeleme, kai tai tapo imanomo ir tiek. net nesivercia liezuvis sakyti, kad baiginejame, nes pabaigos nematyti, darbai vyksta toliau cool.gif virtuves kedziu jau kaip noriu, net nusiziurejau kokias, kol ju nera, negaliu ir sienos tapetuoti, su dabartinemis laikinomis is tos sienos migom nieko neliks doh.gif  tapeta noriu nuskanuoti ant pleveles ir ja klijuoti ant saldytuvo. nepatiks - nuplesiu, bet pabandyti labai noriu.

Cobre, puiki virtuve wub.gif
Su tapeto skanavimu ir as ideja turiu, tik klijuot noreciau ant stiklines pertvaros (mazdaug 1m plocio), kuri turetu atskirt valgomaji nuo virtuves "darbiniu" spinteliu, kadangi viskas vienoj erdvej doh.gif . Gal zinai kas tai daro Kaune, nes as kolkas tik viena tel.susiradau.
O tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu stalvirsis detas? Idomu kaip tas krastas kur prie lango "apdirbras" (silikonas+ kantelis koks nors, gal nuotr.is arciau butu galima). Pas mus irgi langas panasiai ir stalvirsio noreciau "ant sienos", tik nelabai isivaizduoju kaip tas krastas atrodo. Gal aiskiai cia sumaliau, suprasi ko noriu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2008 11 19, 01:35)
Cobre, puiki virtuve wub.gif
Su tapeto skanavimu ir as ideja turiu, tik klijuot noreciau ant stiklines pertvaros (mazdaug 1m plocio), kuri turetu atskirt  valgomaji nuo virtuves "darbiniu" spinteliu, kadangi viskas vienoj erdvej doh.gif . Gal zinai kas tai daro Kaune, nes as kolkas tik viena tel.susiradau.
O tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu stalvirsis detas? Idomu kaip tas krastas kur prie lango "apdirbras" (silikonas+ kantelis koks nors, gal nuotr.is arciau butu galima). Pas mus irgi langas panasiai ir stalvirsio noreciau "ant sienos", tik nelabai isivaizduoju kaip tas krastas atrodo. Gal aiskiai cia sumaliau, suprasi ko noriu lotuliukas.gif

nemanau, kad bus problema rasti, tikiuosi reklamos agenturos daro tai. siaip fototapetu temoje yra kazkas apie tai rasyta.
taip deta tokia pati plokste, tik plonesne. krastuka nufotografuosiu kada. parasyk man i az dabar, tai kai padarysiu fotke, tai imesiu tau. kitaip pamirsiu blush2.gif bet viskas ten normaliai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti