Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vilytte @ 2008 11 04, 16:52)
Perkunija, pas mane vonioj virs kriaukles veidrodis, ir jis eina iki pat kriauklės, na jau prisitaško žiauriai,  nuo visokių muilų ir šampūnų, jau net ne skaidrus, o kažkoks drumstas darosi. Baisia nervina schmoll.gif
Ae ne bus jums tos pačios bėdos su langu virtuvėj virš plautuvės?

Na stalviršį mes sujungsim su palange, bus vientisas toks ir automatiškai plačiau, kriauklės nestatysim prie pat lango, arčiau krašto. Na nežinau, bet vamzdžiai jau atvesti, ten šalia kriauklės bus indaplovė (aš taip tikiuosi), galima nebent vietom sukeist arba patraukt truputį link kaitlentės, bet aš ten planuoju pasidayt pagrindinį darbastalį (tarp kaitlentės ir kriauklės), tai man ten norisi daugiau vietos turėt.
dar pamiršau paminėt kad čia bus bendra patalpa su svetaine. Tai irgi niekaip nenusprendžiam ar kokį barą dayt atskyrimui ar stalą su kėdėm. Sako jau dabar baras nebemadingas. Nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunija @ 2008 11 04, 17:04)
Na stalviršį mes sujungsim su palange, bus vientisas toks ir automatiškai plačiau, kriauklės nestatysim prie pat lango, arčiau krašto. Na nežinau, bet vamzdžiai jau atvesti, ten šalia kriauklės bus indaplovė (aš taip tikiuosi), galima nebent vietom sukeist arba patraukt truputį link kaitlentės, bet aš ten planuoju pasidayt pagrindinį darbastalį (tarp kaitlentės ir kriauklės), tai man ten norisi daugiau vietos turėt.
dar pamiršau paminėt kad čia bus bendra patalpa su svetaine. Tai irgi niekaip nenusprendžiam ar kokį barą dayt atskyrimui ar stalą su kėdėm. Sako jau dabar baras nebemadingas. Nežinau  g.gif

Sudėtingas variantas g.gif Labai gerai pasirinkta vieta darbastaliui, tarp kriauklės ir kaitlentės. Baro nesiųlyčiau daryti. Nebent jums jis labai patinka. Man nepatinka, statyčiau staliuką su kėdėmis geriau.

Nedaryčiau jokių atvirų lentynėlių, čia irgi skonio reikalas, bet man lentynėlės - ne. Labai sunku išlaikyti simetriją tarp apatinių ir viršutinių spintelių g.gif Aš gal netgi virš lango nekabinčiau spintelių, nes kažkaip apsunkina.
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2008 10 31, 13:50)
Sveikos,
o aš galiu parekomenduoti Karveon
http://www.karveon.lt/

Mūsų virtuvė  - Arrital baltas Mixer'is
esu labai patenkinta ir aptarnavimu ir rezultatu smile.gif

Labai grazios ten virtuves wub.gif Idek savo, labai idomu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

aš čia naujokė, bet manau greitai įsiliesiu ax.gif

Žiūriu labai jau skirtingas įmones rekomenduojate; kiekviena vis kitos patirties ragavome smile.gif

Tai va užsisakiau virtuvę, galėjau kiek neskubėti galvoju blush2.gif O pačios ar daug mąstėte prieš užsisakydamos?

Mano virtuvę ir prieškambario spintukę gamina Ebaldai.eu. Ką galiu pasakyti, tai atvažiavo nemokamai, padarė maketą su kompu, paskaičiavo, pakalbėjom įvairiom temelėm smile.gif Malonus vaikinas, o ir atrodė tikrai supranta, ką šneka...
Gal kas sakėtės iš Ebaldai.eu baldus? Ar patenkintos likote? unsure.gif
Atsakyti
Siap idejoms, paimta is lenkisko forumo.

Grazus spalvu derinys ir graziai plyteles padarytos:

1)
user posted image

2)
user posted image

3)

user posted image

4)

user posted image

user posted image

5)
user posted image

6) Sienu spalva kiek neiprasta:
user posted image
Atsakyti
man tai 5virtuvele thumbup.gif jei cia is lenkisko forumo tai db manau kad ir pas mane tokios bus nes kiek pamenu spalvytes panasios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 11 05, 21:07)
Siap idejoms, paimta is lenkisko forumo.

Grazus spalvu derinys ir graziai plyteles padarytos:

4)

user posted image

user posted image

O man ši labai patiko, būtent tas oranžinis akcentas, kuris pagyvina bendrą erdvę... LABAI GRAŽU..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 11 04, 00:28)
na jei kalbama apie ta pati zmogu(sito as tiksliai nezinau) tai jums butent ir pasiseke kad per 2men, nes as ji labai gerai pazystu ir zinau kad jis laaabai veluoja, kokybe tikrai superine, bet punktualumas doh.gif na bet zmones kartais keiciasi ax.gif  anksciau pas ji budavo taip:reikia pinigu padarau greitai, siuo metu turiu pinigu-palauks, nera kur skubeti doh.gif aisku as nezinau ar tai taspats zmogus

Na, tai gal ir tas pats tada. mirksiukas.gif Bandė jis vėluoti, bet skambindavo jam mano vyras ir sakė - jei ryt neatvarai - skambins mano žmona, o aš tokia isterikė biški. blush2.gif Niu, atsisveikinome mes gražiai, ir likau patenkinta. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(korcula @ 2008 11 06, 11:54)
O man ši labai patiko, būtent tas oranžinis akcentas, kuris pagyvina bendrą erdvę... LABAI GRAŽU.....  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiškai sutinku. 4u.gif
Atsakyti
Truputį nesigaudai, gi naujokė blush2.gif bet, Neffertite, ar čia rašei apie Ebaldai.eu ar ką kitą?

O ta morkinė truputėlį per ryšku, na bent mano būdui smile.gif o va tas baras - gražuolis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimantukas: 07 lapkričio 2008 - 12:19
O aš stalo ilgai ir nuobodžiai ieškojau tokio kaip antroj foto bigsmile.gif
Atsakyti
Man graži 6 virtuvė, labai spalva spintelių gera, ir ta žalia taip pagyvina, nes ten kur viskas ruda tai kažko trūksta.
Nagi, meginos, patarkite man dar del virtuvės, jau greitai reikės galutinai apsispręsti. Gal kas turir foto kaip atrodo šviesi virtuvė (kreminė, balintos kavos ) ir tamsus stalviršis. ax.gif
Atsakyti
Man tai visos grazios ax.gif
Atsakyti