Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dushianerami @ 2008 11 03, 22:00)
kuris variantas geresnis? labai jau man norisi staliuka ipaisyti i virtuves zona, tik programelej tokio dydzio nebuvo. planuojam 60*80 deti. Tai tilpo tik kedutes.
o antrajam variante, kai staliukui tektu iskeliauti i svetaine. Virtuve su svetaine bendroje erdveje.

user posted image

user posted image

Man raudono komplekto isplanavimas geriau atrodo. O jus nenorite saldytuva imontuoti i baldus?
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2008 11 03, 22:00)
kuris variantas geresnis? labai jau man norisi staliuka ipaisyti i virtuves zona, tik programelej tokio dydzio nebuvo. planuojam 60*80 deti. Tai tilpo tik kedutes.
o antrajam variante, kai staliukui tektu iskeliauti i svetaine. Virtuve su svetaine bendroje erdveje.

user posted image

user posted image

Ir man raudonas komplektelis labiau (ne del to, kad audonas biggrin.gif ). Ir tas neimontuojamas saldytuvas visai man nemaiso, tik as gal dar virs jo daryciau pakabinama spintele, kad spinteles eitu iki sienos galo cool.gif
Atsakyti
galvoju gal imanoma prie to rudo komplekto nuo lubu dar kazka pakabinti(spintele kokia.)
gal kas meginot? taip kaip virs baro daro, tik uzdaras spinteles.
saldytuvas mano aukstesnis, cia programulkoje nelabai pasirinkimo buvo. kolkas neplanuojam naujo pirkti, tad bus su musu turimu.
del spinteles virs jo - manau vertetu kokia padaryti lygiai su visom spintelem. patogus sprendimas.
Atsakyti
Mergaitės, padėkit apsispręsti. Esam užsisakę baldukus iš Hanako, dabar reikia plautuvės ir įmontuojamos viryklės. Dar gartraukio.
Dėl plautuvės mėtausi: žiūrinėjau akmes masės, bet dabar pradėjau abejot - gal ir nerūdijančio plieno ne taip jau blogai? Ir gal kas jau "atkasęs" kur akmens masės plautuvių kainos patraukliausios.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 11 04, 12:39)
Dėl plautuvės mėtausi: žiūrinėjau akmes masės, bet dabar pradėjau abejot - gal ir nerūdijančio plieno ne taip jau blogai? Ir gal kas jau "atkasęs" kur akmens masės plautuvių kainos patraukliausios.

Virtuvė iš HANAK, o kriauklė metalinė? O , ne doh.gif

nesu Senukų fanė,
bet šį kartą patariu nuvažiuoti.

pastebėjau kad ten Franke akmens masės kriauklėms, priklausomai nuo spalvos, taikomos skirtingos kainos. Tas pats modelis, skiriasi tik spalva - o kaina svyruoja nuo 560 lt iki 990 lt.
gal jums tiks kuri iš tų "pigesnių" spalvų?

Konkrečiai mačiau Banginyje.
Atsakyti
Del akmens mases kriaukliu, tai man labai patiko PLADOS kriaukles,jomis prekiauja denzis.lt Ju kainos tikrai zemesnes nei frankes. Ju tinklalapyje yra ir kainos nurodytos, pvz frankes kriaukle kuria as issirinkau beveik 1m su dideliu ir mazu dubeniu kainuoja 1100, o Plados 845 kazkur.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Jau seniai žiūrinėju jūsų puikias virtuves, bet pribrendo reikalas imtis konkrečių veiksmų ir man, tad įdedu jūsų teismui tris virtuvės variantus. Pasakykite savo nuomonę. Ypatingai diskutuotini dalykai - ar orkaitė įmontuota aukštai ar žemai tradiciškai. Šaldytuvas iš tikro bus aukštesnis, tiesiog tokio nebuvo, o virš orkaitės dar galvoju mikrobangę įkišt, kad būtų lygiai su šaldytuvu.
Kitas dalykas - dešinėj pusėj spintelės. Vyras pamiršo pravest elektros laidą, o aš norėjau, kad po pakabinamom spintelėm apšvietimas būtų, o tai įmanoma tik jei nuo žemės iki viršutinių spintelių kažkoką spintą daryt. Gal kokią užtraukiamą tokiom žaliuzėm, nežinau net kaip vadinasi.
Žodžiu labai prašau pažiūrėti ir iš peties iškritikuoti, nes dar niekas neužsakyta ir galima keisti. ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunija: 04 lapkričio 2008 - 15:14
QUOTE(perkunija @ 2008 11 04, 16:09)
Sveikos, merginos,
Jau seniai žiūrinėju jūsų puikias virtuves, bet pribrendo reikalas imtis konkrečių veiksmų ir man, tad įdedu jūsų teismui tris virtuvės variantus. Pasakykite savo nuomonę. Ypatingai diskutuotini dalykai - ar orkaitė įmontuota aukštai ar žemai tradiciškai. Šaldytuvas iš tikro bus aukštesnis, tiesiog tokio nebuvo, o virš orkaitės dar galvoju mikrobangę įkišt, kad būtų lygiai su šaldytuvu.
Kitas dalykas - dešinėj pusėj spintelės. Vyras pamiršo pravest elektros laidą, o aš norėjau, kad po pakabinamom spintelėm apšvietimas būtų, o tai įmanoma tik jei nuo žemės iki viršutinių spintelių kažkoką spintą daryt. Gal kokią užtraukiamą tokiom žaliuzėm, nežinau net kaip vadinasi.
Žodžiu labai prašau pažiūrėti ir iš peties iškritikuoti, nes dar niekas neužsakyta ir galima keisti.  ax.gif

user posted image

iš peties kritikuot nemoku, bet pasakysiu, ką pakeisčiau:
visų pirma, man labiausiai patiko III planelis. Tik šaldytuvą "apsiūčiau" į kokią spintelę, tą spintelę, kur įmontuota mikrobangė ir orkaitė, pratęsčiau į viršų (viršutinė šaldytuvo spintelės ir šios spintelės linija turėtų būti vienoje juostoje, žinoma), o šalia kabinčiau spintelę, kuri gal būtų siauresnė, ir ji eitų iki sienos, arba užsisuktų ir atsiremtų į gartraukį.
Tikiuosi aiškiai parašiau blush2.gif
Tada virš lango spintelių nekabinčiau (man atrodo, jos gana aukštai gausis), o daryčiau dešiniojoje virtuvės pusėje, šalia lango iki pat sienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 04 lapkričio 2008 - 15:24
QUOTE(axa @ 2008 11 04, 13:47)
Virtuvė iš HANAK, o kriauklė metalinė? O , ne  doh.gif
nesu Senukų fanė,
bet šį kartą patariu nuvažiuoti.

pastebėjau kad ten Franke akmens masės kriauklėms, priklausomai nuo spalvos, taikomos skirtingos kainos. Tas pats modelis, skiriasi tik spalva - o kaina svyruoja nuo 560 lt iki 990 lt.
gal jums tiks kuri iš tų "pigesnių" spalvų?

Konkrečiai mačiau Banginyje.

Šiaip tai tas Hanakas nieko nebrangesnis nei čia jūsiškės virtuvės. Mums apie 10 tūkstantėlių kainuos, bet virtuvė didelė.
O apie plienines kriaukles tai užklausiau todėl, kad pamačiau, kad kai kurių jų kaina viršija akmens masės plautuvių, tai kažkaip ir pasimečiau.
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 11 04, 16:22)
iš peties kritikuot nemoku, bet pasakysiu, ką pakeisčiau:
visų pirma, man labiausiai patiko III planelis. Tik šaldytuvą "apsiūčiau" į kokią spintelę, tą spintelę, kur įmontuota mikrobangė ir orkaitė, pratęsčiau į viršų (viršutinė šaldytuvo spintelės ir šios spintelės linija turėtų būti vienoje juostoje, žinoma), o šalia kabinčiau spintelę, kuri gal būtų siauresnė, ir ji eitų iki sienos, arba užsisuktų ir atsiremtų į gartraukį.
Tikiuosi aiškiai parašiau  blush2.gif
Tada virš lango spintelių nekabinčiau (man atrodo, jos gana aukštai gausis), o daryčiau dešiniojoje virtuvės pusėje, šalia lango iki pat sienos  4u.gif

Ačiū už patarimus. Ta spintelė kur šalia gartraukio kelia problemų, nes nežinau ar bus patogu prie jos prieit. Ten bus kampas, dar gartraukis, gali normaliai neatsidaryt durelės. O dešinėj pusėj ir turi būt iki pat sienos spintelės, bet pagal išmatavimus programa neleido padaryt. O jei daryt vieną spintelę, tai kaip kažin ji atrodys, tada gal iki stalviršio turėtų eit ar kaip. Šiaip langas yra gana žemai. Nuo stalviršio 70 cm, aš esu pakankamai aukšta, tai gal pasieksiu. Na pasakykite kitos savo nuomonę, nes iš šono visada geriau matosi biggrin.gif
Atsakyti
Perkunija, pas mane vonioj virs kriaukles veidrodis, ir jis eina iki pat kriauklės, na jau prisitaško žiauriai, nuo visokių muilų ir šampūnų, jau net ne skaidrus, o kažkoks drumstas darosi. Baisia nervina schmoll.gif
Ae ne bus jums tos pačios bėdos su langu virtuvėj virš plautuvės?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 11 04, 12:39)
Mergaitės, padėkit apsispręsti. Esam užsisakę baldukus iš Hanako, dabar reikia plautuvės ir įmontuojamos viryklės. Dar gartraukio.

Vilytte, išsirenki Franke modelį, spalvą ( gali senukuose, gali Celsyje), nuvaziuoji i NICE , jei tu kaune, ten antram aukste yra tokia firmele Darlintas, ar Darlim,ta, nebezinau, pasakysi koda, tau pasakys Frankes kaina, jie padaro didmenine.. Mums taip buvo.. smile.gif Sutaupiau nuo kriaukles ir krano koki 250 , vis sis tas.. wink.gif
Atsakyti