QUOTE(perkunija @ 2008 11 04, 16:09)
Sveikos, merginos,
Jau seniai žiūrinėju jūsų puikias virtuves, bet pribrendo reikalas imtis konkrečių veiksmų ir man, tad įdedu jūsų teismui tris virtuvės variantus. Pasakykite savo nuomonę. Ypatingai diskutuotini dalykai - ar orkaitė įmontuota aukštai ar žemai tradiciškai. Šaldytuvas iš tikro bus aukštesnis, tiesiog tokio nebuvo, o virš orkaitės dar galvoju mikrobangę įkišt, kad būtų lygiai su šaldytuvu.
Kitas dalykas - dešinėj pusėj spintelės. Vyras pamiršo pravest elektros laidą, o aš norėjau, kad po pakabinamom spintelėm apšvietimas būtų, o tai įmanoma tik jei nuo žemės iki viršutinių spintelių kažkoką spintą daryt. Gal kokią užtraukiamą tokiom žaliuzėm, nežinau net kaip vadinasi.
Žodžiu labai prašau pažiūrėti ir iš peties iškritikuoti, nes dar niekas neužsakyta ir galima keisti.
iš peties kritikuot nemoku, bet pasakysiu, ką pakeisčiau:
visų pirma, man labiausiai patiko III planelis. Tik šaldytuvą "apsiūčiau" į kokią spintelę, tą spintelę, kur įmontuota mikrobangė ir orkaitė, pratęsčiau į viršų (viršutinė šaldytuvo spintelės ir šios spintelės linija turėtų būti vienoje juostoje, žinoma), o šalia kabinčiau spintelę, kuri gal būtų siauresnė, ir ji eitų iki sienos, arba užsisuktų ir atsiremtų į gartraukį.
Tikiuosi aiškiai parašiau
Tada virš lango spintelių nekabinčiau (man atrodo, jos gana aukštai gausis), o daryčiau dešiniojoje virtuvės pusėje, šalia lango iki pat sienos