Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikos,
o aš galiu parekomenduoti Karveon
http://www.karveon.lt/

Mūsų virtuvė - Arrital baltas Mixer'is
esu labai patenkinta ir aptarnavimu ir rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 10 31, 13:41)
na bet jei dar grindys nesudetos tai tikrai labai daug keblumu nesukels ta vamzdi ir perkelt i norima vieta;) aisku jei tikrai norisji kad jis ten atsirastu ax.gif

Pas mus namo rekonstrukcija doh.gif Šiokios tokios grindys jau yra...
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 30, 13:00)
O aš kaip tik išsirinkau šį variantą. Esu gan kūda, tad pasiekiu viską, užtat visa erdvė panaudota. O ta kur karuselė tokia, visi kampai lieka tušti. Kol kas dar nesinauduoju, bet visiškai nesigailiu.  thumbup.gif

labai grazi virtuve...
idomu kiek kvadratu ji?kokio ilgio sienos kur langas ir kur orkaite g.gif
nes pas mane atrodys taip pat virtuve... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 31, 12:52)
Pas mus namo rekonstrukcija  doh.gif Šiokios tokios grindys jau yra...

na tada zinoma, kad sunkiau, nebent eitu kazkaip "praardyt" toj vietoj grindys o paskui vel uztaisyt.. g.gif bet kaip ir minejau, - jau reikia didelio noro ir pasiryzimo 4u.gif
Atsakyti
na ir priraset cia vos sugebejau perskaityti su savo mazium ant ranku, kol nepamirsau
nefertite jau man plyteles tavo wub.gif niekad taip neprimastyciau bet dabar turesiu galvoje mirksiukas.gif
o jau kas liecia radiatoriu slept po langu vat cia mane ir domina idomi butu nuomone. na pas mus virtuve galima butu padaryti gan didele nes vienoje sienoje didelis langas o po juo kokiu 2m radiatorius as mielai ten prisidaryciau spintuciu bet tas radiatorius sildo kaip ir svetaine kartu. ar jei ji paslepti ir uzdeti tas groteles langas nerasos ir ar uzteks silumos g.gif arba pasidaryti ale darbastali g.gif na nzn bus idomu paskaitineti jei dar kas atsilieps. musu virtuves uzsakymas atidetas kuriam tai laikui nes vyras rado kur babkes investuoti tai reikia laukt kol gryzinet prades lotuliukas.gif
siaip visu idetos virtuves fainos is visu galima pasisemti ivairiu ideju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal pas ka yra virtuvines apatines sipnteles 80 cm aukscio, kazin ar yra patogios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 10 31, 21:51)
Sveikutes, gal pas ka yra virtuvines apatines sipnteles 80 cm aukscio, kazin ar yra patogios  4u.gif

o nera kazkokiu standartu del buitines technikos? jei desi indaplove, tai ar galima padaryti spinteles zemesnes? o kodel tau taip reikia? Kiek klausimu, sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 10 31, 20:51)
Sveikutes, gal pas ka yra virtuvines apatines sipnteles 80 cm aukscio, kazin ar yra patogios  4u.gif

su manim nieks nesisveikana, bet tiek to..
Virsutine lentyna bus 2m aukstije, faktas kad ja naudotis bus nepatogu, jei tu nesi centro puoleja mirksiukas.gif bet cia nera ko labai noret, nes standartiniu 70cm aukscio spinteles virsutine lentyna viso labo tik 3cm zemiau, tiesiog ten laikyti reciau naudojamus daigtus reikia ir tiek
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 31, 22:02)
su manim nieks nesisveikana, bet tiek to..
Virsutine lentyna bus 2m aukstije, faktas kad ja naudotis bus nepatogu, jei tu nesi centro puoleja  mirksiukas.gif bet cia nera ko labai noret, nes standartiniu 70cm aukscio spinteles virsutine lentyna viso labo tik 3cm zemiau, tiesiog ten laikyti reciau naudojamus daigtus reikia ir tiek

o ji ne apie apatines spinteles klausia? blush2.gif
Tiesa, labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 10 31, 19:54)
o nera kazkokiu standartu del buitines technikos? jei desi indaplove, tai ar galima padaryti spinteles zemesnes? o kodel tau taip reikia? Kiek klausimu, sorry blush2.gif

Pas mane gaunasi tik indaplove apacioj bet galvojam jei ji imontuojama tai auksti gal galima reguliuoti g.gif, o gaunasi del to kad langas truputi per zemai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2008 10 31, 20:13)
o ji ne apie apatines spinteles klausia?  blush2.gif
Tiesa, labas 4u.gif

Taip apie apatines spinteles sneku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rut79: 31 spalio 2008 - 20:55
QUOTE(rut79 @ 2008 10 31, 22:55)
Pas mane gaunasi tik indaplove apacioj bet galvojam jei ji imontuojama tai auksti gal galima reguliuoti  g.gif, o gaunasi del to kad langas truputi per zemai  doh.gif
Papildyta:
Taip apie apatines spinteles sneku  ax.gif

g.gif o maan sake, kad butent del indaploves negalima, ji imontuojama. pas mane irgi per zemai, bet as toje vietoje, kur langa suzeminau, man taip gavosi pagal isplanavima. va taip :ax
man net graziau dabar taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 31 spalio 2008 - 21:41
QUOTE(Cobre @ 2008 10 31, 21:29)
g.gif  o maan sake, kad butent del indaploves negalima, ji imontuojama. pas mane irgi per zemai, bet as toje vietoje, kur langa suzeminau, man taip gavosi pagal isplanavima. va taip ax.gif
user posted image
man net graziau dabar taip ax.gif

o jeigu apatine dali suzeminti na ta kur kojeles buna g.gif, o standartas turbut yra 85 cm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rut79: 31 spalio 2008 - 21:33