Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(axa @ 2008 11 10, 12:00)

2. Vėlgi populiarus variants, orkaitė atskirai nuo kaitlentės. Gartraukis virš kaitlentės. O kaip dėl orkaitės garų? Juk gaminimo metu iš jos sklinda ir garai, ir kvapai... Prieš tai turėjau orkaitę su garo išvedimu - ohoho kaip ten duodavo garas. Bet viršuj kabojo gartraukis tai viskas ok. Kaip šiuo atveju?  g.gif

Va del tos priezasties ir bus mano orkaite iprastoje vietoje,po kaitlente.Pazystama labai gailisi,kad orkaite 'pasikabino' virsuje,garas tai eina,o gartraukis nera pajegus pagaut garu einanciu y sonus g.gif
Atsakyti
Hm, nu pašnekėjau telefonu, tai sako koks jums skirtumas? mes išvis pamiršome priskaičiuoti pritraukėjus, tai jums be paskaičiavimo sudėjome. Tai klausiu kodėl ne blum, o tai sako, kad šitie gi geresni, o ten blum'o tik vardas. Nu šakės, aš tai aišku ir nežinau, kurie geresni, o kurių tik vardas, bet susinervinau juodai. Kas turit BLUM, ar TYLIAI BE JOKIO GARSO užsidaro iki pat pat galo? Nu nes man, kaip ir rašiau, vistiek būna nestiprus trenksmas. Tai sako, jums dabar pakeisti į blum visus lankstus? Tai jaučiu jie išvis man gali sumachinuoti taip, kad uždės blum lankstus, bet be pritraukėju ir sakys džiaukis dabar, turi vardą. Esu pasimetus. Šiandien arba ryt dirikas atvažiuos, nebežinau jau kas čia bus.. gaila, kad neturiu su kuo palyginti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 10, 12:22)
Hm, nu pašnekėjau telefonu, tai sako koks jums skirtumas? mes išvis pamiršome priskaičiuoti pritraukėjus, tai jums be paskaičiavimo sudėjome. Tai klausiu kodėl ne blum, o tai sako, kad šitie gi geresni, o ten blum'o tik vardas. Nu šakės, aš tai aišku ir nežinau, kurie geresni, o kurių tik vardas, bet susinervinau juodai. Kas turit BLUM, ar TYLIAI BE JOKIO GARSO užsidaro iki pat pat galo? Nu nes man, kaip ir rašiau, vistiek būna nestiprus trenksmas. Tai sako, jums dabar pakeisti į blum visus lankstus? Tai jaučiu jie išvis man gali sumachinuoti taip, kad uždės blum lankstus, bet be pritraukėju ir sakys džiaukis dabar, turi vardą. Esu pasimetus. Šiandien arba ryt dirikas atvažiuos, nebežinau jau kas čia bus.. gaila, kad neturiu su kuo palyginti verysad.gif

Nuvaziuokite i kokia baldu parduotuve ir padarinekit stalcius su BLUM( Sonuose yra uzdetas plastmasiukas su BLUM logo , )pasiskalbekite su baldu pardavejais, apsimeskite kad domites ir pan mirksiukas.gif . Arba nulekite iki Furnitano( Vilniuje Savanoriu pr. gale) kur priekiauja BLUM mechanizmais. Aisku jei turite galimybe.
Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 10 lapkričio 2008 - 11:31
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 11 10, 11:27)
Nuvaziuokite i kokia baldu parduotuve ir padarinekit stalcius su BLUM( Sonuose yra uzdetas plastmasiukas su BLUM logo , )pasiskalbekite su baldu pardavejais, apsimeskite kad domites ir pan mirksiukas.gif . Arba nulekite iki Furnitano( Vilniuje Savanoriu pr. gale) kur priekiauja BLUM mechanizmais. Aisku jei turite galimybe.
Sekmes Jums 4u.gif

dėkuj smile.gif ale stalčiuose tai blum ir sudėti, čia dėl spintelių durelių lankstų kalba eina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 10, 12:32)
dėkuj smile.gif ale stalčiuose tai blum ir sudėti, čia dėl spintelių durelių lankstų kalba eina.. g.gif

Tai ten pat FUrnitane ( ar kur priekiauja BLum) ir galima padarinet spinteles, paziuret kokie lankstai, pajusite ar taip pat veikia.
Pas mane tokia pat situacija buvo. Virtuve grazi, ispudinga, as laiminga buvau thumbup.gif O po kazkiek laiko "atsigavau" ir pradejau suvokti kad kazkaip negerai man dureles atsidaro schmoll.gif , kietai, nemaloniai. Tai vat.. Jums gerai, kad Jus iskart susivoket, tai gal ir pasieksite savo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 11 10, 11:41)
Tai ten pat FUrnitane ( ar kur priekiauja BLum) ir galima padarinet spinteles, paziuret kokie lankstai, pajusite ar taip pat veikia.
Pas mane tokia pat situacija buvo. Virtuve grazi, ispudinga, as laiminga buvau thumbup.gif O po kazkiek laiko "atsigavau" ir pradejau suvokti kad kazkaip negerai man dureles atsidaro schmoll.gif , kietai, nemaloniai. Tai vat.. Jums gerai, kad Jus iskart susivoket, tai gal ir pasieksite savo thumbup.gif .

Taip, būtinai šiandien nuvažiuosim, apžiūrėsim. Vat atsidaro pas mus minkštai, tik užsidaro su garseliu smile.gif
oij, galvasopis man su tais lankstais. Įdomu, ar patys paprasčiausi blumai vistiek tylūs yra ar dar prie jų reikia ir stabdžių papildomų g.gif Na, išsiklausinėsiu toj pardėj, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 10, 12:49)
Taip, būtinai šiandien nuvažiuosim, apžiūrėsim. Vat atsidaro pas mus minkštai, tik užsidaro su garseliu smile.gif
oij, galvasopis man su tais lankstais. Įdomu, ar patys paprasčiausi blumai vistiek tylūs yra ar dar prie jų reikia ir stabdžių papildomų g.gif Na, išsiklausinėsiu toj pardėj, ačiū. 4u.gif

Kiek man teko uzdarinet spinteliu su Blum lankstais, man pasirode, kad labai maloniai ir tyliai uzsidaro wub.gif
Bus idomu suzinot kaip sekesi parduotoveje ir kopkjias gi isvadas pasidarete ax.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 10, 11:22)
Hm, nu pašnekėjau telefonu, tai sako koks jums skirtumas? mes išvis pamiršome priskaičiuoti pritraukėjus, tai jums be paskaičiavimo sudėjome.

pritraukėjus durelėms? kažkoks naujas produktas g.gif
kiek aš žinau, blumas turi tik ant lankstų segamus stabdžiukus.

mano durelės užsidaro tyliai, ant 1 blum lanksto prisegtas stabdis, ant kito - ne.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2008 11 10, 13:26)
pritraukėjus durelėms? kažkoks naujas produktas g.gif
kiek aš žinau, blumas turi tik ant lankstų segamus stabdžiukus.

mano durelės užsidaro tyliai, ant 1 blum lanksto prisegtas stabdis, ant kito - ne.

Nesupratau, ką čia ji turėjo omeny. Gal sudėjo tiesiog paprasčiausius lankstus, o tada ant jų kažkokį pritraukėją, gal čia tas stabdis turimas omeny g.gif Aj, ten su tokia braižytoja telefonu šnekėjau, nežinau kokios jos pareigos, bet va su diriku tai aiškinsiuos kai atvažiuos.
Atsakyti
labukas mamites tongue.gif
nezinau ar cia taip galima ax.gif ,bet noriu ideti tipo tokia reklama blush2.gif mano vyras uzsijma virtuves baldu gamyba.toks mazas seimos versliukas. net nezinau kaip cia ji isreklamot blink.gif ,seip yra labai kropstus zmogus. blush2.gif viska daro kaip sau...
kainos butu-140 kvadratinis metras. gyvenam mes vilniuje tai turbut i kitus mestus nelabai iseis nuvikt... verysad.gif
jajgu kas susidomes- rasikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 10, 12:05)
Pazystama labai gailisi,kad orkaite 'pasikabino' virsuje,garas tai eina,o gartraukis nera pajegus pagaut garu einanciu y sonus  g.gif

Privertete mane susimastyti... as taip pat planuoju savo virtuveje daryti pakeliama orkaite, o ji pas mane garine tai kaip tada bus jei garai sklis i visus sonus vos atidarius orkaites dureles g.gif gal galite kas nors daugiau pasidalinti savo ispudziais ir patirtimi kai orkaite yra pakelta?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 11 10, 16:35)
Privertete mane susimastyti... as taip pat planuoju savo virtuveje daryti pakeliama orkaite, o ji pas mane garine tai kaip tada bus jei garai sklis i visus sonus vos atidarius orkaites dureles  g.gif  gal galite kas nors daugiau pasidalinti savo ispudziais ir patirtimi kai orkaite yra pakelta?

garai sklinda ir neatidarius - juk kur jiems dėtis? Tiesa, ne taip intensyviai, o atidarius išvis kamuolys išsiveržia. Kaip minėjau, turėjau viryklę kur garų anga buvo išvesta per kaitlentę į viršų - iš ten pastoviai ėjo garų stulpas. Todėl dabartinis populiarus variantas su atskira pakelta orkaite ir kelia abejonių. Kad gražu - neabejotina, kad patogiau naudoti - taip pat, bet va garų (ir kvapų) surinkimo klausimas neduoda ramybės...
Atsakyti