Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(perkunija @ 2008 11 08, 17:49)
Man graži 6 virtuvė, labai spalva spintelių gera

Daugiau ar maziau grazios visos, bet man kazkodel 6 maziausiai ir patiko ax.gif
Labiausiai 2
Atsakyti
perkunija prasei sviesios su tamsiu stalvirsiu, va cia nors ir nelabai matos
user posted image
dar
user posted image
user posted image
pavartyk albuma pirmam psl, manau surasi daug ideju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 08 lapkričio 2008 - 21:09
Prašau pagalbos: kaip atskirti, ar spintelių lankstai yra būtent BLUM'o? Yra užrašas koks nors? Ant maniškių yra užrašas GTV g.gif Esmė tame, kad sustatė virtuvę, už viską mokėjau kaip už BLUM'ą, ale va suabejojau, nes paleidus dureles likus kažkiek cm iki užsidarymo jos sulėtėja, paskuj lėtai užsidaro, bet vistiek yra šioks toks garselis mažo "bum" biggrin.gif Nu čia kvailai paaiškinau, ale nžn kaip kitaip pasakyt blush2.gif Kiek esu mačius kitur, tai visai tyliai būdavo, be jokio garso g.gif
Ant tandem box'ų tai yra užrašas, o va kaip su lankstais?
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 09, 20:23)
Prašau pagalbos: kaip atskirti, ar spintelių lankstai yra būtent BLUM'o? Yra užrašas koks nors? Ant maniškių yra užrašas GTV g.gif Esmė tame, kad sustatė virtuvę, už viską mokėjau kaip už BLUM'ą, ale va suabejojau, nes paleidus dureles likus kažkiek cm iki užsidarymo jos sulėtėja, paskuj lėtai užsidaro, bet vistiek yra šioks toks garselis mažo "bum" biggrin.gif Nu čia kvailai paaiškinau, ale nžn kaip kitaip pasakyt blush2.gif Kiek esu mačius kitur, tai visai tyliai būdavo, be jokio garso g.gif

Jei firma "Blum", tai ir ant mechanizmu taip ir parasyta "Blum". Kiek as ismanau, tai GTV, tai kita firma, bet funkcijas atlieka tas pacias, kaip ir Blum, tik del kainu ir kokybes santykiu nieko pasakyti negaliu. Gal kas issamiau paaiskins.
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 09, 19:23)

Ant mano spinteliu lankstu stovi aiskiai Blum.
Jei jau sumoketa kaip uz blumus, tai reikalauciau kuo greiciau juos pakeisti. Nu cia apgaudinejimas vidury baltos dienos. Neakseptuojama schmoll.gif
Sekmes kovoje.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 11 09, 21:41)
Ant mano spinteliu lankstu stovi aiskiai Blum.
Jei jau sumoketa kaip uz blumus, tai reikalauciau kuo greiciau juos pakeisti. Nu cia apgaudinejimas vidury baltos dienos. Neakseptuojama schmoll.gif
Sekmes kovoje.

Tai vat ir aš jau kiek sugebėjau pasiaiškinti, tai supratau, kad čia kita firma iš daugelio. Nu viršūnė blink.gif Dar visko nedadarė, turi atvažiuoti pabaigti, tai teks kovoti, tik neišmanau, kaip dabar reikės prigrąsinti, nes sutartyje tai nebuvo išvardinti kiekvienas daikčiukas papunkčiui, nors aš norėjau, bet sakė, kad taip nedaroma doh.gif Nu žodžiu, tikiuosi čia bus tik nesusipratimas ir pakeis geranoriškai. Nors jau imu abejoti.. ir svarbiausia, kad dabar aš nieko neįrodysiu, tik į sąžinę apeliuot galiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 09, 21:49)
Tai vat ir aš jau kiek sugebėjau pasiaiškinti, tai supratau, kad čia kita firma iš daugelio. Nu viršūnė blink.gif Dar visko nedadarė, turi atvažiuoti pabaigti, tai teks kovoti, tik neišmanau, kaip dabar reikės prigrąsinti, nes sutartyje tai nebuvo išvardinti kiekvienas daikčiukas papunkčiui, nors aš norėjau, bet sakė, kad taip nedaroma doh.gif Nu žodžiu, tikiuosi čia bus tik nesusipratimas ir pakeis geranoriškai. Nors jau imu abejoti.. ir svarbiausia, kad dabar aš nieko neįrodysiu, tik į sąžinę apeliuot galiu unsure.gif

O pinigėliai jau sumokėti?

Be to, ar paskaičiuota kaina yra kaip už BLUM'ą? Tegul sąmatą pateikia.
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 09, 21:49)
Nu žodžiu, tikiuosi čia bus tik nesusipratimas ir pakeis geranoriškai. Nors jau imu abejoti.. ir svarbiausia, kad dabar aš nieko neįrodysiu, tik į sąžinę apeliuot galiu unsure.gif

o tai jau viską ir sumokėjote? doh.gif Nenorės pakeist, paviešink per įvairius puslapius firmos pavadinimą ir kad apgaudinėja, turėtų greitai persigalvoti.
Atsakyti
Tikrai. Jei nesutiks pakeisti, pasakykit, kad jiems padarysit negatyvia reklama. O siaip kol daiktas ne visas, niekada nereikia visu pinigu moketi. Pasimokiau pati, nors tik dali sumokejau. Bet ta dalis truputi buvo perdidele, tai jie toliau ir nesijudino, nes uzteko jiems ir tos sumoketos dalies. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 11 09, 22:49)

Niu viršūnė doh.gif Tai, bet vistiek tada tegu pateikia išsamią samatą, nes gal ir karkasą jei norėjot rimtesnio iš pačios praščiausios plokštės pagarė doh.gif
Atsakyti
"mintyse" jau turiu virtuvės projektą , tačiau kyla abejonių dėl dviejų momentų:

Tarkime turimę tokią virtuvę:

user posted image

1. Ar orkaitė ir šaldytuvas gali būti šalia vienas kito? Daugumoje virtuvių taip dabar projektuoja - pakelta orkaitė, ir šalia įmontuotas šaldytuvas, bet juk orkaitė šyla ir ar nekenkia šaldytuvui?

2. Vėlgi populiarus variants, orkaitė atskirai nuo kaitlentės. Gartraukis virš kaitlentės. O kaip dėl orkaitės garų? Juk gaminimo metu iš jos sklinda ir garai, ir kvapai... Prieš tai turėjau orkaitę su garo išvedimu - ohoho kaip ten duodavo garas. Bet viršuj kabojo gartraukis tai viskas ok. Kaip šiuo atveju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 11 09, 22:48)
Tikrai. Jei nesutiks pakeisti, pasakykit, kad jiems padarysit negatyvia reklama. O siaip kol daiktas ne visas, niekada nereikia visu pinigu moketi. Pasimokiau pati, nors tik dali sumokejau. Bet ta dalis truputi buvo perdidele, tai jie toliau ir nesijudino, nes uzteko jiems ir tos sumoketos dalies. verysad.gif

tai va, blogiausia, kad virtuvę ėmiau išsimokėtinai doh.gif Jiems avansą 30proc., o likusi dalis per banką. Tai jau šnekėsim šiandien, įdomu, kuo baigsis viskas. Nu kai pirmą kartą gaminuosi baldus, tai va ir pasimokiau, kad visgi reikėjo man prašyt išsamaus visų dalių ir detalių išvardijimo ir tos sąmatos unsure.gif Sąmatėlė tai tokia yra juodraštinė, ten kai kas išvardinta, bet visa furnitūra prirašyta prie baldų, taigi nekonkretinta. Na, juodai antireklamai tikrai turėsiu laiko, kad ir kasdieną lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letticija: 10 lapkričio 2008 - 11:07