Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Saja @ 2008 10 29, 13:47)
Šitas mechanizmas nepatogus, jo antrą dalį sunku pasiekti. Mano manymu, patogiausias iš kampinių yra šitas mechanizmas. Čia kiekvienas aukštas atskirai išsitraukia. Va dabar pažiūrėjau Brasos tinklalapyje - ten iki lapkričio 1 d. jo kaina 790 Lt (669 Lt + PVM)  bigsmile.gif.

Taip, šitas tai tikrai neblogai atrodo thumbup.gif Gal kuri turit savo virtuvėje: ar praktiškas, patvarus toks kampinis mechanizmas?
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 27, 13:44)
Na va, taip atrodytų su integruojamu gartraukiu. Gal ir geriau, ką manot?
Sukeisti viryklės su kriaukle negaliu, gartraukiui ten paruošta vieta... user posted image

Atleiskit, kad as ne visai i tema, bet su kokia programele dirbot?
Atsakyti
kas galėtų pasidalinti (ar viešai, ar į až), kiek bent maždaug Jums kainavo virtuvės metras?
būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
klasimas lygus klausimui "kiek kainavo jusu automobilis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2008 10 30, 09:37)
klasimas lygus klausimui "kiek kainavo jusu automobilis"  biggrin.gif

kodėl? g.gif
užsakant remonto darbus irgi yra kažkokios kainų ribos nuo..iki, tarp kurių orientuojiesi ir sprendi, ar tau tinka ar ne. Turiu virtuvės pasiūlymą, ir man atrodo, kad labai aukšta kaina, norėjosi sužinoti, už kokias kainas kiti užsisako virtuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 30 spalio 2008 - 09:37
Normalus kalusimas 4u.gif Nes kainu skirtummas,tai doh.gif : firma,vardas,garaziukas duoda savo pliusus ir minusus kainu atzvilgiu,o kokybe ne visada 'dideliame' varde cool.gif
Atsakyti
Labas,
kainos labai skiriasi, taip kad niekada nereikia skubeti 4u.gif Mes kvietem kelias firmas, o issirinkom normaliom kainom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivasys @ 2008 10 30, 11:00)
Labas,
kainos labai skiriasi, taip kad niekada nereikia skubeti  4u.gif Mes kvietem kelias firmas, o issirinkom normaliom kainom  ax.gif

parašiau až blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 30 spalio 2008 - 10:47
QUOTE(ringa @ 2008 10 29, 11:26)
Mestras rekomendavo tokį mechanizmą į apatinę, tik kad labai brangus jis doh.gif
user posted image

Matysim, gal paprastą karuselę dėsim, o viršuje tiesiog lentynėlė bus, ką nors rečiau naudojamo ten pasidėt galima.

O aš kaip tik išsirinkau šį variantą. Esu gan kūda, tad pasiekiu viską, užtat visa erdvė panaudota. O ta kur karuselė tokia, visi kampai lieka tušti. Kol kas dar nesinauduoju, bet visiškai nesigailiu. thumbup.gif

P.S. Tuoj įkelsiu savo virtuvikę. mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia projektas.
user posted image
user posted image
user posted image

O čia jau galutinis rezultatas (beveik). Atsiprašau už bardaką ir meistro figūrą. doh.gif Kelios foto darytos dar eigoje.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Neffertite, man labai grazu thumbup.gif O stalas atskirai valgamajame?

Merginos, gal zinot tokia programa kaip virtuvei, tik visam būtui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 30 spalio 2008 - 11:07
Taip, valgomasis priešais. Tik kad dar nieko nėra. Stalas turi ant dienų atvažiuoti, o kėdžių neišsirenku. Gal kas patars kur ratsi baltų "lengvų" kėdžių ar iš permatamo plastiko, bet čia, lietuvoje. Iki Lenkijos neturiu kaip nuvažiuoti. Nebent žinote kas nuvažiuoja. blush2.gif
Atsakyti
Neffertite_ thumbup.gif Sauni vituvyte wub.gif O rezuktatas gallutinis? Man kazkaip uzkliuvo gartraukio gofra blush2.gif
Atsakyti