Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 30, 11:00)
O aš kaip tik išsirinkau šį variantą. Esu gan kūda, tad pasiekiu viską, užtat visa erdvė panaudota. O ta kur karuselė tokia, visi kampai lieka tušti. Kol kas dar nesinauduoju, bet visiškai nesigailiu.  thumbup.gif

P.S. Tuoj įkelsiu savo virtuvikę.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia projektas.
user posted image
user posted image
user posted image

O čia jau galutinis rezultatas (beveik). Atsiprašau už bardaką ir meistro figūrą.  doh.gif Kelios foto darytos dar eigoje.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o mane labai domintu laiptu nuotraukyte blush2.gif
Atsakyti
kaip tik ieskau baldu gamintojo, ar patenkinta kokybe, kas gamino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 10 30, 13:06)
... pagrindine musu problema yra del silumos, musu radiatorius didelis - 1,8 ir jis aisku yra prie lango.bet ten reikia statyti baldus, jungsime stalvirsi prie lango. ar yra kam teke spresti tokia problema del silumos, ka darote kai yra tokia situacija....

Pas mus panasi situacija, radiatorius po langu, o ten as noriu kad butu kriaukle, spintele ir t.t.. Todel imam radiatoriu lauk ir darom sildomas grindis 4u.gif

Neffertite, jauki tavo virtuve rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Rimvyda 4u.gif del stalo koordinaciu thumbup.gif
O as IKEA buvau radus balta stala, tik man ismatavimai jo ne tiko, per dideli:
http://www.ikea.com/...ducts/S99849975
Ir kaina padori, su atvezimu siek tiek brangiau 200 Lt kainuotu thumbup.gif
O kedes ir as is IKEA uzsakiau, va tokias: http://www.ikea.com/...oducts/50076304
Siaip patiko, tik siek tiek didokos mano virtuvej, g.gif , bet smagios ir kaina padori thumbup.gif
Kazkuir turejau telefona zmogaus, kuris veza is IKEa. jei nori, paieskosiu. Nors gal pagooglink, as ji per skelbima suradau. Ir mokejau uz atvezima 110 Lt, bet uzsakinejau ne tik kedes, daug visokiu "rakandu" virtuvelej mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 30 spalio 2008 - 23:47
Labas rytas. na ar dar kas galetu pasipasakoti kaip issprende problema su radiatoriumi kai jis uzsidengia su baldais ax.gif perskaiciau tik 1 sprendima smile.gif dar lauksiu, gal kas pasidalins mintimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 10 31, 01:43)

O kedes ir as is IKEA uzsakiau, va tokias: http://www.ikea.com/...oducts/50076304
Siaip patiko, tik siek tiek didokos mano virtuvej, g.gif , bet smagios ir kaina padori thumbup.gif

labai smagios sedeti sios kedutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 10 31, 10:38)
labai smagios sedeti sios kedutes thumbup.gif

Smagios mirksiukas.gif thumbup.gif
Gerai masazuoja "minksta" vietele lotuliukas.gif , celiulito profilaktika, ypac virtuveje ,kur griesme ant kiekvieno kampo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 10 31, 09:37)
Labas rytas. na ar dar kas galetu pasipasakoti kaip issprende problema su radiatoriumi kai jis uzsidengia su baldais  ax.gif  perskaiciau tik 1 sprendima  smile.gif  dar lauksiu, gal kas pasidalins mintimis  mirksiukas.gif

Pas mus eina stalvirsis po palange ir dengia radiatoriu. Baldininkai idejo ventiliacine grotele : http://www.brasa.lt/...=...37&get_sek=

na kol kas uztenka silumos, stalvirsis siltas, langas apsildomas( nes radiatorius po langu), na ir siap silumos virtuveje uztenka: tai dujine ijungta, tai orkaite.
Sildomu grindu neturime. Gal ir gerai butu, bet yra kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 31 spalio 2008 - 11:12

Pas mus eina stalvirsis po palange ir dengia radiatoriu. Baldininkai idejo ventiliacine grotele : http://www.brasa.lt/...=...37&get_sek=

na kol kas uztenka silumos, stalvirsis siltas, langas apsildomas( nes radiatorius po langu), na ir siap silumos virtuveje uztenka: tai dujine ijungta, tai orkaite.
Sildomu grindu neturime. Gal ir gerai butu, bet yra kaip yra.
[/quote]

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 10 30, 20:07)
Merginos, turiu klausimą  ax.gif Mano virtuvė dar tik planuojama į ateitį, bet iki pavasario reikia sugalvoti, kokias plyteles virtuvei pirkti. Sienoms. Toje sienoje, kur gartraukis, tai visą klijuosime iki pakabinamų spintelių ir gartraukio. O ką daryti su kita siena?  g.gif Darbastalio ten daug, palangė bus lygi su stalviršiu. Tarp šaldytuvo ir lango toks tarpas, nei klijuot, nei neklijuot  g.gif

Aš ne į temą, bet ar esi įsitikinus, kad šaldytuvas tame kampe tau bus patogu? Matai, pas mane praktiškai tokia pati virtuvė ir šaldytuvas šiuo metu stovi būtent ten, todėl galiu pasakyt, kad man nepatogu. Tiesiog gamindama valgyt turi topinti į kitą virtuvės galą, kad pasiimtum produktų. Be to jei dar prie stalo kažkas sėdi, tai kai dureles atidarai, kartais tiesiog pasitraukt žmogus turi, nors iš esmės virtuvė juk nemaža.
Atsakyti
Neffertite_ 4u.gif Aciu uz nuoroda( del stalo) thumbup.gif Netycia ne tau adresavau padeka ax.gif
Prie tuo paties noriu paklausti kur pirkote savo plyteles baltas ir rudas? Man labai patiko wub.gif , galvoju kazka tokio i vonia paieskoti ax.gif

Ir dar klausimas visoms kolegems: gal kam teko imontuoti pas save virtuveje mikrobangiu krosnele i viirsutine spintele? g.gif Koki modeli pirkote? Mano mamai reikia, o mes niekaip negalime surasti siauros( G-32 cm) mikrobanges,plotis gali buti ir 60 Cm, aulstis 40 cm.

Kitaip teks naudoti ir taip brangu darbastali, kad pastatyti mikrobange verysad.gif
Gal kam pavyko ispresti si klausima? g.gif Prasau patarkite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 31 spalio 2008 - 11:51
O kur darot ventiliacija gartraukiui? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 29, 10:36)
Taip, 3.

Tai va, kad mes durnai iš karto padarėme ir iš karto vamzdį kanalizacijos padarė tame kampe prie garažo  doh.gif Ir galvojome, kad ten bus kriauklė  doh.gif

na bet jei dar grindys nesudetos tai tikrai labai daug keblumu nesukels ta vamzdi ir perkelt i norima vieta;) aisku jei tikrai norisji kad jis ten atsirastu ax.gif

QUOTE(jjurgite @ 2008 10 30, 11:12)
Neffertite_  thumbup.gif Sauni vituvyte  wub.gif O rezuktatas gallutinis? Man kazkaip uzkliuvo gartraukio gofra  blush2.gif

Man virtuvyte irgi labai labai wub.gif tik va ta gartraukio gofra irgi kazkaip uzkliuna blush2.gif cia taip turi but? ar dar bus apdengta? g.gif
Atsakyti