Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(rut79 @ 2008 10 31, 23:32)
o jeigu apatine dali suzeminti na ta kur kojeles buna  g.gif, o standartas turbut yra 85 cm

nezinau ax.gif gal atsiras daugiau suprantanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 10 31, 20:55)
Pas mane gaunasi tik indaplove apacioj bet galvojam jei ji imontuojama tai auksti gal galima reguliuoti  g.gif, o gaunasi del to kad langas truputi per zemai  doh.gif
Papildyta:
Taip apie apatines spinteles sneku  ax.gif

o jusu langas atsidarineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 30, 12:32)
jjurgite, tu teisi, ten MB dar darbuojasi. Lubose ten kreivai kažką išpjaustė, tad turi MB darbo.  blush2.gif

Sveikute, bandziau Tau rasyt i tavo asm.dezute, gal ji pilna verysad.gif
Jei ne paslaptis, kur gaminaisi baldus? Gal rasei, nedaskaiciau. Jie nerealiai grazus bigsmile.gif Planuoju rengtis, bet man tai toks tamsus miskas , kai virtuve didele, o apstatymui nera patogi, be to kaip kas sumontuos visa kita apart baldu-dujine, kriaukle, man ir skalbimo masina i virtuve..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2008 10 31, 13:50)
Sveikos,
o aš galiu parekomenduoti Karveon
http://www.karveon.lt/

Mūsų virtuvė  - Arrital baltas Mixer'is
esu labai patenkinta ir aptarnavimu ir rezultatu smile.gif

Fantastiškos virtuvės wub.gif good.gif
bet apie kainas ko gero geriau neklausti...? smile.gif
Atsakyti
Neffertite, isties vituve labai thumbup.gif ir plyteles fainuoliskai paderintos.

O as turiu klausima nevisai del virtuves baldu, bet ... Zodziu, tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu noreciau det stikla. Uzsekus buvau temoj tarp rodytu virtuviu tokius variantus. Gal gali kas "apsviest" (ypac pas ka taip yra) kaip jis ten "pritaisomas"- klijuojamas, prisukamas ar pan. ir kokio storio tas stiklas buna.
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2008 11 01, 23:01)
Neffertite, isties vituve labai thumbup.gif  ir plyteles fainuoliskai paderintos.

O as turiu klausima nevisai del virtuves baldu, bet ... Zodziu,  tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu noreciau det stikla. Uzsekus buvau temoj tarp rodytu virtuviu tokius variantus. Gal gali kas "apsviest" (ypac pas ka taip yra) kaip jis ten "pritaisomas"- klijuojamas, prisukamas ar  pan. ir kokio storio tas stiklas buna.

Turiu as smile.gif . Pas mane grudintas satinuotas. Ir kazkur apie 5mm storio. Negaliu tiksliai simatuoti doh.gif . O jau naudojuos 3metus. Jis truputi daugiau kaip 3m ilgio. Ir pritvirtintas tik su rozetem. Ta prasme uzspaustas rozetem. Turiu 2 kartus po 2 rozetes. Ir sonuose per visa ilgi uzsandarintas silikonu. Apacioj taip pat uzsandarintas silikonu. Ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 11 02, 00:15)
Turiu as smile.gif . Pas mane grudintas satinuotas. Ir kazkur apie 5mm storio. Negaliu tiksliai simatuoti doh.gif . O jau naudojuos 3metus. Jis truputi daugiau kaip 3m ilgio. Ir pritvirtintas tik su rozetem. Ta prasme uzspaustas rozetem. Turiu 2 kartus po 2 rozetes. Ir sonuose per visa ilgi uzsandarintas silikonu. Apacioj taip pat uzsandarintas silikonu. Ir viskas 4u.gif

Ar praktiska toks stiklas? g.gif Nesibraizo? O kaip su valymu? g.gif Kazkur teko skaityti, kad ten trupiniai po stiklu papuola ir kad idealiai siena po stiklu turi buti islyginta g.gif

Pas mane kaitlente juodo grudinto stiklo, tai nespeju valyti doh.gif Nors estetiniu vaizdu esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 10 31, 23:32)
Fantastiškos virtuvės  wub.gif  good.gif
bet apie kainas ko gero geriau neklausti...? smile.gif

mūsų 8 kv.m virtuvei pagaminti kainavo 12000 ax.gif
mums už tiek visokios lietuviškos firmelės vos ne iš rūselių buvo paskaičiavusios
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 10 31, 21:32)
o jeigu apatine dali suzeminti na ta kur kojeles buna  g.gif, o standartas turbut yra 85 cm

man atrodo standartas 86 arba 91... pvz man nepilnu 1.7 m pas mane esantis 90 cm yra pats tas...
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 10 30, 21:34)
o mane labai domintu laiptu nuotraukyte  blush2.gif

Šiuo metu neturiu foto, bet ten nieko ypatingo, kaip matai kol kas stovi tik metalinė konstrukcija. Anga laiptams 2,15x2,00 metrų, nekas. Labai norėjome su aikštele, kad būtų saugu vaikiukams laipioti, bet niekaip nesigavo, nebent apie metrą išnešti reikėjo į svetainę, bet tada praėjimas gautųsi nei penki, nei dešimt. Tad vis gi padarėme tokius, kokie yra dabar. O pakopų laukiame jau virš mėnesio ir dar sakė reikės palaukti, nes daro pažįstamas, mums kainuos perpus pigiau, nei visur kitur, bet reikėspalaukti. Mums tai dideli pinigai, jei pakopos kainuotų dvigubai brangiau, tad ir laukiame. Nors ateinančią savaitę turime kraustytis - pagyvensime be pakopų. doh.gif

QUOTE(freewind @ 2008 10 30, 21:40)
kaip tik ieskau baldu gamintojo, ar patenkinta kokybe, kas gamino? ax.gif

Na, kol kas kokybe patenkinta, labai esu priekabi, viską iki smulkmenų aiškindavau, liepdavau perdaryti ar pataisyti jei kažkas man netiko. Bet šiaip viskas buvo aptarta pradžioje, tad lyg ir nekilo kažkokių nesusipratimų. Darė mums vienas berniokas vardu Ridas, mano draugei jis darė virtuvę ir šiaip visoms jos draugėms, tad ji man jį ir rekomendavo. Virtuvę jis gamino 2mėn, bet dar visų tų Kargų ir t.t. reikėjo palaukti dar 2 sav, bet laiko turėjome, kaip tik apie 2 sav stalviršį liejo, tad paskui viskas atvažiavo tą pačią dieną - ir stalviršis ir kargai. Ir viskas buvo sumontuotą tą pačią dieną ir pabaigta. Kaip matosi iš foto, jau gerokai sutemus jis dar pabaiginėjo rinkti mūsų virtuvėlę. Jei reikės kontaktų - rašyk į AŽ. mirksiukas.gif

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 10 31, 12:49)
Neffertite_ 4u.gif Aciu uz nuoroda( del stalo) thumbup.gif Netycia ne tau adresavau padeka ax.gif
Prie tuo paties noriu paklausti kur pirkote savo plyteles  baltas ir rudas? Man labai patiko wub.gif , galvoju kazka tokio i vonia paieskoti ax.gif

Ir dar klausimas visoms kolegems: gal kam teko imontuoti pas save virtuveje mikrobangiu krosnele i viirsutine spintele? g.gif  Koki modeli pirkote? Mano mamai reikia, o mes niekaip negalime surasti siauros( G-32 cm) mikrobanges,plotis gali buti ir 60 Cm, aulstis 40 cm.

Kitaip teks naudoti ir taip brangu darbastali, kad pastatyti mikrobange verysad.gif
Gal kam pavyko ispresti si klausima? g.gif  Prasau patarkite ax.gif

Plyteles ieškojome labai ilgai ir nuobodžiai, turiu tokį vyrą, kuris riboja mano fantazijas. Norėjau tik baltom plytelėm išklijuoti virtuvę, bet kai parodžiau jam plyteles ir jis pamatė jų kainą, buvo griežtas atsakymas NE. Tad ilgai vaikščiojau, ieškojau, rinkausi ir paskui pamačiau šias plyteles, realiai tos pilkos yra vos ne identiškos mūsų spintelių spalvai. Iš pradžių norėjau dėti tik tas baltas, bet paksui vis gi surizikavau šiek tiek įmaišyti ir kitos spalvos. Tad žiūriu, kad man visai gražiai gavosi. Plytelės pirktos parduotuvėje 1000plytelių. Nors buvau labai priešiškai nusistačiusi prieš tą pardę, bet mums gan skubiai reikėjo plytelių, o jie šias turėjo vietoje, tad jau kitą dieną galėjome jas pasiimti.

Papildyta:

QUOTE(rasaar @ 2008 10 31, 13:16)
O kur darot ventiliacija gartraukiui? blush2.gif  ax.gif

Pas mus paslėpta po lubom ir išvesta tiesiai į lauką, pramušta skylė ir įstatytas atbūlinis vožtuvas,kad garai atgal neitų. Tas atbulinis vožtuvas senukuose parsiduoda, kaina gal kokie 20 lt.

QUOTE(jolcik @ 2008 10 31, 13:41)
na bet jei dar grindys nesudetos tai tikrai labai daug keblumu nesukels ta vamzdi ir perkelt i norima vieta;) aisku jei tikrai norisji kad jis ten atsirastu ax.gif
Man virtuvyte irgi labai labai  wub.gif tik va ta gartraukio gofra irgi kazkaip uzkliuna  blush2.gif cia taip turi but? ar dar bus apdengta? g.gif

Nea, tikrai taip neturi būti. Ten šiek tiek lubose skylė išpjauta buvo neteisingai, šone, tad dabar laukiu, kol vyras užtaisys tą skylę ir tada jau uždės tą gartraukio apdailą. Labai norėjau greičiau jums parodyti savo virtuvę, tad nelaukiau,kol vyras pabaigas tą gartraukį. blush2.gif

QUOTE(laimikė @ 2008 10 31, 17:47)
labai grazi virtuve...
idomu kiek kvadratu ji?kokio ilgio sienos kur langas ir kur orkaite  g.gif
nes pas mane atrodys taip pat virtuve... mirksiukas.gif

Sienos ilgis, kur orkaitė įmontuota - lygiai 2 metrai, siena palei langą 2,80 metro.

QUOTE(Dominyyka @ 2008 10 31, 23:19)
Sveikute, bandziau Tau rasyt i tavo asm.dezute, gal ji pilna verysad.gif
Jei ne paslaptis, kur gaminaisi baldus? Gal rasei, nedaskaiciau. Jie nerealiai grazus bigsmile.gif Planuoju rengtis, bet man tai toks tamsus miskas , kai virtuve didele, o apstatymui nera patogi, be to kaip kas sumontuos visa kita apart baldu-dujine, kriaukle, man ir skalbimo masina i virtuve..... verysad.gif

Baldus gamino mums pažįstamas, vienas dirba jaunas bernas. Nei rūko, nei geria.
O beje, projektavau virtuvę aš. Tad jei nori - atsiusk man visus planus virtuvės zonos, ir nupasakok ko ir kaip norėtum - aš pabandysiu paprojektuoti. Tik greit būsiu be interneto, nes ateinančią savaitę kraustysimės, tai palieku tau e-mailą. margarita_petkeviciene@yahoo.com Parašyk viską, kuom galėsiu - tuom padėsiu. mirksiukas.gif Prie interneto galėsiu prieiti, pas mamą važinėsiu, tiesiog bus patogiau per emailą, nei knistis čia forume. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 11 02, 12:17)

Na, kol kas kokybe patenkinta, labai esu priekabi, viską iki smulkmenų aiškindavau, liepdavau perdaryti ar pataisyti jei kažkas man netiko. Bet šiaip viskas buvo aptarta pradžioje, tad lyg ir nekilo kažkokių nesusipratimų. Darė mums vienas berniokas vardu Ridas, mano draugei jis darė virtuvę ir šiaip visoms jos draugėms, tad ji man jį ir rekomendavo. Virtuvę jis gamino 2mėn, bet dar visų tų Kargų ir t.t. reikėjo palaukti dar 2 sav, bet laiko turėjome, kaip tik apie 2 sav stalviršį liejo, tad paskui viskas atvažiavo tą pačią dieną - ir stalviršis ir kargai. Ir viskas buvo sumontuotą tą pačią dieną ir pabaigta. Kaip matosi iš foto, jau gerokai sutemus jis dar pabaiginėjo rinkti mūsų virtuvėlę. Jei reikės kontaktų - rašyk į AŽ. mirksiukas.gif

o gal zinai kurioj vietoj Rido dirbtuves yra?jis gal toks nedidelio ugio bigsmile.gif galvoju ar apie ta pati mes snekame g.gif man atrodo kad tai musu su MB vaikystes draugas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 11 02, 00:08)
Ar praktiska toks stiklas? g.gif Nesibraizo? O kaip su valymu? g.gif Kazkur teko skaityti, kad ten trupiniai po stiklu papuola ir kad idealiai siena po stiklu turi buti islyginta g.gif

Pas mane kaitlente juodo grudinto stiklo, tai nespeju valyti doh.gif Nors estetiniu vaizdu esu labai patenkinta thumbup.gif

Nu kad nera problemu. Plius pas mus kai sviesus tai nelabai ir matosi, jai pasitaske. Valau kaip stikla ir tiek. Ant jo juk as neverdu nei kepu tongue.gif . Ir nesusibraizes. O kad trupiniu papuola g.gif . Musiu teorija jau buvo lotuliukas.gif . Tikrai ne. O pas mus tinkas po stiklu, kuris tikrai nelygus ir nieko ax.gif . Idedu nuotrauka, kad tikrai niekas neuzkrenta.
user posted image
Atsakyti