QUOTE(ABocius @ 2008 11 18, 03:11)
Aciu uz komplimenta taip forumo as nelaikau literaturiniu bureliu, todel perdaug nekreipiu demesio i takta. man svarbiau duoti patarima ir kad jis nebutu klaidingas, o ne kad graziai skambetu. be to labai nemegstu, kai snekama tai ko nezinoma, protingiau butu patyleti.
prasom tik koks skirtumas kur zmogus bendrauja, ar ofise, ar internete, mandagumas ir taktiskumas visada pageidaujamas. Manau ir jums nepatinka, kai su jumis kalbama is auksto, ypac, tada, kai einate ten, kur nei velnio nieko nenusimanote , tarkim i VMI. tas pats ir cia, nejaugi tai, jog mes nematome vienas kito, jau suteikia mums teise netaktiskai elgtis? patarimas ir neturi graziai skambeti, negaliu jums nurodyti, kaip tai turi buti daroma, tiesiog bandau paprasyti truputi pagarbos bendravime . Tarp kitko, viso to mokoma tikrai ne literaturiniuose bureliuose
o juk taip sauniai pradejote, ir tuo metu jusu patarimai tikrai nebuvo maziau tikslus ir naudingi. Gal tuo metu ta literaturini bureli lankete?
cia aisku neesminis dalykas, svarbu patarimai ir diskusijos butu kazkam naudingi.
Papildyta:
QUOTE(ABocius @ 2008 11 18, 03:11)
na snekam neapie visikai skirtingus dalykus. as sneku apskritai apie visus variantus ir sakau, kad negalima teigti, jog jokio rysio tarp pakabinamu spinteliu ir gartraukio spinteles nera. o kaikam atrodo, poriesingai, nes zmogus nezino, kad kaikam patinka sulyginti gartraukio spintele su gretimomis.
bet kai kam ir nepatinka , ir tie kam nepatinka darys taip, kaip mallena ir sake, kabins 50 cm aukstyje ir visai nederins.o gal del virtuves isplanavimo ir nera butina kartais derinti gartraukio ir spinteliu auksti , tarkim, jei spinteles ir gartraukis prie slirtingu sienu, gal tada ir logiska butu kabinti jas zemiau, o ne staipyti, kaip kad as darau .
o man virtuve baige galutinai. viskas ok, tik rankeneles man baisios aisku, kaltinti, kaip ir nera ko, nes rinkausi pati. bet, kad nera is ko rinktis
bent jau tokiu, kaip as noreciau, neradau