Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Dabar is patirties:
pas mane tarpas 55 cm. kartais dauzau galva i virsutines spinteles rankenele, plaunant ka nors plautuveje doh.gif Taip pat ieskojau plyteles tarp stalvirsio , tai susiduriau su dar viena problema: arba plyteles 25 cm plocio, tai reikia dar dekoro 5 cm idet, o man negrazu schmoll.gif . Arba plyteles 30 cm, tada man tos 5 cm reikia nupjauti verysad.gif . Reziume: butu 60 cm nei galvos nedauzyciau, nei su plytelem problemos netureciau.
Ir dar, tarpa 55 cm pasiule dizaineris, aklai pasitikejau, o reikejo daugiau pasidomet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 11 18, 16:24)
Dabar is patirties:
pas mane tarpas 55 cm. kartais dauzau galva i virsutines spinteles rankenele, plaunant ka nors plautuveje doh.gif Taip pat ieskojau plyteles tarp stalvirsio , tai susiduriau su dar viena problema: arba plyteles 25 cm plocio, tai reikia dar dekoro 5 cm idet, o man negrazu schmoll.gif . Arba plyteles 30 cm, tada man tos 5 cm reikia nupjauti verysad.gif . Reziume: butu 60 cm nei galvos nedauzyciau, nei su plytelem problemos netureciau.
Ir dar, tarpa 55 cm pasiule dizaineris, aklai pasitikejau, o reikejo daugiau pasidomet blink.gif

Todel as ir kartoju, kiekvienu atveju yra individualu, asmeniskai as kaip dizainere projektuoju 60cm ir del plyteliu ir galvos, buna atveju,kad del plyteliu reikia ir mazesni arba didesni tarpa daryti, bet cia jau vadinama-bendravimu su klientu...
Atsakyti
Isvada is diskusijos viena: kiekvienam individualus atstumas tarp spinteliu reikalingas, kad galvos nesidauzytu, kad puoduose gaminamas maistas gerai matytusi ir panasiai. Tam ir gaminames virtuves pagal savo individualius poreikius. Atsibodo skaityt tuos apsizodziavimus ir bandymus pasirodyti pranasesniam tuo klausimu, nuobodu pasidare.
Atsakyti
Nežinau koks pas mus buvo tarpas tarp spintelių - man rodos 60cm. Spintelės horizontalios, 2 eilėm. Viršutinė eilė - jau kiek aukštokai, bet taip nei labai patogu, nei nepatogu. Labai neerzino. Kai pardavėm butą, buto pirkėjai buvo sužavėti - šitoks patogumas sako, lyg pagal mus būtų padaryta bigsmile.gif O jie abu už mus buvo aukštesni maždaug po 10 cm. Taigi - atstumas tarp spintelių yra labai individualus reikalas, ir turi būti sprendžiamas kiekvienoje situacijoje atskirai. Kai reikės vėl gamintis virtuvę , būtinai apvažiuosiu salonos, padarinėsiu spinteles, 'prisimatuosiu' stalviršio aukštį, ir tada tik nuspręsiu. Patarimai internete čia nepadės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 11 18, 15:19)
na paminekit kokias 2-3 firmas, paziuresim ar jus cia realiai kalbat, ar tik is "moterisko solidarumo". labai keista ir neitiketinai atrodo, kad susidurdamas su daugeliu konkreciu firmu kitokio standarto kaip 60cm, idomu, kur visos firmos dingsta nuo manes, tos kurios daro 55cm?

Tikrai ne is moterisko solidarumo taip kalbu, Kaip minejau, kad pati is pat pradziu nustebau del tokio atstumo tarp spinteliu. Be abejo paminesiu firmas. 'Alantas" (si firma man ir pagamino), 'Hanak', pvz. vienos firmos (pavadinimo nepamenu, bet jei jus susije siame versle, tai zinosite Kauno raj, Domeikava, direktorius Saulius)projektuotojas man apskiritai siule 50cm. Tai su juo labai arsi diskusija gavosi, nes as nenorejau jo net klausyti del tokio mazo atstumo, o jis mane tikino, kad pas ji pati toks atstumas, o jis toks aukstas vyras, tai nelabai patikejau jam. Kai ''Alantas" man projektavo, tai is karto pasake 55 cm atstuma. As norejau 60 cm, nes mano maisytuvas aukstas, pergyvenau, kad negraziai atrodys. Bet mane itikino daryti 55, vienas is argumentu buvo,kad as neauksta, o spinteles 80 cm ilgio. Likau patenkinta. Bet pritariu issakytai nuomonei, kad atstumas tarp spinteliu tai individualus reikalas .Kas gerai vienam , kitam blogai. Kiekviena imone nusistato savo standartus, bet uzsakovas visada gali ju nustatytus standartus pakoreguoti del savo patogumo.
Atsakyti
Uch, kokios čia karštos diskusijos užvirė biggrin.gif Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi smile.gif Dabar pas mus bute spintelių apačia nuo stalviršio yra 49 cm ir man yra patogu, niekas netrukdo. Plytelių suklijuotos dvi eilės (A-25 cm). Mano ūgis yra 171 cm rolleyes.gif Kas dėl gartraukio, tai jis pas mus 70 cm nuo stalviršio - labai nenorėčiau, kad būtų žemiau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 18 lapkričio 2008 - 15:15
Va jeeeeee,kad prirasyta doh.gif net ner laiko skaityt.Sumakalavot prota su tais cm........Lakstem sian su reikalais del elektros,susiradom kita elektrika,atrodo rimciau nei pastarasis.....
Cobre-parodyk virtuve mirksiukas.gif plyzzzzz,motera su skoniu,turetu but liuks
Atsakyti
buvo tyla o per kelias dienas tokios karstos diskusijos cia uzvire lotuliukas.gif
cobre o tu savo virtuve buvai idejus ar as praziopsojau g.gif butu idomu paziuret ax.gif

o as tai net kaip tai apie ta tarpa nepagalvojau ax.gif db tai zinosiu kad teks del to kalbetis mirksiukas.gif
Abociau gal gali siek tiek padeti atsiunte man nauja projekteli bet kai ji pamaciau tai doh.gif nezinau kaip tai man nelabai vel o norisi greiciau uzsakyti
bandau ideti ir pakomentuoti
user posted image
user posted image
tai jei vaziuoti is kaires i desne ta spintute siaura ir saldytuvas tokio aukscio ir liks nes ten duju skaitliukas toliau spintutes bus siek tiek kokiu 20cm auksciau (as apie pakabinamas) kriaukle desiu L raide, prie saldytuvo indaplove tada kriaukle tada dujine baro nebus, ta prasme bandysiu ta dalyka ale valgomojo stalu padaryti bus viskas viename aukstyje gartraukis imontuojamas ir mes jau ji turim smile.gif
aisku pasiulymu laukiu ir is kitu blush2.gif man jau visiskai galva skauda ir taip ir taip na nzn kaip cia geriau daryti gal sakau su jusu pagalba bus greiciau nes jau Mb nori uzstata duot kad pradeti nes ir lubas jau padare ir t.t., vakar jau kaip ir sienas sutvarke liks dazyti ir laminatas smile.gif na ir buitine technika susipirkti rolleyes.gif
o beje kur kas pirko keli pazystami pirko Alytuje ten tipo jie pasiskaiciavo kad pigiau mirksiukas.gif ar kas pirkot ten smile.gif

Papildyta:
o beje kas liecia elektrio man o Mb ir skyles pats dauze nuo to kaina prilauso taip kaip jis pas mane auksarankis pats butu ir pasijunges ale kad pries tai kas dare elktra tai doh.gif baisu nei baisiau buvo padaryta tai ir kvietemes kad perdarytu. tai uz taska mokejom 35lt o kaip pas jus bus
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 18, 18:29)
buvo tyla o per kelias dienas tokios karstos diskusijos cia uzvire  lotuliukas.gif
cobre o tu savo virtuve buvai idejus ar as praziopsojau  g.gif butu idomu paziuret  ax.gif

o as tai net kaip tai apie ta tarpa nepagalvojau  ax.gif  db tai zinosiu kad teks del to kalbetis  mirksiukas.gif
Abociau gal gali siek tiek padeti atsiunte man nauja projekteli bet kai ji pamaciau tai  doh.gif  nezinau kaip tai man nelabai vel o norisi greiciau uzsakyti
user posted image
user posted image
tai jei vaziuoti is kaires i desne ta spintute siaura ir saldytuvas tokio aukscio ir liks nes ten duju skaitliukas toliau spintutes bus siek tiek kokiu 20cm auksciau (as apie pakabinamas) kriaukle desiu L raide, prie saldytuvo indaplove tada kriaukle tada dujine baro nebus, ta prasme bandysiu ta dalyka ale valgomojo stalu padaryti  bus viskas viename aukstyje gartraukis imontuojamas ir mes jau ji turim  smile.gif
aisku pasiulymu laukiu ir is kitu  blush2.gif man jau visiskai galva skauda ir taip ir taip na nzn kaip cia geriau daryti gal sakau su jusu pagalba bus greiciau nes jau Mb nori uzstata duot kad pradeti nes ir lubas jau padare ir t.t., vakar jau kaip ir sienas sutvarke liks dazyti ir laminatas  smile.gif na ir buitine technika susipirkti  rolleyes.gif
o beje kur kas pirko keli pazystami pirko Alytuje ten tipo jie pasiskaiciavo kad pigiau  mirksiukas.gif ar kas pirkot ten  smile.gif

Papildyta:
o beje kas liecia elektrio man o Mb ir skyles pats dauze nuo to kaina prilauso taip kaip jis pas mane auksarankis pats butu ir pasijunges ale kad pries tai kas dare elktra tai  doh.gif baisu nei baisiau buvo padaryta tai ir kvietemes kad perdarytu. tai uz taska mokejom 35lt o kaip pas jus bus

O cia po desine kas? Ne baras,cia stalas stoves?
Tiesa mano virtuves planas ir labai panasus,tik kriaukle zadu det kampine,na ta kur gerai prieinama,o orkaite gausis per vidury virtuves.Stala galvoju det po langu kaireje. Neturiu plane nei baro,nei salos.Nes tada 35 m2 kvadratai bus vien tik virtuve,o cia turi tilpt ir svetaine.

Na,va ABociau tark zody apie LED placiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 18, 19:02)
O cia po desine kas? Ne baras,cia stalas stoves? 
  Tiesa mano virtuves planas ir labai panasus,tik kriaukle zadu det kampine,na ta kur gerai prieinama,o orkaite gausis per vidury virtuves.Stala galvoju det po langu kaireje. Neturiu plane nei baro,nei salos.Nes tada 35 m2 kvadratai bus vien tik virtuve,o cia turi tilpt ir svetaine.

na net nzn kaip pavadinti ale stalas bet po juo dar tokia kaip spintute noriu daryt
siap tas ale stalas turi atskirti ir svetaine smile.gif labai durnas musu isplanavimas galejom isgriauti tik viena siena skiriancia virtuve nuo koridoriaus ir db is L raides bandom padaryti virtuve su svetaine mazasis bruksnelis virtuve ir tada svetaine na vienu zodziu doh.gif po desine yra langas galima po juo ka tai sumastyti bet o kaip tada atskirti protingai erdves g.gif siaip jei dujine perkelti prie kitos sienos tai del gartraukio nzn kaip bus nes butent toje vietoje yra kaminas ir isvesta ventiliacija smile.gif kitur ja vest nelabai gal ir galima butu nes sienu storumas doh.gif siaip gal ir geresnis varinatas bus kai dujine kitur bet del ventiliacijos norisi palikti ja ten kur ir yra siuo metu
o kas liecia apsvietimo as jau pas draugus pas svogeri apsiziurejau tai baldininkai is karto dienos sviesos lempas imontavo o ijungimas pas juos padarytas galima jungikliun ir + dar prie sviestuvo yra atskiros knopkutes kad ijungt tai as nusikopijuosiu nuo svogerio nes patioko kaip padaryta tai ir + dar tie patys baldininkai mums darys tai jau speju padarys gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 18, 17:29)
Abociau gal gali siek tiek padeti atsiunte man nauja projekteli bet kai ji pamaciau tai  doh.gif  nezinau kaip tai man nelabai vel o norisi greiciau uzsakyti

Man negražu tai, kad spintelių viršutinė riba nevienoda.. Arba mažinčiau pakabinamas, arba prieky padaryčiau negilią atvirą lentynėlę (minėjai, kad toje vietoje bus skaitliukas). O kas toje vietoje, kur perbraukta skersai? Ar indaplovė šalia plautuvės?
Truputį darko vaizdą rankenėlių išdėstymas - vienur horizontalios, kitur vertikalios ax.gif

Dešinėj langas - tai čia kurioj vietoj? Ar žiūrint į vertikalų brėžinį gaunasi kairėj blush2.gif ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 18 lapkričio 2008 - 18:41
rankeneles dar neesme jau cia pasimokiau seku turbut kokia 5tema g.gif jos tikrai bus visos horizontalios ax.gif
na jei as stoveciau ziureciau i savo virtuve tai taip po kaire langas per kokius 3 zingsnius ilgio tada tiesiai siena kur saldytuvas, indaplove ir tada po desine dujine ir t.t vat dabar tik pamaciau kad as puses sumaisiau ax.gif o skaitliukas jau ten yra ir niekas jo neperdedines smile.gif o pakabinamos bus tokio aukscio kaip visos vienodo aukstesnes nei saldytuvas unsure.gif ir MB trecia karta jau neperdarines tos budos nes ten vamzdis dar pasleptas doh.gif teks ka tai menisko galvot kad taip i akis nekristu mirksiukas.gif
Atsakyti