Aciu jblmami Labai estetiskai atrodo, ypac kai tinkas po stiklu matosi
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 11 02, 12:17)
Nea, tikrai taip neturi būti. Ten šiek tiek lubose skylė išpjauta buvo neteisingai, šone, tad dabar laukiu, kol vyras užtaisys tą skylę ir tada jau uždės tą gartraukio apdailą. Labai norėjau greičiau jums parodyti savo virtuvę, tad nelaukiau,kol vyras pabaigas tą gartraukį.
A reiskias viskas ok As jau pagalvojau, kad gal cia kokis tai naujas mados klyksmas virtuves interjere Nors siaip maza ka, gal prie kokio nors super modernistinio stiliaus ir tiktu
QUOTE(dushianerami @ 2008 11 03, 02:29)
sveikos,
noreciau ir as patarimu bei komentaru del virtuvinio. Pameginau pasibraizyti preliminaru varianta. Saldytuva vesimes savo turima:) deja balta. Gal ka sugalvosime kaip ji priderinti. Virtuve ir svetaine bus vienoje patalpoje.
noreciau ir as patarimu bei komentaru del virtuvinio. Pameginau pasibraizyti preliminaru varianta. Saldytuva vesimes savo turima:) deja balta. Gal ka sugalvosime kaip ji priderinti. Virtuve ir svetaine bus vienoje patalpoje.
viskas ok, tik man kažkaip užliuna, kad vienur stalciai tik du kitur jau ju daugiau Siulau daryti vienodai ir viduje tiesiog paslepti viena dar siauresni irankiams O beje dar gal geriau butu po kriaukle daryti vertikaliai atsidarancias abi dureles,o poto tegu eina vien stalciai nei stalciai, dureles poto vel stalciai...
QUOTE(Rimvyda @ 2008 11 03, 10:14)
viskas ok, tik man kažkaip užliuna, kad vienur stalciai tik du kitur jau ju daugiau Siulau daryti vienodai ir viduje tiesiog paslepti viena dar siauresni irankiams O beje dar gal geriau butu po kriaukle daryti vertikaliai atsidarancias abi dureles,o poto tegu eina vien stalciai nei stalciai, dureles poto vel stalciai...
matai salia kriaukles indaplove ten bus. o del stalciu - aciu - pasvarstysiu, kaip graziau butu
QUOTE(r@siukas @ 2008 11 02, 09:14)
mūsų 8 kv.m virtuvei pagaminti kainavo 12000
mums už tiek visokios lietuviškos firmelės vos ne iš rūselių buvo paskaičiavusios
mums už tiek visokios lietuviškos firmelės vos ne iš rūselių buvo paskaičiavusios
O mūsų mums kainavo 9100 plius akmens masės stalviršis 5 000. Tai jei darytumėmės jį iš plokštės - tai viso gal būtų kokie 10 000 - 11 000.
QUOTE(dute_a @ 2008 11 02, 20:13)
o gal zinai kurioj vietoj Rido dirbtuves yra?jis gal toks nedidelio ugio galvoju ar apie ta pati mes snekame man atrodo kad tai musu su MB vaikystes draugas
Nea, nežinau. Bet jis tikrai yra nedidelio ūgio.
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 11 03, 11:55)
hm kazkodel man atrodo kad apie ta pati snekam jei nedidelio ugio, gyvena silainiuose ir toks megstantis pakalbeti jis atrodo labai jaunas bet istiesu jam netoli 30 jei apie ta pati snekam tai jums pasiseke kad per du menesius pagamino
QUOTE(dute_a @ 2008 11 03, 13:08)
hm kazkodel man atrodo kad apie ta pati snekam jei nedidelio ugio, gyvena silainiuose ir toks megstantis pakalbeti jis atrodo labai jaunas bet istiesu jam netoli 30 jei apie ta pati snekam tai jums pasiseke kad per du menesius pagamino
Nežinau aš kiek jam metų. O kodėl mums "pasisekė",kad per 2 mėn padarė? Pačioje pradžioje šnekėta buvo apie tai, kad terminas - 2 mėn. Aš jo perklausiau - ar tikrai, nes jis žinojo mūsų situaciją, viskas buvo surišta su virtuve, kol jos nėra - negalima buvo daryti kitokių darbų. Tad jis nevėlavo, kai Kargai (ne jo kaltė) vėlavo - aš su juo pakalbėjau, kad galima buvo anksčiau juos užsakyti, o ne paskutinėmis savaitėmis. Bet bent virtuvė buvo jau daugmaž surinkta, tad neįdėti kargai - netrukdė.
QUOTE(dushianerami @ 2008 11 03, 22:00)
kuris variantas geresnis? labai jau man norisi staliuka ipaisyti i virtuves zona, tik programelej tokio dydzio nebuvo. planuojam 60*80 deti. Tai tilpo tik kedutes.
o antrajam variante, kai staliukui tektu iskeliauti i svetaine. Virtuve su svetaine bendroje erdveje.
o antrajam variante, kai staliukui tektu iskeliauti i svetaine. Virtuve su svetaine bendroje erdveje.
na man asmeniskai vistiek labiau tas pirminis variantas, kur siame poste antrasis...
man pirmas, su staliuku Daugiau darbastalio
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 11 03, 13:56)
Nežinau aš kiek jam metų. O kodėl mums "pasisekė",kad per 2 mėn padarė? Pačioje pradžioje šnekėta buvo apie tai, kad terminas - 2 mėn. Aš jo perklausiau - ar tikrai, nes jis žinojo mūsų situaciją, viskas buvo surišta su virtuve, kol jos nėra - negalima buvo daryti kitokių darbų. Tad jis nevėlavo, kai Kargai (ne jo kaltė) vėlavo - aš su juo pakalbėjau, kad galima buvo anksčiau juos užsakyti, o ne paskutinėmis savaitėmis. Bet bent virtuvė buvo jau daugmaž surinkta, tad neįdėti kargai - netrukdė.
na jei kalbama apie ta pati zmogu(sito as tiksliai nezinau) tai jums butent ir pasiseke kad per 2men, nes as ji labai gerai pazystu ir zinau kad jis laaabai veluoja, kokybe tikrai superine, bet punktualumas na bet zmones kartais keiciasi anksciau pas ji budavo taip:reikia pinigu padarau greitai, siuo metu turiu pinigu-palauks, nera kur skubeti aisku as nezinau ar tai taspats zmogus